Beşiktaş Taraftarı Haberleri

Beşiktaş'tan PFDK sevklerine sert tepki!

Beşiktaş Kulübü, ikinci başkan Hüseyin Yücel'in Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edilmesine tepki gösterdi.

Spor 27-03-2024 23:27

Galatasaray mağlubiyetinin ardından Beşiktaş'a bir şok daha geliyor...

Hafta sonu oynanan Beşiktaş-Galatasaray maçının ardından sahadan boynu bükük ayrılan Beşiktaş'a bir şok daha geliyor. Galatasaray, cuma günü Rizespor'u mağlup ederse; Beşiktaş ve Trabzonspor'un matematiksel olarak şampiyonluk şansı kalmayacak.

Spor 05-03-2024 08:42

Galatasaray'ın paylaşımı protokol tribünün karıştırdı! Beşiktaş başkanıyla sarı-kırmızılı yöneticiler tartışma yaşadı! ''Bedelini çok ağır ödersiniz''

Beşiktaş-Galatasaray maçı sonrası sarı-kırmızılıların yaptığı paylaşım Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın sabrını taşırdı. Paylaşımı gören Hasan Arat, sarı kırmızılı yöneticilere bağırarak tartışma yaşadı.

Spor 03-03-2024 21:51

Galatasaraylı taraftarlar Beşiktaş maçı öncesi polis barikatını aştı!

Beşiktaş - Galatasaray mücadelesi öncesi maçın oynanacağı stada gelen sarı-kırmızılı taraftarlara polis müdahale etti. Galatasaraylı taraftarların polis barikatını aşmasının ardından kolluk kuvvetleri müdahalede bulunmak zorunda kaldı.

Spor 03-03-2024 16:20

Cenk Tosun'dan Konyaspor galibiyeti sonrası Galatasaray derbisi için açıklama!

Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Konyaspor'u 2-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdıran Beşiktaş'ta golcü oyuncu Cenk Tosun hafta sonu oynanacak olan kritik Galatasaray derbisine dair açıklamalarda bulundu.

Spor 28-02-2024 23:17

Beşiktaş'tan İçişleri Bakanlığı'na başvuru!

Beşiktaş Kulübü, siyah-beyazlı taraftarların deplasmanda yaşadığı sorunlarla ilgili açıklamada bulundu

Spor 02-02-2024 23:17

Beşiktaş taraftarı Arda Turan'dan özür diledi! Maç sonunda yaptıkları hareket sonrası... ''Bize yakışmadı, Arda bize hep saygı göstermiştir''

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu’nda Beşiktaş, konuk ettiği Eyüpspor’u 4-0’lık skorla mağlup ederken, son 16 turuna yükseldi. Siyah-beyazlı taraftarlar maçın son anlarında Arda Turan'ın keyfini kaçıracak bir tezahüratta bulundu. Karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte Beşiktaş taraftarları Arda Turan'dan sosyal medyada özür diledi.

Spor 17-01-2024 07:44

Taraftar 'istifa' dedi, Beşiktaş efsanesi Nihat Kahveci yeni hoca açıklaması yaptı! Aldığım duyuma göre...

Beşiktaş'ta üst üste alınan sonuçların ardından bu kez topun ağzına gelen isim teknik direktör Rıza Çalımbay olurken, taraftar sosyal medyada 'istifa' hashtag'i başlatmıştı. Siyah-Beyazlılar'ın efsanelerinden Nihat Kahveci de yenik teknik direktör konusunda dikkat çeken bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor 21-12-2023 23:27

Aboubakar'dan Cristiano Ronaldo itirafı! ''Benim kalmamı istedi''

Beşiktaş'ta kısa süre önce kadro dışı bırakılan Aboubakar, geleceğine yönelik açıklamalarda bulundu.

Spor 15-12-2023 21:09

Beşiktaş'ta sürpriz Aboubakar kararı! Devre arasında yollar ayrılıyor

Beşiktaş'ta son dönemde gösterdiği performansla eleştirilerin odağında bulunan Aboubakar için siyah-beyazlı yönetim harekete geçti. Başkan Hasan Arat ve kurmaylarının toplantı yaptığı ve yıldız oyuncunun son durumunu masaya yatırdığı öğrenildi.

