Çağlar Ökten Haberleri

Seda Sayan 25 yaş küçük eşi Çağlar Ökten ile boşanıyor mu? Sessizliğini canlı yayında bozdu

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük olan Çağlar Ökten ile 2022 yılının Nisan ayında sürpriz bir şekilde evlenmişti. Aralarındaki yaş farkı çok konuşulan ikili hakkında sık sık 'boşanıyorlar' iddiaları gündeme geliyor. Seda Sayan eşiyle ilgili hakkında çıkan iddialara cevap verdi.

Magazin 15-03-2024 10:20

Sadece Oğulcan ve Çağlar Ökten'i takip ediyordu! Seda Sayan şimdi de Instagram'da bakın kimi takibe aldı

Instagram hesabını aktif kullanan ünlü şarkıcı Seda Sayan akın dostu Safiye Soyman da dahil olmak üzere tüm arkadaşlarını takipten çıkmıştı. Yalnızca oğlu Oğulcan Engin ile eşi Çağlar Ökten'i takip eden ünlü şarkıcı bir ismi daha takibe aldı.

Magazin 01-10-2023 14:18

Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık villası sosyal medyayı salladı! Görenler hayran kaldı

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz yıl kendisinden 25 yaş küçük meslektaşı Çağlar Ökten ile nikah masasına oturdu. Herkesin ilişkilerine kısa sürer gözüyle baktığı çift sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Her fırsatta eşine olan aşkını dile getiren Seda Sayan bu defa 4 milyon dolarlık villasıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin lüks villasını görenler gözlerini alamadı.

Magazin 24-07-2023 17:32

Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in aşk dolu fotoğrafına Safiye Soyman’dan olay yorum!

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz yıl meslektaşı Çağlar Ökten'le evlendi. Eşiyle sık sık paylaşım yapan Seda Sayan bu defa çıktıkları Paris tatilinden bir fotoğraf paylaştı. Ünlü ismin aşk dolu fotoğrafına yakın arkadaşı Safiye Soyman’dan yorum gecikmedi.

Magazin 10-06-2023 12:07

Çağlar Ökten

Çağlar Ökten Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Çağlar Ökten Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Seda Sayan kimdir, kaç yaşında? Çağlar Ökten'in eşi Seda Sayan kaç kez evlendi? Ünlü çift 2. Sayfa'da!

Seda Sayan eşi Çağlar Ökten ile 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Ünlü çift, Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in soruları doğrultusunda magazin gündemini değerlendirdi. Daha önce 6 kez nikah masasına oturan Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile geçtiğimiz yıl evlenmişti. Ünlü isim son dönemde yaptırdığı estetiklerle gündeme geliyor. Peki, Seda Sayan kimdir, kaç yaşında? Seda Sayan kaç kez evlendi? İşte detaylar...

Magazin 11-05-2023 10:23

Seda Sayan eşi Çağlar Ökten'in oğlunu paylaştı! Harika yetenek, harika çocuk

Ünlü şarkıcı Seda Sayan kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile geçen sene nisan ayında nikah masasına oturmuştu. Ünlü isim Ökten’in ilk evliliğinden olan oğlunun dans ettiği bir videoyu paylaştı. Sayan’ın paylaştığı videoyu gören takipçileri Ökten’in oğlu Artur’un yeteneği karşısında çok şaşırdı.

Magazin 26-04-2023 15:02

Seda Sayan yeni aldığı 4 milyon dolarlık villasını sosyal medyada yayınladı! Böyle bir dönemde ne gerek var?

Şarkıcı Seda Sayan, 4 milyon dolarlık villasını paylaşınca sosyal medyada gündem oldu. Sık sık yaptırdığı estetiklerle de gündemden düşmeyen Seda Sayan'ın evinin her detayını paylaşması tepkilere yol açtı.

Magazin 20-03-2023 15:12

Seda Sayan bacaklarını inceltti! Süper mini şortuyla sosyal medyayı salladı

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Son olarak "Barbie Bebek" uygulaması ile bacaklarını incelttiren ünlü isim süper mini şortuyla kamera karşısına geçti.

Magazin 08-03-2023 09:47

Seda Sayan'ın eşi Çağlar Ökten kimdir? Doğu Demirkol ile Alelade Show’un konuğu Seda Sayan ve Çağlar Ökten arasında kaç yaş var?

