Big Brother Haberleri

Chloe Khan yok artık dedirtti! Neredeyse soyunup Çok mu çıplak? dedi

Ünlü Big Brother'ın güzeli Chloe Khan, göğüslerini zar zor kapatan küçük siyah kesikli sütyenini giydiğinde hayal gücüne neredeyse hiçbir şey bırakmadı.

Magazin

Love Island’a resmen rakip oldu! Big Brother Nijerya programında yarışmacıların öpüşme sahnesi gündem oldu

Nijerya’da yayınlanan ‘Big Brother’ programı ilginç anlara sahne oldu. İki yarışmacının evin içindeki kameralara aldırış etmeden öpüşmeye başladıkları anlar sosyal medyanın gündemine yerleşti. Sosyal medya kullanıcıları yarışmacıların öpüşme sahnesi ti’ye alan yorumları için adeta Twitter’a koştu.

Trend

Big Brother evinin asi kızıydı! Gökçen Yurt'un son hali şaşkına çevirdi

Gökçen Yurt, 2015-2016 yılları arasında yayınlanan Big Brother programının asi kızlarından biriydi. Programın dikkat çeken yarışmacılarından biri olan Gökçen Yurt, yıllar sonraki haliyle görenleri şaşırttı.

Magazin

Big Brother Türkiye yarışmacısı Çağla Çoban'ın son hali şaşırttı! Bacım ne yapmışsın kendine

Çağla Çoban, sunuculuğunu Asuman Krause'nin üstlendiği Big Brother Türkiye isimli yarışma programıyla adını duyurmuştu. Yarışmadaki performansı ve arkadaşlık ilişkileriyle dikkat çeken Çağla Çoban'ın son halini görenler tanıyamadı.

Magazin

Fenomen İdil Naz Kaluç'un dekoltesine yorum yağdı! İlah mısın silah mısın?

Geçmiş yıllarda katıldığı yarışma programlarıyla adını duyuran İdil Naz Kaluç, şimdilerde Instagram fenomenliğine başladı. Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu mezunu İdil Naz Kaluç, dekoltesiyle olay oldu.

Magazin

Fenomen İdil Naz Kaluç göğüs dekoltesiyle olay oldu! Sanki göstermediğin bir şey

2015'te ekranlarda yayınlanan Bu Tarz Benim adlı moda yarışma programı ile adını duyuran İdil Naz Kaluç yarışmayı birinci olarak tamamlamıştı. Sosyal medyada aktif olan Kaluç'un göğüs dekolteli pozu olay oldu.

Magazin

Ay Lav Yu filmi ile beğenileri toplamıştı! Sermiyan Midyat'ın eski aşkı bakın kim çıktı!

Ekranların tanınan simalarından biri olan Sermiyan Midyat, 2009 yapım yılı olan Ay Lav Yu filmi ile büyük çıkış yakalamıştı. Ay Lav Yu filmi ile birden fazla ödülün sahibi olan Sermiyan Midyat, kariyerinin yanı sıra zaman zaman özel hayatı ile de gündeme geldi. Ünlü oyuncunun eski aşkı bakın kim çıktı!

Magazin

Big Brother kızı Rezan'a Kısmetse Olur yarışmacısından şaşırtan yorum! Sen onu nereden tanıyorsun?

Rezan Denizmen, 2015-2016 yılları arasında yayınlanan ve sunuculuğunu ünlü isim Asuman Krause'nin üstlendiği Big Brother yarışmasında yarışmıştı. Rezan Denizmen'in fotoğrafına, adını Kısmetse Olur programı ile duyuran Tankut Denker'in yaptığı yorum görenleri şaşırttı.

Magazin

Türkiye'nin en tarz kadını seçilmişti! İdil Naz Kaluç'un göğüs dekolteli pozları Instagram'ı salladı!

İdil Naz Kaluç, 2015'te yayınlanan Bu Tarz Benim yarışmasında birinci olarak Türkiye'nin en tarz kadını seçilmişti. Bu tarz benim yarışmasından sonra da çeşitli projelerle ekran önünde yer alan İdil Naz Kaluç'un göğüs dekolteli pozları Instagram'ı salladı.

Magazin

Wipeout ve Big Brother Türkiye'nin sunucusuydu! Asuman Krause şimdi ne yapıyor?

1998 Türkiye ikinci güzeli Asuman Krause sunuculuk, şarkıcılık ve oyunculuk yaptı. 2009'da Show TV'de yayınlanan eğlence yarışma programı Wipeout ile beğenileri toplayan Asuman Krause 2015'te Big Brother Türkiye isimli yarışma programını da sundu. Peki ünlü sunucu Asuman Krause şimdilerde ne yapıyor?

Magazin

Aisleyne Horgan-Wallace cüretkar elbisesiyle şoke etti

Big Brother programıyla ünlenen TV yıldızı Aisleyne Horgan-Wallace giydiği kıyafetle şoke etti. Aisleyne Horgan-Wallace, popo kaldırma ameliyatının sonuçlarını göstermek için fazlasıyla iddialıydı.

Magazin