Çay Bardağı Haberleri

Evde her sohbetin yancısı demli çaylar için en iyi elektrikli semaver hangisi?

"Çay olmadan yapamam." diyorsanız semaverde demlenen çayın tadının bir başka olduğunu bilirsiniz. Peki, bu lezzeti evinize taşımaya ne dersiniz? Elektrikli semaverler sayesinde hem kalabalık misafirlerinize yetecek kadar çay demleyebilir hem semaver lezzetini evinize getirebilirsiniz. Eğer birçok marka ve model arasından hangi ürünü seçeceğinize karar veremiyorsanız birbirinden başarılı ürünlerin yer aldığı listemizi incelemeye davetlisiniz!

Yemek

Mutfağınızın bir parçası olduğunda mutfağınızın kalitesini yükseltecek fincan takımı önerileri

Kahve tiryakilerinin önem verdiği konulardan biri, kahveyi şık ve güzel bir fincandan içmek olabilir. Dumanı üstünde tüten mis gibi köpüklü bir fincan Türk kahvesine kim hayır diyebilir ki? Eğer siz de bu teklifi asla reddedemeyen kişiler arasındaysanız listemizin ilginizi çekeceğine eminiz. Sizler için özenle seçtiğimiz birbirinden şık ve farklı tasarımlarıyla mutfağınızı süsleyecek fincan takımlarını mutlaka incelemenizi öneririz.

Haber

Kahvesini ya da çayını kupada içmeyi sevenler için en güzel el yapımı kupa önerileri

Günlük rutininizde çayı ve kahveyi çok tüketen kişilerden biri misiniz? Hem çayı hem kahveyi kupada içmeyi tercih etmek, içilen içeceğin keyfinin daha uzun sürmesini sağlar. Bu kupaların el yapımı olması, çay ve kahveyi sağlıklı şekilde tüketme fırsatı verir. Bunun yanında el yapımı kupalar, şahane tasarımlarıyla alıcıların beğenisini kazanır. El yapımı kupa almak isteyen ama ne alacağınıza karar veremeyen biriyseniz sizler için seçtiğimiz kupa modellerine göz atabilirsiniz.

Haber

Çay değil zehir demliyoruz! Kansere davetiye çıkarıyor

Dünyanın en çok siyah çay tüketen ülkesi olarak çayı çok yanlış demliyoruz. Sabah, öğlen, akşam günün her saatinde çay demleyip içiyoruz. Ancak bu kadar çok tüketilmesine rağmen çoğu kişi çayı yanlış demliyor. Çayı yanlış şekilde demlerseniz bazı sağlık sorunlarına ve hatta kansere bile davetiye çıkarabilirsiniz. İşte çay demlerken dikkat edilmesi gerekenler.

Haber

Çay Bardağı

Çay Bardağı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çay Bardağı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dünyanın en büyük çay bardağı için Guinness’e başvuru yapıldı

Türkiye'de çayın yetiştirildiği Rize'de, 'Çay Çarşısı' projesi kapsamında 30 metre yüksekliğinde inşa edilen ve sona gelinen ince belli çay bardağı şeklindeki 7 katlı bina için Guinness Rekorlar Kitabı'na resmi başvuru yapıldı.

Haber

Dev çay bardağı projesinde sona doğru! Demlenmiş çay taşınacak

Rize’de inşaatı devam eden Çay Çarşısı’nda projeye demlenmiş çayı 29 metre yükseklikteki çay bardağının zirvesine taşıyacak teleferik sistemi eklendi. Çay müzesini de içerisinde barındıracak olan ve Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeye aday olan çay bardağına ayrıca yeni düzenlemeler ile bir de teleferik kurulacak. Teleferik, bardağın alt kısmından üst kısmına kadar olan bölüme demlenmiş çay taşıyacak.

Haber

Çay hayat kurtardı! Bir anlık dalgınlığından faydalandılar

Antalya’da 3 katlı apartmanın çatısına çıkarak tehlikeli hareketlerde bulunan genci, komşuları tarafından içmesi için uzatılan çay bardağı sayesinde dikkati dağıtılarak kurtarıldı.

Haber

Rize'nin sembolü olacak! Dünyanın en büyük çay bardağı ortaya çıkmaya başladı

Rize’de inşaatı devam eden çay çarşısının camları takılmaya başlayınca dünyanın en büyük çay bardağı da kendini göstermeye başladı. 9 metrelik devasa çay bardağı hem Rize’nin sembolü olacak hem de dünyanın en büyük çay bardağı olması nedeniyle Guinness Rekorlar Kitabı’na girecek. Öte yandan Rizeli bir vatandaş, ''Her geçen gün güzelleşmeye başlıyor çay bardağımız. Şehrimize ayrı bir hava kattı'' diyerek heyecanını dile getirdi.

Haber