Çağlar Ökten, Seda Sayan'ın Doğu Demirkol ile Alelade Show’a konuk olduğu bölümden görüntülerin yayınlanmasının ardından merak konusu oldu. Bilindiği üzere ünlü çiftin aşkı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. 24 Nisan 2022 tarihinde dünyaevine giren çiftin düğünü günlerce konuşulmuştu. Peki, Seda Sayan'ın eşi Çağlar Ökten kimdir? Seda Sayan ile Çağlar Ökten arasında kaç yaş var?

Magazin 08-10-2022 14:37

Seda Sayan kimdir? Doğu Demirkol ile Alelade Show’un konuğu Seda Sayan yüzüne ne yaptı, nereli ve kaç yaşında?

Seda Sayan, geçtiğimiz hafta Doğu Demirkol ile Alelade Show’a konuk oldu. Asıl adı Aysel Gürsaçer olan ünlü şarkıcı "Ah Geceler", "Sana demedim mi?" gibi şarkılarla adından söz ettirmiş olsa da genç nesil onu uzun dönem yaptığı sabah programlarıyla tanıyor. Peki, Doğu Demirkol ile Alelade Show’un konuğu Seda Sayan kimdir? Seda Sayan nereli ve kaç yaşında?

Magazin 08-10-2022 14:24

Seda Sayan ve Çağlar Ökten'den dudak dudağa paylaşım

Seda Sayan, meslektaşı Çağlar Ökten'le nisan ayında sürpriz bir törenle evlendi. Seda Sayan ve Çağlar Ökten, düğünlerinden hemen sonra balayı için Paris'e gitti. Paris dönüşü Türkiye’ye dönen çift şimdilerde ise Hollanda’da bayram tatili yapıyor. Seda Sayan, Hollanda tatilinden eşi Çağlar Ökten ile romantik pozlar paylaştı.

Magazin 13-07-2022 10:58

Seda Sayan kendinden 5 yaş küçük kayınvalidesinin elini öpmeye gitti!

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, geçen ay müzisyen Çağlar Ökten ile nikah masasına oturmuştu. Balayı için Paris'e giden çift, daha sonra ise soluğu Amsterdam'a almıştı. Seda Sayan,eşi Çağlar Ökten'in Mersin'de yaşayan ailesinin yanına gitti. Sosyal medya hesabından kayınvalidesiyle fotoğrafını paylaşan Sayan'ın "Canım Hicom" yazması dikkat çekti.

Magazin 04-07-2022 12:51

Seda Sayan'dan soyadı çıkışı! Çağlar'ın soyadına kurban olurum

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, nisan ayında evlendiği Çağlar Ökten'in soyadını kullanmamak için mahkemeye başvurmuştu. Aralarında kriz yaşandığı konuşulan Seda Sayan'dan, Çağlar Ökten açıklaması geldi.

Magazin 20-06-2022 14:48

Seda Sayan'dan çok konuşulacak photoshop'lu paylaşım! Basketçilere benzetildi

Yıllardır televizyon ekranlarının en çok konuşulan isimlerinden olan Seda Sayan, son günlerde evliliğiyle gündeme gelmişti. Verdiği kilolar ve sosyal medya paylaşımlarıyla da çokça konuşulan isim, bu kez photoshop'lu bir paylaşımıyla şaşırttı.

Magazin 02-06-2022 10:42

Seyhan Soylu'dan Seda Sayan'ın kocası hakkında şok sözler! Ona bakıp mastürbasyon yapıyorsundur

Son zamanlarda en çok konuşulan isimleri arasında olan Sisi lakaplı Seyhan Soylu, sosyal medya hesabından Seda Sayan'ın yeni eşi Çağlar Ökten hakkında söyledikleriyle takipçilerini şaşkına çevirdi.

Magazin 09-05-2022 15:31

Seda Sayan'ın yeni kocası Çağlar Ökten aşka geldi! Kadın kadın olacak be...

Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük müzisyen sevgilisi Çağlar Ökten ile geçtiğimiz hafta evlendi. Düğünü Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin katılmadı. Bu haberlerle gündemde olan genç eş Çağlar Ökten karısı Seda Sayan'ın bir pozunu paylaşarak yaptığı yorumla dikkat çekti.

Magazin 09-05-2022 08:52

Alişan'dan Seda Sayan'a ilginç düğün hediyesi

Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in evliliğine dair sorulara maruz kalan Alişan çifte aldığı hediyeyi açıkladı. Alişan Seda Sayan ve Çağlar Ökten çiftine hediye olarak muhabbet kuşu aldığını söyledi.

