Barbaroslar Dizisi Haberleri

Barbaroslar yeni sezon ne zaman? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2. sezon tarihi!

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni sezon bölümünün hangi gün, saat kaçta ekrana geleceği merak konusu oldu. Birinci sezonuyla Perşembe akşamına damga vuran dizinin kadrosunda da değişiklikler olacak. Peki, Barbaroslar yeni sezon ne zaman? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2. sezon tarihi belli oldu mu?

Magazin 09-09-2022 11:38

Oruç Reis tarihte nasıl ölmüştü? Oruç Reis öldü mü, nasıl öldü? Engin Altan Düzyatan diziden ayrıldı mı?

TRT1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisindeki Oruç Reis'in tarihte nasıl öldüğü merak konusu oldu. Sevilen dizide Oruç Reis karakteri yaralandı. Oruç Reis'i canlandıran Engin Altan Düzyatan'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı da merak ediliyor. Peki Oruç Reis tarihte nasıl ölmüştü? Oruç Reis öldü mü, nasıl öldü? İşte merak edilenler...

Magazin 27-01-2022 22:49

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Zeynep ve Hızır uçurumdan atlıyor

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. İlk bölümüyle büyük beğeni toplayan dizinin yeni bölümünde, Zeynep ve Hızır, düşmanlarından kurtulmak uçurumdan aşağı atlıyor. Pietro, kitabın peşine düşerken, Hızır ise düşmanlarının kurduğu tuzakları bozmak için harekete geçiyor.

Magazin 17-09-2021 13:28

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi ne zaman başlıyor? Yayın tarihi açıklandı! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi 1. bölüm fragmanı

TRT 1'in yeni sezondaki dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi 1. bölümden yeni fragman yayınlandı. Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ve Caner Topçu'nun başrollerde oynadığı Barbaroslar dizisinde, Barbaros Hayrettin Paşa ve Oruç Reis'in hayatları ve savaşları anlatılacak. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yayın tarihi de TRT tarafından açıklandı.

Magazin 06-09-2021 01:28

Engin Altan Düzyatan’dan Bollywood itirafı

Başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan, şu sıralar TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Barbaroslar dizisi için sette. Yakışıklı aktör The Print dergisinin Hindistan edisyonuna röportaj verdi. Hindistan’da hayranları olduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren oyuncu, kendisinin de bir Bollywood hayranı olduğunu söyledi.

Magazin 25-08-2021 15:49

Barbaroslar yayın tarihi: Barbaroslar dizisi ne zaman başlıyor? Barbaroslar ilk bölüm ne zaman?

TRT’nin yeni dizisi olan Barbaroslar, dizi severler tarafından merak ediliyor. TRT ekranlarında yayınlanacak olan tarihi dizi Barbaroslar için geri sayım başladı. İzleyicilerin büyük bir heyecanla beklediği Barbaroslar dizisinin ne zaman başlayacağı, birçok dizisever tarafından merak ediliyor. Peki, ilk bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan Barbaroslar dizisi ne zaman başlıyor?

Magazin 03-08-2021 09:38

Barbaroslar dizisi ne zaman başlayacak? Barbaroslar oyuncuları kimlerdir?

"Barbaroslar" dizisi TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Dizide, Akdeniz'i Türk gölü haline çeviren Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatı işlenecek. Dizinin ilk fragmanı büyük yankı uyandırdı. Öte yandan dizide yer alan ünlü oyuncular da dikkat çekti. Peki Barbaroslar dizisi ne zaman başlayacak? Barbaroslar oyuncuları kimlerdir? İşte ayrıntılar...

Trend 13-07-2021 11:14

Pelin Akil’in Barbaroslar dizisindeki imajı göz kamaştırdı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden sürpriz bir şekilde ayrılan Pelin Akil, TRT 1’in iddialı yapımı Barbaroslar dizisinde rol alacak. Ünlü oyuncunun diziden ilk karesi yayınlandı.

Magazin 13-07-2021 00:52

Barbaroslar dizisinin setinden heyecan yaratan fotoğraflar

Türk denizcilik tarihinin efsane karakterleri Barbaros Hayreddin Paşa ve kardeşlerinin hikayesinin anlatıldığı TRT 1 dizisi Barbaroslar için çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, Barbaroslar dizisinin setinden yeni kareler paylaştı.

Magazin 05-07-2021 23:18

Barbaroslar dizisine Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan bomba transfer

TRT1'de ekranlara gelecek olan Barbaroslar dizisine Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncularından Pelin Akil dahil oldu. Barbaroslar dizisinin eylül ayında ekranda olması planlanıyor.

Magazin 22-06-2021 14:19

Barbaroslar dizisi ne zaman başlıyor? İşte Barbaroslar dizisi oyuncu kadrosu!

TRT ekranlarında sık sık görmeye alışık olduğumuz tarihi dizilere bir yenisi daha ekleniyor. Yine TRT bir ekranlarında izleyici ile buluşan Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan Engin Altan Düzyatan, Barbaroslar dizisi için anlaşma imzaladı. Barbaroslar dizisinin fragmanının yayınlanmasının ardından ise birçok kişi dizi hakkında araştırma yapmaya başladı. Yönetmen koltuğunda Yağmur Taylan ve Durul Taylan otururken, dizinin senaristliğini ise 3 kişi kaleme alıyor.

Magazin 21-06-2021 14:40

Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizisi Barbaroslar'dan ilk fragman yayınlandı! Barbaroslar ne zaman başlıyor?

TRT 1'in yeni sezondaki dizisi Barbaroslar'dan sürpriz bir fragman yayınlandı. Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ve Caner Topçu'nun başrollerde oynadığı Barbaroslar dizisinde, Barbaros Hayrettin Paşa ve Oruç Reis'in hayatları ve savaşları anlatılacak.

Magazin 20-06-2021 20:35

Barbaroslar dizisi ne zaman başlayacak? Barbaroslar dizisi hangi kanalda? Engin Altan Düzyatan açıkladı!

En son TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan Engin Altan Düzyatan, Barbaros dizisi ile ekranlara dönüyor. Barbaros dizisinin ne zaman başlayacağını, hangi kanalda olduğunu açıklandı.

Magazin 08-06-2021 09:15

Dolandırıcılık şokunu böyle atlatıyor! Engin Altan Düzyatan ve oğlunun yaptıklarına çok şaşıracaksınız

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, dolandırılmanın şokunu ailesiyle birlikte vakit geçirerek atıyor. Düzyatan, oğlu Emir'le birlikte adrenalin yüklü sporlar yapıyor.

Magazin 05-06-2021 18:42

Barbaroslar dizisinin yıldızları Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe havaya girdi

TRT 1’in merakla beklenen Barbaroslar dizisinin yıldızları Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe döneme uygun kıyafetleriyle poz verdi. Uzun zamandır hazırlık aşamasında olan dizi için özel olarak mimarlar ve uzman ekipler tarafından bir plato kuruldu.

Magazin 28-05-2021 22:59