Berkun Oya Haberleri

Türkiye'nin konuştuğu dizide tanıştılar! Doğuma 2 ay kala Funda Eryiğit ve Berkun Oya evlendi

En son Son Yaz ve Bir Başkadır dizileri ile izleyici karşısına çıkan Funda Eryiğit, iki yıldır beraber olduğu yönetmen sevgilisi Berkun Oya ile evlendi. 7 aylık hamile olan Eryiğit, Berkun Oya ile yayınlandığı dönemde çok ses getiren Bir Başkadır dizisinin ardından aşk yaşamaya başlamıştı.

Magazin 29-03-2023 15:37

Cici filmiyle ekrana dönen Okan Yalabık son haliyle şaşkına çevirdi! Görenler tanımakta zorlandı

Yönetmenliğini Berkun Oya'nın üstlendiği Cici filminin başrollerinde Funda Eryiğit, Okan Yalabık, Ayça Bingöl, Yılmaz Erdoğan gibi usta isimler yer alıyor. Netflix'in Cici filmiyle ekrana dönen ünlü oyuncu Okan Yalabık, aldığı kilolarla görenleri şaşırttı.

Magazin 28-10-2022 10:06

Ünlü oyuncular Cici filminde buluştu! Bir Başkadır'la büyük ses getiren Berkun Oya imzalı Netflix filmi Cici'den çarpıcı fragman

Netflix'te büyük ses getiren Bir Başkadır dizisinin yönetmeni ve senaristi Berkun Oya, yine çok konuşulacak bir yapıma imza attı. Netflix Türkiye'nin yeni filmi Cici'nin fragmanı da yayınlandı. Berkun Oya imzalı Cici isimli filmin oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Fatih Artman, Funda Eryiğit, İncinur Daşdemir, Nur Sürer, Okan Yalabık, Olgun Şimşek, Şevval Balkan ve Yılmaz Erdoğan gibi birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. Hikayesiyle de dikkat çeken Cici'nin Netflix'teki yayın tarihi de açıklandı.

Magazin 13-10-2022 20:06

Funda Eryiğit ve Berkun Oya, Bir Başkadır setinde sevgili oldu

"Bir Başkadır" dizisinde “Ruhiye” rolüne hayat veren Funda Eryiğit’in çekimler sırasında yönetmen Berkun Oya ile aşk yaşamaya başladığı ortaya çıktı.

Magazin 22-11-2020 13:47

Berkun Oya

Berkun Oya Hakkındaki Haberler Mynet'te. Berkun Oya Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Nihal Yalçın'ın yorumu olay oldu! 'Babacan bile laf sokuyor'

Bir Başkadır dizisi sosyal medya gündeminden düşmüyor. Hem çok beğenilen hem de eleştirenlerin olduğu yapımla ilgili oyuncu Nihal Yalçın'ın paylaşımları da dikkat çekti.

Magazin 15-11-2020 09:33

Oyunun adı 'Bayrak' olunca... Tiyatroda olay!

"Bayrak" isimli tiyatro oyununu izlemek için ellerinde Türk bayraklarıyla salonu dolduran vatandaşlar, vatan sevgisi yerine kadına şiddet sahnelerini görünce tepki gösterip salonu terk etti

Magazin 08-04-2018 12:03