Birinci Haberleri

Doya Doya Moda programında günün birincisi kim oldu? Doya Doya Moda 28 Kasım puan durumu!

Doya Doya Moda, TV8 ekranlarında yayınlanan ve sevilen moda programlarından biridir. Eğlenceli jürileri ve yarışmacılarıyla sıklıkla izlenen Doya Doya Moda'da, her gün, bir yarışmacı birinci seçiliyor. Puanı az olan yarışmacı, hafta sonunda Doya Doya Moda'ya veda etmek zorunda kalıyor. Peki Doya Doya Moda programında günün birincisi kim oldu? Doya Doya Moda 28 Kasım puan durumu!

Magazin 28-11-2022 16:31

Yemekteyiz kim kazandı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Kasım haftanın kazananı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının her bölümü heyecanla takip ediliyor. 18 Kasım Cuma akşamı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de final heyecanı yaşanıyor. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyorlar. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz programı haftaiçi her gün TV8 ekranlarında yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 18 Kasım Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 50 bin TL'nin kazananı kim oldu?

Magazin 18-11-2022 20:41

İlk eş anlamlısı nedir? İlk kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

İlk kelimesi, dilimizdeki en eski sözcüklerden birisidir. Eski Türkçe döneminde rastladığımız bu kelime "ilki" ya da "ilk" olarak eserlerde yer almıştır. Uzun yıllardır dilimizde olan "ilk" kelimesinin anlamı zaman içinde genişlemiştir ve aynı anlama gelen bazı kelimeler türemiştir. Peki, ilk kelimesinin eş anlamlıları nedir?

Egitim 26-08-2022 15:06

Birinci

Birinci Hakkındaki Haberler Mynet'te. Birinci Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Türkiye Satranç 1. ve 2. lig maçları Konya'da başladı

Türkiye Satranç 1. ve 2. lig maçları Konya'da başladı

Yurthaber 22-08-2022 18:36