Biler Haberleri

Arda Turan, Kerem ve Barış'la ilgili detayı ilk kez anlattı: 'İkisini de karşıma alıp konuştum'

Eyüpspor'la Süper Lig'e çıkma başarısını gösteren dünyaca ünlü eski futbolcu ve antrenör Arda Turan, şampiyonluk sonrası ilk röportajını yaptı. Galatasaray'ın patronu Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz hakkında önemli açıklamalarda bulunan Turan, Arda Güler hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Arda Turan'ın Sportcell Youtube kanalına verdiği röportajdan öne çıkan başlıklar haberimizde!

Spor 21-04-2024 14:46

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa maçı için TFF talepleri reddetti!

Fenerbahçe, Süper Kupa maçının ertelenip yabancı hakem atanmaması durumunda maça u19 takımıyla çıkılacağını açıklamıştı. Bu karardan sonra TFF'den cevap geldi ve Fenerbahçe'nin talebi reddedildi.

Spor 04-04-2024 08:29

Fenerbahçe'den tarihi hamle! Süper Kupa maçı ertelenip, yabancı hakem atanmazsa mücadeleye u19 takımıyla çıkacaklar

Fenerbahçe'den flaş bir hamle daha geldi. Sarı-lacivertliler, Süper Kupa maçının ertelenip yabancı hakem atanmaması durumunda maça u19 takımıyla çıkılacağını açıkladı. Bu karardan sonra Türkiye Kupası'na da 2 yıl boyunca katılmayacakları ifade edildi.

Spor 03-04-2024 17:32

Ali Koç'tan tarihi açıklamalar! Türk futbol tarihi bundan daha aşağılık bir sezon yaşanmamıştır!''

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda konuştu. Ali Koç, "Stadyumlarda genelde bardakla verilir, pet şişeler atılıyordu… Üst araması olmamış. Karadeniz insanı merttir. Maskeyle maça gidildiğini hiç hatırlamıyorum. Bir kez daha Fenerbahçe’nin şampiyonluk hedefi elinden alınacaktı." dedi. Bu sözlerinin ardından Galatasaray yöneticisi Erden Timur'a yüklenen Koç'un açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Spor 29-03-2024 16:54

Diğer Haber Etiketleri

besikta beşiktaş Bakan Hakem Fatih Terim Rıza Çalımbay Okan Buruk Çağdaş Atan İsmail Kartal Ziraat Türkiye Kupası Süper Lig Teknik Direktör Rıdvan Dilmen Ahmet Çakar Ali Palabıyık Ali Koç Mehmet Büyükekşi Google deprem spor River Plate Superclasico UEFA Avrupa Konferans Ligi Al Hilal Barış Alper Yılmaz Arda Güler son dakika Jorge Jesus Carlos Vinicius Erden Timur Altay Bayındır Kerem Aktürkoğlu Berat Özdemir yapay zeka Cenk Tosun Gaziantep FK Emre Belözoğlu Alanyaspor Hatayspor Kayserispor Trabzonspor İstanbulspor Eyüpspor AZ Liverpool Panathinaikos Mersin Başakşehir Slaven Bilic Boca Juniors At Volkan Demirel Derbi UEFA Suudi Arabistan Arda Turan al nassr aday dakika haberleri cenk bahçe maçı fenerbahçe ermenistan milli takımı galatasaraylı galatasaray gökhan zan hasan arat atan jesus yumruk yaşında messi muslera ligi lucescu ludogorets real madrid s lig premier lig ronaldo şampiyonluk kutlaması sumudica süper kupa son dakika haberleri tff spor toto paylaşım uilenberg transfer dönemi ust tottenham başakşehi son dü ekipleri da, oldular maç, kulübün kaan numanoğlu galatasaraylı oyuncular eyüpspor teknik direktörü tff, spor to portekizli süper li n dakika haberleri hakemi fatih kulaksız yeni karar yayınlanacak atatürk olimpiyat verildi devam edecek beşiktaş maçını alexand ztk kura çekimi sonuçları yollar ayrıldı spor tot marius hedefi hakemlik son dakika gol maçın liglerin başlama tarihi kaan ay iyet ztk kura çekimi 10 ak haberleri türkiye futbol federasyonu türkiye kupası türkiye milli takımı uz süper ligi fk sezon erden trabzonspor, alanyaspor forma buruk beşiktaş taraftarı oynanacak maçı beşiktaş, sivasspor maç kardeşi

