Bülent Tüfenkci Haberleri

Malatya'da uygulanacak projeyle dezavantajlı kadın ve gençler iş sahibi olacak

Malatya'da uygulanacak projeyle dezavantajlı kadın ve gençler iş sahibi olacak

Yurthaber 28-01-2022 16:11

AK Parti Malatya Milletvekili Tüfenkci, AA'nın Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı

AK Parti Malatya Milletvekili Tüfenkci, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Yurthaber 30-12-2020 10:02

Oturma eylemi yapan Diyarbakır annelerine Malatya'dan destek

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğü: - "Bölge halkı, devletinin ve milletinin arkasında olduğunu güçlü bir şekilde hissetmiştir. Artık teröre teslim olmuyor, korkmuyor" - AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci: - "Birileri o evlatları dağa kaldırarak, insanlık suçu işletebilir ama anne yüreği o evlatlarına kavuşmak adına orada nöbet tutuyor. Biz de onlara dualarımızla destek veriyoruz"

Yurthaber 14-09-2019 17:41

Oturma eylemi yapan Diyarbakır annelerine Malatya'dan destek

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğü: - "Bölge halkı, devletinin ve milletinin arkasında olduğunu güçlü bir şekilde hissetmiştir. Artık teröre teslim olmuyor, korkmuyor" - AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci: - "Birileri o evlatları dağa kaldırarak, insanlık suçu işletebilir ama anne yüreği o evlatlarına kavuşmak adına orada nöbet tutuyor. Biz de onlara dualarımızla destek veriyoruz"

Haber 14-09-2019 17:40

Bülent Tüfenkci

Bülent Tüfenkci Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bülent Tüfenkci Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 4 çocuk tavsiyesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski bakanlardan AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’nin oğlu Melih Tüfenkci ile Seray Kayan’ın düğün törenine katıldı.

Trend 08-09-2019 21:42

13. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri Fuarı

Malatyalı 30 yetiştirici, kuzularının "en güzel" seçilmesi için yarıştı

Yurthaber 14-04-2019 13:56

13. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri Fuarı

Malatyalı 30 yetiştirici, kuzularının "en güzel" seçilmesi için yarıştı

Haber 14-04-2019 13:53

Meclisimde sipariş usulü imar plan tadilat dosyaları olmayacak

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım: - "Eğer İstanbulluların desteğiyle 31 Mart seçiminde başkan olursam, meclisimde sipariş usulü, imar plan tadilat dosyaları olmayacak. Şehri çirkinleştiren en önemli yanlış burada. Birisi gözüne bir arsa kestiriyor. Plandaki yeri, sağlık, yeşil, eğitim, sağlık alanı. 'Burası çok güzel. Şu kadar katlı bir bina yaparsa voleyi vururum' diyor. Altan girip üsten çıkıyor. Dosyasını mecliste geçiriyor. Şehir kirleniyor, ucube haline dönüyor" - "Yeşil ile eğitim alanı kalmıyor. Üstelik, bir de haksız kazanç ortaya çıkıyor. O yüzden plan tadil dosyaları, imar revizyon dosyaları İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinin öncelikli konuları arasında olmayacak" - "Bakırköy için hayata geçirilecek birçok proje var. Bunlardan en önemlisi Atatürk Havalimanı taşınıyor. Oradaki arazi millet bahçesi olacak. Oradaki terminal binaları da kongre ve fuar merkezine dönüşecek. Bu proje sadece Bakırköy'e değil aynı zamanda İstanbul'a milyarlarca dolarlık iş hacmi ekleyecek hem de İstanbul turizmine büyük bir kaktı sunacak"

Haber 10-03-2019 12:31

Çalık'dan bedelli askerlik açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık: - "(Bedelli askerlik) Milli Savunma Bakanımız çalışmalarını tamamlayıp Cumhurbaşkanımıza arz edecek. İnşallah Meclis'in gündemine belki de kararname ile bedelli askerlikle ilgili süreç tamamlanmış olacak.

