Berna Keklikler Haberleri

Survivor Berna Keklikler'in bikinili pozu takipçilerini ikiye böldü! 'Ne çabuk normalleştiniz'

Göz6, Survivor gibi televizyon programlarıyla ekranlara gelen Berna Keklikler son zamanlarda magazin gündeminde de adından sıklıkla söz ettiriyor. Sosyal medyada bikinili pozunu paylaşan Keklikler, takipçilerini ikiye böldü. O poz çok sayıda yorum aldı. İşte tüm detaylar...

Magazin

Survivor Berna Keklikler küvete girip poz verdi! Ortalık alev aldı

2017 ve 2022 sezonlarında katıldığı Survivor ile adından sıkça söz ettiren Berna Keklikler sosyal medya pozlarıyla nefes kesiyor. Güzelliği ve düzgün fiziğiyle de dikkat çeken Keklikler bu defa küvete girip poz verdi. Keklikler'in elinde kitapla küvet pozları kısa sürede binlerce beğeni aldı...

Magazin

Kısmetse Olur damat adayı Zeyd Gümüştutan kimdir? Kısmetse Olur Zeyd Gümüştutan bakın hangi ünlünün eski sevgilisiymiş!

Zeyd Gümüştutan, 'Kısmetse Olur: Aşkın Gücü' programına katıldı. 2015-2017 yıllarına damga vuran Kısmetse Olur programının ardından Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programı seyircileri heyecanlandırdı. Peki Kısmetse Olur damat adayı Zeyd Gümüştutan kimdir? Zeyd Gümüştutan kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler...

Magazin

Survivor Berna Keklikler önce yataktan paylaştı, sonra kasığını açtı

2017 ve 2022 sezonlarında katıldığı Survivor ile adından söz ettiren tescilli güzel Berna Keklikler, Instagram hesabından paylaştığı cesur pozlara hız kesmeden devam ediyor. Berna Keklikler, son olarak kasığındaki dövmeyle dikkatleri üzerine çekti.

Magazin

Berna Keklikler

Berna Keklikler Hakkındaki Haberler Mynet'te. Berna Keklikler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Survivor'ın hırçın kızı Berna Keklikler'den küfürlü paylaşım! Bikinisiyle uzanıp...

Survivor'a iki kere katılarak tanınırlığını arttıran Berna Keklikler, Instagram hesabından yaptığı küfürlü paylaşımla dikkat çekti.

Magazin

Survivor'ın sivri dilli yıldızı Berna Keklikler süper minili pozunu paylaştı! ''Ama bu kadarı fazla...''

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor'a katılarak geniş kitlelerce tanınan Berna Keklikler, cesur sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Survivor'ın sivri dilli yarışmacısı, bu defa beyaz mini elbisesiyle takipçilerini büyüledi.

Magazin

Survivor Berna Keklikler'in mini şortlu paylaşımı mest etti! Çok güzelsin, şaka mı?

Survivor 2022 All Star'da yarışmış olan ve yarışmanın ortalarında elenen Berna Keklikler, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık konuşulmaya devam ediyor. Keklikler, bu defa mini şortlu paylaşımıyla takipçilerini mest etti.

Magazin

Survivor Berna Keklikler'in derin göğüs dekolteli ayna pozu büyüledi! Beyazlar içinde paylaştı

Daha önce Survivor 2022 All Star'da yarışmış olan ve yarışmanın ortalarında elenen Berna Keklikler, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Keklikler, bu kez derin göğüs dekolteli paylaşımıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin

Eski Survivor yarışmacısı Berna Keklikler havuz başı pozuyla mest etti! Su gibisin

Survivor'a geçmiş yıllarda da katılan Berna Keklikler, Survivor 2022 All Star sezonunun renkli isimlerinden biri oldu. Programda ada yaşantısıyla konuşulan Keklikler, şimdilerde de pozlarıyla ön plana çıkıyor.

Magazin

Survivor Berna Keklikler'in kardeşi Berrin Keklikler cesur pozlarıyla dikkat çekti! Ablasından güzel

Survivor 2022 All Star yarışmasında gösterdiği performansla herkes tarafından tanınan ve sevilen bir isim haline gelen Berna Keklikler, şimdilerde sosyal medyada adeta bir fenomen haline geldi. Öte yandan Berna Keklikler'in kardeşi Berrin Keklikler paylaşımlarıyla dikkat çekti. Ablasına benzerliğiyle olay olan Berrin Keklikler'in bikinili pozları olay yarattı.