Biler

Biler Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Biler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Alanyasporlu 3 futbolcu, lise öğrencilerine imza dağıttı

Corendon Alanyasporlu futbolcular Furkan Bayır, Richard Coelho ve Nuno Lima düzenlenen kariyer günü etkinliğinde lise öğrencileriyle bir araya gelerek, imza dağıttı.

Spor 29-03-2024 13:26

Carlos Vinicius: Kurduğumuz aile ortamı ile şampiyon olacağımıza inanıyorum

Galatasaray’ın Brezilyalı futbolcusu Carlos Vinicius, kurdukları aile ortamıyla Süper Lig’de şampiyon olacaklarına inandığını söyledi.

Spor 28-03-2024 15:37

Jorge Jesus kazanarak futbol tarihine geçti! Dünya rekorunun ortağı olmayı başardı...

Jorge Jesus yönetimindeki Al-Hilal, Al-Riyadh'ı mağlup ederek The New Saints'in 27 maçlık dünya futbol tarihindeki en uzun galibiyet serisi rekorunu egale etti.

Spor 08-03-2024 19:18

''Arda Güler'i Galatasaray'da görmekten mutluluk duyarım'' dedi ve sosyal medyayı birbirine kattı!

Galatasaraylı oyuncuların Beşiktaş maçından sonra yaptığı paylaşımları beğenen Arda Güler kafaları karıştırmıştı. Sezon sonunda takımdan kiralık olarak ayrılmaya hazırlanan Arda Güler'in bu hamlesi akıllarda soru işareti yaratmıştı. Sarı-kırmızılıların efsane ismi Ümit Karan'dan bu konu hakkında açıklama geldi.

Spor 07-03-2024 18:56

Sosyal medya beğenileri gündem olmuştu! Arda Güler tartışmalara son noktayı koydu

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, Beşiktaş-Galatasaray maçı sonrasında Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'ın derbi ile ilgili paylaşımlarını beğenmişti. Sosyal medyada Arda Güler'in Galatasaray'a transfer olacağı iddiaları konuşulurken, yıldız futbolcu yaptığı açıklamayla tartışmalara son noktayı koydu.

Spor 04-03-2024 19:45

Ahmet Çakar, Galatasaray'ın şampiyonluk yüzdesini paylaştı, Fenerbahçe'ye neredeyse şans bile tanımadı...

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasındaki derbi maçta Galatasaray'a 1-0 yenilen Beşiktaş, yenilenen Tüpraş Stadı'nda rakibine ilk kez mağlup oldu. Alınan mağlubiyetin ardından spor yazarları bu kritik karşılaşmayı değerlendirdi.

Spor 04-03-2024 08:23

Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe'ye gönderme!

Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda oynadığı son 6 müsabakada rakiplerine kaybetmeyen Beşiktaş’ın bu serisine Galatasaray son verdi. Mücadelenin ardından konuşan Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu Fenerbahçeli taraftarlara gönderme yaptı.

Spor 03-03-2024 22:10

Galatasaray'dan Beşiktaş galibiyeti sonrası peş peşe paylaşımlar!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadığı 7 derbide 5 galibiyet aldı. Beşiktaş maçının ardından sarı-kırmızılılar sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlarda bulundu.

Spor 03-03-2024 21:29

Beşiktaş ile Galatasaray derbisi izleyenlerin nefesini kesti! Siyah-beyazlıları mağlup eden Galatasaray yeniden liderliği geri aldı

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Beşiktaş, sahasında Galatasaray ile karşılaştı. Liderlik yarışını yakından ilgilendiren mücadele izleyenlerin adeta nefesini kesti. Temponun bir an bile düşmediği maçta iki takım da kazanmak için her şeyi yaptı. Sarı-kırmızılılar bu zorlu derbiden 1-0 galip ayrılarak yeniden liderliğe oturdu.

