Bildiri Haberleri

ABD'de Teksas krizi! 25 eyalet bildiri yayınladı! Oklahoma Valisi Stitt, destek için Ulusal Muhafızları gönderiyor

ABD'de Teksas krizi yaşanıyor! Meksika sınırına kaçak göçmenlerin geçişini engellemek için dikenli tel yerleştiren Teksas Valisi, Yüksek Mahkeme'nin kararına uymamış ve ABD sınır devriyesine de izin vermemişti. Olayların ardından ABD'deki 25 eyalet Joe Biden yönetimine karşı çıkarak Teksas'a destek bildirisi yayınladı. Oklahoma Valisi Kevin Stitt ise devam eden sınır anlaşmazlığında Teksas'a destek amacıyla Ulusal Muhafızlarını Meksika sınırına yardıma göndereceğini duyurdu.

Haber 26-01-2024 21:54

Sadece İYİ Parti katılmadı! Tüm muhalefet partilerinden ortak bildiri: Sessiz kalmayacağız

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'la görüşen 8 muhalefet parti temsilcisi görüşmenin ardından ortak bildiri yayımladı. Muhalefet partilerinden sadece İYİ Parti bildiriye imza atmadı. Ortak bildiride, "TBMM'nin olağanüstü toplanması talebimizin reddi, açık bir hukuk ihlalidir" denildi.

Haber 11-01-2024 15:54

TBMM'den ortak İsrail- Filistin bildirisi! 'Tüm tarafları barışa davet ediyoruz'

TBMM Genel Kurulu’nda, AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, YSP ve SP grup başkanvekillerinin ortak imzası ile İsrail ve Filistin’de devam eden çatışmalara ilişkin ortak bildiri yayımlandı.

Haber 12-10-2023 21:52

Van'da gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantılarına geçici yasak

Van Valiliği, gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantılarının 9 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.

Yurthaber 21-11-2022 11:49

Askeri helikopter ile dağlara atıldı! Teröristlere 'teslim ol' bildirisinde dikkat çeken ifadeler

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde güvenlik güçleri, helikopterle dağlara bildiri attı. Bildiride, PKK'lı teröristlere 'Teslim olun' çağrısı yapıldı. Kürtçe ve Türkçe basılan 2 ayrı bildiride, teslim olan PKK'lıların ailelerine kavuşma anları yer alırken, pişmanlık yasasına dikkat çekildi.

Haber 07-11-2022 11:20

Duyuru eş anlamlısı nedir? Duyurunun eş anlamlısı kelime ve cümle içinde örnek kullanım

Dilimizde öz Türkçe olan kelimeler dışında farklı dillerden dönüşerek gelen bazı kelimeler de vardır. Duyuru kelimesi de böyle bir özelliğe sahiptir. Arapça kökenlidir. Duyurunun eş anlamlısı olan kelime olarak ilan kelimesi başta gelir. Duyuru kelimesinin eş anlamlısı nedir? Duyuru eş anlamlısı ve cümle içinde kullanım örnekleri...

Egitim 29-10-2022 18:13

Türkiye-Rusya-İran Üçlü Zirvesi’nden 16 maddelik ortak bildiri yayınlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Reisi, Tahran'da bir araya geldi. Türkiye-Rusya-İran Üçlü Zirvesi’nin ardından 16 maddelik ortak bildiri yayınlandı.

Haber 19-07-2022 23:49

Türkiye-İtalya 3. Hükümetlerarası Zirvesi'nin ardından ortak bildiri yayımlandı:

"NATO Madrid Zirvesi'nde alınan kararlar ve yeni stratejik konsept çerçevesinde taraflar, terörle mücadele başta olmak üzere özellikle güneyden kaynaklanan tehditler ve sınamalar gibi konulara ilişkin olarak 360 derece yaklaşımı temelinde iş birliğini güçlendirme konusundaki kararlılıklarını vurgulamışlardır" - "Taraflar, Ukrayna'dan tahıl ihracatının önündeki engelleri kaldırmak için acil önlemler alınması gerektiğini vurgulayarak, benzer insani konularda BM ve ilgili diğer kuruluşlarla birlikte çalışma konusundaki kararlılıklarını yinelemişlerdir"

Yurthaber 05-07-2022 21:55

Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: O bildiriyi hangi büyükelçiye düzelttirdin açıkla

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen İlçe Danışma Meclisi programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la da telefon bağlantısı yaptı. Bakan Soylu yaptığı konuşmada, ortak bildiri yayınlayan 6 parti liderinden olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslendi. Soylu, “O bildiriyi hangi büyükelçiye redakte ettirdin açıkla” dedi.