Haber 14-07-2018 11:58

Milletvekilleri kayıt yaptırıyor

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: - "(Alkollü içkilerdeki ÖTV artışı) Bu yeni değil. Enflasyondaki artışlarla beraber yasadan kaynaklanan bir artış. Bunun özel bir anlamı yok" - "Seçimin kazananı Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, kaybedeni ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu"

Haber 04-07-2018 11:52

Ekonomide Türkiye yeni bir şahlanışa, destana imza atacak

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: - "Ekonomik anlamda Türkiye yeni bir şahlanışa, yeni bir destana imza atacak. Türkiye'yi iki kat büyütme adına, gerek etkin yönetim gerek kararlı duruş gerekse pratik uygulamalarla Türkiye, hem yatırım anlamında hem istihdam anlamında hem de ihracat anlamında büyümelerine devam edecek. Bunun tabana yayılan bir anlayışla da her kesim tarafından hissedileceği bir döneme geçmiş olacağız" - "Eğitim, adalet ve demokrasi noktasında da yeni dönem gerçekten farklı bir dönem olacak" - "Önümüzdeki dönem için olmazsa olmaz önceliklerimizden birisi güvenlik. Terörle mücadele yeni sistemde de birinci önceliklerimiz arasında olacak ve terörün kökü kazınana kadar onlarla olan mücadelemiz devam edecek"

Finans 02-07-2018 11:02

“Ekonomiye daha fazla odaklanacağız”

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci: - “Türkiye 24 Haziran’dan sonra yeni bir sisteme geçti. Bu sistemin önceliği iki noktada toplanıyor. Birincisi ekonomiye daha fazla odaklanacağız. Daha fazla büyümeye, istihdama, üretime odaklanacağız” - “İkinci öncelediğimiz konu olan güvenlik ve terörle mücadele noktasında yakalanan başarıyı, teröristlerin bu topraklardan kökü kazınana kadar devam ettireceğiz”

Haber 02-07-2018 00:13

Terörün kökünü kazıyacağız

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerin roketli saldırısında şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Aliseydi Özdemir'in Malatya'daki ailesini ziyaret etti - Bakan Tüfenkci: - "Yeni dönemde de terörle mücadele konusunda aynı kararlılıkta olacağız. Bir daha bu vatana şehit cenazesi gelmemesi için terörün kökünü kazıyacağız"

Haber 01-07-2018 15:00

Tüketicinin Korunmasının Güçlendirilmesi Projesi Açılış Toplantısı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: - "Tüketici sorunlarının çözümünün kamusal ve özel paydaşlarla sivil toplum örgütleri arasında iş birliğini zorunlu kıldığını görüyoruz" - "Tüketici hakem heyetlerini tüketici lehine daha pratik kararlar almaları noktasında yeniden yapılandırdık, sayılarını düşürdük, niteliklerini artırdık"

Finans 29-06-2018 17:56

Tüketicinin Korunmasının Güçlendirilmesi Projesi Toplantısı

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger: - "(Türkiye ekonomisindeki) Bu dayanıklılığın ana nedenlerinden biri, Türk tüketicilerin büyüyen bir ekonomide sahip oldukları istek ve ekonomiye duydukları güvendir " - "Bu proje, yasaların uygunluğunu sağlayarak, tüketici hakları konusunda farkındalığı artırarak ve paydaşlar ile tüketiciler arasındaki iş birliğini geliştirerek Türkiye'deki tüketicinin korunmasını güçlendirecek"

Haber 29-06-2018 17:01

TŞOF 31. Olağan Genel Kurulu

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: - "Esnaf için Çiftçi Kart benzeri faizsiz bir desteği hayata geçirme noktasında çalışıyoruz" - "Kredi kullanan esnaf ve sanatkar sayısı 500 bine ulaştı. Bu kredilerin 3'te birinden fazlasını şoför esnafımız kullanıyor"

