Batuhan Yaşar Haberleri

Batuhan Yaşar kimdir, neden öldü? Ünlü gazeteci hayatını kaybetti! Batuhan Yaşar aslen nereli ve kaç yaşındaydı? İşte ölüm sebebi!

Gazeteci Batuhan Yaşar'dan gelen ölüm haberinin ardından ünlü ismin hayatı araştırılmaya başladı. Yaşar, yaklaşık bir senedir tedavi görmekte olduğu Ankara Şehir Hastanesi’nde hayatını kaybetti. 2015 yılından beri Türkiye Gazetesi'nde köşe yazan Batuhan Yaşar'ın memleketi, yaşı gibi konular merak ediliyor. peki Batuhan Yaşar kimdir, neden öldü? Batuhan Yaşar aslen nereli ve kaç yaşındaydı? İşte ölüm sebebi!

Haber 07-03-2022 15:42

İhlas Medya Grubu Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar için başsağlığı mesajları

İhlas Medya Grubu Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar için başsağlığı mesajları

Yurthaber 06-03-2022 11:55

Gazeteci Batuhan Yaşar hayatını kaybetti

Gazeteci Batuhan Yaşar, yaklaşık bir senedir tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi'nde 52 yaşında hayatını kaybetti.

Haber 06-03-2022 08:48

Gündemi sarsacak iddia: Terör örgütü 300 dolara çocuk topluyor!

İhlas Medya Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar, Türkiye Gazetesindeki köşesinde, terör örgütü PKK'nın 30 yıldır ilk kez bu kadar zor ve çaresiz duruma düştüğüne dikkat çekti. Yaşar, Türkiye’den adam bulamayan terör örgütünün Suriye'de 300 dolar ödeyerek, çocukları satın aldığını köşesine taşıdı.

Haber 30-08-2018 09:19

Diğer Haber Etiketleri

Batuhan Yaşar

Batuhan Yaşar Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Batuhan Yaşar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Bomba iddia! Muhalefet 'gizli ittifak' yapacak

İhlas Medya Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar, Türkiye Gazetesindeki köşesinde, "Gizli ittifakta kimler yer alıyor?", "AK Parti-MHP ittifakı anketlere nasıl yansıdı?" sorularına cevap aradı. Yaşar, "Hayır Cephesi’ne baktığımız zaman 5 benzemez bir araya gelmiş veya getirilmişti. Kılıçdaroğlu’nun liderliğini yapacağı karşı cephe ilk turda mümkün olduğu kadar fazla aday çıkartacak.Abdullah Gül de bunlardan biri" ifadelerini kullandı

Haber 08-03-2018 10:26