Magazin

Survivor Berna Keklikler havuz pozlarıyla kasıp kavurdu! Yaktın ortalığı

Survivor 2022 All Star yarışmasında güzelliği ve performansıyla dikkat çeken isimler arasında yer alan Berna Keklikler, Instagram pozlarıyla olay yaratıyor. Son olarak bikinili havuz bozuyla dikkat çeken Berna Keklikler, sosyal medyayı adeta kasıp kavurdu.

Magazin

Survivor Berna Keklikler mini taytlı pozlarıyla olay yarattı! Arkasını döndü ve...

Survivor 2022 All Star yarışmasında gösterdiği performans ve söylemleriyle yarışmaya damga vuran Berna Keklikler, yarışma sonrasında özel hayatıyla ilgili sosyal medyadan paylaşımlarına devam ediyor. Muhteşem fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken Berna Keklikler, son olarak mini taytıyla aynadan fiziğini sergiledi.

Magazin

Survivor Berna Keklikler bikinili poz verdi! Karın kaslarıyla dikkat çekti

Survivor 2022 All Star programıyla popülerliğini geri kazanan Berna Keklikler, sosyal medya pozlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Tescilli güzel, bikinili pozuyla binlerce beğeni aldı.

Magazin

Survivor Berna Keklikler kasıklarına kadar uzanan yırtmaçlı elbisesiyle nefes kesti!

Bu yıl Survivor 2022 All Star yarışmasında yer alan Berna Keklikler, Survivor yarı final gecesinde giydiği derin bacak yırtmaçlı elbisesiyle verdiği pozla olay yarattı. Berna Keklikler'in cesur elbisesiyle verdiği pozlara beğeni ve yorum yağarken, eski Survivor yarışmacısı Berna Canbeldek ise yorumuyla dikkat çekti.

Magazin

Survivor Berna Keklikler derin göğüs dekolteli bustiyerli pozuyla yürek hoplattı! Taş mısın be!

Survivor 2022 All Star yarışmasına katılan Berna Keklikler performansı ve polemikleriyle herkes tarafından tanınan ve sevilen bir isim haline geldi. Instagram'da paylaştığı pozlarla adeta fenomen olan Keklikler, cesur paylaşımlarıyla yürek hoplatıyor. Son olarak mini pembe şortu ve derin göğüs dekolteli bustiyeriyle objektif karşısına geçen güzel isim paylaşımıyla nefes kesti.

Magazin

Twerk videosuyla olay olmuştu! Survivor Berna Keklikler kırmızı mini elbisesiyle nefes kesti!

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışma programı ile adını geniş kitlelere duyuran Berna Keklikler, son zamanlarda popüler isimlerden biri oldu. Sosyal medya paylaşımlarıyla ön plana çıkan isim kırmızı mini elbisesiyle nefes kesti.

Magazin

Eski Survivor yarışmacısı Berna Keklikler'den göğüs dekolteli poz!

Survivor All Star 2022'nin dikkat çeken yarışmacılarından biri olan Berna Keklikler, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Erkek arkadaşıyla ürettiği içeriklerle adından söz ettiren Keklikler, bu kez göğüs dekolteli pozuyla göze çarptı.

Magazin

Survivor Berna Keklikler'den olay yaratan paylaşım! Sevgilisinin kalçalarına öyle bir şey yaptı ki...

Survivor 2022 All Star yarışmasında bu yıl hareketleri ve tavırlarıyla damga vuran güzel yarışmacı Berna Keklikler, geçtiğimiz aylarda yarışmadan elenerek adaya veda etmişti. Adadan döndükten sonra takipçileriyle sık sık paylaşım yapan güzel yarışmacı, geçtiğimiz günlerde olay bir harekete imza atmış ve kalçalarını sevgilisinin suratına değdirmişti. Keklikler yaptığı paylaşımla yine olay yarattı...

Magazin

Kalça paylaşımları olay olmuştu! Survivor Berna Keklikler mini etekli pozlarıyla yürek hoplattı! Taş gibi hatun...