Finans 27-06-2018 13:28

Ankara'da Hasat Bayramı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: - "Lisanslı depoculuk sisteminde 2 milyon 48 bin tonluk kapasiteye ulaştık" - "Kuruluş izni almış 129 şirketin tamamına lisans verilmesi durumunda öngörülen depolama kapasitemiz 10 milyon tonu aşacaktır"

Finans 26-06-2018 15:18

6 ayda 24,6 ton uyuşturucu ele geçirildi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: - "Haziran itibarıyla ele geçirilen uyuşturucu miktarı 2017 yılının değerlerini yakalayarak 24,6 tona ulaşmıştır"

Finans 26-06-2018 11:35

Bakan Tüfenkci'nin oy kullandığı sandıktan Erdoğan çıktı

Malatya'da Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin oy kullandığı sandıkta, cumhurbaşkanlığında en çok oyu Erdoğan, milletvekilliğinde ise AK Parti aldı

Haber 24-06-2018 20:48

Şaibesiz ve doğru bir seçim yapılıyor

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: - "(Seçimler üzerinde şaibe var) diyerek yaygara koparanlara inat, gerçekten çok şaibesiz ve doğru bir seçim yapılıyor" - "Bu saate kadar sakin bir seçim geçiriyoruz. İnsanlar demokratik iradelerini kullanma noktasında yoğun bir şekilde sandıklara geliyor ve tercihlerini yapıyor. Bugün artık söz ve kararın milletin olduğu saatleri yaşıyoruz"

Haber 24-06-2018 12:13

Uyuşturucuyla mücadeleye 5 yılda 270 milyon liralık yatırım

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: - "Uyuşturucu kaçakçılığıyla mücadele kapasitesini artırmak amacıyla son 5 yılda 270 milyon lira değerinde yatırım gerçekleştirdik" - "Haziran itibarıyla toplam uyuşturucu yakalaması 24,6 tona ulaştı. Böylece yılın 6 ayında 343 milyon lira değerinde uyuşturucu kaçakçılığının önüne geçildi"

Finans 23-06-2018 11:17

Bakan Tüfenkci'den şehit ailesine ziyaret

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerin roketli saldırısında şehit olan Sözleşmeli Piyade Onbaşı Aliseydi Özdemir'in Malatya'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Haber 20-06-2018 19:39

Bakan Tüfenkci, Yeşilyurtlularla buluştu

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde esnafı ziyaret etti ve vatandaşlara bir araya geldi

Haber 20-06-2018 14:57

Sandıkları sahip çıkarak bu oyunu bozacaksınız

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: - "Allah'ın izniyle 24 Haziran'da da yine sizler sandıkları sahip çıkarak bu oyunu bozacaksınız. Her bir kardeşim sandıklara giderek demokratik haklarını kullansın. Sandığa gitmek çok önemli" - "AK Parti Türkiye'de Allah'a hamdolsun bir sessiz devrim gerçekleştirdi. Yollarla, köprülerle, hastanelerle, limanlarıyla, üniversitelerle, havayolu, demiryolu ve karayoluyla bu devrimi gerçekleştirdi, uzakları yakın, hayalleri gerçek etti" - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık: - "Nasıl Afrin'de sancağımızı diktiysek nasıl Fırat Kalkanı Harekatı'nda başarılar sağladıysak şimdi Allah nasip ederse Münbiç'e, Kandil'e giriyoruz"

Haber 20-06-2018 11:04

Sadece Münbiç değil, Kandil de tehdit olmaktan çıkacak

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: - "Münbiç kısa zamanda asli sahiplerine verilecek. Sadece Münbiç değil, Kandil de Türkiye'ye tehdit olmaktan çıkacak" - "Gerek sınırlarımızın içinde gerek sınırlarımızın yanı başında asla ve asla terör oluşumlarına izin vermeyeceğiz" - "(Kandil'e yönelik operasyon) Orada üs bölgelerini oluşturduk, çeşitli terör odakları havadan ve karadan bombalanıyor. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi Kandil'e her an girilebilir"

