Bank Haberleri

Sosyal medyadaki bank paylaşımına belediyeden Aşka ve aşk acısına saygımız sonsuz yanıtı

Eskişehir'in Tepebaşı Belediyesi, sosyal medyada bir kişinin "Beraber oturduk diye bankı çaldım. Ben mi sevmedim?" şeklindeki paylaşımına "Aşka ve aşk acısına saygımız sonsuz da olsa lütfen bankı aldığınız yere bırakınız." mesajıyla yanıt verdi.

Yurthaber 24-04-2024 13:35

Sabah bankta uyumaya başladı! Sıcak havaya rağmen kalkmayınca... Korkunç olay 6 saat sonra ortaya çıktı

Antalya’nın Muratpaşa ilçesindeki bir bankta yaşlı adam ölü bulundu. Hastaneye yakın noktadaki banka sabah saatlerinde uzandığı öğrenilen yaşlı adamın 6 saat önce öldüğü ortaya çıktı. Yaşlı adamın hayatını kaybettiği; hava ısınsa da banktan kalkmayınca uyandırmaya çalıştıkları zaman anlaşıldı. Yaşlı adamın evsiz ve sokaklarda yaşadığı öğrenildi.

Haber 15-07-2023 16:57

İstanbul’un göbeğinde kan donduran “banka oturma” cinayeti! 21 yaşındaki genç, sevgilisinin gözü önünde...

İstanbul'da yaşanan dehşete düşüren olayda, Karaköy sahilinde sevgilisiyle bir banka oturmak isteyen 21 yaşındaki genç, sevgilisinin gözünün önünde “yanıma oturma” diyen şahıs tarafından kalbinden bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan genç hayatını kaybetti. Kaçan saldırgan ise gencin arkadaşları tarafından yakalanıp dövüldü. Şahısların elinden de kaçan saldırgan yakalanıp tutuklandı. E.K.'nin ifadesinde olayı kendisinin gerçekleştirdiğini ve gencin kendisine küfür ettiğini söylediği öğrenildi.

Haber 26-04-2023 10:25

Beyoğlu'ndaki patlama, İstiklal Caddesi'ne konulan bankları gündeme getirdi

İstiklal Caddesi esnafı, terör saldırısında patlayıcının bırakıldığı bankın caddeye konulmasının en başta yanlış olduğunu belirterek, bu bankların kaldırılmasını istedi.

Yurthaber 15-11-2022 08:06

Bank

Bank Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bank Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

11 yaşındaki Fatma'dan alkışlanacak hareket! Yaban domuzlarının başında bekledi...

Olay, Muğla'nın Marmaris ilçesinde meydana geldi. 11 yaşındaki Fatma Yaren isimli çocuk, parkı mesken tutarak her gün aynı saatlerde yiyecek aramaya gelen yaban domuzlarını diğer çocuklar taş atarak korkutmasın diye bankta bekledi. Fatma, "Birkaç çocuk ellerine taş alıp domuzları korkutuyor... Ben de bir daha gelmesinler diye bekledim yemeklerini yiyorlar" diye konuştu. Fatma Yaren'in hareketi, mahalledekilerin de takdirini topladı.

Haber 27-09-2022 20:55