Caner Toygar Haberleri

Hasan Can Kaya konukları arasında 'Benimle Evlenir Misin?' ile ünlenen Caner Toygar'i görünce dayanamadı

Uzun süredir Esra Erol'un programında çalışan Caner Toygar, Konuşanlar'ın seyircileri arasında yer aldı. Hasan Can Kaya Caner Toygar'ın değişimine bir hayli şaşırdı. Ünlü komedyen evlilik programına dair yaptığı göndermelerle herkesi güldürdü.

Magazin 16-02-2024 15:07

Damat adayı Caner Toygar evlendi! Nikah şahidi olan Esra Erol'un kocası Ali Özbir bakın ne taktı

"Gelinim Olur Musun?" yarışmasının unutulmaz damatlarından Caner Toygar, bir kez daha evlendi. Bir süredir sunucu Esra Erol ile çalışan Toygar'ın nikah şahitleri de Esra Erol ile eşi Ali Özbir oldu. Ali Özbir'in takı töreninde taktıkları ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 13-06-2023 15:21

Gelinim Olur Musun?' ile tanınan Caner Toygar aradığı aşkı buldu! Evleniyorum

'Gelinim Olur musun?' isimli programla tanınan kafasında bardak kırması ve siyasete atılmasıyla ününü sürdüren fenomen Caner Toygar son açıklamasıyla gündem oldu. Caner Toygar aradığı aşkı buldu ama gizli tutmayı tercih etti.

Magazin 09-06-2023 15:19

Esra Erol'da programına katılan ve yeni doğum yapan Fatma'nın bebeği hakkında üzen haber! Caner Toygar açıkladı

Esra Erol'da programına katılan engelli Fatma'nın bir bebeği oldu. Ancak gelen haberler pek de iç açıcı değil... Esra Erol'un ekibinde yer alan Caner Toygar yaptığı açıklamada Fatma'nın bebeğinin sağlık durumuyla ilgili detayları aktardı. Toygar, bebeğin doğduktan sonra 1 hafta yoğun bakımda kaldığını ve şu an sağlık açısından zor durumda olduğunu söyledi.

Magazin 26-08-2022 13:25

Caner Toygar

Caner Toygar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Caner Toygar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Caner Toygar yıllar sonra Armağan Çağlayan'a itiraf etti! Kafasında bardak kırmasının nedeni...

Evlilik programıyla hafızalara Caner Toygar, magazinden düşmüyor. Şu sıralar bir televizyon kanalında muhabirlik yapan ve sağlık problemleriyle gündem olan Toygar, Armağan Çağlayan'a konuk olarak, hakkında yanlış bilinenleri açıkladı. Caner Toygar, kendisiyle özdeşleşen 'kafada bardak kırma' hareketinin sebebini de ilk kez açıkladı.

Magazin 06-07-2022 15:48

Esra Erol'un yanında çalışan Caner Toygar sağlık durumunu anlattı! Ağrıdan intihar edecek duruma geliyorum

'Gelinim Olur musun?' ile hafızalara kazınan, pek çok hareketiyle zaman zaman gündeme gelen ve son olarak Esra Erol'un yanında çalışmaya başlayan Caner Toygar sağlık sorunları yaşıyor. Çok şiddetli baş ağrısı sebebiyle MR çektiren Toygar sonuçlarının temiz olduğunu açıkladı. Eski yarışmacı Caner "Ağrıdan intihar edecek duruma geliyorum" yorumunda bulundu.

Magazin 14-06-2022 10:09

'Gelinim Olur musun?' ile ünlenen Esra Erol'da programının muhabiri Caner Toygar'dan korkutan haber!

Adını ilk olarak yıllar önce katıldığı evlilik programı 'Gelinim Olur musun?' ile duyuran damat adayı Caner Toygar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini endişelendirdi. Şimdilerde atv'de ekrana gelen Esra Erol'da programında muhabirlik yapan Caner Toygar beyninde kitle görüldüğünü ve mr çektireceği bilgisini paylaştı.

Magazin 31-05-2022 08:12

Evlilik programlarıyla tanınan Caner Toygar bakın artık ne iş yapıyor

Bir dönem oldukça popüler olan, sonrasında yasak getirilerek yayından kaldırılan evlilik programları ile birçok gelin ve damat adayı adını geniş kitlelere duyurmayı başardı. Bunlardan birisi de Caner Toygar oldu. Damat adayları arasında popüler olan Caner Toygar, Esra Erol'un sunuculuğunu üstlendiği izdivaç programında taliplerini arıyordu. Caner Toygar bakın artık ne iş yapıyor. İşte ayrıntılar...

Magazin 30-08-2021 13:40

Ekranların ilk fenomenlerinden! İşte Gelinim Olur Musun Tülin'in son hali...

2004 yılında yayınlanmaya başlayan ve hayatımıza Ata Türk, 'Semra Kaynana', gelin adayı Sinem Umaş ve Caner ve Tülin gibi isimleri sokan realiti şov programı Gelinim Olur Musun ile ünlenen isimler aradan geçen 20 yıla rağmen hafızalardaki yerini koruyor.

Magazin 29-03-2021 17:46