Spor 03-03-2024 20:57

Jorge Jesus'un dünya rekorunu egale etmesine yalnızca 2 maç kaldı! Suudi Arabistan'da akıllara durgunluk veren istatistik...

Al Hilal’de 25 maçlık galibiyet serisi olan Jorge Jesus, 2 maç daha kazanırsa dünya rekorunu egale edecek.

Spor 02-03-2024 18:10

Beşiktaş - Galatasaray derbisinin sonucu için Google'ın yapay zekası tahminde bulundu!

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında 3 Mart Pazar günü oynanacak derbi karşılaşmasında her iki takım, golcüleriyle sonuç almaya çalışacak. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren dev derbinin skorunu Google'ın yapay zekası günler öncesinden tahminde bulundu.

Spor 01-03-2024 12:37

Cenk Tosun'dan Konyaspor galibiyeti sonrası Galatasaray derbisi için açıklama!

Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Konyaspor'u 2-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdıran Beşiktaş'ta golcü oyuncu Cenk Tosun hafta sonu oynanacak olan kritik Galatasaray derbisine dair açıklamalarda bulundu.

Spor 28-02-2024 23:17

Dünya bu anları konuşuyor! River Plate-Boca Juniors maçında gizemli olay: Oradan geçen şey ne?

Arjantin'de dünyanın en büyük derbileri arasında gösterilen River Plate-Boca Juniors derbisinde izleyenlerin akıl sır erdiremediği bir olay yaşandı. Önce Arjantin'de sonra da tüm dünyada gündem olan o anlara ait görüntüler sosyal medyada defalarca kez paylaşıldı. İşte o efsunlu anlar!

Spor 26-02-2024 10:52

Fatih Terim'in Panathinaikos'u bu sezon bir ilki başardı! Tecrübeli çalıştırıcı Yunanistan'da ilk intikamını aldı...

Teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, Yunanistan Kupası yarı finalinde PAOK'u 1-0 yendi. PAOK bu sezon iç sahadaki ilk mağlubiyetini Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'tan aldı.

Spor 15-02-2024 07:27

İstanbulspor maçının yıldızı Kerem Aktürkoğlu maç sonunda isyan etti! Hakemlerden sürekli azar yiyoruz

İstanbulspor karşısında 2 gol atan Kerem Aktürkoğlu mücadelenin ardından konuşurken, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Aktürkoğlu açıklamasında hakemlerin maç içerisindeki tavırlarından dolayı isyan ederken "Maç içerisinde sürekli azar yiyoruz" ifadeleriyle dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 26-01-2024 08:04

Fatih Terim, Süper Lig'den yaptığı transferi kendi ağzıyla açıkladı! ''Bugün imzaya geliyor''

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Tripolis'i mağlup ettikleri maçın ardından transfer açıklamasında bulundu. Bakasetas transferi konusunda son noktayı koyan tecrübeli çalıştırıcı dedikodulara son vermiş oldu.

Spor 22-01-2024 07:33

Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntüler! Hataylılara bu da söylendi: Allah size depremi bilerek verdi

Sosyal medyada yayılan görüntüler kısa sürede infiale yola açtı. Mersin tribün lideri Murat Tanış Hataysporlulara dönerek 'Allah size depremi bilerek verdi' dedi. Uzun yıllar unutulmayacak deprem yarasıyla ilgili böyle konuşulması kısa sürede tepki çekti. Konuyla ilgili paylaşım yapan Gökhan Zan'ın sözleri ise gündem oldu.

Spor 18-01-2024 11:44

Mircea Lucescu: Terim'in şimdi de rakibi oğlum Razvan Lucescu ve oğlumun Terim'e maç kaybedeceğini sanmıyorum''

Rumen teknik direktör Mircea Lucescu, Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim'e, lider durumdaki PAOK'un başında bulunan oğlu Razvan Lucescu karşısında şans vermediğini söyledi.

