Biden Haberleri

Biden adaylıktan çekilince 24 saatte rekor bağış toplandı

ABD gündemi son günlerde adaylık seçimleriyle oldukça hareketli devam ediyor. Joe Biden’ın dün adaylıktan çekildiğini duyurarak, Kamala Harris’i aday olarak önerdi. Parti kongresi ise Biden’ın bu hareketini yanıtsız bırakmadılar. Harrris’inin 24 saatte topladığı bağış ise duyanları bir hayli şaşırttı.

Haber

Biden kararı etkiledi: Küresel piyasalarda karışık seyir!

ABD'de seçim sürecine ilişkin gelişmeler yatırımcıların odağındaki yerini korurken, bilanço sezonu da yoğunlaşıyor. Küresel piyasalarda karışık seyir hakim.

Finans

Trump'a suikast girişimi sonrası anket sonuçları paylaşıldı! Kamala Harris detayı dikkat çekti

5 Kasım'da ABD'de yapılacak başkanlık seçimlerine yaklaşılırken heyecan giderek artıyor. Eski ABD Başkanı Donald Trump'a düzenlenen suikast girişimi sonrası tüm gözler anket sonuçlarına çevrilmişti. CBS News, başkanlık seçimlerine ilişkin anketini yayınladı. Ankette Kamala Harris detayı dikkat çekti.

Haber

Obama, Biden'dan 'endişeli'... Demokratlar onun yerine geçecek adayını belirledi! Doktorundan hastalık açıklaması

ABD Başkanı Joe Biden'ın sağlık durumu hakkında doktorundan açıklama geldi. Doktoru tarafından Biden'ın hala hasta olduğu ve tedavisinin devam ettiği açıklandı. Eski ABD Başkanı Barack Obama ise Joe Biden'ın adaylığından endişeli olduğunu ifade ederken, Demokratların Biden'ın adaylıktan çekilmesi halinde yerine düşündükleri adayın da belli olduğu öğrenildi. İşte Biden'ın yerine düşünülen o isim!

Haber

Biden

Biden Hakkındaki Haberler Mynet'te. Biden Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Milyarderlerden Biden’e beklenmeyen hareket! Tek tek açıkladılar!

ABD'de başkanlık seçimleri heyecanı yaklaşırken Biden ile rakibi Trump’ın günden güne daha da kızışıyor. Yaşı 80’i geçen Demokrat Parti lideri Joe Biden’ı şaşırtacak bir hamle de, bağışçısı olan milyarderlerden geldi. Milyarderler, Başkan Joe Biden'ın adaylığından endişe duyduklarını ve adaylıktan çekilmesini talep ettiler.

Haber

Biden ‘tarihi’ diyerek tüm dünyaya ilan etti! ABD ve 4 Avrupa ülkesinden Putin’i kızdıracak karar

ABD’de başlayan NATO zirvesine Biden’ın açıklaması damga vurdu. ABD Başkanı Joe Biden, ABD, Almanya, Hollanda, Romanya ve İtalya'nın, Ukrayna'ya "tarihi" önemde stratejik ve taktik hava savunma sistemi sağlayacağını bildirdi. İşte Biden’ın açıklamasının detayları…

Haber

Dünya bu sefer de Biden'ın eşini konuşuyor! Ünlü dergiye kapak oldu!

ABD'de Trump ve Biden arasında kıran kırana seçim çalışmaları devam ederken, Biden'ın eşi Dr. Jill Biden, Vogue dergisinin Ağustos sayısına kapak oldu. Ayrıca dergiye röportaj veren First Lady Jill Biden, başkanlık yarışındaki 81 yaşındaki eşi Joe Biden hakkında gelen soruları da yanıtladı.

Magazin

Biden konuşmakta zorlandı, suçu Trump'a attı: Mikrofonu kapalıyken bile bağırıyor!

Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump'la canlı yayında karşı karşıya gelen ABD Başkanı Biden, münazaradaki performansından dolayı Trump'ı suçlayarak, "Trump mikrofonu kapalıyken bile bağırıyordu. Bu da benim dikkatimi dağıttı" diyerek kendini savundu.

