Çağlar Çorumlu Haberleri Ve Son Dakika Çağlar Çorumlu Haberleri

Çağlar Çorumlu Haberleri Ve Son Dakika Çağlar Çorumlu Haberleri

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Çağlar Çorumlu Amasya’nın Merzifon ilçesinde 4 Aralık 1977 tarihinde doğdu.

Anadolu Üniversitesi mezunu olan Çorumlu üniversite yaşamı boyunca tiyatro kulüplerinde aktif olarak çalıştı. Üniversite mezuniyetinden sonra İstanbul’a yerleşerek “MSM Actor Studio”da tiyatro eğitimi aldı.

Kabare Taksim, Tiyatro Kılçık ve İstanbul Şehir Tiyatrosu’nda birçok tiyatro oyununda rol aldı. Onlarca sinema filminde de oynayan Çorumlu “Güldür Güldür” isimli televizyon programında uzun yıllar rol alarak Şevket karakteriyle akıllara kazındı.

2013 yılında Türkiye İş Bankası’nın reklam yüzü olarak da ekranlarda görüldü. Tiyatro ve sinema kariyeri boyunca en iyi komedi ve romantik komedi dizisi erkek oyuncusu, yılın en başarılı müzikal ya da komedi erkek oyuncusu, yardımcı rolde yılın en başarılı erkek oyuncusu gibi dallarda ödüllere layık görüldü.

Çağlar Çorumlu Haberleri

Kolonya Cumhuriyeti filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kolonya Cumhuriyeti nerede çekildi? Bu akşam Star TV'de!

Kolonya Cumhuriyeti filmi ile ilgili detaylar, film severler tarafından merak edildi. 2017 yapımı olan filmin oyuncu kadrosunda Çağlar Çorumlu ve Büşra Pekin gibi oyuncular yer alıyor. Uzaylılar ile karşılaşılmasını konu alan film, izleyicilere eğlenceli dakikalar sunuyor. Peki, Kolonya Cumhuriyeti filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kolonya Cumhuriyeti nerede çekildi? Bu akşam Star TV'de!

Magazin 19-08-2023 18:56

Magarsus nedir? M.Ö. 7. yüzyılda kurulan Magarsus nerede, tarihçesi ve kalıntıları nelerdir?

Magarsus Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar’ın başrollerini paylaştığı aynı adlı dizi için geri sayım sürerken vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bir sahil kasabası Sarıbahçe’de narenciye tekelini elinde tutan bir ailenin hikayesini anlatan dizi, 10 Ağustos 2023 Perşembe günü izleyicisi ile buluşacak. Peki, Magarsus nedir? M.Ö. 7. yüzyılda kurulan Magarsus nerede, tarihçesi ve kalıntıları nelerdir? İşte detaylar...

Haber 09-08-2023 11:12

Başrollerini Çağlar Çorumlu ve Boran Kuzum’un paylaştığı “Hazine” filminin fragmanı yayınlandı

Yönetmenliğini Canbert Yerguz'un üstlendiği filmin senaryosu Yerguz'un ve Burak Yerlikaya'nın imzasını yaşıyor. BKM imzasıyla çıkacak olan Hazine filminin fragmanı paylaşıldı. Türü kara komik olarak tanımlanan Hazine filmi ilginç konusuyla komedi sevenleri sinema salonlarına çekmeye aday.

Trend 15-10-2022 11:57

Kara komedi filmi Hazine'nin yayın tarihi belli oldu! Çağlar Çorumlu yine kırıp geçirecek!

Kara komedi türündeki Hazine filminden ilk görüntüler yayınlandı. BKM imzalı filmde Çağlar Çorumlu, Boran Kuzum, Şükran Ovalı, Serkan Keskin, Aslıhan Gürbüz, Gürhan Altundaşar ve Hasibe Eren başrollerde oynuyor. Yönetmen koltuğunda Canbert Yerguz'un oturduğu Hazine'nin vizyon tarihi de belli oldu.

