Çağrı Çıtanak Haberleri

Ünlü oyuncu Çağrı Çıtanak milli sporcu oldu! Yarıştaki şampiyonluğunu Yargı'nın yıldızına armağan etti

Vatanım Sensin, Sen Çal Kapımı, Ateş Böceği gibi başarılı yapımlarda rol alan Çağrı Çıtanak bir süredir otomobil sporları ile uğraşıyor. Başarılı bir performans sergileyen Çıtanak bu sene milli sporcu oldu. Yarışa katılan ünlü isim şampiyonluk ile ilgili paylaşımında Yargı'da Neva karakterini canlandıran eşi Başak Gümülcinelioğlu'na da yer verdi.

Magazin 26-10-2023 11:09

Depremde annesini kaybetmişti! Oyuncu Çağrı Çıtanak'tan acının yazılı tarifi...

Yüzlerce binanın yıkıldığı Hatay'da arama kurtarma çalışmalarına devam ediliyor. Oyuncu Çağrı Çıtanak'ın annesi Nevber Yurdal Çıtanak, Hatay'da yaşanan elim deprem faciasında hayatını kaybeden vatandaşlardan biri. Genç oyuncu, annesinin kaybı sonrasında yaşadıklarını ve hissettiklerini Instagram hesabı üzerinden bir yazıyla paylaştı. Oyuncunun paylaşımı okuyanları bir hayli duygulandırdı.

Magazin 18-02-2023 23:42

Yargı'nın Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu isyan etti! ''Ne yapacağımızı bilmez haldeyiz yine...''

Ünlü oyuncu Başak Gümülcinelioğlu Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremin ardından Hatay'da yaşayan anneleri için acil yardım çağrısında bulunmuştu. Nevber Yurdal Çitanak'tan hala haber alamadıklarını dile getiren Başak Gümülcinelioğlu 'Ne yapacağımızı bilmez haldeyiz, yine'' diyerek sosyal medya hesabından isyan etti...

Magazin 10-02-2023 11:42

Yargı'nın Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu bikinili paylaşımıyla Instagram'ı salladı! Takipçileri kayıtsız kalamadı

Yargı dizisinden ayrılarak sevenlerini üzen güzel oyuncu Başak Gümülcinelioğlu, meslektaşı Çağrı Çıtanak ile balayı pozlarını paylaştı.

Magazin 07-11-2022 09:43

Çağrı Çıtanak

Çağrı Çıtanak Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çağrı Çıtanak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Baba'nın Begüm'ü Hazal Türesan süper minili pozuyla Instagram'ı salladı! 'Olan var olmayan var'

Başrollerini Haluk Bilginer, Özge Yağız, Tolga Sarıtaş, Hakan Kurtaş gibi isimlerin paylaştığı Baba dizisi, Show TV'nin iddialı yapımları arasında yer alıyor. Baba dizisinde 'Begüm' karakterine hayat veren güzel oyuncu Hazal Türesan, Instagram hesabından paylaştığı süper minili pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 28-10-2022 12:00