Haber

Biden'dan düello sonrası ilk açıklama: Diktatörlere karşı duracağız

ABD Başkanı Joe Biden, seçim kampanyası çerçevesinde Kuzey Carolina eyaletinde gerçekleştirdiği mitingde yaptığı konuşmada, Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump'ı kastederek, "ABD hiç kimseye boyun eğmeyecek. Diktatörlere karşı duracağız” dedi.

Haber

Asya’dan Amerika’ya… Soluksuz bir ay! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın diplomasi trafiği başlıyor: Biden ve Putin ile görüşecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bayram sonrasında yoğun bir yurt dışı seyahat programına girecek. Asya’da Amerika’ya kadar birçok ülkede zirvelere katılacak Erdoğan’ın hem Rusya hem de ABD Liderleri Putin ve Biden ile görüşma yapması bekleniyor. Toplantılarda bölgede yaşanan durumlar, Filistin, terör ve ticari ilişkiler ele alınacak.

Haber

Biden herkesi şaşırttı! Etkinlikte dondu kaldı

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray’da “Juneteenth Ulusal Bağımsızlık Günü” kutlamaları çerçevesinde herkes dans ettiği sırada bir dakikadan uzun bir süre hareketsiz şekilde durdu.

Haber

ABD'de bir ilk yaşandı! Biden'ın oğlu Hunter Biden tüm suçlamalardan suçlu bulundu

ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden, uyuşturucu etkisi altındayken silah satın almakla suçlandığı davada jüri tarafından tüm suçlamalardan suçlu bulundu. Jürinin kararının ardından ilk kez bir başkan görevdeyken aile üyesi suçlu bulunmuş oldu.

Haber

Biden'dan benzin hamlesi! Fiyatları düşürmek için 1 milyon varil satışa sunacak

ABD Başkanı Joe Biden yönetimi fiyatları düşürmek için 1 milyon varil benzin satışa sunacak. Ülkenin rezervlerinden yapılan petrol satışlarıyla ABD'nin stratejik rezervindeki ham petrol oranı 1984'ten bu yana en düşük seviyeye inmiş ve enerji güvenliğine ilişkin endişeleri artırmıştı.

Finans

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye gidecek mi? İlk açıklama ABD'den geldi: Kirby '9 Mayıs' sorusuna yanıt verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Mayıs'ta ABD'ye yapacağı ziyaretin iptal edildiği iddiası son günlerde gündem olmuştu. Konuyla ilgili ilk açıklama ABD'den geldi. ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, ziyarete ilişkin sorulan soruya yanıt verdi.

Haber

Biden ve Netanyahu'ya açık açık söyledi: İran'a karşı saldırı olursa destek vermeyiz!

ABD Başkanı Joe Biden, İran'ın İsrail'e İHA saldırısının ardından İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüştü. Biden görüşmede ABD'nin İsrail'e yönelik desteğini bir kez daha vurgularken; saldırıyı "olabilecek en güçlü şekilde" kınadıklarını iletti. Biden Netanyahu'ya, ABD'nin İsrail'in İran'a yönelik herhangi bir yanıt niteliği taşıyan saldırısına ise karşı çıkacağını belirtti.

Haber

Biden’dan çok konuşulacak Netanyahu ve İsrail sözleri: ‘Kırmızı çizgi yok’

ABD Başkanı Biden, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun İsrail'e artık faydadan çok zarar verdiğini ifade ederek Gazze’de devam eden İsrail saldırıları hakkında da tüm dünyada ses getirecek açıklamalarda bulundu. Biden açıklamasında "İsrail'i asla bırakmayacağım. Silah yardımının duracağı, demir kubbenin cephanesiz kalacağı bir kırmızı çizgim yok" dedi.

Haber

Biden'dan itiraf gibi açıklama: Binlerce masum ve çocuk öldürüldü

ABD Başkanı Biden, Orta Doğu'daki insanlık dışı saldırılarla ilgili konuştu. Yine İsrail'i savunmaktan vazgeçmeyen Biden itiraf gibi açıklamasında, 30 binden fazla Filistinli'nin öldüğünü söyleyerek, "Bunların çoğu Hamas üyesi değildi; binlerce masum kadın ve çocuk öldürüldü." ifadelerini kullandı.

Haber

Biden'dan Putin ağır hakaret!