Haber 28-03-2022 00:33

Milli Güvenlik Kurulu Bildirisi yayımlandı:

"Rusya Federasyonu ve Ukrayna arasında artan gerginlik ele alınmış, gerilimin artmasının hiç kimsenin menfaatine neticeler doğurmayacağına dikkat çekilerek, tüm taraflara sağduyu içinde tansiyonun düşürülmesi çağrısında bulunulmuştur" - "Güney Kafkasya'da barış ve istikrarı güçlendirmek amacıyla kurulan mekanizmaların ve sarf edilen gayretlerin Türkiye ve Ermenistan başta olmak üzere, tarafların yapıcı ve samimi çabalarıyla ilerletilmesine atfedilen önem vurgulanmıştır"

Yurthaber 27-01-2022 20:30

Son Dakika: Montrö bildirisi yayımlamışlardı! 103 emekli amiralle ilgili yeni gelişme

Son dakika haberine göre kamuoyunda "amirallerin Montrö bildirisi" olarak bilinen açıklamada imzası bulunan 103 şüpheli hakkındaki iddianame, Ankara 20. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. İddianamede, şüphelilerin "Anayasal düzene karşı suç işlemek için anlaşma" suçundan 3 yıldan 12 yıla kadar hapisle cezalandırılmaları talep ediliyor.

Haber 17-12-2021 11:21

AB'den Türkiye açıklaması! İş birliği yapmaya kararlıyız

Avrupa Birliği (AB), Türkiye ile açık ve samimi bir diyalog sürdürmeye, göç, sağlık, iklim, terörle mücadele ve bölgesel meseleler gibi ortak çıkar alanlarında iş birliği yapma kararlılığını vurgularken, demokrasi, hukukun üstünlüğü, ekonomi ve yargı bağımsızlığı gibi alanlarda ve Maraş konusunda eleştirilerini yineledi.

Haber 15-12-2021 01:04

Türkiye-İspanya 7. Hükümetlerarası Zirvesi'ne ilişkin ortak bildiri yayımlandı

Türkiye-İspanya 7. Hükümetlerarası Zirvesi'nin ortak bildirisinde, Doğu Akdeniz'de barış ve istikrarın sağlanması hususundaki kararlılığın sürdüğü ifade edildi.

Haber 17-11-2021 22:36

iPhone kullanıcılarını korkutan bildirim hakkında Vodafone'dan açıklama: Özür dileriz

Sosyal medyada bazı iPhone kullanıcıları telefonlarına Acil Durum Uyarıları kapsamında "Evde Kal Türkiye" ifadeleriyle gelen bildirinin ekran görüntüsünü paylaştı. Acil durum uyarısı mesajları herkesi paniğe sürüklerken, acil durum uyarısı nasıl kapatılacağı da paylaşıldı. Konuya ilişkin açıklama yapan Vodafone, "Yaşanan aksaklık ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, anlayışınız için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.

Haber 24-07-2021 10:19

Güneydoğu Avrupa İş Birliği Süreci Parlamenter Asamblesi 8. Genel Kurulu'nda nihai bildiri kabul edildi

TBMM Başkanı Mustafa Şentop: - "Küresel salgının en şiddetli dalgalarında, Asamblemizin temel prensiplerine sadık kalarak başkanlık ettiğimiz bu dönem, küresel siyasi ve ekonomik meselelerle birlikte çevre, toplum ve sağlık alanlarında ortaya çıkabilecek sorunlara çözümler üretebilecek, kurumsallaşmış ve irade sahibi bir uluslararası platforma bir an evvel dönüşmemiz ihtiyacını tekrar idrak etmemizi sağladı" - Bildiride, Avrupa-Atlantik entegrasyonuna ve AB'nin genişlemesine yönelik kararlılık vurgulanarak, Güneydoğu Avrupa'daki bütün ekonomilerin ortak geleceğinin AB'de olduğu, GDAÜ Parlamenter Asamblesi'nin katılımcılarının AB'ye katılım süreçlerinin hızlandırılmasının öneminin en büyük öncelik olması gerektiği kaydedildi - Katılımcılarca geliştirilen aday aşıların klinik çalışmalarına ev sahipliği yapılması da dahil olmak üzere aşı geliştirme konusundaki iş birliği imkanlarının değerlendirilmesi için ilgili makamlara tavsiyede bulunulması ve salgını kontrol altına almak üzere iş birliklerini ve dayanışmalarını güçlendirmeye davet kararına da bildiride yer verildi

Yurthaber 22-06-2021 15:15

Dışişleri Bakanlığı'ndan bildiri tepkisi: Hiçbir anlamı ve değeri yoktur

Dışişleri Bakanlığı, "7 AB üyesinin Atina’da yaptıkları toplantının sonunda yayınlanan (tek yanlı) Ortak Bildirinin bizim açımızdan hiçbir anlamı ve değeri yoktur" açıklamasında bulundu.