Survivor 2022 All Star yarışmasında yarışan Berna Keklikler, performansı ve ada hayatındaki polemikleriyle yarışmaya damga vurmuştu. Yarışmadan döndükten sonra cesur pozlarını sosyal medya hesabından sergileyen Berna Keklikler, mini etekli paylaşımlarıyla nefes kesti. Keklikler'in tenis kortunda yaptığı paylaşımlar beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin

Survivor Berna Keklikler hareketleriyle olay yarattı! Kalçalarını sevgilisinin suratına dayadı...

Survivor 2022 All Star yarışmacıları arasında yer alan Berna Keklikler, yarışmadan elenmesinin ardından paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Instagram paylaşımlarını ihmal etmeyen ve sık sık takipçilerine pozlarını sunan Berna Keklikler, son paylaşımlarıyla olay yarattı. Sevgilisiyle çektiği videoda kalçalarını sallayan ve daha sonrasında sevgilisinin suratına dayayan Keklikler, "Arkamı döndüğüm an olanlara bak" diyerek yaptığı paylaşımla şaşkına çevirdi.

Magazin

Survivor Berna Keklikler plaj pozuyla resmen büyüledi! Güneşin tadını çıkardı...

Survivor 2022'de gösterdiği performans ve açıklamalarıyla gündem olan Berna Keklikler, elenmesinin ardından sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Doğal güzelliğiyle de dikkat çeken Berna Keklikler, son olarak plaj pozuyla takipçilerini büyüledi.

Magazin

Survivor Berna Keklikler'den olay yaratan ayna pozu! Güzelliğiyle büyüledi...

Survivor Berna Keklikler, yarışmadan elenmesinin ardından özel hayatıyla ilgili yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Güzelliğiyle herkesi mest eden Keklikler, son olarak Instagram'da verdiği ayna pozuyla dikkat çekti.

Magazin

Survivor Berna Keklikler pozlarıyla adeta olay oldu! Gülüşü bir ömre bedel

Survivor Berna Keklikler sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren isimler arasında yer almaya devam ediyor. Bu yıl Survivor 2022 All Star yarışmasında yarışan ve performansıyla herkesin dikkatini çeken isim haline gelen Berna Keklikler, Survivor'dan elenmesinin ardından günlük yaşantısına geri döndü. Survivor Berna, Instagram'dan yaptığı cesur paylaşımlarla herkesin dikkatini çekti.

Magazin

Survivor Berna Keklikler'in derin göğüs dekolteli banyo paylaşımı olay oldu! Beyazlar içinde paylaştı

Survivor 2022 All Star'da yarışan ve yarışmanın ortalarında elenen Berna Keklikler, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Keklikler, geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı'nın yayınladığı Survivor kamera arkası görüntüleriyle ilgili bir paylaşımda bulunmuştu. Ünlü isim bu kez derin göğüs dekolteli paylaşımıyla olay oldu.

Magazin

Berna Keklikler'den Survivor kamera arkası görüntüleriyle ilgili olay yorum! Bunları da hesaba katarak konuşun

Survivor 2022 All Star yarışmasında bu yıl yarışan ve gösterdiği performansla dikkat çeken isimler arasında yer alan Berna Keklikler flaş bir paylaşıma imza attı. Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı'nın yayınladığı Survivor kamera arkası görüntüleriyle ilgili bir paylaşımda bulunan Berna Keklikler, insanlara kamera arkasında neler yaşandığını bilmediklerini ve bunları görmeden yargılama yapmamaları gerektiğini belirtti.

Magazin

Survivor kim elendi, kim gitti? İşte 16 Mart Survivor 2022 All Star'dan elenen yarışmacı

Survivor All Star'da elenen yarışmacı belli oldu. Survivor 2022'nin 16 Mart Pazar ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da elemeye kalan isimler Evrim, Barış, Mert, Berna ve Adem oldu. Hızlandırılmış elemelerin devam ettiği Survivor'da, birleşme partisi öncesinde son yapılan genel sms oylaması sonucuna göre, en az oyu alan yarışmacı Survivor'dan elendi. Peki Survivor'dan kim gitti? İşte Survivor All Star'dan elenen yarışmacı.