Haber 19-06-2018 11:05

24 Haziran'da yarınlarımızın oylamasını yapacağız

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: - "24 Haziran'da çocuklarımızın, geçlerimizin, yarınlarımızın oylamasını yapacağız"

Haber 18-06-2018 23:02

İstiyoruz ki Türkiye'yi daha fazla büyütelim, geliştirelim

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: - "İstiyoruz ki Türkiye'yi daha fazla büyütelim, geliştirelim. Onun için 'güçlü meclis, güçlü hükümet' diyoruz. Eğer sizler güçlü meclis, güçlü hükümet için bizlere destek verirseniz bugüne kadar Türkiye'yi 3,5 kat büyüttük bundan sonra da 2023'e kadar en az 2 kat büyüteceğiz"

Haber 18-06-2018 18:37

İstihdamı 1 milyon 10 bin daha artırdık

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: - "(İş gücü istatistikleri) Hani 'işsizlik artıyor' diyorlar, yaygara çıkartıyorlar ya, bu resmi olarak işsizliğin düştüğünü gösteriyor. Şu anda istihdam edilen sayıyı 1 milyon 10 bin daha artırdık ve Türkiye'de toplam 28 milyon 499 bin kişiye iş bulmuş, aş bulmuş oluyoruz" - "(Büyüme rakamları) İlk çeyrekteki bu rakamla ne diyeceklerini şaşırdılar, 'yıl sonuna bakın' diyorlar. İnşallah millet bize, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne onay verirse, yıl sonunda da buna yakın büyüme rakamlarını Allah'ın izniyle yakalarız" - "HDP'li Ayhan Bilgen 'Bu seçimler ikinci tura kalırsa biz en fazla kim alırsa, Meral Akşener'i de Muharrem İnce'yi de destekleriz' diyor. Yani Recep Tayyip Erdoğan gitsin, kim gelirse gelsin. Türkiye'yi düşündükleri yok"

Finans 18-06-2018 13:56

En iyi cevabı milletimiz verecek

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: - "Korkuyla, baskıyla siyaset yapmaya, kanla siyaseti şekillendirmeye çalışanlara en iyi cevabı milletimiz verecek" - "Gerek cumhurbaşkanlığı seçim beyannamelerinde gerekse yapmış oldukları mitinglerde FETÖ'yü, PKK-PYD terör örgütünü kınamayanlar, kınayamayanlar, terör örgütlerinden hesap sormaları gerekirken şunu veya bunu vesile kılarak hükümete oklarını döndürmeleri vatandaşın gözünden kaçmıyor. Vatandaş da sağ duyusunu sandıklarda gösterecek"

Haber 17-06-2018 16:15

Algı operasyonları zirve yaptı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: - "24 Haziran'a giderken Türkiye üzerinde algı operasyonları zirve yaptı, yapmaya da devam ediyor" - "Bütün kardeşlerimin sandıklara giderek demokratik haklarını kullanmaları ve sandıklara sahip çıkmaları önemli. Sandığa sahip çıkarsanız Türkiye'ye, demokrasiye sahip çıkmış olursunuz"

Haber 16-06-2018 21:14

Bu tercih geleceğimizi, Türkiye'yi etkileyecek

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: "Dünya 5'ten büyüktür' diyerek dünyada Türkiye'yi lider konuma getirmeye çalışanlarla, Türkiye'yi yeni yeni tanıyanlar arasında tercih yapacaksınız. Bu tercih geleceğimizi, Türkiye'yi etkileyecek"

