Canan Ergüder Haberleri Ve Son Dakika Canan Ergüder Haberleri

Canan Ergüder Haberleri Ve Son Dakika Canan Ergüder Haberleri

15 Temmuz 1977 İstanbul doğumlu olan Canan Ergüder, oyuncudur. Üsküdar Amerikan Lisesi'nden mezun olduktan sonra Franklin and Marshall College'da tiyatro eğitimi aldı. Ardından dünyaca meşhur he New School University Actors Studio okulunun drama bölümünde yüksek lisans yaptıktan sonra London Academy of Music and Dramatic Arts Shakespeare Atölyesi'ne katıldı. Prof. Dr. Üstün Ergüder'in kızı olan Canan Ergüder sinemaya Shooting Johnson Roebling filmi ile adım attı. Aynı yıl Bıçak dizisinde rol aldıktan sonra Binbir Gece dizisinde başrol olarak yer aldı. Gerek yurtdışında gerekse Türkiye’de tiyatro oyunlarında sahne alan oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında Will (Babam İçin), Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm ,The Water Diviner (Son Umut), Tight Dress (Dar Elbise), Kaos, Atlılar,Galip Derviş, Leyla Gürsoy, Güllerin Savaşı, Yıldızlar Şahidim, Menajerimi Ara yapımları bulunuyor.

Canan Ergüder Haberleri

Aile'nin Leyla Soykan'ı Canan Ergüder'in eşi bakın kim çıktı! Meğer aynı dizide...

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un üstlendiği Aile dizisinde Leyla Soykan karakterine hayat veren Canan Ergüder başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor. Özel hayatı merak edilen ünlü oyuncunun eşinin kim olduğunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Canan Ergüder'in eşi de meğer kendisi kadar ünlüymüş...

Magazin 29-06-2023 11:16

Aile dizisinin Leyla'sı Canan Ergüder sosyal medyada gündem oldu! Hastalığı sebebiyle setleri bırakmıştı

Cana Ergüder, dün akşam ilk bölümü yayınlanan Aile dizisi sonrası sosyal medyada gündem oldu. Başarılı oyuncunun mimikleri, konulara verdiği tepkiler izleyicilerin gözünden kaçmadı. Kanser hastalığı geçiren ünlü oyuncu, rahatsızlığı nedeniyle setleri bırakmıştı. Aile dizisiyle ekranlara geri dönen Ergüder'e 'özledik' yorumları yağdı.

Magazin 08-03-2023 10:10

Aile dizisinin kadrosuna bomba isim! Ekranlara geri dönüyor

Show TV'nin büyük bir heyecanla beklenen yeni dizisi Aile'nin kadrosuna güçlü bir isim dahil oldu. Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı dizi tanıtımları ile büyük dikkat çekmişti. Canan Ergüder yeni diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor...

Magazin 05-02-2023 11:49

Dansıyla dikkat çekti! Canan Ergüder 'külot şov' yorumuna yanıt verdi

Nisan 2021’de meme kanserine yakalanan oyuncu Canan Ergüder ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Son olarak sosyal medyada kırmızı elbisesiyle dans ettiği anları paylaşan Ergüder iç çamaşırının göründüğüne dair yorumlara yanıt verdi.

Magazin 22-09-2022 15:28

Canan Ergüder'in yeni dizisi belli oldu! Aile'de başrolde oynayacak

Geçtiğimiz yıl Menajerimi Ara dizisinden ayrılarak, kanser tedavisi için hastaneye yatan Canan Ergüder, kanseri yendi. Meslek hayatına kaldığı yerden devam eden ünlü oyuncu, Aile dizisinde başrolde rol alacak.

