Barbaroslar Akdeniz'iN Kılıcı Dizisi Haberleri

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 2. sezon ne zaman başlıyor? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı final mi oldu?

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı yeni sezon tarihi dizinin sıkı takipçileri tarafından sıklıkla sorgulanıyor. ES Film imzalı Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 16 Eylül 2021 tarihinde TRT 1'de yayınlanmaya başlamıştır. Dizinin başrol oyuncularından Ulaş Tuna Astepe'nin yeni bir dizide rol almasıyla beraber araştırmalar hız kazandı. Peki, Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 2. sezon ne zaman başlıyor? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı final mi oldu?

Magazin

Barbaroslar yeni sezon ne zaman? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2. sezon tarihi!

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni sezon bölümünün hangi gün, saat kaçta ekrana geleceği merak konusu oldu. Birinci sezonuyla Perşembe akşamına damga vuran dizinin kadrosunda da değişiklikler olacak. Peki, Barbaroslar yeni sezon ne zaman? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2. sezon tarihi belli oldu mu?

Magazin

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! 26 Mayıs 2022 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova, Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı, Mahkum!

Reyting sonuçları 26 Mayıs 2022 Perşembe akşamı Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova, Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı, Mahkum gibi ses getiren yapımların yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Vatandaşlar, Reyting sonuçları açıklandı mı? 26 Mayıs 2022 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? soru ve konu başlıklarını internette araştırmaya başladı. İşte Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova, Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı, Mahkum gibi yapımların yayınlandığı 26 Mayıs 2022 sonuçları...

Haber

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Oruç Reis öldü mü? Oruç Reis kimdir, ne zaman öldü? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden Engin Altan Düzyatan çıkıyor mu?

Oruç Reis gündemde yer alıyor. TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi ayrılık rüzgarları haberi ile sallanıyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde denizlerin hakimi dört kardeşin hikayesi anlatılıyor. Yaralanan Oruç Reis'in akıbeti merak ediliyor. İzleyiciler Oruç Reis ölüyor mu, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden Engin Altan çıkıyor mu şeklinde sorular sormaya başladı. İşte merak edilen o detaylar!

Haber

Kızıl Sakal Oruç Reis kimdir? Oruç Reis ne zaman, nasıl öldü? Barbaroslar tarihte kimler?

Oruç Reis, TRT1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi ile gündeme geldi. Oruç Reis'in kim olduğu ve ne zaman öldüğü araştırılmaya başlandı. Oruç Reis, Barbaros Hayreddin Paşa'nın ağabeyi ve Cezayir'i ele geçiren usta Kaptan-ı derya olarak bilinir. Oruç Reis tarihte, Barbaros, Baba Oruç ve Kızıl Sakal isimleri ile de bilinmektedir. İşte Oruç Reis'in hayatına dair merak edilenler!

Haber

Engin Altan Düzyatan'a İngiltere'de 'en iyi erkek oyuncu' ödülü verildi

Diriliş Ertuğrul'un ardından Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde başrol oynayan Engin Altan Düzyatan, İngiltere'de yayınlanan magazin ve yaşam dergisi SleekAsian tarafından yılın "en iyi erkek oyuncu" ödülüne layık görüldü. Düzyatan, davet üzerine Lordlar Kamarasını ve İngiliz parlamentosunun alt kanadı Avam Kamarasını ziyaret etti.

Magazin

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın Despina'sı Gülcan Arslan sütyensiz pozlarını paylaştı! Beğeni butonu çöktü

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe ve Pelin Akil gibi isimlerin yer aldığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi, TRT 1 ekranlarının sevilen yapımları arasında yer alıyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde canlandırdığı 'Despina' karakteriyle akıllara kazınan güzel oyuncu Gülcan Arslan, Instagram hesabından paylaştığı sütyensiz pozlarıyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın yıldızı Pelin Akil, kocasının bornozlu pozuna kayıtsız kalamadı!

