Bekçilik Şartları Haberleri

Bekçilik şartları nelerdir? Bekçilik kimler başvurabilir?

Günümüzde birçok önemli meslek bulunmaktadır. Bu mesleklerden biri de bekçiliktir. 7245 Sayılı Kanun içerisinde Çarşı ve Mahalle Bekçileri Yasası yer alır. Bekçi olan kişiler bu kanun hükmüne tabi tutulmaktadır. Kolluk kuvvetler arasında yer alan bekçilik mesleği adından da belli olduğu üzere bulunan bölgeyi korumakla görevli olan kişileri temsil etmektedir. Bekçi olunabilmesi için bazı koşulların yerine getirilmiş olması önemlidir. Peki, bekçilik şartları nelerdir, kimler başvuru yapabilir?

Haber 22-08-2023 19:10

Bekçilik başvuru şartları 2023 nedir? Bekçi alım başvurusu nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar?

Bekçilik başvuru şartları ve başvuru şekli merak ediliyor. Polis Akademisi Başkanlığı, 26 ilde istihdam edilmek üzere 1250 çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlanan 2023/1. dönem çarşı ve mahalle bekçiliği giriş sınavı ilanına göre, adaylar başvurularını "www.pa.edu.tr" adresi üzerinden yapabilecekler. Peki, Bekçilik başvuru şartları 2023 nedir? Bekçi alım başvurusu nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar? İşte konu hakkında ayrıntılı bilgiler...

Finans 30-01-2023 14:38

Bekçilik Şartları

Bekçilik Şartları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bekçilik Şartları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.