Magazin 19-09-2022 22:24

Canan Ergüder 'İyi ki benim annemsin’ dedi görenlerin ağzı açık kaldı! 'Bu nasıl güzel anne'

Geçtiğimiz yıl meme kanserini atlatan oyuncu Canan Ergüder (44), sağlığına kavuştu. Sosyal medya hesabından annesi ile fotoğraflarını paylaşan ünlü oyuncuya kısa sürede yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 02-05-2022 09:52

Canan Ergüder ve eşi Kenan Ece ölümden dönmüş! Arabanın içi su dolmaya başladı

Canan Ergüder, geçtiğimiz senelerde eşi Kenan Ece ile birlikte Bozcaada'ya giderken geçirdikleri kazayı anlattı. Yolda yağmura yakalandıklarını ifade eden ünlü oyuncu, "Biz otomobilin içinde saplanıp, kaldık. Arabanın içi su dolmaya başladı. Kenan manevra yapmasa durum kötü olabilirdi. Telefonla jandarmaya ulaşmaya çalıştık, çekmedi. Kenan’ın annesini aradık, o da jandarmayı arayıp, haber verdi. Bizi onlar çıkardı" dedi.

Magazin 21-04-2022 14:20

Canan Ergüder konuşurken gözyaşlarını tutamadı

Show TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi 'Oğlum'da 'Demet' karakterini canlandıran oyuncu Canan Ergüder, dün akşam 'Ölümüne Boşanmak' adlı belgeselin Beyoğlu'ndaki bir sinema salonunda gerçekleşen özel gösterimine katıldı. Ergüder, konuşma yaparken gözyaşlarına hakim olamadı.

Magazin 18-03-2022 13:42

Oğlum dizisi nerede çekiliyor? Oğlum dizisinin çekildiği semt neresi? İşte Oğlum dizisi oyuncuları...

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Oğlum dizisi, hikayesi ve oyuncularıyla televizyon izleyicisinin dikkatini çekmeyi başardı. İlgiyle takip edilen dizinin çekim yeri merak ediliyor. Peki Oğlum dizisi nerede çekiliyor? Oğlum dizisinin çekildiği semt neresi? İşte Oğlum dizisi oyuncuları ve merak edilenler...

Magazin 15-03-2022 10:19

Camdaki Kız'ın Pera'sı Leyla Feray'ın 7 yıllık aşkı da çok ünlü çıktı! ''Baktığım her yerdesin''

Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan ve Selma Ergeç gibi isimlerin paylaştığı Camdaki Kız dizisi, Kanal D ekranlarının sevilen yapımları arasında yer alıyor. Camdaki Kız kadrosuna dahil olarak izleyiciyi heyecanlandıran Leyla Feray'ın, kameralar ardındaki yaşamı merak konusu oldu. Bakın Leyla Feray'ın 7 yıllık aşkı kim çıktı...

Magazin 01-03-2022 13:25

Oğlum dizisi uyarlama mı, hangi kitaptan uyarlandı? Oğlum dizisi gerçek bir hikaye mi? İşte Oğlum dizisi konusu!

Show TV 'de yayın hayatına başlayan Oğlum dizisi, hikayesi ve oyuncularıyla dikkatleri üzerine topladı. İlgiyle takip edilen dizinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. Peki Oğlum dizisi uyarlama mı, hangi kitaptan uyarlandı? Oğlum dizisi gerçek bir hikaye mi? İşte Oğlum dizisi konusu!

Magazin 26-02-2022 09:25

Canan Ergüder kimdir, aslen nereli? Oğlum dizisi Demet karakteri Canan Ergüder kaç yaşında ve eşi kimdir? İşte sağlık durumu...

Show TV'de yayınlanan Oğlum'da Demet rolüyle uzun bir aranın ardından seyirci karşısına çıkan Canan Ergüder'in hayatı ve sağlık durumu merak edildi. Geçmiş dönemde kanser tedavisi gören Canan Ergüder, yeni dizisiyle ekranlara dönmüştü. Peki Canan Ergüder kimdir, aslen nereli? Canan Ergüder kaç yaşında ve eşi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 23-02-2022 17:31

Oğlum dizisi 2. bölümden ön izleme sahnesi! Zeynep'i bekleyen kritik karar

Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi Oğlum'un 2. bölümünden bir ön izleme sahnesi daha izleyicilerle buluştu. Oğlu Efe için zor bir ikilemde kalan Zeynep'in, Demet'le düşüncelerini paylaştığı sahnede "Söylerseniz suç bulunacak, saklarsanız da aklanacak... Siz olsanız ne yapardınız?" sorusu dikkat çekiyor. Zeynep'in vereceği karar büyük bir merak konusu olurken onun bu vicdan muhakemesi tüm izleyenlere de aynı duygu ve düşünceleri yaşatacak.