Spor 03-01-2024 12:07

Galatasaray'dan korkuyorlardı... Arda Kardeşler yorumu sonrası Fenerbahçeli futbolcular için söyledikleri tansiyonu yükseltti!

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde stres oldukça yüksekti! İki takım da savunma güvenliğini elden bırakmadı. İsabetli şut konusunda son yıllarda görülmeyen bir istatistiğe sahne olan maçın ardından gerginlik sosyal medyada devam etti. Galatasaray, Icardi'nin gözünün mor olduğu fotoğrafı paylaşırken Fenerbahçe'den yanıt gecikmedi.

Spor 25-12-2023 09:38

Mehmet Büyükekşi için olay yaratan iddia! ''Beni koltuğumdan etmek istiyorsunuz'' dedi!

25 Temmuz 2023'te kariyerini sonlandıran FIFA kokartlı eski hakem Ali Palabıyık, mevcut TFF başkanı Mehmet Büyükekşi için olay yaratacak bir iddiada bulundu.

Spor 14-12-2023 18:22

SON DAKİKA: Süper Lig'in yol haritası belli oldu! TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den çok önemli açıklamalar... İşte çirkin saldırı sonrası ertelenen liglerin başlama tarihi

Son dakika... TFF, hakem Halil Umut Meler'e gerçekleştirilen çirkin yumruklu saldırının ardından liglere süresiz ara verildiğini açıklanmıştı. Lig maçlarının devamına dair kararının yanı sıra sporda şiddet önlemlerinin görüşüldüğü Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantının ardından Mehmet Büyükekşi açıklamalarda bulunurken, liglerin başlama tarihi ve alınan kararları duyurdu. İşte detaylar...

Spor 13-12-2023 14:01

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinde bir ilke imza attı! 7 maç sonra gelen galibiyette gizli detay

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş deplasmanına çıktı. Sarı - lacivertliler, derbide rakibini 3-1 mağlup etti ve üst üste 3. galibiyetini aldı. Kanarya, bu skorla birlikte rakibini 7 maç aradan sonra yendi. Ayrıca Fenerbahçe, Beşiktaş'ın yenilenen stadında ilk kez galip geldi.

Spor 09-12-2023 21:37

İsmail Kartal'dan derbi öncesi iddialı sözler! Biz daha hazırız, lider dönmek istiyoruz!

Beşiktaş ile Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında karşı karşıya gelecek. Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma öncesinde sarı - lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 09-12-2023 18:20

Fenerbahçe taraftarları, 25 otobüsle derbiye gidiyor

Fenerbahçe taraftarları, bugün oynanacak Beşiktaş derbisini izlemek için Ülker Stadyumu önünde toplandı. Taraftarlar, saat 15.00'te otobüslerle güvenlik önlemleri eşliğinde karşılaşmanın oynanacağı Tüpraş Stadyumu'na hareket edecek.

Spor 09-12-2023 14:36

ZTK Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın rakibi kim oldu, hangi takımlarla eşleştiler? Ziraat Türkiye Kupası 5. tur eşleşmeleri belli oldu!

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur eşleşmeleri yapıldı ve Beşiktaş, Fenerbahçe, Beşiktaş ile Adana Demirspor'un rakipleri belli oldu. Karşılaşmalar, 9,10 ve 11 Ocak'ta tek maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak. Peki, ZTK 5. tur Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın rakibi kim oldu? ZTK kura çekiminde Galatasaray kiminle eşleşti? İşte, ZTK 5. tur eleme kura sonuçları ile ilgili detaylar...

Spor 08-12-2023 15:28

İsmail Kartal'dan Beşiktaş maçı öncesi sakatlık açıklaması!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Sivasspor maçı öncesi oyuncuların enerjilerinin yüksek olduğunu aktarırken, Beşiktaş derbisine en iyi şekilde hazırlanacaklarını söyledi.

Spor 04-12-2023 23:08

Messi tezahüratlarını duyan Ronaldo'dan tribünlere olay hareket!