ABD Başkanı Joe Biden, San Francisco'daki bir bağış toplama etkinliğine katıldı. Biden, Rus devlet başkanı Vladimir Putin'e o.... çocuğu dedi.

Haber

Biden talimat verdi! ABD’den çok konuşulacak Rusya kararı! Putin’in tepkisi ne olacak?

Rus muhalif lider Aleksey Navalnıy'ın hapishanede öldürülmesi tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. Beklenmeyen ölüm haberinin ardından bir açıklama da ABD’den geldi. ABD yönetimi, Rus muhalif Aleksey Navalnıy'ın hapishanede ölümünden sorumlu tuttuğu Moskova yönetimine yönelik cuma günü yeni yaptırımlar açıklayacağını duyurdu. İşte detaylar…

Haber

Biden kimyasal felaket sonrası Cahit Aral'dan rol çaldı! Zehirli olmadığını göstermek için...

ABD'nin Ohio eyaletinde geçtiğimiz sene meydana gelen tren kazasında bölgeye kimyasal madde yayılmıştı. Olayın yıl dönümünde East Palestine bölgesine ziyarete gelen ABD Başkanı Joe Biden, endişeli halkı teskin etmek için bir bardak su ve kahveyi yudumlayarak içti. Bölge halkı suyun temiz olduğu konusunda şüpheli. Biden'ın bu tutumu, 1986 yılında meydana gelen Çernobil felaketi sonrası Karadeniz'de yaşayan halkı yatıştırmaya çalışan Sanayi Bakanı Cahit Aral'ı akıllara getirdi.

Haber

Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi, Başkan Biden'a çağrı yaparak açıkladı: 'ABD ciddi bir ulusal güvenlik tehdidiyle karşı karşıya'

ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi, ABD'nin ciddi bir ulusal güvenlik tehdidiyle karşı karşıya olduğunu duyurdu. İstihbarat Komitesi Başkanı Mike Turner, detayını vermediği konuyla ilgili olarak Başkan Joe Biden'ın tüm bilgi ve belgeleri Kongre ile paylaşması gerektiğini bildirdi. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ise konuyla ilgilendiklerini ve ilgili Temsilciler Meclisi komite üyeleriyle perşembe günü görüşeceğini bildirdi.

Haber

İsrail'in Gazze'deki katliamları hız kesmeden devam ediyor! Refah'ta ambulanslar yetersiz kalıyor... Dünyadan tepki yağıyor

İsrail'in Gazze Şeridi'nin güneyinde, Mısır sınırına yakın bölgesi Refah şehrine düzenlediği saldırılarda yararlıları taşımak neredeyse imkansız hale geldi. Ambulansların yetersiz kaldığı Refah'taki İsrail katliamına da dünyadan tepki yağmaya başladı. ABD Başkanı Joe Biden dahi Netanyahu'yu Refah konusunda uyardı.

Haber

SON DAKİKA | Ürdün'deki saldırı sonrası Biden'dan açıklama: Orta Doğu'da daha geniş bir savaşa...

Ürdün'de geçtiğimiz günlerde Suriye sınırındaki bir ABD üssüne İHA ile saldırı düzenlenmişti. 3 askerin öldüğü, 34 askerin yaralandığı saldırı sonrasında İran yanlısı Şii bir grup saldırıyı üstlenmişti. Bu saldırı ile birlikte ABD'nin nasıl bir hamle yapacağı gündem olmuştu. Beklenen açıklama ABD Başkanı Joe Biden'dan geldi.

Haber

Senatörler Biden'a karşı harekete geçti! Tahran'ı hedef alın baskısı nereye varacak?

Ürdün'ün kuzeydoğusunda insansız hava aracıyla düzenlenen saldırıda 3 ABD askerinin öldürülmesi üzerine ABD'de Biden karşıtı cumhuriyetçi senatörler, İran'a ateş püskürüyor. Biden'a İran'ın başkenti Tahran'ın hedef alınması konusunda baskı yapan senatörler, ABD'nin İran karşısında da "başarısız" olduğunu ifade etti. Dünya kamuoyu Biden'ın muhalefetin baskılarına dayanıp dayanamayacağına kilitlenmiş durumda! Tahran hedef alınırsa nükleer güce sahip İran'ın tepkisi nasıl olacak?

