Baro Haberleri

Kilis Barosu, su kuyusunda ölü bulunan çocuğun ailesine hukuki destek verecek

Kilis Baro Başkanlığı, 4 Nisan'da okuldan çıktıktan sonra kaybolan ve evinin sokağındaki su kuyusunda öldürülmüş olarak bulunan kız çocuğunun ailesine hukuki ve manevi destek sağlayacaklarını bildirdi.

Yurthaber 07-04-2023 12:41

İzmir Barosu'nun yeni başkanı belli oldu

İstanbul Barosu başkanlığına avukat Filiz Saraç'ın seçilmesi sonrası İzmir'den de yeni haber geldi. İzmir'deki baro başkanlığı seçimini, 3 bin 369 oy alan, Çağdaş Avukatlar Grubu'ndan Sefa Yılmaz kazandı.

Haber 23-10-2022 23:33

Son dakika: İstanbul Barosu'nun yeni başkanı Filiz Saraç oldu! 144 yıl sonra...

Son dakika haberi... İstanbul Barosu 52. Genel Kurulu'nda, Önce İlke Çağdaş Avukatlar Grubu başkan adayı avukat Filiz Saraç Baro Başkanı seçildi. 9 adayın yarıştığı başkanlık seçiminde, Filiz Saraç, 144 yıllık İstanbul Barosu'nun ilk kadın başkanı olarak tarihe geçti. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 23-10-2022 18:48

İstanbul Barosu toplantısında dikkat çeken anlar... Kürsüde saçlarını kestiler! 'Bunu yapmak zorundayım'

İstanbul Barosu'nun yeni başkanının seçileceği 52'nci Genel Kurul toplantısının ilk günü, dikkat çeken anlara sahne oldu. Toplantıda kürsüye çıkan 2 kadın avukat, İranlı kadınlara destek vermek amacıyla saçlarını kesti. Önce İlke Çağdaş Avukatlar Grubu sözcüsü avukat Selin Nakipoğlu, "İranlı kadınların özgürlük ve laiklik simgesi olmuş Mahsa Amini için bunu yapmak zorundayım" dedi.

Haber 22-10-2022 17:16

Baro

Baro Hakkındaki Haberler Mynet'te. Baro Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’dan 81 il barosuna tepki: Yeni düzenleme getiririz

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’dan 81 il barosuna tepki geldi. Bakan Bozdağ yaptığı açıklamada, “Siyasi hesaplaşma ruhuyla hareket edildiği takdirde burada yeni bir düzenleme yaparak vatandaşlarımızın memnun olacağı, avukatlarımızın da ‘Allah razı olsun’ diyeceği bir uygulamayı hayata geçirmekte tereddüt etmeyiz” dedi.

Haber 09-09-2022 14:34