Haber 15-06-2021 14:18

Montrö Bildirisi'nde imzası bulunan emekli amirallerle ilgili yeni gelişme

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 'Montrö Bildirisi'nde imzası olan 103 emekli amiralden ifadesi alınmayan 84 emekli amiral, ifadeye çağrıldı.

Haber 27-05-2021 09:01

Fransa Savunma Bakanı, askerlerin bildirisini siyasi komplo olarak yorumladı

Fransa Savunma Bakanı Florence Parly, askerlerin adlarını paylaşmadan yayımladıkları ikinci iç savaş uyarılı mektubu büyük bir siyasi oyun olarak değerlendirdi.

Haber 10-05-2021 23:17

Ankara'daki bazı STK'ler İsrail'in Mescid-i Aksa saldırılarına ilişkin ortak bildiri yayımladı:

"Mescid-i Aksa başta olmak üzere Kudüs'e yapılacak her saldırıyı bizlere yapılmış kabul edeceğimizi ve saldırıları engellemek için İsrail terör devleti ve yerel temsilcilerinin uykularını kaçırmak için teyakkuzda olduğumuzu ilan ederiz"

Yurthaber 10-05-2021 13:36

Hak-İş, 1 Mayıs bildirisini tamamladı

Bildiride düzenli asgari gelir yardımı sisteminin kurulması, mevsimlik ve geçici işçilerin sorunlarının çözüme kavuşturulması istendi - Çalışanlara yönelik her türlü şiddet ve mobbing ile çocuk istismarının önlenmesi, kadına yönelik şiddetin son bulması, istihdamda kadın, genç ve engelli bireylere daha çok yer verilmesi talep edildi

Yurthaber 26-04-2021 17:17

Türkiye, Pakistan ve Afganistan'dan ortak Taliban bildirisi

Türkiye, Afganistan ve Pakistan, Taliban'a Afgan halkının, bölgenin ve uluslararası toplumun arzuladığı barışı sağlayacak kapsayıcı ve müzakere edilmiş bir uzlaşıya bağlılığını teyit etmesi çağrısında bulundu.

Haber 23-04-2021 16:35

Emekli 5 amiral ve 1 general adli kontrolle serbest bırakıldı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, bazı emekli amirallerin bildirisine ilişkin yürüttüğü soruşturmada 6 şüpheli adli kontrolle salıverildi.

Haber 22-04-2021 21:39

Son Dakika: Montrö bildirisi soruşturmasında yeni gelişme

Son dakika haberine göre Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 104 emekli amiralin hazırladığı bildiriye ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, ifade vermeleri için tebligat gönderilen 7 emekli amiralden 3'ü Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesine geldi.

Haber 22-04-2021 10:52

Son Dakika: TESUD Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri görevden uzaklaştırıldı

Son dakika haberine göre İçişleri Bakanlığı, 104 emekli amiral tarafından yayımlanan bildiriye destek oldukları belirlenen Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin bakanlık makamının onayı ile görevden uzaklaştırıldığını açıkladı.

Haber 20-04-2021 15:21

Emekli amiral Ergun Mengi'nin ifadesi ortaya çıktı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen 'Montrö Boğazlar Sözleşmesi'ne ilişkin bildiriyi hazırladığı iddia edilen emekli amiral Ergun Mengi'nin Sulh Ceza Hakimliğinde verdiği ifade ortaya çıktı. Mengi ifadesinde, bildirinin WhatsApp grubunda olan herkes tarafından fikrini beyan etmesi ile oluştuğunu, kendisinin bir anlamda daktilo memurluğu yaptığı yönünde ifade verdiği öğrenildi.

Haber 13-04-2021 22:28

Son Dakika: Emekli amiral soruşturmasında yeni gelişme

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının 104 emekli amiralin bildirisine ilişkin soruşturmasında Ergun Mengi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mengi daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 12-04-2021 23:58

Bildiri soruşturmasında yeni gelişme! Emekli amirallerin avukatı konuştu

Gözaltına alınan amirallerin avukatı Ziya İlker Göktaş, “Bunlar emekli amiraller. Sadece kendi şahsi fikirlerini beyan edebilecek insanlar. Bunun bir bildiri olduğunu asla hiçbirisi kabul etmiyor” dedi.