Haber

Biden mı, Trump mı tartışması sürerken ABD'den dikkat çeken anket geldi! İkisi de değil

Dünya 2024 yılında ABD'deki başkanlık seçimini takip edecek. Aday yoklama çalışmaları devam ederken ABD'li seçmen, "Trump mı, Biden mı?" sorusuna "İkisi de değil" yanıtını verdi.

Haber

'Haham' Biden'ın sözünü kesti: Ateşkes çağrısında bulundu! Biden'ın cevabı kafaları karıştırdı

ABD Başkanı Joe Biden 2024 Başkanlık Seçimleri ile ilgili Minnesota eyaletinde düzenlenen bir programda konuştu. Biden konuşurken sözünü keserek araya giren ve kendini 'haham' olarak tanıtan Jessica Rosenberg adında bir kadın, "ateşkes çağrısı"nda bulundu. Biden'ın çağrı üzerine söylediği, "tutsakların dışarı çıkarılması için çatışmalara ara verilmesi" sözleri ise salonda kafaları karıştırdı.

Haber

Putin'den Biden'a yanıt! 'Krep yapıp bize çaya gelsin' dedi, aldığı kararı açıkladı: Kinjal füzeleri yüklü Rus uçakları...

Çin'deki temaslarının ardından açıklamalarda bulunan Rusya lideri Putin, Gazze'deki hastaneye düzenlenen saldırıyı insani felaket olarak nitelendirdi. ABD Başkanı Biden'ın açıklamalarına da yanıt veren Putin, "O zaman tüm silahlarını geri alsın. Krep yapıp bize çaya gelsin" dedi. Amerika'nın bölgedeki gerilimi tırmandırdığını iddia eden Rus lider, "Kinjal hipersonik füzeleri yüklü Rus uçakları artık Karadeniz'de devriye atacak" ifadelerini kullandı.

Haber

SON DAKİKA | 'Ateşkese varıldı' iddiasına İsrail ve Hamas'tan yalanlama! ABD Başkanı Joe Biden'dan İsrail'e uyarı: 'Büyük bir hata olur'

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ediyor. ABD Başkanı Joe Biden yaptığı açıklamada "İsrail'in Gazze'yi işgal etmesi büyük hata olur. Ama girip Hizbullah ve Hamas gibi aşırılıkçıları yok etmesi gerekiyor" dedi. Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro İsrail ile dış ilişkilerin askıya alındığını açıkladı. Öte yandan sabah saatlerinde ateşkese varıldığı aktarılmıştı. İsrail ise ateşkes iddialarını yalanladı.

Haber

Biden'dan Suriye kararı! Ulusal acil durum hali uzatıldı

ABD Başkanı Joe Biden, Suriye kaynaklı, Amerikan ulusal güvenliği ve dış politikasına yönelik "alışılmadık ve olağanüstü" tehditle başa çıkmak için ilan edilen "ulusal acil durum" halinin uzatılmasına karar verdi.

Haber

Biden'dan 'İsrail-Filistin' açıklaması: Çok net ve kesin desteğimiz var

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-Filistin çatışmasının ardından kameralar karşısına geçerek önemli açıklamalarda bulundu. Biden desteklerini açık bir dille ifade ederek, "İstihbarat desteği vereceğiz. Daimi temasta kalacağız. Mısır, Türkiye, BAE, Umman da bu görüşme trafiğinde olacak." dedi.

Haber

ABD Başkanı Biden'ın gafları Trump'ın diline düştü! Böyle taklit etti...

ABD Başkanı Joe Biden'ın önümüzdeki seçimlerde en büyük rakibi olan ABD eski Başkanı Donald Trump, bir konuşmasında Biden'ın yaşlılığına atıfta bulunarak taklidini yaptı.

Haber

Son dakika: ABD'den İran'a yeni yaptırım! Ahmedinejad detayı dikkat çekti

Son dakika haberi: ABD Başkanı Joe Biden, eski İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad ve İran İstihbarat Bakanlığına yaptırım uygulayacaklarını duyurdu.