Haber 16-06-2018 19:38

Güçlü hükümetin güçlü Meclisle desteklenmesi lazım

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: - "2023 hedeflerini yakalayabilmek için güçlü bir hükümeti oluşturmak zorundayız. Güçlü hükümetin güçlü Meclisle desteklenmesi lazım" - "AK Parti imar, inşa, ihya, yapma üzerine, onlar ise yıkma üzerine siyaset izliyor" - "İhracatımızı beş kat artırdık bundan sonra 2-3 kat daha artırmak istiyoruz"

Haber 16-06-2018 14:42

Bunu yapanlar cezasız kalkmayacak

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: - "(Suruç'ta AK Partililere yönelik saldırı) Terörden ve kandan beslenen, siyasetini bu şekilde geliştirmeye çalışan, insanların iradeleri üzerine ipotek koyup baskıyla oy toplamaya çalışanlar veya baskıyla milleti korkutmaya çalışanların yeni bir oyunuydu. Elbette ki bunu yapanlar cezasız kalkmayacak, hesabını verecek"

Haber 16-06-2018 13:48

Bakan Bülent Tüfenkci ile vatandaş arasında tartışma!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, seçim bölgesi Malatya’daki seçim çalışmaları kapsamında partisinin düzenlediği mahalle toplantısına katıldı. Tüfenkci burada, kendisini eleştiren bir vatandaşla tartıştı.

Haber 15-06-2018 09:04

Bakan Tüfenkci'den Ramazan Bayramı mesajı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: - "Rabbimizin bize lütfu olan bayramlar, dostlukların hatırlanması, dargınlıkların giderilmesi, geleneklerimizin yaşatılması, milli birlik ve beraberliğimizin güçlendirilmesi için eşsiz bir fırsattır"

Haber 14-06-2018 13:08

125 bin Suriyeli bayram için ülkesine gitti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: - "125 bin Suriye vatandaşı bayramı ülkesinde geçirmek üzere Türkiye'den çıkış yaptı" - "Suriyeli vatandaşların dönüşlerine 18 Haziran itibarıyla izin verilecek" - "Geçen yıl çıkış yapan 185 bin Suriye vatandaşından 27 bini aşkını ülkesinde kaldı"

Finans 14-06-2018 11:09

Kayısıyı lisanslı depo kapsamına aldık

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: - "Bugün 2 milyon tona yakın bir lisanslı depo kapasitesine ulaştık" - "Kayısıyı lisanslı depo kapsamına aldık ve TMO tarafından alımını da inşallah depo gerçekleştiğinde yapacağız"

Finans 14-06-2018 01:20

Türkiye'yi büyütmeye devam edeceğiz

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: - "24 Haziran'da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhur hükümetinin başına getirirseniz, Meclisi de güçlü tutarsanız biz erdem, irade ve cesaretle Türkiye'yi büyütmeye devam edeceğiz"

Haber 14-06-2018 00:06

Türkiye'yi 2023 hedeflerine taşıyacağız

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: - "24 Haziran'dan sonra güçlü bir hükümetle, güçlü bir meclisle, erdem, irade ve cesaretle Türkiye'yi 2023 hedeflerine eriştireceğiz" - "Hükümet olarak özel sektör ağırlıklı kalkınma modeline inanıyoruz"

Finans 13-06-2018 18:24

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci:

"24 Haziran ülkemiz için sıradan bir seçim değil. 24 Haziran Türkiye'nin yönünün ve gidişatının belirleneceği bir seçim olacak"

Haber 11-06-2018 00:23

Bakan Tüfenkci Akçadağ'da iftar yaptı

Bakan Tüfenkci Akçadağ'da iftar yaptı

Haber 10-06-2018 21:50

Kadir Gecesi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: - "Bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir fırsat sunmaktadır"

Finans 10-06-2018 19:10

Hedefimiz güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: - "Bütün amacımız ve hedefimiz güçlü bir meclis, güçlü bir hükümet, güçlü bir Türkiye oluşturmak"

