Bomba Imhacı Haberleri

Bırakıp koşarak uzaklaştılar! Şüpheli çanta ekipleri alarma geçirdi... Bir ili karıştırdı: Bakın olayın aslı ne çıktı

Edirne’de akşam saatlerinde yaşanan olay panik oluşturdu. Bir grup, Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal tesislerinin girişine çanta bırakıp koşarak uzaklaştı. Bunun üzerine polis alarma geçti. Ekipler, şüpheli çantayı bırakıp kaçarken 4 kişiden 2'sini yakaladı. 2 kişi kaçak göçmen çıkarken bomba imha uzmanları ise çantada giysi ve gıda maddeleri bulunduğunu belirledi. Kaçak göçmenlerden biri ifadesinde Yunanistan'a gitmek istediklerini ancak polisi görünce paniklediklerini söyledi.

Haber 03-10-2022 23:10

Iğdır'da şüpheli paket paniği! Vatandaşlar telefona sarıldı, bomba uzmanı ekip sevk edildi

Iğdır'da hareketli anlar yaşandı. Cadde üzerine bırakılan bir kutu paniğe neden oldu. Vatandaşların ihbarı üzerine kısa süre içinde olay yerine bomba uzmanı ekip sevk edildi. Polisler yolu araç ve yaya trafiğine de kapattı. Bomba uzmanı yola bırakılan kutuyu fünye ile kontrollü bir şekilde patlattı.

Haber 18-09-2022 01:06

Ekipleri alarma geçiren olay! Cadde trafiğe kapatıldı, seferler askıya alındı ama vatandaşlar film seyreder gibi izledi

Antalya’da ekipleri alarma geçiren tedirgin edici anlar yaşandı. Çöp kutusuna bırakılan bir çantanın ihbar edilmesinin ardından ekipler hızla harekete geçti. Cadde yaya ve araç trafiğine kapatıldı, tramvay seferleri askıya alındı. Bomba imha uzmanı tarafından yapılan incelemede çantanın boş olduğu belirlenirken yaşananları vatandaşların adeta film seyreder gibi izlediği görüldü.

Haber 24-04-2022 16:56

Polisleri alarma geçiren olay! Temizlik görevlileri fark etti: Öyle bir görüntüsü vardı ki...

Tokat'ta panik yaratan bir olay meydana geldi. Polisleri alarma geçiren olayda endişe yaratan nesne ise temizlik görevlileri tarafından fark edildi. Temizlik görevlilerin üzerinde kablolar ve dinamite benzer düzeneği görmelerinin ardından polise haber vermesiyle ekipler hızla harekete geçti. Bomba imha uzmanı tarafından yapılan incelemenin ardından düzeneğin dinamit görünümlü saat olduğu anlaşıldı. Saatin yanlışlıkla çöpe atıldığı öğrenildi.

Haber 21-04-2022 01:25

Ukraynalı askerler, Rus bombasını böyle imha etti! Saniye saniye kameralara yansıdı

Sosyal medyada Ukrayna-Rusya savaşından paylaşılan görüntüler gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak iki Ukraynalı silah uzmanının bir Rus bombasını imha ederken çekilen görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Saniye saniye operasyonun kaydedildiği görüntüler dünya basınında geniş yankı uyandırdı.

Trend 11-03-2022 12:25

Batman’da şüpheli çanta paniği! İçinden el bombası çıktı

Batman Belediyesinin karşısındaki sokakta bir kaldırımda bırakılan çanta paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanınca kontrolü şekilde patlatılan çantadan el bombası çıktı.

Haber 17-09-2021 01:33

Otobüs durağında bomba paniği! Fünyeyle patlatıldı, içinden bakın ne çıktı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, otobüs durağında unutulan bir çanta panik yarattı. Çanta fünye ile patlatılırken, içerisinden pikap çıktı.

Haber 15-09-2021 19:37

Unutulan çanta polisi alarma geçirdi! Vatandaşlar, operasyonu gözlerini ayırmadan izledi

Sivas kent meydanında unutulan çanta polis ekiplerini alarma geçirdi. Çevrede bulunan meraklı vatandaşlar ise olayı film izler gibi seyretti.

Haber 12-06-2021 18:40

Beyoğlu'nda şüpheli çanta alarmı

Beyoğlu'nda, iki apartman arasına bırakılan çanta paniğe neden oldu. Fünye ile patlatılan çantanın boş olduğu tespit edildi.

Haber 27-05-2021 22:24

Polis alarma geçti, emniyet şeridi çekildi! Bomba imha uzmanına, 'Patlatmayın o bizim' diye seslendi

Iğdır merkeze bağlı Yaycı köyünde karayolunun kenarına bırakılan valiz, polisi alarma geçirdi. Bomba uzmanı valizi fünyeyle patlatacağı sırada bölgedeki bir marketin sahibi Sefer Yıldırım, "Durun patlatmayın o bizim. Sizlerden özür diliyorum" diyerek dün temizlik yaptıklarını, eski olan valizi de attıklarını söyledi. Polisin açtığı valizin boş olduğu görüldü.

Haber 30-04-2021 11:41

Taksim Gezi Parkı'nda bankta unutulan çanta polisi harekete geçirdi

Taksim Gezi Parkı'nda bir bankın üzerinde unutulan sırt çantası, çevredekileri tedirgin etti. Bomba imha uzmanı ekip tarafından fünye ile kontrollü patlatılan çantanın içinden kitap ve kıyafetler çıktı.

Haber 30-03-2021 19:33

Üzerinde Arapça yazılar olan poşet panik yarattı

Sakarya’da kent merkezindeki bir banka bırakılan ve üzerinde Arapça, "İhtiyacı olan alsın" yazılı poşet kısa süreli panik oluşturdu.

Haber 08-03-2021 16:45

Gaziantep'te şüpheli paket alarmı!

Gaziantep'te kent merkezindeki şüpheli paket paniğe sebep oldu. Bomba imha ekipleri tarafından fünyeyle patlatılan Atatürk Anıtı'nın önüne bırakılan paketin içinde çöp olduğu anlaşıldı.

Haber 07-03-2021 17:10

2. Dünya Savaşı’ndan kalma bomba kontrollü patlatıldı

İngiltere'de Cuma günü bulunan İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma patlamamış bomba, kontrollü bir şekilde patlatıldı. 1000 kiloluk Hermann bombasının, Naziler tarafından savaşta kullanıldığına inanılıyor.

Haber 01-03-2021 17:07

ABD'de bomba ihbarı yapılan 'şüpheli çantadan' bir kedi ve yeni doğan 6 yavrusu çıktı

ABD'nin Ohio eyaletinde Butler County Şerif Ofisi'ne kilisenin dışında şüpheli bir çanta olduğu ihbarı yapıldı. İhbar üzerine adrese giden bomba birimi çantada bir kedi ve 1 günlük 6 yavrusunu buldu.

Haber 22-02-2021 10:29