Haber 12-04-2021 23:44

Son Dakika: 14 emekli amiral adliyeye sevk edildi

Son dakika haberine göre, Ankara Emniyeti'nde sorguları tamamlanan 14 emekli amiral adliyeye sevk edildi.

Haber 12-04-2021 17:09

Son Dakika: 'Bildiri' soruşturmasında 4 emekli amiral ifadeye gitti

Son dakika haberine göre emekli 104 amiralin bildirisine ilişkin soruşturma kapsamında ifadeye çağrılan 4 emekli amiral, Ankara Emniyet Müdürlüğüne geldi.

Haber 12-04-2021 10:09

'Bildiri’ soruşturmasında gözaltına alınan emekli amirallerin ifadeleri ortaya çıktı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 104 emekli amiral hakkında “Devletin Güvenliğine ve Anayasal Düzene Karşı Suç İşlemek için Anlaşma" suçlamasıyla başlattığı soruşturma kapsamında gözaltı süreleri 4 gün uzatılan 10 şüpheli, haklarındaki iddialarla ilgili ifade verdi.

Haber 10-04-2021 13:04

Meral Akşener'den 'zevzeklik' açıklaması

İsmail Küçükkaya'nın canlı yayın konuğu olan Meral Akşener, bildiride imzası bulunan amirallerle ilgili neden 'zevzek' ifadesini kullandığını açıkladı. İYİ Parti lideri Akşener, "Ben bu konuyu çok da ciddiye almamamız gerektiğini ifade etmek için" dedi.

Haber 09-04-2021 14:06

AK Parti'li Kurtulmuş'tan yeni tedbirlerle ilgili önemli açıklama: Pazartesi günü paylaşılacak

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş katıldığı canlı yayında, "Ramazan ayı dolasıyla bir takım ilave tedbirler ya da tavsiyeler olacaktır. Bu da pazartesi günü olacak olan Bakanlar Kurulu ile birlikte kamuoyuyla paylaşılacaktır." ifadelerini kullandı.

Haber 08-04-2021 16:49

Son Dakika: Bildiri yayınlayan gözaltındaki amirallerle ilgili yeni gelişme

Son dakika haberine göre, gözaltındaki emekli amiraller, gözaltı sürelerinin 4 gün daha uzatılması için savcılığa sevk edildi. Ayrıca emekli amiraller soruşturmasında gözaltına alınmayan 4 şüpheli de pazartesi ifadeye çağrıldı.

Haber 08-04-2021 16:38

Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan: Emekli amirallerin açıklaması muhtıra anlamı taşıyabilecek bir bildiridir

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bazı emekli amirallerin yaptığı açıklamanın muhtıra anlamı taşıyabilecek bir bildiri olduğunu, usul ve yöntem olarak kabul edilemeyeceğini belirtti. Erbakan açıklamasında, "İktidarın burada bir mağduriyet çıkartması ve bunu bir siyasi malzeme haline getirmesi de aynı şekilde kabul edilemez." ifadelerini kullandı

Haber 07-04-2021 20:07

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, gündemi değerlendirdi:

"Demokrasiye el uzatan askeri vesayeti de insanımızın kazancına el uzatan takım elbiseli sivil vesayeti de kabul etmemiz mümkün değildir" - "Ramazan ayında herkese 840 lira fitre bedelinin karşılığını ödeyin"

Yurthaber 07-04-2021 14:45

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, gündemi değerlendirdi:

"Demokrasiye el uzatan askeri vesayeti de insanımızın kazancına el uzatan takım elbiseli sivil vesayeti de kabul etmemiz mümkün değildir" - "Ramazan ayında herkese 840 lira fitre bedelinin karşılığını ödeyin"

Yurthaber 07-04-2021 14:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kanal İstanbul' çıkışı

Cumhurbaşkanı Erdoğan 104 emekli generalin yayınladığı bildiriye bir kez daha tepki gösterdi. Erdoğan, "CHP bir grup emekli amiralin buram buram darbe kokan bildirisini aklamaya çalışıyor. Çok açık net söylüyorum, şu anda bu emekli generallerin merkezinde CHP'nin kendisi vardır." dedi. Erdoğan ayrıca "İsteseniz de istemeseniz de biz Kanal İstanbul'a başlıyoruz, yapacağız ve milletimizin emrine amade edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Haber 07-04-2021 12:24

Meral Akşener'den 104 emekli amiralin bildirisiyle ilgili açıklama

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 104 emekli amiralin bildirisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. "İktidar darbe edebiyatı ile 4 gün daha milletin derdinin konuşmaktan kurtuldu. Küçük ortağına öfke krizlerine girerek işleyeceği yeni bir malzeme çıktı." diyen Akşener, emekli amirallere de tepki gösterdi. Akşener "Cumhur İttifakı'nın oyları her ay düşerken kimsenin iktidarın değirmenine su taşımasına müsaade edemeyiz, etmeyeceğiz. Kimse de kusura bakmasın. Bu işler böyle yapılmaz." dedi.

