Bülent Kerimoğlu Haberleri

CHP’de İBB aday adayı olan Bülent Kerimoğlu’dan dikkat çeken çağrı

İBB Başkanlığı aday adaylığı için CHP'ye başvuran Bülent Kerimoğlu'ndan ön seçim talebi geldi. Kerimoğlu yaptığı açıklamada “Hiçbirimizin ön seçimden kaçmaya, sandıktan kaçmaya, parti içinde hukuk ve demokrasi temelinde yapılacak seçimden kaçmaya hakkı yok. Bundan sonra CHP'ye baskı kuran, şantaj yapan, tehdit eden, beklenti içinde olan, üstelik de seçim kaybettiğimiz gece kahkaha atanlarla bir daha asla ittifak yapmayacağız ve ittifaksız İstanbul'u kazanacağız” ifadelerini kullandı.

Haber 03-12-2023 14:36

Bülent Kerimoğlu ve Ekrem İmamoğlu arasında gerilim! Canlı yayında anlattı: 'Sokağa çıkacak yüzüm yoksa...'

CHP Belediye Başkanları toplantısında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu arasında gerginlik yaşandığı iddia edilmişti. Kerimoğlu, toplantıda yaşananları canlı yayında anlattı. İşte İmamoğlu ve Kerimoğlu arasındaki o gerilimin detayları...

Haber 24-07-2023 22:45

CHP toplantısında tansiyon yükseldi! İmamoğlu, rakibinin o sözlerine sert çıktı: 'Sokakta gezemiyorsun, gelmiş burda...'

Son günlerde parti içinde yaşanan tartışmalarla gündeme gelen CHP'de dün yapılan toplantıya Ekrem İmamoğlu ile kendisine İBB başkanlığında aday olarak sahneye çıkan isim arasında yaşanan sözlü atışma damgasını vurdu. Kulislere sızan bilgilere göre dünkü toplantıda partinin üst düzey isimlerinin İmamoğu moderasyonunda gerçekleştirdiği gizli toplantı gündeme geldi. İmamoğlu ile Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu arasında karşılıklı olarak "ahlaksız" ifadeleri kullanıldı.

Haber 23-07-2023 13:33

Diğer Haber Etiketleri

Bülent Kerimoğlu

Bülent Kerimoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bülent Kerimoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.