Bez Bebek Dizisi Haberleri

Neydi ne oldu! Bez Bebek'in Pompi'si Elif Ceren Balıkçı'nın son haline inanamayacaksınız!

2010 yılında oynadığı Bez Bebek dizisinde canlandırdığı Pompi karakteriyle hafızalara kazınan güzel oyuncu Elif Ceren Balıkçı, son haliyle adeta herkesi şoke etti. Instagram hesabından paylaştığı pozlarla yıllar sonra gündeme gelen güzel oyuncuyu görenler tanıyamadı.

Magazin 23-07-2022 14:49

Bez Bebek'in Simge'si Fatoş Kabasakal son haliyle görenleri şaşırttı!

7'den 77'ye herkesin ilgiyle izlediği dizilerden biri olan Bez Bebek, oyuncuları ve konusuyla bir zamanlara damga vurdu. Dizide kötü karakter Simge'ye hayat veren Fatoş Kabasakal'ın son hali ise görenleri şaşırttı.

Magazin 08-06-2022 20:18

Miray Daner efsane dizide oynamış! Eski hali şoke etti

Güzel oyuncu Miray Daner'in, 2007 yılında yayınlanan Bez Bebek dizisinde yer aldığı görüntüler, Daner'in sevenlerini hayrete düşürdü.

Magazin 29-09-2021 11:43

Bez Bebek'in huysuz Özge'si son haliyle şaşı etti! Bakan bir daha bakıyor

Bez Bebek dizisinde hayat verdiği Özge karakteriyle hafızalara kazınan ve ekranlara uzun bir ara veren ünlü oyuncu Sibel Kasapoğlu, son haliyle görenleri şaşkına çeviriyor. Güzeller güzeli bir genç kız olan Kasapoğlu, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla kendine hayran bırakıyor.

Magazin 15-09-2021 15:50

Babam ve Oğlum'un Deniz'i Ege Tanman'ı şimdi gören tanıyamıyor!

2005 yılında izleyiciyle buluşan ve Türkiye'yi gözyaşlarına boğan Babam ve Oğlum filminde Deniz karakterine hayat veren genç oyuncu Ege Tanman, son haliyle görenleri şaşırtıyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan oyuncu, verdiği pozlarla büyük beğeni topluyor.

Magazin 06-09-2021 09:54

Görenler inanamıyor! Asena Keskinci bakın hangi çocuk oyuncu çıktı!

FOX ekranlarında yayınlanan ancak 13. bölümü ile final yapan Masumiyet dizisinde "Hande" rolünü canlandıran Asena Keskinci'nin küçüklüğünü görenler şaşkına dönüyor. Yıllar içinde geçirdiği evrimle herkesi şaşırtan Asena Keskinci aslında herkesin tanıdığı o çocuk oyuncu. İşte ayrıntılar...

Magazin 11-08-2021 20:18

Ekmek Teknesi'nin 'Ölü'sünün son hali görenleri şoke etti! Ünlü oyuncu Mehmet Usta şimdi ne yapıyor?

ATV’nin efsane dizileri arasına giren ‘Ekmek Teknesi’nde ‘Ölü’ karakterine hayat veren Mehmet Usta’nın son yıllarda ne yaptığı merak ediliyor. Akıllarda yer eden Ekmek Teknesi dizisinin ‘Ölü’sü Mehmet Usta, hafızalara kazınan performansıyla dikkat çekiyor. Peki, Ekmek Teknesi’nde Heredot Cevdet’in kahvedeki hikayelerine eşlik eden ‘Ölü’ karakterine hayat veren Mehmet Usta şimdi ne yapıyor?

Magazin 30-07-2021 11:50

Bez Bebek'le ünlenen Asena Keskinci bikinili pozlarıyla dikkat çekti

Bez Bebek dizisiyle yıldızı parlayan Asena Keskinci, sosyal medya hesabından yayınladığı pozlarla adından söz ettiriyor. 20 yaşındaki oyuncu, Fethiye tatilinde renk renk bikini giyerek adeta sahilde defile yaptı.

Magazin 25-07-2021 07:38

Bez Bebek’in Yağmur’u Asena Keskinci son haliyle sosyal medyayı salladı

Bez Bebek dizisinde canlandırdığı Yağmur karakteriyle hafızalara kazınan Asena Keskinci artık 19 yaşında. Genç oyuncu son olarak Masumiyet dizisinde rol almıştı. Asena Keskinci, Instagram hesabından paylaştığı pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 06-07-2021 23:04

Bez Bebek'in Yağmur'u Masumiyet'in Hande'si oldu! Asena Keskinci'den seksi pozlar

'Bez Bebek' dizisinde canlandırdığı Yağmur karakteriyle şöhreti yakalayan Asena Keskinci, 'Masumiyet' dizisiyle ekranlara geri döndü. Asena Keskinci'nin yıllar içerisindeki değişimi ve seksi pozları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 25-02-2021 13:59

Türk televizyon tarihine damga vuran fantastik öğelerle bezenen diziler!

Türk televizyon tarihinden yüzlerce dizi gelip geçti. Bazıları hafızalara kazındı bazıları ise silinip gitti. Eski dizilerin yeni kadrolarıyla çekilmesi sevenlerini sevindirdi. Sihirli Annem ile başlayan furya akıllara fantastik dizileri getirdi. Sizler için Türk televizyon tarihine damga vuran fantastik dizileri araştırdık.

Trend 12-02-2021 15:35