Magazin 15-02-2022 22:08

Oğlum dizisi 2. bölümden çarpıcı fragman! Siz olsanız ne yapardınız?”

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi Oğlum, 9 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanan 1. bölümüyle ekran yolculuğuna başladı. İlk bölümün hemen ardından ise Oğlum'un 2. bölüm fragmanı yayınlandı. İlyas’ın okul çıkışına geç kaldığı için Melike’ye sitem ettiği tanıtımda Melike, Kaan’ın okuluna saldırıyor. Tuğrul ve Zeynep, Efe’nin bahsettiği kanıt olan kanlı gömleği bulurken Zeynep ise “Bildiğinizi söylerseniz çocuğunuz suçlu bulunacak, saklarsanız aklanacak. Siz olsanız ne yapardınız?” diye soruyor.

Magazin 10-02-2022 03:02

Canan Ergüder kanseri atlattı mı? Oğlum dizisiyle geri dönen Canan Ergüder kimdir?

Oyunculuğu ile adından söz ettiren Canan Ergüder bilindiği gibi kanser tedavisi görüyordu. En son Menajerimi Ara dizisinde rol alan Canan Ergüder, diziden kanser olduğunu ayrılmıştı. Oğlum dizisiyle yeniden ekranlara dönen Canan Ergüder'in son durumunun ne olduğunu, kanseri atlatıp atlatamadığı hayranları tarafından merak ediliyor. Oğlum dizisiyle geri dönen Canan Ergüder'in kim olduğunu merak edenler için bu haberimizi derledik.

Magazin 09-02-2022 19:10

Ünlü oyuncu Canan Ergüder kanseri atlattı! 'Oğlum' dizisiyle ekrana dönüyor

Kanser hastalığı nedeniyle Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara'dan ayrılmak zorunda kalan Canan Ergüder, sağlığına kavuştu. Meme kanserini, eşi Kenan Ece ve oğlu sayesinde atlattığını anlatan Canan Ergüder, Oğlum dizisiyle ekrana dönüyor.

Magazin 09-02-2022 18:49

Oğlum dizisi ne zaman başlayacak? Oğlum dizisi konusu nedir ve oyuncuları kimler?

Show TV'de yakın süreçte ekrana gelecek olan Oğlum dizisinin ne zaman başlayacağı ve konusu ile detayları merak ediliyor. Canan Ergüder, Feyyaz Duman ve Songül Öden gibi pek çok başarılı ismin kadroda yer aldığı dizinin yayın tarihi belli oldu. Peki Oğlum dizisi ne zaman başlayacak? Oğlum dizisi konusu nedir ve oyuncuları kimler? İşte dizi hakkında merak edilenler...

Magazin 02-02-2022 14:24

Oğlum dizisi ne zaman başlıyor? Yayın tarihi açıklandı! Oğlum 1. bölüm fragmanı yayınlandı

Ay Yapım'ın Show TV için çektiği Oğlum dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Oğlum dizisinin oyuncu kadrosunda Canan Ergüder, Serhat Teoman, Songül Öden, Feyyaz Duman, Timur Acar, Kubilay Aka, Nihal Yalçın ve Tuğçe Açıkgöz gibi isimler yer alıyor. Oğlum dizisinin yayın tarihi de açıklandı.

Magazin 31-01-2022 22:54

Oğlum dizisinden yeni fragman yayınlandı! Oğlum dizisi ne zaman başlıyor?

Ay Yapım'ın Show TV için çektiği Oğlum dizisinden yeni fragman yayınlandı. Oğlum dizisinin oyuncu kadrosunda Canan Ergüder, Serhat Teoman, Songül Öden, Feyyaz Duman, Timur Acar, Kubilay Aka, Nihal Yalçın ve Tuğçe Açıkgöz gibi isimler yer alıyor.

Magazin 24-01-2022 00:22

Saçlarını kazıttığı anı anlatan Canan Ergüder Kel halimi hiç görmedim dedi

Canan Ergüder zorlu günleri geride bıraktı. Meme kanserini yenen oyuncu saçlarının sıfıra vurulduğu anı anlatarak "Önüme perde çekildi ve ben aynaya bakmadan saçlarım sıfıra vuruldu. Zor bir andı benim için" dedi.