Suudi Arabistan Pro Lig'de heyecan dolu bir karşılaşma oynandı. Jorge Jesus yönetimindeki Al Hilal, Ronaldo'un takımı Al Nassr ile karşılaştı. Sahadan 3-0 galibiyetle ayrılan Jorge Jesus'un ekibi puan farkını 7'ye çıkarttı. Maç sonunda Ronaldo'nun tribünlere yaptığı hareket ise gündem oldu.

Spor 02-12-2023 09:21

Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat'tan Rıza Çalımbay açıklaması! Eğer seçilirse yollar ayrılacak mı?

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat, siyah-beyazlı kulübü plazalardan dizayn eden bir yapının olduğunu belirterek, bunların Beşiktaş'tan elini çekmesi gerektiğini söyledi.

Spor 15-11-2023 14:06

Slaven Bilic'ten Beşiktaş dönemine ait açıklama! ''Türk takımları devlet gibi''

Bir dönem Beşiktaş teknik direktörlüğü yapan Slaven Bilic açıklamalarda bulundu. Bilic, "Beşiktaş'ta çalışırken İstanbul'a bayılıyordum ama insanlar gelip, 'Anadolu'yu görmeden konuşma' diyordu. Oraya gittiğimizde gördüğüm şey Bosna'dan farklı değildi." dedi.

Spor 14-11-2023 21:26

Berat Özdemir, Fenerbahçe'ye attığı golü eski sevgilisi Çağla Bozcaada'ya göndermiş

Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-2 mağlup ettiği maçta rakip fileleri havalandıran Berat Özdemir'in gol sevincini tribüne göndermesi bir hayli dikkat çekmişti. Yaptığı gol sevincindeki detay sosyal medyada ortaya çıktı.

Spor 07-11-2023 14:28

Ali Koç, Erden Timur'a seslendi: Bak seni Selahattin Baki'ye vereyim, bak ne yapar!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu'nda Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur için flaş sözler kullandı.

Spor 05-11-2023 17:46

Ali Koç'tan Trabzonspor maçı sonrası açıklama! Türk futbolunun 6 gününde yaşananlar başka bir ülkede olsa yer yerinden oynardı''

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulunun olağan toplantısında Ali Koç açıklamalarda bulundu. Ali Koç, "Geçen hafta, Türk futbolunun 6 gününde yaşananlar başka bir ülkede olsa yer yerinden oynardı. Bir tanesi olsa dahi. Bakalım bizim ülkemizde neler olacak. Her zamanki gibi görmezden mi gelinecek, iddialar araştırılmayacak mı yoksa bu son yaşananlar Türk futbolunun Susurluk'u mu olacak?" ifadelerini kullandı.

Spor 05-11-2023 15:59

Fenerbahçe'nin Ludogorets zaferi sonrası yazarlardan İsmail Kartal'a uyarı! O futbolculardan arınmalı!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 3. maçında Bulgaristan temsilcisi Ludogorets'i konuk etti. Sarı - lacivertliler, Kadıköy'de oynanan müsabakadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Kanarya; tüm resmi maçlardaki galibiyet serisini 18'e çıkarırken, spor yazarları karşılaşma sonrasında dikkat çeken yorumlarda bulundu. Serdar Ali Çelikler'in "İsmen var cismen yok isimlerden 'arınma gecesi' olarak değerlendirilirse nefis bir ders gecesi olarak anarız bu geceyi." ifadeleri ise ön plana çıktı.

Spor 27-10-2023 09:47

İsmail Kartal: Bu gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Slovakya ekibi Spartak Trnava maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Bu gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz. Bütün hedefimiz ve amacımız bu şekilde” dedi.

Spor 05-10-2023 09:46

Tarihi galibiyet sonrası maç tekrar edilebilir! Hakem kurulu kararın hatalı olduğunu kabul etti

İngiltere Premier Lig'in 7. hafta mücadelesinde Tottenham sahasında zorlu rakibi Liverpool'u konuk ederken konuk ekipte Luis Diaz'ın golünün iptali sonrası ortalık karıştı. İşte detaylar...