Magazin 06-10-2022 21:42

Çağlar Çorumlu

Çağlar Çorumlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çağlar Çorumlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ayak İşleri dizisinin 3. sezon çekimleri başladı! Ünlü oyuncular konuk olacak

Sevilen komedi aksiyon dizisi Ayak İşleri, 3. sezon için sete girdi. Caner Özyurtlu imzalı dizinin çekimleri Çanakkale’de gerçekleştiriliyor. Yeni sezonda Ayak İşleri'nde Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar ikilisine yine sürpriz isimler konuk oyuncu olarak eşlik edecek.

Magazin 29-08-2022 20:59

Erşan Kuneri'de Çağlar Çorumlu'nun Nazlı Altın Oran rolü olay oldu!

Cem Yılmaz'ın Netflix dizisi Erşan Kuneri yayınlandığı günden beri hem olumlu hem olumsuz anlamda pek çok yoruma maruz kaldı. Erşan Kuneri'de Çağlar Çorumlu'nun Nazlı Altın Oran rolü de sosyal medyanın dilindeydi. Başarılı oyuncu Çorumlu'nun rolünü izleyenlerin yaptığı yorumlarda bakın neler var.

Magazin 17-05-2022 13:05

Çağlar Çorumlu: Zeki Müren taklidinden çok keyif aldım

Çağlar Çorumlu, bir dönem çok konuşulan Zeki Müren taklidiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu, "Zeki Müren’i ilk 'Güldür Güldür’de canlandırdım. Türk filmi klişesi yapmıştık. Orada da Zeki Müren metinleri yazmıştı arkadaşlar. Ben yapınca hoş bulundu. Ben de çok keyif aldım" şeklinde konuştu.

Magazin 08-03-2022 13:11

Ayak İşleri 2. sezon ne zaman başlıyor? Çağlar Çorumlu'nın dizisi Ayak İşleri'nin yayın tarihi açıklandı

Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar'ın başrollerde oynadığı Ayak İşleri dizisi 2. sezonuyla ekrana dönüyor. GAİN'de yayınlanan Ayak İşleri'nin 2. sezon tarihi de belli oldu. Tecrübeli görev adamı Vedat ve her şeyi sorgulayan politik doğrucu Evren, Sermet Bey’in 'aşırı önemli' ayak işleri ve bu kez biraz da kendi hesapları için yeniden yollara dökülüyor.

Magazin 17-02-2022 01:43

Ünlü oyuncu Çağlar Çorumlu'nun eşi güzelliğiyle görenleri büyüledi!

Jet Sosyete ve Arif V 216 projelerinde yer alan ancak Güldür Güldür programında hayat verdiği 'Şevket' karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Çağlar Çorumlu'nun eşi, duru güzelliğiyle görenleri büyüledi.

Magazin 31-12-2021 09:53

Sevilen aktör Çağlar Çorumlu’yu daha önce hiç böyle görmediniz

Son yılların başarılı oyuncusu Çağlar Çorumlu, şu sıralar BKM Film yapımcılığında Hazine adlı sinema filminin çekimlerinde. Filmden paylaşım yapan Çağlar Çorumlu’'nun fotoğrafları binlerce beğeni topladı.

Magazin 12-11-2021 21:56

Zeki Müren’in yeğeni Çağlar Çorumlu'lu reklam hakkında konuştu: Çağlar Çorumlu önemli bir aktör

Çağlar Çorumlu'nun Zeki Müren’i canlandırdığı banka reklamını değerlendirilen Zeki Müren’in yeğeni Sevtuğ Olgaç, “Bu olayda tenkit edilecek ve önemle itiraz edilecek bir yön görmedim. İzlediğimde anılarım canlanınca, reklama daha sempatik gözle bakmaya başladım" dedi.

Magazin 09-09-2021 14:41

Çağlar Çorumlu'dan yeni dizi: Ayak İşleri

Yeni dijital platform Gain'in kahkaha, aksiyon ve macera dolu yeni dizisi Ayak İşleri için geri sayım başladı! İlk fragmanı yayınlanan dizinin başlangıç tarihi de belli oldu.

Magazin 07-05-2021 12:21

Çağlar Çorumlu’dan özlem dolu paylaşım

Oyuncu Çağlar Çorumlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla karantina günlerinin bir an önce bitmesini istedi ve özlemini dile getirdi.

