Bizim Hikaye Dizisi Haberleri

Beren Gökyıldız kimdir, kaç yaşında, nereli? 2. Sayfa konuğu Beren Gökyıldız son hali

Beren Gökyıldız, 9 Haziran 2023 Cuma günü 2. Sayfa magazin programının sezon finaline konuk oldu. Bir dönemin çocuk yıldızı Kocamın Ailesi, Anne, Bizim Hikaye, Kızım ve Çocukluk gibi dizilerde sergilediği performansla adından söz ettirmişti. Peki, Beren Gökyıldız kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, 2. Sayfa konuğu bir dönemin çocuk yıldızı Beren Gökyıldız son hali...

Magazin

Behzat Uygur'un oğlu da ünlü oyuncu çıktı! Görenler şaşıp kalıyor

58 yaşındaki başarılı oyuncu Behzat Uygur'un, babasının adını verdiği oğlu Nejat Uygur, koca adam oldu. Sanata düşkün bir ailede büyüyen Nejat Uygur, babası, dedesi ve amcasının yolundan giderek oyunculuğu seçti.

Magazin

Bizim Hikaye'nin Kiraz'ı Zeynep Selimoğlu son haliyle herkesi kendisine hayran bıraktı!

Amerika televizyonlarının fenomen dizisi 'Shameless'tan uyarlanan 'Bizim Hikaye' adlı dizide Kiraz karakterine hayat veren Zeynep Selimoğlu, yaşadığı büyük değişimle bambaşka biri oldu. Şimdilerde kocaman bir genç kız olan oyuncunun son haliyle herkesi kendisine hayran bıraktı. İşte genç oyuncunun son hali...

Magazin

Oyuncu İsmail Karagöz kimdir? İsmail Karagöz kaç yaşında?

İsmail Karagöz, 9 Haziran Çarşamba günü ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkan Cam Tavanlar dizisinde rol almaktadır. Lise eğitimi sırasında tiyatro eğitimi almaya başlayan Karagöz, daha sonra Sarıyer Halk Eğitimi Merkezi Tiyatro Kolu’na katılmıştır. İsmail Karagöz, Çarşamba günleri yeni dizi Cam Tavanlar ile izleyici karşısına çıkıyor.

Magazin

Bizim Hikaye son bölüm izle: Dizinin yeni bölüm fragmanı çıktı mı?

Bizim Hikaye dizisi son bölüm izleme linki sizlerle... 4. bölüm an itibariyle internetten yayınlandı ve şimdi de yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediliyor. Perşembe'nin rutin dizisi Bizim Hikaye 4. bölümü ile duygularına daha fazla gem vuramayan Filiz, Barış ile yakınlaşmayı denedi. İkilinin hayatında yenilikler olacak gibi. İşte Bizim Hikaye son bölüm izleme linki ve yeni bölüm fragmanı ile ilgili son durum.

Magazin

Bizim Hikaye son bölüm izle: 3. bölüm mutlulukla başladı!

Bizim Hikaye dizisi, son bölümü ile görüldü ki dizi yavaş yavaş rayına oturdu gibi! Son bölüm, FOX TV'deki yayının ardından internete yüklendi ve şimdi de 4. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Bizim Hikaye dizisi son bölümü, Filiz'in ilişki durumu ile geçti ve onu bir tercih zamanı bekliyordu. Dolayısıyla böylece olaylar gelişir... İşte Bizim Hikaye dizisinin son bölüm izleme bağlantısı, 3. bölüm detayları ve 4. bölüm fragmanı ile ilgili gelişmeler!

Magazin