Bungalov Haberleri

Bungalov ev nedir, özellikleri nelerdir? Bungalov ev nasıl yapılır?

Büyükşehirlerde, köylerde, kasabalarda farklı yerleşim yerlerinde kullanılan farklı ev tipleri bulunur. Ülkemizde kullanılan ev tipleri son derece geniş bir yelpazede bulunur. Türkiye’nin sosyal ve kültürel yapısı, ekonomisi, coğrafi özellikleri gibi çeşitli durumlara göre değişkenlik gösteren ev tipleri insanların çeşitli ihtiyaçlarını karşılama amacı ile tasarlanmıştır.

Finans 04-02-2024 14:13

Kemah'taki bungalovlar turistleri ağırlayacak

Tarihi ve doğal güzellikleri ile dikkati çeken Erzincan'ın Kemah ilçesinde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının desteğiyle bungalovlar yapıldı.

Yurthaber 03-01-2024 14:27

Rüya gibi tatil fırsatı kabusa döndü: Jakuzisinden özel havuzuna tüm detaylar büyüleyici! Parayı gönderen genç kız hayatının şokunu yaşadı

Son yılların revaçta tatil konseptlerinden bungalov pek çok insan gibi 23 yaşındaki Şerife Baran'ın da arkadaşıyla hayaliydi. Sosyal medyada bulduğu bir bungalov sayfasında gördüğü fotoğrafların büyüsüne kapılan gençler çok geçmeden hayatlarının şokunu yaşadı. Sayfada tatilin yastık kılıfından kahvaltı sunumuna her şey detaylandırılmıştı ancak hepsi planın parçasıydı.

Haber 31-12-2023 08:46

Ordu'daki yangında 7 bungalov kullanılamaz hale geldi

Ordu'nun Ünye ilçesinde bir tesiste bulunan 7 bungalov çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

Yurthaber 25-09-2023 07:26

Bungalov

Bungalov Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bungalov Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Selde 6 kişinin ölümüne sebep olan bungalov evlerin sahibi yakalandı!

Kırklarelin'de İğneada beldesinde, kuvvetli yağış sonrası meydana gelen selde, 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin öldüğü olayla ilgili aranan tesisin sahibi Bülent B., Edirne'nin Keşan ilçesinde yakalandı. Adliyeye sevk edilen Bülent Bayrak, 4 saat süren duruşmanın ardından tutuklandı.

Haber 22-09-2023 23:56

Bungalov evde acı olay! Cansız bedeni nehirde bulundu

Sakarya'nın Karasu ilçesinde nehir kenarında bungalov evde kiralayan arkadaş grubu korkunç bir olay yaşadı. Sabah uyandıklarında Emre Can Işık'ı evde bulamayan ve aramaları sonuçsuz kalan arkadaşları polise haber verdi. 33 yaşındaki Işık'ın cansız bedeni, evden 200 metre uzaklıkta nehirde bulundu.

Haber 14-08-2023 00:38

Sapanca için sahte bungalov ilanları açtı, günlüğünü 2 bin 500 liradan sattı! Yedim parayı yok

Her yıl on binlerce kişi tarafından kullanılan Sapanca'daki turistik bungalovlar, dolandırıcıların da hedefi oldu. Sapanca Turizm Derneği Başkanı Berrin Yılmazer'in acente bilgilerini kullanarak sahte sosyal medya hesabı açan dolandırıcı, günlüğü 2 bin 500 liraya sahte bungalov tatili sattı. Dolandırıcı, parasını isteyenlere yolladığı ses kaydında sarf ettiği sözlerle 'pes' dedirtti.

Haber 20-07-2023 19:52

Sakarya'da bungalovda çıkan yangında 2 kişi öldü

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde bungalovda çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti.

Yurthaber 27-02-2023 10:46

Sapanca'da kahreden olay: Haftasonu tatili için gitmişlerdi! Feci şekilde can verdiler

İstanbulluların haftasonu tatili için en çok tercih ettiği rotalardan olan Sakarya'da korkunç bir olay yaşandı. Sapanca ilçesinde tatil için gelenlerin kullandığı bungalov evde yangın çıktı. Yangın faciasında tatil için gelen Doğukan Kaya (22) ve arkadaşı Aleyna Songül Kara (21), hayatını kaybetti. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber 27-02-2023 10:45

Sizin de başınıza gelebilir! İnternette görüp beğendiler, hayatlarının şokunu yaşadılar

Doğum günü için bungalov ev kiralamak isteyen bir çift hayatlarının şokunu yaşadı. İnternette görüp beğendikleri bungalov evi kiralayan çift, arkadaşlarının 'Hiçbir bungalov evde sabah ve akşam yemeği verilmez' sözü sonrası dolandırıldıklarını anladı. Dolandırıcıların telefonlarını engellediklerini belirten çift, şikayetçi olduklarını belirtti.

Haber 06-12-2022 07:01

Fethiye'de bungalovda çıkan yangın söndürüldü

Fethiye'de bungalovda çıkan yangın söndürüldü

Yurthaber 24-08-2022 09:57