Magazin 22-04-2020 09:16

Jet Sosyete yeni sezonu Şeyma Subaşı göndermesiyle açtı! Jet Sosyete 3. sezon 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gülse Birsel imzalı Jet Sosyete dizisi yeni sezonu iki bölümle birden açtı. Jet Sosyete'nin merakla beklenen 3. sezonundan ilk iki bölüm Puhu TV'de yayınlandı. Jet Sosyete'nin yeni bölümünde, Çukur'dan Şeyma Subaşı'ya kadar çok sayıda gönderme yapıldı. Ancak dizideki önemli karakterlerden olan Yaşar yeni sezonda yer almadı. Yaşar rolündeki Çağlar Çorumlu Jet Sosyete'den neden ayrıldı? Peki Jet Sosyete 3. sezon 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Magazin 19-10-2019 01:55

Güldür Güldür Show yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Çağlar Çorumlu fırtınası esecek!

Geçtiğimiz Cuma akşamı bomba gibi bir bölümle yeni sezona başlayan Güldür Güldür Show’un yeni bölüm tanıtımı da kahkahanın bir an bile durmayacağının sinyallerini verdi. Güldür Güldür Show'a geri dönen ünlü oyuncu Çağlar Çorumlu, canlandıracağı karakterlerle yeni bölüme damga vuracak.

Magazin 08-10-2019 03:04

Jet Sosyete'de Çağlar Çorumlu'dan fenomen olmaya aday karakter: Yaşar Usta

Star’da, 18 Şubat Pazar günü ekrana gelecek Jet Sosyete’de ünlü komedi oyuncusu Çağlar Çorumlu Yaşar Usta karakteri ile de kısa sürede fenomen olmayı hedefliyor!

Magazin 12-02-2018 23:42

Yeni diziyle dönüyorlar

Gülse Birsel'in 3 yıl aradan sonra ekrana dönüş yapacağı, merakla beklenen  dizi 'Jet Sosyete' Star’da izleyicileri ile buluşacak.

Magazin 26-12-2017 15:44

Gülse Birsel bombayı patlattı!

Senarist ve oyuncu Gülse Birsel, yeni dizi projesinin Ocak ayında yayına başlayacağını açıkladı.

Magazin 05-11-2017 12:27

Güldür Güldür Show yeni sezon Çağlar Çorumlu (Eşofmanlı Şevket Hoca) olmadan başlıyor!

Güldür Güldür yeni sezon ne zaman başlıyor? Ekranların fenomen komedi programı, her hafta farklı skeçleri ile güldürmeye devam edecek. Fakat bu sezon özellikle Eşofmanlı Şevket tiplemesiyle unutulmazlar arasına giren Çağlar Çorumlu maalesef yok. Çağlar Çorumlu, yeni sezonda başlayacak ve senaryosunu Gülse Birsel'in yazacağı bir dizide oynayacağı konuşuluyor. Peki Güldür Güldür Show ne zaman başlıyor?

Haber 06-10-2017 10:44

Çağlar Çorumlu, Güldür Güldür Show'dan ayrılıyor mu?

Güldür Güldür Show'da Şevket karakterine hayat veren Çağlar Çorumlu'nun yeni sezonda kadroda yer almayacağı öne sürüldü.

Magazin 07-06-2017 09:05

Kemal Kılıçdaroğlu sevilen oyuncuyu acı gününde yalnız bırakmadı

Ünlü oyuncu Çağlar Çorumlu'nun babası Vedat Çorumlu, yaşadığı Amasya'nın Merzifon İlçesi'nde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Çorumlu ve annesini ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Magazin 15-03-2017 17:26

Çağlar Çorumlu, kalp krizi geçirdiği haberini yalanladı

Reklam filmi çekimlerinde kalp krizi geçirdiği ve ambulansla hastaneye kaldırıldığı iddia edilen Çağlar Çorumlu, "Haber doğru değildir. Sadece tetkikler ve kontroller yapıldı" dedi.

Magazin 27-12-2016 12:06

Çağlar Çorumlu sette kalp krizi geçirdi

"Güldür Güldür" adlı komedi programında canlandırdığı Eşofmanlı Şevket Hoca karakteriyle tanınan Çağlar Çorumlu'nun reklam filmi çekimlerinde kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı.

Magazin 27-12-2016 02:15