Haber 10-06-2018 15:41

Gümrük ve ticaret merkezleri geliyor

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: - "Sektörlerle ilgili çalıştay ve toplantılarımızı gerçekleştirdik, TOKİ ile anlaşmamızı yaptık, İstanbul'da biri Anadolu biri de Avrupa yakasında olmak üzere iki bölgede gümrük ve ticaret merkezleri kuruluyor" - "Bankacılığıyla, depolarıyla, lojistik sektörüyle, gümrüğüyle komple bir kampüs şeklinde oluşturulan bir proje. Bu, özel sektörün desteğiyle hükümetimizin bu anlamdaki öncü çalışmalarıyla, girişimleriyle, Türkiye'nin ticaretini ve dış ticaretini farklı bir noktaya taşıyacak bir sistem" - "Hal Kayıt Sistemi'ni e-devlet üzerinden entegre ederek vatandaşlarımızın daha kolay erişmesine imkan tanıdık" - "(Moody's ve Fitch'in değerlendirmeleri) Türkiye'yi terörle, dış politikasındaki dik duruşu karşısında diplomatik anlamda sıkıştıramayanlar, finansal araçlarla ekonomi üzerinden devletimizi ve milletimizi sıkıştırmaya çalışıyorlar"

Finans 04-06-2018 11:21

Güçlü Türkiye'yi, güçlü meclisi oluşturacağız

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: - "Erdem, irade ve cesaretle güçlü Türkiye'yi, güçlü meclisi oluşturacağız ve Türkiye'yi şaha kaldıracağız" - "Türkiye'nin istikbalini ve istiklalini her şeyin üzerinde tutuyoruz" - "Türkiye'de AK Parti'nin hizmetleri ortada. Eğer yapacaksa AK Parti yapacak"

Haber 03-06-2018 14:24

Demokrasi ve kardeşliği tesis etmeye çalışıyoruz

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: - "Bir yandan demokrasiyi geliştirmeye çalışıyoruz bir yandan kardeşliği tesis etmeye çalışıyoruz"

Haber 31-05-2018 18:13

Aldığımız tedbirlerle dövizdeki oyunu bozuyoruz

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: - "Finansal araçlarla Türkiye'yi sıkıştırma operasyonları, özellikle seçimler yaklaştıkça artarak devam etti. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki aldığımız tedbirlerle dövizdeki bu oyunu bozuyoruz" - "24 Haziran'dan sonra hem enflasyon hem de faizler noktasında çok önemli adımları atmış olacağız" - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık: - "Türk ekonomisi büyümeye devam ediyor"

Haber 30-05-2018 22:22

Kuru kayısıda ilk lisanslı depo için imzalar atıldı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: - "2011'de 20 bin tonla başladığımız lisanslı depoculuk sisteminde bugün 1 milyon 838 bin 200 tonluk kapasiteye ulaştık" - "Önümüzdeki hafta Türkiye Ürün İhtisas Borsası'nın kuruluşunu tamamlamış olacağız"

Finans 29-05-2018 23:59

Dosta güven, düşmana kaygı veriyoruz

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci: - "Yerli ve milli silahlarımızla dosta güven, düşmana kaygı veriyoruz. 24 Haziran'dan sonra da bütün hızıyla bu projeleri gerçekleştirip savunma sanayisinde yüzde 90'lara, yerli ve ve milli silahlara varmak istiyoruz. Birçok proje de devam ediyor. Onun için AK Parti'nin yola devam etmesi lazım" - "Ey Muharrem İnce Almanya'daki BMW fabrikasını gezeceğine gel Türkiye'deki İHA'ların SİHA'ların, ATAK helikopterlerinin üretildiği fabrikaları gez, Türkiye çağı nereden yakalamış onu gör" - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık: -"Uluslarası güçler, ana muhalefet başta olmak üzere kirli ittifakın ortakları, beraberce Türkiye'yi yerle yeksan etmek için mücadele ediyor"

Haber 28-05-2018 18:44