Spor 11-12-2023 09:31

Taraftar 'bu kadar da olmaz' dedi! Beşiktaş'ın yıldızı Valentin Rosier'in ceketine tepki yağdı

Beşiktaş'ın yıldız isimlerinden Valentin Rosier'in sosyal medyada paylaştığı fotoğrafta giydiği ceketteki rakam detayları Beşiktaşlı taraftarları oldukça kızdırdı. İşte detaylar...

Spor 19-10-2023 10:58

Beşiktaş taraftarından görülmemiş protesto! Maçın ilk düdüğünün ardından sırtlarını sahaya döndüler...

Beşiktaş-İstanbulspor maçında ilginç bir an yaşandı. Karşılaşmanın ilk düdüğünün ardından sahaya sırtını dönen taraftarlar ilk 5 dakika boyunca adeta çıtını çıkarmadı. 5. dakikanın dolmasının ardından hep bir ağızdan yönetimlerini istifaya davet eden siyah-beyazlı taraftarlar çok ilginç bir olaya imza atmış oldu.

Spor 08-10-2023 16:14

Şenol Güneş özür diledi ve resmen veda etti! ''Erken ayrıldığım için özür diliyorum''

Beşiktaş'taki görevinden istifa eden teknik direktör Şenol Güneş, ayrılığın ardından duygusal bir veda mesajı yayımladı.

Spor 07-10-2023 19:43

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'dan ilginç protesto kararı!

Beşiktaş tribün grubu Çarşı, yarın oynanacak İstanbulspor maçında oyuncuları protesto edeceği ve ilk 5 dakika boyunca hiçbir marş söylenmeyeceği ortaya çıktı.

Spor 07-10-2023 16:59

Şenol Güneş'in istifası sonrası İbrahim Üzülmez açıkladı! Yöneticilerle görüştüm, Beşiktaş'tan teklif bekliyorum

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ayrılığı sonrası teknik direktörlük koltuğuna kimin getirileceği büyük merak konusu olmuş durumda. Beşiktaş'ın efsane ismi İbrahim Üzülmez'in de bu görev için adı geçiyor. Tecrübeli teknik adam Beşiktaş iddiaları sonrası Mynet Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

Spor 06-10-2023 19:58

Ahmet Nur Çebi iddialara cevap verdi! Yanlış Onana mı transfer edildi?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Takım başarılı olsun da bize yapılanları biz kaldırırız. Galatasaray tribünlerinde bana edilen küfürleri unutmadım. Taraftarımızın bana sahip çıkması gerekirken yapılanları anlayamıyorum" dedi.

Spor 26-09-2023 13:56

Talisca, Galatasaray'a transfer mi oluyor? Yapılan açıklama kafa karıştırdı

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ açıklamalarda bulundu. Anderson Talisca transferi hakkında ortaya atılan iddialara cevap veren Beşiktaş Asbaşkanı, sosyal medyada gündeme oturmayı başardı.

Spor 24-08-2023 08:21

Tadic ve Halil Dervişoğlu transferi sonrası Beşiktaş karıştı! Stadyumun önünü bastılar, polisler engel oldu

Aynı gün içinde Tadic'i Fenerbahçe'ye, Halil Dervişoğlu'nu da Galatasaray'a kaptıran Beşiktaş'ta taraftarlar stadyumun önüne giderek yönetimi istifaya davet etti.

Spor 17-07-2023 11:48

Quaresma, Beşiktaş yönetimine haber yolladı! Para bile istemiyor...

Şu anda kulüpsüz durumda olan Quaresma, rotasına yeniden Türkiye'ye çevirmek üzere... Kariyerini sona erdirmeden önce yeniden Beşiktaş forması giymek isteyen 39 yaşındaki Portekizli oyuncu, Ahmet Nur Çebi ve yönetimine mesaj gönderdi.

Spor 14-06-2023 17:01

Beşiktaş'tan kaçarak ayrılmıştı bin pişman! Weghorst'tan Türkiye sözleri... Çok özledim

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla taraftarın gönlüne taht kuran Hollandalı oyuncu Wout Weghorst, yeni takımı Manchester United'da Brighton karşısında çıktığı İngiltere FA Cup yarı final mücadelesinin ardından Türkiye günlerine özlemini dile getiren açıklamalarda bulundu. Golcü oyuncunun bu sözleri Beşiktaş taraftarlarınca 'pişmanlık' olarak nitelendirildi. İşte detaylar...