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe ve Yiğit Özşener gibi isimlerin paylaştığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Isabel karakterini canlandıran ünlü oyuncu Pelin Akil, eşi Anıl Altan'ın bornozlu pozlarını yorumsuz bırakmadı.

Magazin

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın Despina'sı Gülcan Arslan'ın çıplak yatak pozu olay oldu! Göğüslerini çantayla örttü

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, güçlü oyuncu kadrosu ve heyecan veren hikayesiyle izleyiciyi ekrana kilitliyor. Dizide canlandırdığı 'Despina' karakteriyle beğeni toplayan güzel oyuncu Gülcan Arslan, Instagram hesabından paylaştığı yarı çıplak yatak pozuyla dikkatleri üzerine çekti.

Magazin

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın Isabel'i Pelin Akil eşiyle dudak dudağa pozunu paylaştı

Kadrosunda Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Melis Babadağ, Yetkin Dikinciler gibi oyuncuların yer aldığı Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisi TRT 1 ekranlarının iddialı yapımları arasında yer alıyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde hayat verdiği 'Isabel' karakteriyle büyük beğeni toplayan Pelin Akil, eşi Anıl Altan ile dudak dudağa pozlarını paylaştı.

Magazin

Midilli Adası nerede? Barbaroslar dizisindeki Midilli Adası hangi ülkeye, nereye bağlı?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde yer alan Midilli Adası'nın yeri ve konumu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde sıklıkla bahsedilen Midilli Adası, Barbaros Hayreddin Paşa'nın da doğduğu yer olarak bilinmekte. Peki Midilli adası nerede? Midilli adası hangi ülkeye, nereye bağlı? İşte adanın konumu...

Trend

Oruç Reis tarihte nasıl ölmüştü? Oruç Reis öldü mü, nasıl öldü? Engin Altan Düzyatan diziden ayrıldı mı?

TRT1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisindeki Oruç Reis'in tarihte nasıl öldüğü merak konusu oldu. Sevilen dizide Oruç Reis karakteri yaralandı. Oruç Reis'i canlandıran Engin Altan Düzyatan'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı da merak ediliyor. Peki Oruç Reis tarihte nasıl ölmüştü? Oruç Reis öldü mü, nasıl öldü? İşte merak edilenler...

Magazin

Oruç Reis öldü mü? Engin Altan Düzyatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden ayrılıyor mu?

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ve Pelin Akil'in paylaştığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi, her hafta izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizide hayat verdiği 'Oruç Reis' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın, sevilen projeden ayrılacağı iddiası, magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı neden yok, final mi oldu? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölümü ne zaman?

Kadrosunda Ulaş Tuna Astepe, Engin Altan Düzyatan, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil gibi isimlerin yer aldığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, ilk bölümünden itibaren seyirciden tam puan aldı. Dizinin, 13 Ocak Perşembe günü yeni bölümüyle yayın akışında yer almaması, ''Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı neden yok?'' ve ''Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölüm ne zaman?'' sorularını gündeme getirdi.

Magazin

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nın Isabel'i Pelin Akil göğüs dekolteli pozlarıyla beğeni topladı!

TRT 1'in sevilen dizisi Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nda hayat verdiği Isabel karakteriyle beğeni toplayan güzel oyuncu Pelin Akil, bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Akil, derin göğüs dekolteli pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı neden yok? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölüm ne zaman?

En son 15. bölüm ile seyirci karşısına çıkan reyting rekortmeni Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden seyircileri üzecek haber geldi. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi bu akşam yayınlanmayacak. Onun yerine TRT 1 ekranlarında Mahrem belgeseli yer alacak. Peki Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı neden yok?

Magazin

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizinde Engin Altan Düzyatan’dan sonra iki oyuncu daha Covid-19'a yakalandı

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinden izleyicileri üzen haberler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde dizinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan’dan sonra Ulaş Tuna Astepe ve Cemre Gümeli'nin de Covid-19 testlerinin pozitif çıktı.

Magazin

Masumlar Apartmanı dizisine Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı'ndan sürpriz transfer!