Magazin 30-12-2021 12:17

Kanserle mücadele eden Canan Ergüder'den yeni fotoğraf

Menajerimi Ara dizisinde rol aldığı dönemde meme kanseri teşhisi konulan 44 yaşındaki ünlü oyuncu Canan Ergüder'den yeni poz geldi. Kemoterapi tedavisi gören Canan Ergüder'e takipçilerinden destek yağdı.

Magazin 21-12-2021 13:03

Nihal Yalçın ve Serhat Teoman, Oğlum dizisine katıldı

Show TV'de yayınlanması beklenen yeni dizi Oğlum'un kadrosuna iki sürpriz oyuncu daha katıldı. Canan Ergüder ve Timur Acar'ın başrollerde oynayacağı Oğlum'da Nihal Yalçın ve Serhat Teoman da rol alacak. Son olarak Menajerimi Ara'da birlikte rol alan Canan Ergüder ile Serhat Teoman da yeniden buluşuyor.

Magazin 06-12-2021 20:34

Canan Ergüder, yeni dizisi öncesi ailesiyle vakit geçiriyor

Son olarak Menajerimi Ara dizisindeyken kansere yakalandığını öğrenerek diziden ayrılan Canan Ergüder, yeni projesine hazırlanıyor. Ekranlara Oğlum dizisiyle dönecek olan başarılı oyuncu Canan Ergüder, ailesiyle verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 30-11-2021 12:12

Canan Ergüder kanseri yendi! 'Oğlum'la geri dönüyor

Meme kanserine yakalanan ve Menajerimi Ara dizisine veda etmek zorunda kalan Canan Ergüder, aylar sonra ‘Oğlum' dizisiyle setlere geri dönmeye hazırlanıyor.

Magazin 23-11-2021 11:00

Kanser tedavisi sona eren Canan Ergüder'den yeni poz

Meme kanseriyle mücadele eden oyuncu Canan Ergüder, geçtiğimiz günlerde tedavisinin tamamlandığını açıklamıştı. Ünlü oyuncu Ergüder sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafına bir de not düştü.

Magazin 07-11-2021 22:00

Canan Ergüder'in gözyaşları! O soru karşısında dayanamadı

Usta sanatçı Canan Ergüder, tedavi gördüğü meme kanseri hakkında yaşadığı süreci İclal Aydın'a anlattı. Usta sanatçı, kimi zaman duygusal anlar yaşadı.

Magazin 30-10-2021 07:41

Kanserle mücadele eden Canan Ergüder, eşi Kenan Ece ile fotoğrafını paylaştı

Bir süredir meme kanseriyle mücadele eden Canan Ergüder'den yeni fotoğraf geldi. Ünlü oyuncu, eşi Kenan Ece ile birlikte objektif karşısına geçti

Magazin 26-09-2021 21:01

Meme kanseri tedavisi gören Canan Ergüder galada beğeni topladı

Bir süredir meme kanseriyle mücadele eden Canan Ergüder, başrolünde yer aldığı 'Sadan Hanım' filminin galasına katıldı. 44 yaşındakioyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 21-09-2021 10:55

Meme kanseriyle mücadele eden Canan Ergüder’den güzel haber!

Bir süredir meme kanseriyle mücadele eden ünlü oyuncu Canan Ergüder'den çok güzel bir haber geldi. Tedavisi iyi giden ünlü oyuncu, doktorlarının da onayıyla yeni bir projede rol aldı.

Magazin 11-09-2021 07:35

Canan Ergüder beyazperdeyle geri dönüyor

Ülkemizde ve dünyada giderek yaygınlaşan Alzheimer hastalığı, gerçek bir kişinin ilk kez teşhis konulduktan ölümüne kadar geçen 5 yıllık süredeki evrelerini de içerdiği ‘Sadan Hanım: Bir İstanbul Hanımefendisi’ adlı belgesel sinema filmine konu oldu. Filmin başrolünde başarılı oyuncu Canan Ergüder yer alıyor.