Spor 24-04-2023 12:42

Beşiktaş'ın yıldız ismi Omar Colley'den Fenerbahçe maçı itirafı! Şenol Güneş'in derbi sonrasında ne dediğini açıkladı!

Beşiktaş'ın İtalya Ligi Serie A ekibi Sampdoria'dan transfer ettiği Omar Colley, 4-2 kazandıkları Fenerbahçe derbisi hakkında itiraflarda bulundu.

Spor 05-04-2023 18:35

Şampiyonlar Ligi hesabından Beşiktaş taraftarını kızdıran paylaşım! Liverpool'un Manchester United galibiyeti sonrası, 8-0'lık maçı paylaştılar

İngiltere Premier Lig'in 26. haftasında oynanan Liverpool-Manchester United karşılaşması ev sahibin 7-0'lık tarihi galibiyetiyle sonuçlanırken, karşılaşmanın ardından Şampiyonlar Ligi resmi hesabından Beşiktaş taraftarını kızdıran bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor 06-03-2023 15:51

İsmi Konyaspor ile anılan Sergen Yalçın, teklifi para dahi konuşmadan reddetti! Verdiği örnek herkesi şaşırttı

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran ve sezonu çifte kupa ile tamamlamayı başaran Sergen Yalçın için dönüş iddiaları ortaya atılırken gündeme gelen kulüp, yeni hocası Stanojevic ile henüz puan kazanamamanın yanı sıra gol dahi atamayan Konyaspor olmuştu. Bu iddialara Yalçın cephesinden oldukça ilginç bir yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 04-03-2023 09:07

Beşiktaş - Ankaragücü maçına deplasman taraftarı alınmayacak!

Beşiktaş-Ankaragücü maçına, İl Güvenlik Kurulu kararı gereğince Ankaragücü taraftarları alınmayacağı açıklandı.

Spor 01-03-2023 13:52

Ahmet Nur Çebi, 128 saat sonra enkazdan çıkarılan Arda Övün ile telefonda görüştü

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, "asrın felaketi" Kahramanmaraş merkezli depremlerde 128 saat sonra enkazdan kurtulan Arda Övün'le telefonda konuştu.

Spor 13-02-2023 15:50

Küçük bir Beşiktaşlı taraftarın yazdığı not görenlerin yüreğini burktu! Depremzedelere en sevdiği oyuncağını göndermiş...

Beşiktaş Kulübünün depremzedelere yönelik yardım kampanyasında çalışmalar sürüyor. Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Bilgihan Sürmen, kulübün deprem bölgesine desteğini sürdüreceğini açıkladı. Kulüp binasına gelen kolilerden çıkan bir not, görenlerin yüreğini yaktı.

Spor 09-02-2023 16:45

Taraftar istemiyor ama eski takımına dönüyor! Caner Erkin'e 6 aylık sözleşme önerildi...

Geçtiğimiz hafta Fatih Karagümrük ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden yıldız oyuncu Caner Erkin'in yeni takımı belli olmak üzere. Siyah-beyazlı takımla görüşmelere başlayan Caner Erkin büyük ölçüde anlaşma sağladı. Siyah-beyazlı takımda şampiyonluk yaşayan Caner Erkin sonrasında Fenerbahçe'ye transfer olarak büyük bir sürprize imza atmış ve orada yaptığı açıklamalarla Beşiktaş taraftarının tepkisini çekmişti.

Spor 13-12-2022 07:46

Beşiktaş'ın eski yıldızı Daniel Amokachi'nin son hali ağızları açık bıraktı! Karaboğa efsanesi görenleri şaşırttı

Beşiktaş'ta 1996-1999 yılları arasında forma giyen Nijeryalı eski futbolcu Daniel Amokachi'nin son hali görenleri şaşırttı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve sık sık paylaşımda bulunan 49 yaşındaki Amokachi, Nijerya maçlarını yorumlamaya devam ediyor. İşte yıllara yenik düşen Daniel Amokachi'nin son hali...

Spor 08-12-2022 14:36