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın kadrosuna sürpriz bir isim katıldı. Son olarak yine TRT1'de yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde Radko’yu canlandıran Armağan Oğuz, Masumlar Apartmanı'na transfer oldu.

Magazin

Ali Murat Altunmeşe kaç yaşında ve neden öldü? İzzet Altınmeşe'nin oğlu Ali Murat Altunmeşe kimdir?

TRT1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nda rol alan Ali Murat Altunmeşe hayatını kaybetti. Bunun ardından İzzet Altınmeşe'nin oğlu Ali Murat Altunmeşe'nin neden öldüğü merak konusu oldu. Ali Murat Altunmeşe birkaç film projesinde rol almıştı.

Magazin

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nın Isabel'i Pelin Akil göğüs dekoltesiyle Instagram'ı salladı!

TRT 1'in iddialı yapımları arasında yer alan Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinde hayat verdiği Isabel karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Pelin Akil, Uluslarası Malatya Film Festivali'nde tercih ettiği cesur kıyafetiyle beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin

Ezel'de Kenan İmirzalıoğlu'nun gençliğini canlandıran ünlü oyuncu İsmail Filiz, yeni tarzıyla şaşırttı!

Bir döneme damga vuran Ezel dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun gençliğini oynayan ünlü oyuncu İsmail Filiz, yeni imajıyla sevenlerini şaşırttı.

Magazin

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Behzat’ı Emir Benderlioğlu Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin beklenmeyen şekilde final yapmasının ardından dizide rol alan oyuncular yeni projelerini seçmeye başladı. Bunlardan biri de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Behzat’ı canlandıran Emir Benderlioğlu oldu. Emir Benderlioğlu, TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisine transfer oldu.

Magazin

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinin Meryem'i Cemre Gümeli güzelliğiyle göz kamaştırdı!

TRT 1'in sevilen dizisi Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı kadrosuna dahil olan Cemre Gümeli, güzelliği ve yeteneğiyle seyirciden tam puan aldı. Sosyal medyada da epey aktif olan Gümeli'nin Instagram paylaşımları dikkat çekti.

Magazin

Survivor sunucusu Murat Ceylan'ın sevgilisi Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yıldızı çıktı!

Survivor'ın yakışıklı sunucusu Murat Ceylan'ın, Barbaroslar: Akdenizin Kılıcı dizisinde Despina karakterine hayat veren Gülcan Arslan ile aşk yaşadığı öne sürüldü.

Magazin

28 Ekim Perşembe reyting sonuçları! Bakın hangi yapım zirveye oturdu!

28 Ekim Perşembe günü Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova ve Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı gibi yapımlar ekrana geldi. Dün yayınlanan dizi, film ve programların reyting sonuçları açıklandı.

Trend

Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisinin İsabel’i Pelin Akil sosyal medyadan tam not aldı

Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisinin İsabel’i Pelin Akil, dönem dizisinin son bölümünde rol aldığı aksiyon sahneleriyle nefes kesti. Elinde kılıcıyla zorlu aksiyon sahnelerinin altından başarıyla kalkan Pelin Akil’e sosyal medya kullanıcıları iltifat yağdırdı.

Magazin

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinin Isabel'i Pelin Akil ile ilgili şaşırtan gerçek! Meğer o dizide oynamış

Şimdilerde Barbaroslar: Akdeniz'n Kılıcı dizisinde hayat verdiği Isabel karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Pelin Akil'in ilk dizisinin hangisi olduğunu duyunca çok şaşıracaksınız.

Magazin

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi 5. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ben daha bu deryaları yerinden oynatmadım

TRT 1'in dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın 5. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Midilli'den çıkan dört kardeş İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, serüvenini anlatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yeni bölümünde çarpıcı gelişmeler yaşanacak. Midilli Fatihi Yakup Ağa’nın oğulları İshak, Oruç, Hızır ve İlyas acılarıyla tekrar yüzleşecek ve yeni maceralara atılacak. Fragmanda Oruç Reis'in, "Ben daha bu deryaları yerinden oynatmadım" sözleri seyircinin dikkatini çekti.

