Benekli Ayhan Haberleri

Benekli Ayhan lakabıyla tanınan Ayhan Koç: 'Bana öldü demişler ama...'

Isparta'da darp edilmesiyle gündem olan sosyal medya fenomeni "Benekli Ayhan" lakaplı Ayhan Koç, olayın ardından kendisinden haber alınamaması üzerine hayatını kaybetti söylemlerine ilişkin, "Bana öldü demişler ama ben o olaydan sonra 12 saat otobüs yolculuğu yaptım" dedi.

Haber 17-10-2023 19:17

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 17-10-2023 17:06

Benekli Ayhan kimdir? Ünlü fenomen Benekli Ayhan nereli ve kaç yaşında? Sokak ortasında kavga!

Benekli Ayhan adıyla bilinen ünlü sosyal medya fenomeni Ayhan Koç, Isparta’da saldırıya uğradı. Sokak ortasında yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Koç, saldırı nedeniyle baygınlık geçirdi. Basında yer alan haberlerin ardından birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Benekli Ayhan kimdir? Ünlü fenomen Benekli Ayhan nereli ve kaç yaşında?

Magazin 17-10-2023 10:51

Isparta'da 'Benekli Ayhan' lakaplı sosyal medya fenomeni Ayhan Koç dakikalarca darp edildi! Baygınlık geçirdi

Isparta'da 'Benekli Ayhan' lakaplı sosyal medya fenomeni Ayhan Koç'un da bulunduğu iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda 'Benekli Ayhan' sokak ortasında dakikalarca darp edildi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada Ayhan Koç aldığı darbeler sonucu baygınlık geçirdi.

Haber 17-10-2023 09:26

Benekli Ayhan

Benekli Ayhan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Benekli Ayhan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Mata geldi, ortalık yıkıldı! 'Benekli Ayhan' ile benzerliği herkesi şaşırttı

Galatasaray, Manchester United ile sözleşmesi sona eren Juan Mata'yı İstanbul'a getirdi. 1988 doğumlu oyuncunun yeni tarzı herkesi şaşırttı. Kısa saçlarıyla kameralar karşısına çıkan Mata hakkında kısa süre içinde binlerce tweet atıldı. Sosyal medyada ''Benekli Ayhan'' olarak bilinen fenomene benzetilen Mata, şimdiden gündeme oturdu.

Spor 08-09-2022 11:44