Bengal Kaplanı Haberleri

İzmir'den Tarsus Doğa Parkı'na Bengal kaplanı, 4 piton ve 2 deve kuşu getirildi

İzmir'den Tarsus Doğa Parkı'na Bengal kaplanı, 4 piton ve 2 deve kuşu getirildi

Yurthaber 24-06-2022 11:10

Bakıcılığını yaptığı kaplanın saldırına uğrayan çiftlik çalışanı öldü! Korkunç anlar saniye saniye kaydedildi

Meksika’daki özel bir çiftlikte hayvanlara bakan 23 yaşındaki görevli, bakımını yaptığı bir kaplanın saldırısına uğradı. Kaplan tarafından ısırılan genç adam ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kaplanın bakıcıya saldırdığı anlar ise saniye saniye kaydedildi.

Trend 16-06-2022 00:20

İstanbul'da bir villada, doğada nadir bulunan beyaz kaplan ele geçirildi

Silivri'deki bir evde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonla ele geçirilen ve beyaz tüyleri, mavi gözleriyle kedigiller familyasının en nadir cinslerinden biri olarak kabul edilen yavru albino Bengal kaplanı, geçici olarak yerleştirildiği Polonezköy Hayvanat Bahçesi ve Doğal Yaşam Parkı'nda misafir ediliyor - Yaşam Parkı yetkilisi Cem Sanlı: - "Türkiye'de yakalanmış en enteresan hayvanlardan biri. Beyaz Bengal kaplanları doğada yaşayamıyor. Renkleri onların kamufle olmasına engel olduğu için avlanamıyorlar. Dolayısıyla doğada bunlara pek rastlanmaz"

Yurthaber 13-04-2022 11:23

Kaplan manzaralı lüks oda tepkilerin odağında! Milyonlarca kişi izledi

Çin’in Jiangsu eyaletindeki Nantong kentinde yer alan Orman Safari Parkı içindeki bir otel, müştelerilerine odalarından farklı vahşi hayvanları izleme imkanı sunuyor. Çin’in Twitter’i olarak bilinen Weibo’da ‘kaplan manzaralı oda’ başlığı 100 milyondan fazla kez görüntülenirken, konu hem hayvan hakları hem de güvenlik endişeleri açısından hararetli tartışmalara yol açtı.

Haber 22-01-2022 17:26

Bengal Kaplanı

Bengal Kaplanı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bengal Kaplanı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ürperten görüntü! Yol kenarındaki kaplanı gören telefona sarıldı

Meksika’nın Tapalpa kentinde yol kenarında başıboş gezen Bengal kaplanı araç sürücülerini şaşırttı. Endişeye kapılan bazı sürücüler, çevrede bulunan diğer sürücüleri uyarmak için kaplanın görüntülerini kaydederek sosyal medyada paylaştı.

Haber 17-11-2021 07:27

Rusya'da korkunç olay! Kaplan saldırısına uğradı, organları yol kenarında bulundu

Korkunç olay Rusya'nın Habarovsk bölgesinde meydana geldi. Kaplan tarafından pusuya düşürüldüğü ve ormana sürüklendiği öne sürülen bir adamın vücut parçaları, kanlı elbise ve ayakkabıları yol kenarında bulundu.

Haber 24-08-2021 07:59

Hindistan'da kafesi açık kalan dev kaplan bakıcısını öldürdü: Geldiğimde çoktan ölmüştü

Hintli bir hayvanat bahçesi görevlisi, kafesi açık bırakılan kaplanın saldırısına uğradı. Su havuzunu temizlemek için içeri giren Poulash Karmakar, bengal kaplanının pençelerinden kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Haber 22-05-2021 08:09

Kaplana çok ilginç tıbbi müdahale!

İngiltere'nin Shepreth Doğal Yaşam Parkı'nda yaşayan ve gözünden rahatsızlanan kaplana göz ameliyatı yapıldı. Benzeri dünyada ilk defa yapıldığı düşünülen ameliyatta 17 yaşındaki Sumatra kaplanı Ratna'nın sol gözü kurtarıldı.

Haber 17-05-2021 07:21

ABD'de başı boş kaplan paniği! Mahalleli silahla durdurmaya çalıştı

ABD'nin Houston eyaletindeki bir mahallede bengal kaplanı görülmesi panik anlarının yaşanmasına neden oldu. Eli silahlı bir adam silahını başıboş bir şekilde dolaşan bir kaplana doğrulturken, hayvanın sahibi olduğunu öne süren kişi, sık sık bağırıp ateş edilmemesi gerektiğini söyleyerek kaplanı önce eve soktu sonra cipine bindirip hızla gözlerden uzaklaştı.

Haber 11-05-2021 09:17

Tembel ayının dev kaplanlarla mücadelesi! Tam çiftleştikleri sırada geldi ama...

Dramatik anlar! 150 kiloluk anne ayı hemen hemen 230 kilogram ağırlığında olan erkek bengal kaplanıyla bir mücadele içine girdi. Yavrularını koruyabilmek için iki dev kaplanla mücadele eden tembel ayı ilginç bir şekilde iki kaplanı da geri püskürttü. Hikayeden çıkan sonuç ise şöyleydi: ''Asla bir annenin gücünü küçümsemeyeceksin.''

Haber 18-03-2021 07:44