Spor 04-10-2023 16:47

İstanbulspor teknik sorumlusu Olcay Demir'den maç sonu açıklama: Tenhada özür olmaz!

Fatih Tekke'nin ayrılığının ardından bugün oynanan Galatasaray mücadelesinde takımın başında çıkan Olcay Demir, karşılaşmanın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 26-09-2023 23:21

Okan Buruk: 'Bu tür maçlarda ıslıklar oluyor'

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk haftasında 2-0 geriden gelip 2-2 berabere kaldıkları Kopenhag maçındaki geri dönüşün sevindirici olmasına rağmen alınan 1 puandan dolayı mutlu olmadıklarını söyledi.

Spor 20-09-2023 23:37

Milot Rashica: Beni en çok isteyen ve en çok forma giymek istediğim kulüp Beşiktaş’tı

Beşiktaş’ın sezon başında kadrosuna kattığı Kosovalı kanat oyuncusu Milot Rashica, “Gelen teklifler arasında beni en çok isteyen ve benim en çok forma giymek istediğim kulüp Beşiktaş’tı” dedi.

Spor 15-09-2023 13:18

Volkan Demirel'den peş peşe itiraflar! ''Muslera benden daha iyiydi, Altay Bayındır için çok üzgünüm''

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, "Altay, Fenerbahçe için bir değerdi. Altay, Manchester'a gittiği için sevinçliyim fakat Fenerbahçe'den gittiği için üzgünüm. İngiltere futbolu onu yukarı seviyeye çekecektir" dedi.

Spor 13-09-2023 14:11

Ermenistan Teknik Direktöründen Türkiye maçı öncesi kızdıran açıklama! ''Sizin gibilere bugün ne olacağını göstereceğiz...''

UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu'nda Türkiye ile Ermenistan karşı karşıya geldi. Maçtan 1-1'lik eşitlikle ayrılan millilerimiz, maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü. Karşılaşma öncesi konuşan Ermenistan Teknik Direktörü Oleksandr Petrakov'un sözleri maç sonunda da gündemden düşmedi.

Spor 08-09-2023 21:59

Süper Lig'de ilk yarı derbi tarihleri belli oldu mu? Süper Lig ilk yarıda hangi takımlar eşleşti?

Süper Lig'de ilk yarı derbi tarihleri merak konusu oldu. Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'de 5-18. haftaların fikstürünü açıkladı ve dev derbilerin tarihleri belli oldu. Peki, Süper Lig ilk yarıda hangi takımlar eşleşti?

Spor 08-09-2023 17:28

Süper Lig'in ilk yarısında oynanacak derbilerin tarihleri belli oldu!

Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'de 5-18. haftaların fikstürünü açıkladı ve dev derbilerin tarihleri belli oldu.

Spor 08-09-2023 17:05

Ve Başakşehir'de sürpriz! Emre Belözoğlu'nun yerine Süper Lig'den teknik direktörle anlaşıldı...

Trendyol Süper Lig'de 4 hafta geride kalırken, milli araya girildi. Başakşehir'de Emre Belözoğlu ve Gaziantep FK'da Erdal Güneş'in ardından Kayserispor'da da teknik direktör Çağdaş Atan ile yollar ayrıldı. Sarı - kırmızılı kulüpten ayrıldığını sosyal medya hesabından duyuran deneyimli çalıştırıcı, "Bittiği için üzgün değilim, yaşandığı için mutluyum" dedi. Öte yandan Atan'ın Emre Belözoğlu yerine Başakşehir'in başına geçeceği öğrenildi.

Spor 06-09-2023 19:20

Galatasaray maçı sonrası olay yorum! ''Okan Buruk fena halde yanabilir''

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda karşılaştığı Gaziantep FK’yı 3-0 mağlup etti. Galatasaray'ın galibiyeti sonrası maç hakkında flaş yorumlarda bulunuldu. Okan Buruk ise karşılaşma sonrası kendisine sorulan soruları yanıtladı.

Spor 03-09-2023 09:21