Magazin 10-09-2021 15:04

Kanser tedavisi gören Canan Ergüder imajını değiştirdi

Menajerimi Ara dizisinde Feris karakteriyle son olarak hayranlarının karşısına çıkan başarılı oyuncu Canan Ergüder, bir süredir meme kanseriyle mücadele ediyor. 44 yaşındaki oyuncu uzun sarı saçlarına veda etti.

Magazin 05-08-2021 09:36

Canan Ergüder'in eşi Kenan Ece paylaştı: İyi ki doğmuş güzelim

Kenan Ece, kendisi gibi oyuncu olan ve kanserle mücadele eden eşi Canan Ergüder'e desteğini bir an olsun esirgemiyor. Önceki gün 44 yaşına basan eşinin doğum gününü kutlayan Ece, "İyi ki doğmuş güzelim" ifadelerini kullandı.

Magazin 16-07-2021 09:35

Menajerimi Ara final mi yapıyor, ne zaman? Menajerimi Ara neden bitiyor?

Star TV'nin geçtiğimiz yaz yayın hayatına başlayan ve kısa sürede sevilen dizisi Menajerimi Ara, final yapacağı iddiası ile gündeme geldi. Sevilen dizinin başrol oyuncularından Canan Ergüder'in göğüs kanserine yakalanması sonucu diziye veda etmesinin ardından bir düşüş yaşayan dizi ekranlara veda edeceği ortaya çıktı. Peki Menajerimi Ara final mi yapıyor, ne zaman?

Magazin 11-07-2021 15:21

Meme kanserine yakalanan Canan Ergüder'den sevenlerine mesaj

Son olarak Menajerimi Ara dizisinde rol alan Canan Ergüder, meme kanserine yakalanmıştı. Instagram hesabından yeni bir fotoğraf paylaşan Canan Ergüder, peruk yerine bandana takmayı tercih etti. Bandanayla poz veren sanatçı, "Artık biraz da böyle" notunu paylaştı.

Magazin 07-07-2021 22:30

Canan Ergüder soluğu Bozcaada’da aldı

Geçtiğimiz aylarda meme kanserine yakalandığını açıklayan ve uzun süredir tedavi gören oyuncu Canan Ergüder eşi Kenan Ece ile birlikte Bozcaada’da moral depoluyor.

Magazin 26-06-2021 20:38

Menajerimi Ara yeni bölüm fragmanı yayınlandı | Barış Dicle’ye gerçeği söylüyor!

Yabancı dizi “Call My Agent”ın Türkiye uyarlaması olan Menajerimi Ara dizisi, yayınlandığı günden beri büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Her bölüm ünlü kişileri diziye konuk eden Menajerimi Ara’nın bu haftaki bölüm konuğu ise başarılı oyuncu Sinem Uslu oluyor. Yayınlanan yeni bölümde Barış, Ceyda’nın oyuncusu olduğunu Dicle’ye söylüyor. Barış ise Sinem Uslu’nun şampuan reklamı krizi ile uğraşıyor.

Magazin 20-06-2021 13:21

Canan Ergüder'in yeni imajına beğeni yağdı

Geçtiğimiz aylarda meme kanserine yakalandığını açıklayan ve uzun süredir tedavi gören oyuncu Canan Ergüder yeni imajıyla beğeni topladı.

Magazin 17-06-2021 17:47

Meme kanserine yakalanan Canan Ergüder'den yeni poz! Beşinci kemoterapiyi geride bıraktı!

Son olarak Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara dizisinde Feriz karakteriyle ekranlarda boy gösteren Canan Ergüder, meme kanserine yakalandığını açıklamıştı. Şu sıralar meme kanseri ile mücadele eden oyuncu son halini sosyal medya hesabından yayınladı. Ünlü oyuncu yayınladığ fotoğrafın altına beşinci kemoterapi bitti notunu düştü.

Magazin 03-06-2021 16:55

Meme kanseri olan Canan Ergüder son halini paylaştı

Meme kanserine yakalandığını açıklayan Canan Ergüder'den haber var. Kemoterapi tedavisi devam eden oyuncu son halini paylaştı.

Magazin 03-06-2021 15:45

Ahsen Eroğlu'dan Canan Ergüder paylaşımı

Menajerimi Ara dizisine veda eden Canan Ergüder'e destek mesajları sürüyor. Rol arkadaşı Ahsen Eroğlu ünlü oyuncuyla bir pozunu paylaştı.