Haber 07-04-2021 10:53

'Sarıklı amiral'le ilgili Bakan Akar'dan yeni açıklama!

Kamuoyunda tartışılan ve 104 emekli amiralin bildirisine de giren 'sarıklı amiral' ile ilgili son gelişmeyi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar açıkladı. Bakan Akar, soruşturmanın devam ettiğinin altını çizerken, TSK'nın da fotoğraf karesinden rahatsız olduğu ve söz konusu amiralin ihraç edilebileceği belirtildi.

Haber 07-04-2021 08:43

Son Dakika: Emekli 104 amiralin 'Montrö' bildirisi sonrası Erdoğan'dan flaş 'uyuyan hücre' uyarısı

Son dakika haberine göre emekli 104 amiralin yayınladığı 'Montrö' bildirisinin yankıları sürerken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın MYK toplantısının ardından 'uyuyan hücrelere karşı uyanık olma' mesajı verdiği ortaya çıktı.

Haber 07-04-2021 08:06

Bakan Soylu'dan bazı emekli amirallerin bildirisine tepki

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bazı emekli amirallerin açıklamasını değerlendirirken, "Değil darbe yapmaya kalmak, bunu zihninden geçirenlere bile tarihin en büyük cezasını vermezsek bu millet bize 'Sizden bir şey olmaz' desin. Bu tip düşüncelere, zihniyet ve darbeye karşı tüm milletimiz ve herkes sıfır toleranslı olmalıdır." ifadesini kullandı.

Haber 06-04-2021 19:37

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Bu, bir vesayet bildirisidir, bir darbenin ön bildirisidir

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bazı emekli amirallerin bildirisine ilişkin, "Bu, bir vesayet bildirisidir, bir darbenin ön bildirisidir." dedi.

Haber 06-04-2021 18:18

Bakan Soylu'dan çok sert 'bildiri' tepkisi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 104 amiralin imzaladığı bildiriye ilişkin, "Her çalışmayı alay edip itibarsızlaştırmaya çalışan kafalar maalesef var. Hala bizi vesayet dönemlerinin ülkesi gören bir, iki sayfalık bildirilerle had bildireceklerini sananlar var. Bunlar Türkiye'nin bugün geldiği noktayı kavramaktan çok uzaktır" dedi.

Haber 06-04-2021 11:12

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Aksal: Millet iradesinin üzerinde bir irade tanımıyoruz

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Aksal: "Millet iradesinin üzerinde bir irade tanımıyoruz"

Yurthaber 06-04-2021 10:37

İçişleri Bakanı Soylu'dan bildiri açıklaması: O gece sabaha kadar uyumadık

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “O gece sabaha kadar uyumadık, irtibatları ortaya çıkardık. Son 30 günde hangi siyasi partiyle irtibat kurdukları açık ve net” dedi.

Haber 06-04-2021 00:40

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli amirallerin bildirisiyle ilgili ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 104 emekli amiralin yayınladığı siyaset gündemine oturan bildiriyle ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu. Bildiriyle ilgili, "Bunun adı ifade özgürlüğü değildir." diyen Erdoğan, sarıklı amiral fotoğrafıyla ilgili de "Olumlu bakmadık." sözlerini kullandı.

Haber 05-04-2021 18:12

Eski milletvekillerinden 'emekli amirallere destek' bildirisi

126 eski büyükelçi ve emekli 104 amiralin Montrö Sözleşmesi'yle ilgili bildiri yayınlamasının yankıları sürerken bir bildiri de eski milletvekillerinden geldi.

Haber 05-04-2021 16:20

Manisa, Aydın ve Uşak'ta sivil toplum kuruluşlarından bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki

Manisa, Aydın ve Uşak'ta sivil toplum kuruluşlarından bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki

Yurthaber 05-04-2021 15:11

Son Dakika: 'Montrö Bildirisi'ne imza atan amiraller hakkında flaş karar

Son dakika haberine göre, tartışma yaratan 'Montrö Bildirisi'ne imza atan emekli amirallerle ilgili ilk karar verildi. Amirallerin lojman ve koruma hakları iptal edildi.

Haber 05-04-2021 14:13