Caner Topçu Haberleri

Caner Topçu, Rabia Soytürk'ün terbiye ayarına cevap verdi! Nurgül Yeşilçay tarafını seçti

Duy Beni dizisinin partnerleri Caner Topçu ve Rabia Soytürk arasında ipler gerildi. Şu sıralar Dönence dizisinde Sümeyye Aydoğan ile partner olan Caner Topçu, açıklamalarıyla Rabia Soytürk'ü kızdırdı. Rabia Soytürk, sosyal medya hesabında paylaşım yaparak Caner Topçu'ya terbiye ayarı verdi. Bu duruma sessiz kalamayan Topçu'dan yanıt gecikmedi. Oyuncu Nurgül Yeşilçay'dan da destek paylaşımı geldi.

Magazin 22-07-2023 15:26

Ortalık karıştı! Caner Topçu'ya eski partneri Rabia Soytürk'ten terbiye ayarı! Sende olmayan şeyin...

Duy Beni dizisinin partnerleri Caner Topçu ve Rabia Soytürk arasında ipler gerildi. Şu sıralar Dönence dizisinde Sümeyye Aydoğan ile partner olan Caner Topçu, açıklamalarıyla Rabia Soytürk'ü kızdırdı.

Magazin 21-07-2023 21:27

Dönence'nin Özgür'ü Caner Topçu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Caner Topçu'nun hayatı ve biyografisi

Dönence dizisinin Özgür'ü Caner Topçu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kanal D'nin yeni yaz dizisi bugün görücüye çıkıyor. Ünlü oyuncu, Sümeyye Aydoğan ile başrolü paylaşıyor. Dönence'de Didem İnselel, Ülkü Hilal Çiftçi, Can Kızıltuğ, Doğa Karakaş gibi isimler de yer alıyor. Kanal D'nin yeni dizisi, "Exceptional" isimli İsrail yapımından uyarlandı. Peki, Dönence'nin Özgür'ü Caner Topçu kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Caner Topçu'nun hayatı ve biyografisi...

Magazin 04-07-2023 19:40

Duy Beni'nin Ekim'i Rabia Soytürk sütyensiz pozuyla yorum yağmuruna tutuldu

Star TV'nin gençlik dizisi Duy Beni'de hayat verdiği Ekim karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan güzel oyuncu Rabia Soytürk, Instagram hesabından paylaştığı sütyensiz pozuyla beğeni topladı.

Magazin 16-11-2022 09:49

Duy Beni'nin Ekim'i Rabia Soytürk derin göğüs dekoltesiyle nefes kesti! Beğeni butonu çöktü

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Duy Beni ile adından söz ettiren güzel oyuncu Rabia Soytürk, Instagram hesabından paylaştığı derin göğüs dekolteli pozlarıyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 14-10-2022 09:59

Duy Beni'nin Ekim'i Rabia Soytürk bornozlu pozunu paylaştı! 'Miss'

Başrollerini Caner Topçu, Helin Kandemir ve Sümeyye Aydoğan ile paylaştığı Duy Beni dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Rabia Soytürk, Instagram hesabından bornozlu pozunu paylaştı. Kişisel bakım yaptığı anları takipçilerinin beğenisine sunan Soytürk, paylaşımına 'Miss' notunu düştü.

Magazin 05-10-2022 10:40

Duy Beni Melisa kimdir? Duy Beni'nin Melisa'sı Sümeyye Aydoğan kaç yaşında, nereli?

Sümeyye Aydoğan'ın hayatı merak ediliyor. Star Tv'nin gençlik dizisi Duy Beni'de 'Melisa' rolüne can veren Sümeyye Aydoğan seyircilerin dikkatini çeken oyuncular arasında yer alıyor. Dizinin sıkı takipçileri Sümeyye Aydoğan hakkında merak ettikleri soruları ama motorlarında sorguluyor. Peki,Duy Beni Melisa kimdir? Duy Beni'nin Melisa'sı Sümeyye Aydoğan kaç yaşında, nereli?

Magazin 01-10-2022 14:54

Duy Beni dizisinin Ekim'i Rabia Soytürk'ün eski aşkını gören şaşkına döndü! Meğer rol arkadaşıymış

Kadrosunda Rabia Soytürk, Caner Topçu, Meltem Akçöl ve Helin Kandemir gibi isimlerin yer aldığı Duy Beni dizisi, Star TV ekranlarında fırtınalar estirmeye devam ediyor. Duy Beni'de Caner Topçu ile başrolü paylaşan güzel oyuncu Rabia Soytürk, yalnızca güzelliğiyle değil, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Rabia Soytürk'ün eski aşkını görenler şaşıp kaldı.

Magazin 30-09-2022 10:13

DUY BENİ İZLE! Duy Beni dizisinin 8. bölümde neler oldu? İşte son bölüm konusu!

Duy Beni dizisi 8. bölümüyle ekrana geldi. Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk ve Caner Topçu'nun başrollerini paylaştığı dizinin son bölümünde yaşananlar merak konusu oldu. Birçok kişi internette "Duy Ben 8. bölüm full izle" ve "Duy Beni dizisinin son bölümde neler oldu? gibi soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte Star TV'nin sevilen dizisinin 8. bölümüne ilişkin merak edilenler...

Magazin 26-08-2022 08:34

Duy Beni dizisi Ekim, Kanat ve Aziz TikTok'ta yoğun ilgi gördü! Duy Beni'nin Kanat'ı Caner Topçu TikTok'ta ilk videosunu paylaştı

Duy Beni dizisinde Kanat rolünü canlandıran Caner Topçu ve Ekim rolünü canlandıran Rabia Soytürk TikTok'ta yeni hesap açtı. Caner Topçu ilk TikTok videosunu oyuncu arkadaşları Rabia Soytürk ve Burak Can ile çekerek TikTok hesabında yayınladı. Ünlü oyuncuların takipçileri tarafından, çektikleri TikTok videosu yoğun ilgi gördü.

Magazin 20-08-2022 19:16

Zorbalık sahnesiyle dikkat çekmişti! Duy Beni dizisi şimdi de...

Duy beni dizisi son zamanlarda gündem olmaya devam ediyor. Oldukça fazla seveni bulunan dizinin zorbalık sahneleri sosyal medyada günlerce konuşulmuştu. Birçok izleyici bu sahnelerden rahatsızlık duyduğunu belirtmişti. Dizinin yayınlanan yeni fragmanında zorbalık konularına değinildi.

Magazin 09-08-2022 11:27