Çağlayan Haberleri

Kağıthane'de otomobilin çarptığı motosikletin sürüklenmesi araç kamerasına yansıdı

Kağıthane'de otomobilin çarptığı motosikletin sürüklendiği anlar, araç kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber 22-02-2024 15:42

Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısında 90 gözaltı

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde bir kişinin hayatını kaybettiği 2 teröristin etkisiz hale getirildiği saldırıya ilişkin soruşturmada gözaltı sayısı 90'a yükseldi. Etkisiz hale getirilen iki teröristten biri olan Emrah Yayla'nın, 8 ay önce "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan yargılandığı davada 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldığı ve dosyasının halen istinaf incelemesinde olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar....

Haber 07-02-2024 15:39

Çağlayan Adliyesi'nde polise saldırmıştı! Ablasının davasına katılanlar gözaltına alındı

Çağlayan Adliyesi'ndeki polis noktasına yapılan terör saldırısından yaklaşık yarım saat sonra, etkisiz hale getirilen terörist Pınar Birkoç'un tutuklu yargılanan ablası Necmiye Birkoç'un davası görüldü. Dava sonrasında Necmiye Birkoç'un duruşmasına katılanlar gözaltına alındı. Öte yandan etkisiz hale getirilen diğer terörist Emrah Yayla'yla ilgili de yeni detaylara ulaşıldı. İçişleri Bakanı Yerlikaya da 25 adresse operasyon yapıldığını 40 şahsın gözaltına alındığını duyurdu.

Haber 06-02-2024 15:26

Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısı girişiminin görüntüleri çıktı! Teröristler böyle vuruldu

İstanbul'da sıcak saatler... Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayının C Kapısı önündeki polis noktasına teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu olay yerinde çatışma çıktı. Bakan Yerlikaya etkisiz hale getirilen 2 teröristle ilgili, "E.Y. ve P.B adlı hainlerin DHKP/C terör örgütüne üye oldukları tespit edilmiştir." dedi. Öte yandan sıcak çatışmanın görüntüleri ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da acı haberi vererek yaralılardan birinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Haber 06-02-2024 12:37

Çağlayan

Çağlayan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çağlayan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Erzincan'da köprü ayağında mahsur kalan köpeği AFAD ekipleri kurtardı

Erzincan'da Karasu Nehri üzerindeki köprünün ayağında mahsur kalan köpek, AFAD ekiplerince kurtarıldı.

Yurthaber 02-10-2023 07:43

Akıllara durgunluk veren anlar: Görüntüler İstanbul’da kaydedildi! Kaldırımdaki insanların başına taş yağdı

Çağlayan’da öğle saatlerinde kaldırımda yürüyen vatandaşların başına, bir binadan kopan çok sayıda taş parçası düştü. Neye uğradığını şaşıran vatandaşlar panikle etrafa kaçışırken, olayda 2 kişi başından ve kolundan yaralandı. Dehşet anları ise kameralara yansıdı.

Haber 26-07-2023 16:16

Sokak ortasında defalarca bıçakladı! Dehşet anları kamerada

Çağlayan'da Fitnet K. (37) tartıştığı eski eşi Turgay P. tarafından sokak ortasında bıçaklı saldırıya uğradı. Genç kadın, üstündeki mont sayesinde bıçak darbelerinden hafif yaralı olarak kurtuldu. Polis tarafından yakalanan saldırgan ise tutuklandı. Yaşanan dehşet anları saniye saniye kameralara yansıdı. İşte olayın detayları...

Haber 29-01-2023 11:36

Baskına geldiği fırında 9 yerinden bıçaklandı! Dehşet anları kamerada

Kağıthane Çağlayan’da aralarında husumet bulunan iki fırıncı arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Husumet beslediği fırıncının dükkanını basan şahıs, 9 yerinden bıçaklanınca yaya olarak metrelerce kaçtıktan sonra yere yığıldı. Dehşet anları kameralara yansırken, Kağıthane Devriye Ekipler Amirliği polisleri şahsı bıçaklayan fırıncıyı gözaltına aldı.

Haber 01-01-2023 13:14

Girlevik Şelalesi, ziyaretçilerini sonbahar renkleriyle karşılıyor

Erzincan'da "Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı" olarak tescil edilen Girlevik Şelalesi, bölgeyi ziyaret edenleri sonbahar renkleriyle karşılıyor.

Yurthaber 14-11-2022 07:47

Erzincan'da yabani domuza çarparak devrilen hafif ticari araçtaki 7 kişi yaralandı

Erzincan'da yabani domuza çarparak devrilen hafif ticari araçtaki 7 kişi yaralandı

Yurthaber 12-10-2022 09:15

Çağlayan'da skandal görüntü! Çırılçıplak halde caddede yürüyen kadın, kimseye aldırış etmedi

İstanbul Çağlayan'da çıplak halde yolda yürüyen kadın görenleri şoke etti. Kimseye aldırmadan cadde boyunca yürümeye devam eden kadın cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Haber 10-10-2022 15:22

Son dakika: İstanbul Adliyesi'nde polisi alarma geçiren olay! X-Ray cihazı ötünce bir anda koşmaya başladı

Son dakika haberi: İstanbul Adliyesi'nde hareketli dakikalar yaşandı. Adliyenin ana kapısındaki güvenlik noktasından geçen bir adam X-Ray cihazının ötmesiyle koşmaya başladı. Polis ve güvenlik görevlilerin takibi sonrası yakalanan kişinin panik olduğu için kaçtığı öğrenildi.

Haber 26-09-2022 16:36