Haber

Biden'dan 'Aşure Günü' mesajı

ABD Başkanı Joe Biden, Muharrem ayının 10. günü kutlanan Aşure günü nedeniyle sosyal medya hesabından tebrik mesajı yayımladı.

Haber

ABD Başkanı Biden'ın köpeği Gizli Servis personelini ısırdı!

ABD Başkanı Joe Biden'ın köpeğinin birçok kez Gizli Servis personelini ısırdığı ortaya çıktı. Beyaz Saray, ısırma hadiselerinin ardından Biden ailesinin, köpek için yeni bir eğitim üzerinde çalıştıklarını bildirdi.

Haber

Yapay zeka Biden'ın da radarına girdi! Uyanık olmalıyız

Dünyada gündem olan yapay zeka çalışmaları ABD Başkanı Joe Biden'ı da harekete geçirdi. Hem risklere hem de fırsatlara vurgu yapan Biden, "Yeni gelişen teknolojilerin demokrasimize ve değerlerimize yönelik oluşturabilecekleri tehditler konusunda gözü açık ve uyanık olmalıyız." dedi.

Haber

SON DAKİKA | Biden'dan Erdoğan'a İsveç'in NATO üyeliği için teşekkür! 'Cesaretiniz, liderliğiniz ve diplomasiniz...'

Son dakika haberi: ABD Başkanı Joe Biden, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti. İsveç'in NATO üyeliği için varılan anlaşmaya işaret eden Biden, "Cumhurbaşkanı Erdoğan; cesaretiniz, liderliğiniz ve diplomasiniz için teşekkür ederiz" dedi. Biden'in Twitter paylaşımına yanıt veren Erdoğan ise "Türkiye'nin meşru güvenlik kaygıları ve kazan-kazan esasına göre şekillenen bölgesel ve küresel açılımları dikkate alındığı müddetçe yapıcı tavrımızı sürdüreceğiz." dedi.

Haber

SON DAKİKA | Tüm dünyanın gözü NATO zirvesinde! Erdoğan-Biden görüşmesinde dikkat çeken mesaj: Yeni süreç başlıyor

Son dakika haberi: Tüm dünyanın gözünü çevirdiği kritik NATO Zirvesi'nde diplomasi trafiğine devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünya liderleriyle peş peşe görüştü. Erdoğan, Litvanya'da ABD Başkanı Biden ile de bir araya geldi. Görüşme öncesinde açıklama yapan Erdoğan "Önceki görüşmelerimiz ısınma turlarıydı, yeni süreç başlıyor" ifadelerini kullandı. İki lider arasındaki görüşme yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.

Haber

SON DAKİKA | Türkiye, İsveç ve NATO mutabakatına Biden'dan ilk yorum! ABD'den dikkat çeken F-16 çıkışı

Son dakika haberi: ABD Başkanı Joe Biden, Türkiye'nin İsveç'in NATO'ya katılım protokollerini TBMM'ye sevk etme kararını memnuniyetle karşıladığını bildirdi. Biden, "Avrupa-Atlantik bölgesinde savunma ve caydırıcılığı geliştirmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye ile birlikte çalışmaya hazırım" dedi. Öte yandan, ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'ye F-16 satışını açıktan desteklediklerini ve Türkiye'nin Avrupa Birliği hedeflerini desteklemeye devam edeceklerini bildirdi. İşte detaylar...

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biden ile görüştü! Birbirinden önemli konular konuşuldu; AB üyeliği, Ukrayna, F-16'lar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Ukrayna'nın NATO'daki konumu, İsveç'in NATO üyeliği, F-16'ların teslimi ve Türkiye'nin Avrupa Birliği’ne (AB) tam üyelik süreci ele alındı.

Haber

ABD Başkanı Biden'ı cinsel tacizle suçlamıştı! Gündem olan iddia sonrası Putin'e sığınmak istedi

Amerikalı bir kadın ABD Başkanı Joe Biden'ın kendisine cinsel tacizde bulunmakla suçlamıştı. ABD'de kendisinin fiziksel tehlikede olduğunu düşünen kadın Rusya vatandaşlığı almak için Moskova'ya gitti.

