Barbaros Yoloğlu Haberleri

MasterChef All Star'da bir ilk! Nefesler tutuldu, ilk altın kaşık geldi! Romantiklik desen var

MasterChef All Star'ın yeni bölümünde büyük bir heyecan yaşandı. Eleme potasına girmemek için yarışan yarışmacılardan yaratıcılık tabağı istendi. Kıyasıya geçen mücadele sonunda bir yarışmacı MasterChef All Star'da ilke imza attı.

Magazin 27-08-2023 00:06

MasterChef Barbaros Yoloğlu evlendi! Serhat Doğramacı nikah şahidi oldu, Eray ise...

MasterChef Türkiye isimli program ile tanınan Barbaros Yoloğlu uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisi Şule İdil Aydın'la evlendi. Çok sayıda davetlinin katıldığı törene MasterChef yarışmacıları da yoğun ilgi gösterdi. MasterChef Eray'ın düğünde çiçeği almak için bir kişiyi devirmesi ise sosyal medyaya yansıdı.

Magazin 26-07-2023 15:19

MasterChef Barbaros kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2023 MasterChef All Star Barbaros Yoloğlu hangi sezon yarıştı? Hayatı ve biyografisi

MasterChef Barbaros, All Star konsepti ile ilk kez ekrana gelecek yarışmada tekrar yarışacak. Geçtiğimiz 6 sezonun ikincilerinden olan genç yarışmacı, vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki, MasterChef Barbaros kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2023 MasterChef All Star Barbaros Yoloğlu ne zaman birinci oldu?

Magazin 14-06-2023 21:02

Masterchef Barbaros sevgilisine evlilik teklifi ettiği anları paylaştı! Hayatta başıma gelen en güzel şeysin

Masterchef ile tanınan ve değişimiyle gündeme gelen Barbaros Yoloğlu sosyal medya hesabından sevgilisine evlilik teklifi ettiği anları paylaştı. Masterchef Barbaros "Hayatta başıma gelen en güzel şeysin" dedi.

Magazin 14-03-2023 15:27

Masterchef Barbaros Yoloğlu işleri büyüttü! Masterchef All Star kararını açıkladı

MasterChef'i ikinci olarak tamamlayan şef Barbaros Yoloğlu yarışmadan sonra işleri büyüttü. 4 tane burgerci açan Masterchef Barbaros Yoloğlu paraya para demese de yarışmadan da vazgeçmiyor. Masterchef Barbaros "All-Star kupasını Samsun’a getireceğim" dedi.

Magazin 27-01-2023 09:21

Barbaros Yoloğlu MasterChef teklifini elinin tersiyle itti! Survivor iddiası eleştirildi

Masterchef'in iddialı isimlerinden olan Barbaros Yoloğlu son dönemde verdiği kilolarla gündemdeydi. Eski yarışmacı hakkında yeni iddia sosyal medyada dikkat çekti. İddiaya göre Barbaros Yoloğlu Masterchef All Star'ı elinin tersiyle itip Survivor 2023 teklifini kabul etti. Masterchef Barbaros'un bu kararı sosyal medyada ise eleştirilere sebep oldu.

Magazin 24-11-2022 10:43

Cinsel tercih paylaşımı olay olmuştu! Eski MasterChef yarışmacısı Barbaros Yoloğlu'nun değişimi herkesi şoka soktu

MasterChef Türkiye'nin 2020 yılında ekrana gelen sezonunda birinciliği Serhat Doğramacı'ya kaptırarak ikinci olan ve o dönem yaptığı cinsel tercih paylaşımıyla adından söz ettiren Barbaros Yoloğlu, değişimiyle görenleri şaşırttı. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef'ten ikinci olarak çıktıktan sonra sevenlerinin yakından takip ettiği Barbaros Yoloğlu'nun Survivor'a katılacağı iddia edildi. İşte MasterChef Barbaros'un son hali...

Magazin 15-10-2022 16:01

Survivor'a gideceği iddiasıyla gündemde... Masterchef Barbaros Yoloğlu gece gündüz demeden çalışıyor

MasterChef'i ikinci olarak tamamlayan Barbaros Yoloğlu son günlerde Survivor'a katılacağı iddiasıyla gündemde. İddialara yanıt vermeyen Masterchef Barbaros aralıksız spor yapmasıyla dikkat çekti. Gece gündüz demeden spor yapan Barbaros Yoloğlu'nun paylaşımları sonrası "Bu hazırlık Survivor için mi?" yorumları yapıldı.

Magazin 14-10-2022 14:45

MasterChef Türkiye 2020'nin finalisti Barbaros Yoloğlu'nun 100 günlük değişimi inanılmaz! Göbek gitti, karın kası geldi!

Masterchef Barbaros'un son hali şaşkına çevirdi! Masterchef 2020 yarışmacıları Barbaros Yoloğlu'nun son halini görünce "Yuh bu nasıl değişim öyle?", "Helal olsun azmin zaferi", "Bravo aynen devam" yorumları yağdırdı.

Magazin 27-07-2022 14:29

MasterChef Barbaros şimdi ne yapıyor? Barbaros Yoloğlu son haliyle dikkat çekti

MasterChef 2020 sezonunun ikincisi Barbaros Yoloğlu yeni sezonda MasterChef’e konuk olmasıyla birlikte yeniden merak konusu oldu. MasterChef Barbaros verdiği kilolarla da dikkat çekti. MasterChef şimdi ne yapıyor? İşte Barboros Yoloğlu hakkında merak edilenler…

Magazin 19-09-2021 07:18

Barbaros Yoloğlu’nun sevgilisi Şule İdil Aydın kimdir? Şule İdil Aydın kaç yaşında, nereli?

MasterChef yarışmasıyla ünlenen Barbaros Yoloğlu’nun Instagram’da yaptığı paylaşımların ardından sevgilisi merak edilmeye başlandı. Şimdi, Barbaros Yoloğlu sevgilisi Şule İdil Aydın kimdir şeklinde araştırmalar yapılıyor. Peki, Şule İdil Aydın kaç yaşında, nereli? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 16-02-2021 14:37

Barbaros Yoloğlu sevgilisi kim? Barbaros Yoloğlu'ndan yeni açıklama

Barbaros Yoloğlu Instagram'da gündem olan bir açıklamada bulundu. MasterChef Barbaros Yoloğlu sevgilisi de merak konusu olurken yeni açıklama dikkat çekti. İşte o açıklama ve Barbaros Yoloğlu'nun sevgilisi...

Magazin 16-02-2021 08:35

MasterChef Barbaros Yoloğlu'dan cinsel tercih itirafı

MasterChef'teki zorlu mücadelesiyle yarışmayı ikinci olarak bitiren Barbaros Yoloğlu'dan cinsel tercih itirafı geldi. Ünlü yarışmacı Instagram hesabından yaptığı paylaşım ve altına yazdıklarıyla gündem oldu.

Magazin 15-02-2021 11:43