Magazin 10-05-2021 09:41

Ünlü isimlerden Anneler Günü paylaşımları

Anneler Günü'nü kutlayan ünlü isimler paylaşımlarıyla dikkat çekti. Kısa süre önce kansere yakalanan oyuncu Canan Ergüder'in paylaşımı da sosyal medyada beğeni topladı.

Magazin 09-05-2021 12:17

Canan Ergüder'in hastalığı nedir? Sağlık durumuna ilişkin açıklama

Menajerimi Ara dizisinin sevilen oyuncusu Canan Ergüder sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Bir süre önce meme kanserine yakalanan ünlü oyuncunun tedavisi devam ediyor. Peki, Canan Ergüder'in sağlık durumu nasıl? İşte, ünlü oyuncudan açıklama...

Magazin 06-05-2021 22:23

Meme kanserine yakalanan Canan Ergüder: Yeni saçsız halime alıştım

Nisan ayında meme kanserine yakalandığını duyuran ve rol aldığı diziden ayrılan Canan Ergüder, tedavisine devam ediyor. Canan Ergüder saçlarını kestirdi ve o halini paylaştı.

Magazin 06-05-2021 13:36

Menajerimi Ara ekibinden Canan Ergüder ve Serhat Teoman'a uğurlama

Star TV'de ekranlara gelen Menajerimi Ara'nın setinde bu hafta duygusal anlar yaşandı. Diziye veda eden Canan Ergüder ve Serhat Teoman'a ekip arkadaşları uğurlama düzenledi.

Magazin 26-04-2021 20:50

Menajerimi Ara'da Feris ve Serkan'a veda! Menajerimi Ara'dan ayrılan Canan Ergüder ile Serhat Teoman'dan veda paylaşımları

Star TV'nin sevilen Menajerimi Ara'nın 35. son bölümünde iki ayrılık birden yaşandı. Meme kanserine yakalanan ünlü oyuncu Canan Ergüder diziye veda etti. Serkan rolünü canlandıran Serhat Teoman da son bölümle birlikte diziden ayrıldı. Menajerimi Ara dizisinden ise Canan Ergüder ile Serhat Teoman için bir veda klibi paylaşıldı. Dizide Feris karakterini canlandıran Canan Ergüder ile Serhat Teoman da Instagram'dan yaptığı veda paylaşımları yaptı.

Magazin 26-04-2021 00:19

Menajerimi Ara yeni bölüm fragmanı! Menajerimi Ara'ya Yağmur Tanrısevsin konuk oluyor

Star TV'nin beğenilen dizisi Menajerimi Ara'nın 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümün fragmanında Ceyda ve Peride’nin tatlı atışmaları dikkat çekerken, yeni filmi için Belgrad’a gidecek olan Barış ise Dicle’nin de kendisiyle gelmesini istiyor. Her bölümde ünlü isimlerin konuk olduğu Menajerimi Ara'da bu hafta Ayça Varlıer ve Yağmur Tanrısevsin rol alacak...

Magazin 11-04-2021 14:01

Canan Ergüder hakkında şaşırtan gerçek

Son olarak Star Tv’nin pazar akşamları yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde Feris karakterini canlandıran Canan Ergüder’in meme kanserine yakalandığı haberi geçtiğimiz hafta ortaya çıkmıştı. Oyuncu hakkında şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı.

Magazin 10-04-2021 20:45

Şimal meme kanserine yakalandı! 'Kendime çok kızgınım'

Şarkıcı Şimal, meme kanserine yakalandığını açıkladı. Teşhis konulduktan sonra kemoterapi tedavisine başlayan 34 yaşındaki şarkıcı kadınlara seslendi.

Magazin 10-04-2021 15:09

Menajerimi Ara’nın Feris’i Canan Ergüder kansere yakalandı

Star TV'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde Feris karakterini canlandıran oyuncu Canan Ergüder’in meme kanserine yakalandığı öğrenildi. Tedavisine hemen başlanan oyuncu, yakın zamanda kemoterapi görecek.

Magazin 06-04-2021 11:51