Haber

Son dakika: ABD Başkanı Biden ve Rusya Devlet Başkanı Putin'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik telefonu

Son dakika haberi... ABD Başkanı Joe Biden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak, yeniden Cumhurbaşkanlığına seçilmesi dolayısıyla tebrik etti. İki lider, bölgesel ve küresel meydan okumalar karşısında Türkiye-ABD ilişkilerinin daha da ehemmiyet taşıdığını belirterek, yeni dönemde iki ülke arasındaki tüm konularda işbirliğini ilerletme hususunda mutabık kaldı. Öte yandan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de Erdoğan'ı telefonla arayarak tebrik etti.

Haber

Kritik G7 Zirvesi Japonya'da başladı! Teyakkuza geçtiler

Japonya'nın dönem başkanlığında, ülkenin güneybatısındaki Hiroşima kentinde düzenlenen G7 Zirvesi 2023 başladı. ABD, Fransa, İngiltere, Almanya, Kanada ve İtalya liderlerinin katıldığı Zirve'de geniş güvenlik önlemleri alındı. Japon emniyeti, Hiroşima genelinde teyakkuza geçti. Biden, 1945'teki atom bombası saldırısı sonrası Hiroşima'ya gelen görevdeki ikinci ABD Başkanı oldu.

Haber

Beyaz Saray duyurdu! ABD'deki borç limiti açmazı nedeniyle Biden'ın yurt dışı ziyaretleri iptal edildi

ABD Başkanı Joe Biden, "borç limiti" konusunda yapacağı görüşmeler nedeniyle Avustralya ve Papua Yeni Gine ziyaretlerini iptal etti.

Haber

Biden'dan kritik ekonomi açıklaması: Tüm dünyanın başı derde girer

Pandemi sonrası dünya çapında yaşanan ekonomik dalgalanmaların ardından ABD Başkanı Joe Biden'dan kritik bir açıklama geldi. Dünya liderlerinin ABD'deki temerrüt riskini merak ettiklerini belirten Biden, "Çünkü temerrüde düşersek tüm dünyanın başı derde girer." ifadelerini kullandı.

Haber

Güney Kore Devlet Başkanı Yoon, Biden'ı kırmadı! Beyaz Saray’daki akşam yemeğinde şarkı söyledi

Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol, ABD Başkanı Joe Biden ve First Lady Jill Biden tarafından onuruna verilen akşam yemeği sırasında Biden’ın ricası üzerine “American Pie” adlı şarkıyı söyledi.

Haber

ABD'den Ukrayna'ya sürpriz ziyaret! Biden, Zelenskiy ile görüştü

ABD Başkanı Biden, Rusya-Ukrayna savaşının yıldönümünün hemen öncesinde Kiev’i ziyaret ederek Ukrayna lideri Zelenskiy ile bir araya geldi. Öte yandan Beyaz Saray tarafından Biden’ın Ukrayna ziyaretine ilişkin yapılan yazılı açıklamada, "Rusya'nın savaş makinesini desteklemeye çalışan seçkinlere ve şirketlere karşı ek yaptırımlar açıklayacağız" ifadeleri kullanıldı. Biden'ın ayrıca Doğu bölgesindeki diğer ABD müttefiklerinin liderleriyle görüşmek üzere Polonya’ya gideceği bildirildi.

Haber

Son dakika: FBI ekiplerinden ABD Başkanı Biden'ın evinde arama

Son dakika haberine göre, geçtiğimiz günlerde ofisinde gizli belgeler bulunan ABD Başkanı Joe Biden ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. ABD Başkanı Biden'ın avukatları, FBI'ın Biden'ın daha önce "gizli belge" çıkan Delaware'deki konutunda arama yaptığını bildirdi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber

FBI, ABD Başkanı Biden'ın evinde 6 gizli belge daha buldu

ABD Başkanı Joe Biden’ın Delaware eyaletindeki evinde 13 saat süren aramada 6 gizli belge daha bulunduğu belirtildi.

Haber

ABD Başkanı Joe Biden doğruladı! Yeni gizli belgeler bulundu

ABD Başkanı Joe Biden, ABD’nin Delaware eyaletinde yer alan Wilmington’daki konutunun garajında yeni gizli belgelerin bulunduğunu doğruladı. Biden, "İnsanlar, gizli materyalleri ciddiye aldığımı biliyor" ifadelerini kullandı.

Haber