Magazin

İskenderiye ve Midilli nerede? Barbaroslar İskenderiye ve Midilli hangi ilde?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, başrolünde ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı adlı dizi ile Midilli Adası'nın nerede olduğu merak konusu oldu. Midilli, Kaptan-ı Derya Hayreddin Paşa'nın doğum yeridir. Midilli, dağlık bir Yunan adasıdır. İşte merak edilenler...

Haber

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Oruç Reis'in yeni planı ne?

TRT 1'in dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 3. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Midilli'den çıkan dört kardeş İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, serüvenini anlatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin 4. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ve Caner Topçu'nun paylaştığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın fragmanında, Oruç Reis'in "İstediğimi söke söke alana alana kadar ölmeye niyetim yok" sözleri dikkat çekiyor.

Magazin

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Oruç Reis'in Adalar Denizi planı!

TRT 1'in iddialı dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Midilli'den çıkan dört kardeş İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin 3. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ve Caner Topçu'nun paylaştığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yeni bölümünde, Oruç Reis'in Adalar Denizi planı dikkat çekiyor.

Magazin

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Zeynep ve Hızır uçurumdan atlıyor

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. İlk bölümüyle büyük beğeni toplayan dizinin yeni bölümünde, Zeynep ve Hızır, düşmanlarından kurtulmak uçurumdan aşağı atlıyor. Pietro, kitabın peşine düşerken, Hızır ise düşmanlarının kurduğu tuzakları bozmak için harekete geçiyor.

Magazin

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin galası yapıldı! Türk dizi tarihinin ilk denizcilik dizisi

Başrolünü Engin Altan Düzyatan'ın üstlendiği Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin gala gösterimi yapıldı. 4 kardeşin denizlerdeki hikayesi anlatılan dizide rol alan oyuncuların yanı sıra sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı. TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın Türk dizi tarihinin denizcilikle ilgili ilk dizisi olduğunu vurguladı.

Magazin

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi 1. bölüme damga vuran savaş sahnesi! Oruç Reis düşmanını yok etti

TRT 1'in uzun zamandır tanıtımlarını yayınladığı iddialı dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 1. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Midilli'den çıkan dört kardeş İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin ilk bölümündeki deniz savaşı sahnesi nefesleri kesti. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ve Caner Topçu'nun paylaştığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin

Barbaroslar dizisi oyuncuları kimler? Barbaroslar dizisi hangi kitaptan uyarlandı?

TRT1'de yayın hayatına başlayan Barbaroslar dizisi oyuncuları ile dikkat çekiyor. Sevilen dizide Osmanlı Dönemi'ne damga vurmuş karakterler yer alıyor. Peki Barbaroslar dizisi oyuncuları kimler? Barbaroslar dizisi hangi kitaptan uyarlandı? İşte merak edilen ayrıntılar...

Magazin

Barbaroslar dizisi nerede çekiliyor? Barbaroslar dizisi gerçek hayattan mı uyarlandı?

TRT 1 ekranlarında bu akşam Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisi yayın hayatına başlayacak. Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin başrollerinde olduğu dizide pek çok başarılı isim yer alıyor. Dizinin çekildiği yer izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki Barbaroslar dizisi nerede çekiliyor? Barbaroslar dizisi gerçek hayattan mı uyarlandı? İşte ayrıntılar...

Magazin

Orhan Gencebay ve İzzet Altınmeşe’nin oğulları, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde birlikte rol alıyor

TRT 1’in iddialı dönem dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, iki usta isim Orhan Gencebay ve İzzet Altınmeşe’nin oğullarını bir araya getirdi. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ve Caner Topçu’nun paylaştığı dizide İzzet Altınmeşe’nin oğlu Ali Murat Altunmeşe ile Orhan Gencebay’ın oğlu Gökhan Gencebay da rol alıyor.

Magazin