Magazin 27-04-2022 08:44

Seda Sayan 7. kocasının yaşına takılanlara kızdı! Herkes Oğlun yaşında yazdı

59 yaşındaki Seda Sayan 33 yaşında olduğu söyleyen Çağlar Ökten ile evlendi. 7. kez nikah masasına oturan Seda Sayan'ı oğlu Oğulcan Engin yalnız bıraktı. Herkes Engin'in neden gelmediğini merak ederken ikilinin arasındaki yaş farkı da gündemden düşmedi. Sayan 7. kocasının yaşına takılanlara kızdı!

Magazin 27-04-2022 07:26

Seda Sayan kaç kez evlendi? Seda Sayan'ın eski eşleri kimdir? Çağlar Ökten kimdir? Aralarında kaç fark yaş var?

Seda Sayan kaç kez evlendi? Ünlü şarkıcı ile Çağlar Ökten'in dün gerçekleşen nikah töreni sebebiyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü şarkıcının nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen yaptı. Çağlar Ökten'in ise nikah şahitleri Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun oldu. Peki Seda Sayan kaç kez evlendi? Seda Sayan'ın eski eşleri kimdir? Çağlar Ökten kimdir? Aralarında kaç fark yaş var? İşte ayrıntılar...

Magazin 25-04-2022 12:58

Seda Sayan'ın eşi Çağlar Ökten kimdir? Çağlar Ökten ve Seda Sayan arasında kaç yaş fark var? Ne iş yapıyor?

Seda Sayan'ın eşi Çağlar Ökten, dün akşam gerçekleşen nikahın ardından merak konusu oldu. Ünlü şarkıcının nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen yaptı. Başarılı müzisyenin ise nikah şahitleri Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun oldu. Peki Seda Sayan'ın eşi Çağlar Ökten kimdir? Çağlar Ökten ve Seda Sayan arasında kaç yaş fark var? Ne iş yapıyor? Sevilen müzisyenin hayatı ve biyografisi haberimizde...

Magazin 25-04-2022 12:29

Seda Sayan'ın eşi Çağlar Ökten kaç kere evlendi? Çağlar Ökten'in eski eşi kimdir? Bu evlilikten çocuğu var mı?

Seda Sayan'ın eşi Çağlar Ökten basında yer alan haberlerin ardından gündem oldu. Ünlü müzisyenin nikah şahitliğini Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun yaptı. Seda Sayan'ın nikah şahitleri ise Safiye Soyman ve Esra Özmen oldu. Başarılı müzisyenin eski evliliği merak konusu oldu. Vatandaşlar, Seda Sayan'ın eşi Çağlar Ökten kaç kere evlendi? Çağlar Ökten'in eski eşi kimdir? Bu evlilikten çocuğu var mı? soru ve konu başlıklarını internette araştırmaya başladı. İşte detaylar...

Magazin 25-04-2022 12:20

Seda Sayan sevgilisi Çağlar Ökten kimdir, kaç yaşında? Seda Sayan Çağlar Ökten yaş farkı kaç?

Seda Sayan sevgilisi Çağlar Ökten kimdir, kaç yaşında? Seda Sayan Çağlar Ökten yaş farkı kaç? Seda Sayan'ın evlilik hazırlığı yaptığı ve 7. eşi olacak Çağlar Ökten'in kim olduğu arama motorlarında sorgulanıyor. Çağlar Ökten kimdir sorusunun yanıtı haberimizde...

Magazin 07-04-2022 13:57

Seda Sayan'ın müstakbel eşi Çağlar Ökten hakkında bomba iddia!

Seda Sayan'ın yeni sevgilisi ve müstakbel eşi Çağlar Ökten'in 3 ay öncesine kadar Lara Şehiroğlu'yla 4 yıldır devam eden ve evlilik planları yaptığı bir ilişkisi olduğu ortaya çıktı. İddialara göre Sayan, Çağlar Ökten'e "İlişkini bitirmen karşılığında sana albüm yaparım" vaadinde bulundu ve Çağlar Ökten sevgilisi Lara'yla bir gecede ayrıldı.

Magazin 17-03-2022 15:23

Seda Sayan ve Çağlar Ökten evleniyor mu? 25 yaş küçük sevgilisiyle evlilik kararı! Seda Sayan ve Çağlar Ökten ne zaman evlenecek?

Bir süredir müzisyen Çağlar Ökten ile aşk yaşamakta olan Seda Sayan'ın evleneceği iddia edilmişti. Son olarak sürpriz şekilde Çağlar Ökten, Seda Sayan'a canlı yayında evlilik teklifinde bulundu. Peki Seda Sayan ve kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten evleniyor mu? İşte merak edilenler!

Magazin 16-03-2022 11:21