Bloomberg Ht Haberleri

Canlı yayında güldüren olay! Odaya giren oğlu zor anlar yaşattı

Bloomberg kanalına görüntülü bağlanarak konuk olan Peterson Uluslararası Ekonomi Enstitüsü Kıdemli Ortağı Jacob Funk Kirkegaard, yayın sırasında çalışma odasına giren ve babasının tüm çabalarına rağmen kamera açısından çıkmayan oğlu ile zor anlar yaşadı. Yaşananlar programın moderatörünü ve izleyenleri güldürdü.

Haber 21-10-2021 11:10

Sinovac, Türkiye'ye üretim lisansı verdi

Sinovac CEO’su Yin Weidong Bloomberg’e verdiği söyleşide aralarında Türkiye'nin de olduğu beş ülkeye üretim lisansı verdiklerini belirtti.

Haber 12-05-2021 08:56

Kraken CEO’su Powell, 'Bitcoin'in sonsuza kadar yolu var'

Kraken CEO’su Jesse Powell, Bloomberg Technology’yle yaptığı röportajda, rekorlar kıran Bitcoin'in “sonsuza kadar yolu var” yorumunu yaptı.

Finans 04-03-2021 15:34

Endeavor Chairman Emre Kurttepeli was a guest at Arzu Maliki’s ‘Üst Düzey’ TV Program at Bloomberg HT…

Endeavor Chairman Emre Kurttepeli was a guest at Arzu Maliki’s ‘Üst Düzey’ TV Program on Thursday (August 9th) at Bloomberg HT. In the program, the entrepreneurship ecosystem in the world and the latest trends in Turkey, the investments in startups, has mentioned that entrepreneurs should focus on in 2018 Endeavor Entrepreneur and were evaluated.

Finans 31-01-2020 12:14

Bloomberg Ht

Bloomberg Ht Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bloomberg Ht Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Endeavor Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli Bloomberg HT’de Arzu Maliki’nin sunduğu ‘Üst Düzey’ TV Programı’na konuk oldu

Endeavor Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli 9 Ağustos Perşembe günü Bloomberg HT’de Arzu Maliki’nin sunduğu ‘Üst Düzey’ Programı’na konuk oldu. Programda, girişimcilik ekosisteminde dünyadaki ve Türkiye’deki son trendlerden, startup’lara yapılan yatırımlardan, 2018 yılında girişimcilerin odaklanması gerekenlerden bahsedildi ve Endeavor Girişimcileri değerlendirildi.

Finans 21-01-2020 19:11

Gülben Ergen: Kendimi kırbaçlamak istedim

Şarkıcı Gülben Ergen, özel hayatına dair açıklamalarda bulunurken “Beni ağlatmak erkekleri çok mutlu etti. Beni mutlu etmeyi bir yaşam felsefesi bilmek yerine ağlatıp kırmayı seçtikleri için ben onlardan gittim” dedi.

Magazin 20-11-2018 14:18

Yeni hükümet sistemi Cumhuriyet tarihimizin 3'üncü evresidir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: (3) "Yeni hükümet sistemi Cumhuriyet tarihimizin 3'üncü evresidir. Rejim değişikliği değil sistem değişikliğidir. Bu sistem değişikliğinde anayasa ve halk oylamasıyla temeli oluşan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. Ondan sonra Anayasa'da, başka yerde ne yazıyorsa yazsın, buradan itibaren başlatmak lazım" - "Siyasi ayak mutlaka temizlenmelidir. FETÖ'nün kökü kazınmadan, her unsurdan tamamen ayıklanmadan 'Şöyle olacak, böyle olacak' demenin ülkemiz açısından doğru bir yanı yoktur. Onun için FETÖ hareketi köküne kadar kazınmalı, Türkiye'den arındırılmalı ve Feto, ABD'den mutlaka Türkiye'ye getirilmelidir" - "(Erdoğan-İnce benzetmesi) Ben fazla benzetmiyorum, en azından Recep Tayyip Erdoğan bisiklete binmiyor. Ne işi var efendim? Bizim Adana tabiriyle 'velespit'. Bineceksen git, nerede biniyorsan bin" - "(Bedelli askerlik) Askeriyenin ihtiyacı olanı alıp, geri kalanı da zaten profesyonel hale geldi uzman çavuşlar olarak. Öbürlerini bekletip de ne yapacaksın? Herkes yuva kuracak, evlat sahibi olacak, vesaire. 24 Haziran'dan sonra bunu gündeme alırlarsa şekline bakacağız" - "ABD, Münbiç'deki uygulamalarını bütün alana yayabilecek bir ilişkiyi yaratabilirse Trump biraz hizmet etmiş olur, yoksa ABD'nin devlet başkanının gidişatı, gidişat değil"

Haber 23-06-2018 01:58

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Erdoğan'a uyarı: Ahmet Davutoğlu'nun hatalarını yaparsa her şey biter!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Habertürk TV, Show TV ve Bloomberg HT ortak canlı yayınında Didem Arslan'ın konuğu oldu. İttifaklar arası koalisyon sorusuna Bahçeli, ''Beklenen orana ulaşamadıysa bir takım faaliyetlerini yerine getirebilmesi için destek arayabilir. Koalisyon yapması söz konusu olamaz. TBMM içerisinde güçlü bir MHP olmasını istiyoruz. Hükümeti nasıl kuracaksa kurar, o onun işi. Ahmet Davutoğlu'nun hatalarını yaparlarsa her şey biter" ifadelerini kullandı.

Haber 22-06-2018 21:41

Başbakan Binali Yıldırım'dan jandarmalara intibak müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan astsubaylara derece ve kademe müjdesi vermişti. Başbakan Binali Yıldırım da canlı yayında jandarmalara intibak müjdesi vererek uzman jandarmaların mağduriyetlerini gidermek üzere çalıştıklarını söyledi.

Haber 11-06-2018 23:18

Başbakan Binali Yıldırım Habertürk TV canlı yayınında 24 Haziran seçimleri öncesi açıklamalarda bulundu

Başbakan Binali Yıldırım, Habertürk TV ve Bloomberg HT ortak yayınında soruları yanıtladı. Yıldırım, "Mitinglerde neden eski kalabalıklar yok?" sorusuna "Ben gözle görülür bir zayıflık meydanlarda görmedim. Tabi Ramazan'ın şartları son. Mutlaka bir zorluğu var, ona rağmen heyecanlı bir topluluk görüyorum. Saatlerce kimseyi zorla tutamazsınız bir heyecan hareketlilik var" şeklinde cevap verdi.

Haber 11-06-2018 22:23