Magazin

Survivor Berna Keklikler'in kız kardeşi kendisinden de ünlü çıktı! Güzelliğiyle nefes kesti

Survivor All Star 2022 sezonunun renkli yarışmacılarından Berna Keklikler, kameralar ardındaki yaşamıyla merak konusu oldu. Almanya doğumlu Berna Keklikler'in kız kardeşinin oyuncu olduğunu duyanlar şaşıp kaldı. Berrin Keklikler, güzelliğiyle ablasını gölgede bıraktı.

Magazin

Survivor Berna Keklikler'in sevgilisi kimdir? Berna Keklikler'in sevgilisi Gil Croes nereli? Gilmher Croes kaç yaşında, mesleği nedir?

Survivor Berna Keklikler'in sevgilisi, Survivor 2022'nin bu akşam ekrana gelecek olan bölümünde iletişim oyunu öncesi yaptığı açıklamanın ardından merak konusu oldu. Survivor'ın fragmanında "İlk defa aşık oldum" ifadesini kullanan Berna Keklikler'in sevgilisi Gil Croes araştırılmaya başlandı. Peki Survivor Berna Keklikler'in sevgilisi kimdir? Berna Keklikler'in sevgilisi Gil Croes nereli? Gilmher Croes kaç yaşında, mesleği nedir? İşte Gilmher Croes ile ilgili bilgiler...

Magazin

Survivor Berna kimdir? Berna Keklikler nereli ve kaç yaşında? İnstagram hesabı nedir? Berna Keklikler'in sevgilisi kim?

Berna Keklikler, Survivor 2022'nin dikkat çeken yarışmacılarından biri. Gönüllüler takımında yarışan Berna Keklikler merak konusu oldu. Peki Survivor Berna kimdir? Berna Keklikler nereli ve kaç yaşında? İnstagram hesabı nedir? Berna Keklikler'in sevgilisi kim? İşte Berna Keklikler'in biyografisi...

Magazin

Survivor All Star'da Nagihan ve Berna kavgası! Seni yolarım

Survivor 2022 All Star'ın 5 Ocak Cumartesi ekrana gelecek olan yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu sırasında eşi benzeri görülmemiş bir kavga yaşanacak. Survivor'da önce Sema ardından ise Nagihan, Berna ile kavga ediyor. Berna'nın sözlerine sinirlenen Nagihan, Berna'nın üzerine yürüyor ve çekmeye çalışıyor. İkilinin kavgası konseyde de sürüyor. Nagihan'ın "Biz erkekleri paket edebilecek kadınlarız. Bir tane çakıyorum ağzına yapıştırıyorum" sözleri dikkat çekiyor.

Magazin

Dün gece Survivor'da kim elendi? İşte 26 Ocak Survivor 2022 All Star'a veda eden yarışmacı

Survivor All Star'dan elenen yarışmacı belli oldu. Survivor 2022'nin 26 Ocak Çarşamba ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'ın ikinci haftasında ünlüler ve gönüllüler takımlarından 4 yarışmacı eleme adayı olmuş ve sürgün adasına gitmişti. Survivor'da elemeye kalan Mert, Berna, Ayşıl ve Sercan için sms oylaması yapılmıştı. Halk oylamasında en az oyu alan yarışmacı Survivor'dan elendi. Peki Survivor'dan kim gitti? İşte Survivor All Star'dan elenen ikinci yarışmacı.

Magazin

Survivor Berna Keklikler'in cesur pozları olay oldu! Sevgilisiyle yarı çıplak paylaşım

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Survivor All Star 2022 sezonu yarışmacısı Berna Keklikler, cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Keklikler'in sevgilisiyle verdiği yarı çıplak pozlar da dikkat çekti.

Magazin

Survivor'da eleme adayları kimler oldu? Konseyde 'naylon delikanlı' kavgası! 23 Ocak Survivor sürgün adasına kimler gitti?

Survivor 2022 All Star'ın 24 Ocak Pazartesi ekrana gelen son bölümünde haftanın 3. dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu parkurda mücadele etti. Kaybeden takımda ise eleme adayı ve sürgün adasına gidecek ismi belirlemek için oylama yapıldı. Böylece Survivor'da haftanın 3. eleme adayı da belli oldu. Konseyde ise yarışmacılar arasında gergin anlar yaşandı. Peki Survivor'da haftanın eleme adayı kimler oldu? Sürgün adasına giden son yarışmacı kim oldu?

