Barış Boyun Haberleri

Mahzen-24 operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 8 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir'de düzenlenen "Mahzen-24" operasyonunda organize suç örgütü üyesi 8 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Yurthaber 03-04-2024 09:28

Tetikçileri yakalandı! Görüntüler İzmir'den: Barış Boyun'un çetesine yeni darbe

Firari suç örgütü elebaşı Barış Boyun'un çetesine son darbe İzmir'de geldi. Mahzen-24 operasyonuyla çok sayıda suç örgütü üyesi yakalandı, aralarından biriyse tetikçi!

Haber 03-04-2024 08:14

Son dakika | Nusr-et dükkanına motosikletli saldırının arkasından elebaşı çıktı: Talimat Barış Boyun'dan!

Son dakika haberi: Firari organize suç örgütü elebaşı Barış Boyun talimat verdi, çete üyeleri İstanbul'daki 'Nusr-et' dükkanına saldırdı! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Mahzen-22 operasyonuyla silahlı saldırıya ilişkin detayları ve gelişmeleri duyurdu.

Haber 27-03-2024 10:33

Lav silahı da ele geçirildi! Tekirdağ'da Barış Boyun'un çetesine 3 gün boyunca operasyon

Barış Boyun liderliğindeki suç örgütüne Tekirdağ'da Mahzen-19 operasyonları düzenlendi. Operasyonun detaylarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı.

Haber 25-03-2024 08:08

Barış Boyun

Barış Boyun Hakkındaki Haberler Mynet'te. Barış Boyun Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

'Daltonlar' çetesine 'Redkit' operasyonu: 2 ilde 13 gözaltı

Kütahya'da 2 farklı silahlı yaralama olayının arkasında, liderliğini Barış Boyun'un yaptığı 'Daltonlar' suç örgütünün olduğu ortaya çıktı. Kütahya'ya il dışından gelerek para karşılığında 'tahsilat' adı altında tetikçilik yaptığı belirlenen çete üyelerine yönelik 'Redkit' adı verilen operasyon düzenlendi. Kütahya ve İstanbul'da 13 şüpheli, gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 26-11-2023 14:59

Türkiye o çetenin adını çok duydu! Engin Polat'tan aramasını istemiş: Deşifre olan telefon görüşmesinde 'mafya' ayrıntısı

Türkiye'nin konuştuğu Polat çiftinin karanlık işler çevirirken mafya ile arasındaki bağlantı gün yüzüne çıkmaya başladı. Engin Polat'ın tutuklanmadan önce, iş yerine silahlı saldırı düzenlendiği dönemde yaptığı bir telefon görüşmesi deşifre oldu. İddiaya göre bu görüşmede Engin Polat'ın araması istenen kişi, Türkiye'nin adını son dönemlerde sıkça duyduğu bir çetenin lideriydi.

Haber 10-11-2023 09:53

Barış Boyun suç örgütüne operasyon! İntikam hazırlığındaki çete üyelerine gözaltı

Yunanistan başkenti Atina'da geçtiğimiz günlerde Barış Boyun suç örgütü üyesi 6 kişi öldürülmüştü. Emniyetin çalışması sonucunda 6 örgüt üyesinin intikamını almak için eylem hazırlığında olduğunu belirlenen 10 kişi gözaltına alındı.

Haber 21-09-2023 13:27

Yunanistan'da 6 Türk infaz edilmişti! Esrarengiz mesaj ortaya çıktı: 'O evden kaçın sizi öldürecekler'

Yunanistan’ın başkenti Atina yakınlarında pazartesi akşamı 6 Türk öldürüldü. Atina’daki 6’lı infazdan önce ölenlerden birinin cep telefonuna “Bulunduğunuz yer deşifre oldu o evden hemen çıkın, sizi öldürecekler” yazılı bir mesaj geldiği ortaya çıktı. Atılan SMS’den sonra bulundukları yerden çıkan çete üyelerinin 10 dakika sonra kurşunların hedefi oldukları öğrenildi. Öldürülen 6 Türk, çete elebaşı Barış Boyun'un elemanı çıktı. İşte esrarengiz olayın detayları...

Haber 14-09-2023 11:50

Yer: İstanbul! Barış Boyun'un kanlı suikast timini trafik kazası durdurdu

İstanbul'da kanlı saldırı hazırlığındaki infaz timini, çete üyelerinin yaptığı trafik kazası durdurdu. Çete üyelerinin geride bıraktıkları araçta mini bir cephanelik ele geçirildi. İnfaz timinin, Barış Boyun suç örgütü üyesi oldukları tespit edildi. İstanbul'da eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. 17 kişinin gözaltına alındığı olayda 8 kişi tutuklandı. Öte yandan çete üyelerinin kaza anı ve aracı bırakıp gittikleri anın görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 12-05-2023 06:51

Barış Boyun suç örgütüne operasyon! Gözaltılar var

İstanbul'da Barış Boyun liderliğindeki suç örgütüne düzenlenen yeni operasyonda 17 kişi gözaltına alındı.

Haber 11-05-2023 11:00

Çete lideri Barış Boyun'a büyük şok: Sağ kolu Babanın oğlu Kemal Türkiye'den kaçış planı yaparken yakalandı!

İstanbul sokaklarında üstü açık arabalardan uzun namlulu silahlarla gözdağı vermek üzere videolar çekerek terör estiren Barış Boyun organize suç örgütüne yönelik operasyonlarda kritik bir isim daha yakalandı. Kırmızı bültenle aranan Barış Boyun İtalya'da yakalanmıştı. Türkiye'de de suç örgütüne yönelik ardı ardına operasyonlar düzenlenirken Boyun'un sağ kolu Kemal Ürün'ün yurt dışına kaçacağı belirlendi. Kıskıvrak yakalanan Ürün'ün karıştığı çeşitli cinayet ve saldırılar da ortaya çıktı.

Haber 03-05-2023 11:54

Suç örgütünün üyesi yurt dışına kaçmaya çalışırken Bolu'da yakalandı

Barış Boyun'un elebaşı olduğu silahlı organize suç örgütüne yönelik soruşturmada firari olan şüpheli Kemal Ü, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Yurthaber 03-05-2023 10:29

Barış Boyun suç örgütünün gerçekleştirdiği cinayetlerin görüntüleri ortaya çıktı!

İstanbul’da birçok silahlı çatışma ile cinayete karıştığı öğrenilen ve polis ekiplerinin operasyonuyla 139 üyesinin gözaltına alındığı Barış Boyun suç örgütünün gerçekleştirdiği saldırıların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Öte yandan, adliyeye sevk edilen 92 şüpheliden 46'sı tutuklandı. 46 şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı uygulanmasına karar verildi. Firari örgüt yöneticisi Zafer Boyun da dün yakalanarak gözaltına alınmıştı. İşte detaylar...

Haber 18-04-2023 12:50

Türkiye'nin konuştuğu çeteden dikkat çeken görüntüler! O cinayetler gündem olmuştu... Diğer suç örgütlerini böyle sindiriyorlarmış

Kırmızı bültenle aranırken İtalya'da yakalanan liderleri Barış Boyun'un adıyla anılan suç örgütü gündemdeki yerini koruyor. Geçtiğimiz hafta düzenlenen operasyonda ele geçirilen şok etkisi yaratmıştı. Sosyal medya hesapları da incelendiğinde dehşete düşüren şüpheliler adliyeye sevk edildi. Türkiye'nin gündemine damgasını vuran birçok cinayete adı karışan suç örgütünün diğer suç örgütlerini de sindirmeye çalıştığı ortaya çıktı.

Haber 17-04-2023 11:34