Magazin

Survivor All Star'da sürgün adasına giden Berna Keklikler meydan okudu: Döndüğümde takım diye bir şey kalmayacak

Survivor 2022 All Star'da Mert Öcal'ın ardından sürgün adasına giden ikinci yarışmacı Berna Keklikler oldu. Gönüllüler takımında yapılan oylamada adı en fazla yazılan Berna, konseyde takım arkadaşlarına tepki göstermiş ve gözyaşlarını tutamıştı. Konseyin ardından gece yarısı sürgün adasına giden Berna gördüğü manzara karşısında adeta dondu kaldı. Sürgün adasında takım arkadaşlarını eleştiren Berna, "Ben bunun hesabını soracağım. Takım diye bir şey kalmayacak. Gerçekleri açıklayacağım" dedi.

Magazin

Survivor'da eleme adayı kim oldu? Sürgün adasına kim gitti? İşte 23 Ocak Survivor 2022 All Star'da elemeye kalan yarışmacı

Survivor 2022 All Star'ın 23 Ocak Pazar ekrana gelen son bölümünde haftanın 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu parkurda mücadele etti. Kaybeden takımda ise eleme adayı ve sürgün adasına gidecek ismi belirlemek için oylama yapıldı. Böylece Survivor'da haftanın 2. eleme adayı da belli oldu. Sürgün adasına giden yarışmacı gözyaşlarını tutamadı ve sert tepki gösterdi. Peki Survivor'da eleme adayı kimler oldu? Sürgün adasına giden yarışmacı kim oldu?

Magazin

Survivor Berna Keklikler'in manken kardeşi görenleri büyüledi! Meğer tescilli güzelmiş

Survivor All Star 2022 sezonunda Gönüllüler takımında yarışan Berna Keklikler'in kardeşi Berrin Keklikler güzelliğiyle, sosyal medyayı salladı.

Magazin

Survivor Sercan Yıldırım sakatlandı! Berna Keklikler'in yorumları tepki çekti

Survivor All Star yarışması oldukça heyecanlı başladı. Yarışmada Survivor Sercan Yıldırım sakatlık geçirip oyuna devam edemedi. Sercan'ın konseyde de Barış tarafından yazılması gündem oldu. İşte sosyal medyada öne çıkan yorumlardan bazıları...

Magazin

Berna Keklikler kimdir? Survivor yarışmacısı Berna Keklikler kaç yaşında ve nereli?

2017 yılında Survivor'da Gönüllüler takımında yarışan Berna Keklikler, Survivor All Star 2022 sezonuyla ekrana geri döndü. Yıllar içindeki değişimiyle dikkat çeken Keklikler'in hayatına dair detaylar merak konusu oldu.

Magazin

Eski Survivor yarışmacısı Berna Keklikler, TikTok fenomeni sevgilisiyle verdiği pozlar dudak uçuklattı

Survivor yarışmasında verdiği mücadeleyle hafızalara kazınan Berna Keklikler, TikTok fenomeni yeni sevgilisiyle olay olacak pozlar verdi. Değişimiyle gündemden düşmeyen Berna Keklikler, Aruba'lı TikTok fenomeni sevgilisi Gil Croes ile çektikleri fotoğrafları Instagram hesabından paylaştı.

Magazin

Survivor Berna Keklikler, iddialı pozlarıyla Instagram'ı yıktı!

Survivor 2017 sezonunda yarışarak tüm dikkatleri üzerine çeken 32 yaşındaki Berna Keklikler, cesur pozlarıyla sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Eski yarışmacının pozlarına, yorum ve beğeni yağıyor.

Magazin

Güzellik yarışmasını kazanmıştı! Survivor Berna Keklikler'in eski halinden eser kalmadı!

Tescilli güzel Berna Keklikler, TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor'a katılmıştı. Survivor'da sergilediği performansı ve arkadaşlık ilişkileriyle adını duyuran Keklikler'i gören tanıyamıyor! Instagram hesabından aktif olarak paylaşım yapan Keklikler tanınmaz halde! İşte ayrıntılar...

Magazin

Survivor yarışmacısı Berna Keklikler bambaşka biri oldu! İddialı paylaşım

Survivor 2017'ye Göz6 evinden şampiyon olarak katılan Berna Keklikler değişimiyle gündeme geldi. Eski yarışmacısı mayolu pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin