Ceket Modelleri Haberleri

Ceketle gelen bahar şıklığı! Bahar ayında hem üşütmeyecek hem terletmeyecek ceket önerileri

Baharlık ceketler özellikle serin havaların kurtarıcısı olan parçalar. Hem terlememek hem soğuktan korunmak istediğimizde baharlık ceketlere başvuruyoruz. Kolej ceketlerden blazerlara, kot ceketlerden deri ceketlere kadar yediden yetmişe her yaş grubuna hitap edebilen modellerde, her tarza en uygun baharlık ceketleri sizin için seçtik.

Haber 20-04-2023 17:22

Girdiğiniz her ortama uyum sağlayacak kıyafet önerileri

Etkileyici bir görünümün yolu, doğru kıyafet seçiminden geçiyor. Aldığınıza asla pişman olmayacağınız ve hemen her ortamda rahatlıkla giyebileceğiniz kıyafetler, stilinizin kurtarıcı parçaları oluyor. Peki, "İyi ki almışım!" diyeceğiniz ve girdiğiniz her ortama uyum sağlayacak kıyafetler ile tanışmaya ne dersiniz? Öyleyse gelin, hayran kalacağınız modelleri beraber inceleyelim!

Kadin 06-12-2022 12:06

Erkekler için hem şık hem spor ceket modelleri

Ceketler, erkek modasına yön veren önemli kıyafetler arasında bulunuyor. Farklı kombinlerde kullanılabilen ceketlerin şık olduğu kadar rahat olması da oldukça önemli. Son yıllarda ceketler sadece klasik değil, spor tarza da hitap ediyor. Kendi stilini oluşturmak isteyen beyler için hem şık hem spor ceket modellerini bir araya getirdik. İşte detaylar...

Haber 28-11-2022 17:43

İyilik dizisinin Neslihan'ının giydiği çok sevilen takıma 800 TL altı alternatif öneriler

İyilik dizisiyle ekranlara dönen Hatice Şendil, başarılı oyunculuğuyla olduğu kadar dizide giydiği kıyafetlerle de adından söz ettiriyor. Dizide genellikle klasik giyinmeyi tercih eden Neslihan'ın tarzını siz de bizim kadar beğendiyseniz doğru yerdesiniz! Farklı renk, kumaş ve modeldeki 800 TL altındaki alternatifleri için okumaya devam edin!

Magazin 08-11-2022 17:51

Yasak Elma dizisinin güzel karakteri Kumru'nun giydiği kıyafetlere alternatif ürünler

Bazı diziler var ki heyecanlı senaryoları kadar karakterlerin giydiği göz kamaştıran kombinlerle de çok konuşuluyor. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma'da Kumru karakterinin tercih ettiği yeşil ve kırmızı renkli takımlar da gündeme düşen kombinler arasında! Peki, Kumru karakterinin kıyafetlerine alternatif olarak değerlendirebileceğiniz parçaları incelemek ister misiniz?

Magazin 19-10-2022 15:27

Kış için mutlaka göz atmanız gereken en trend ve şık parça önerileri

Sonbahar mevsimi geldi gelecek derken kış kapıya dayandı! Soğuk kış aylarına sayılı günler kala gardıroplar gözden geçirildiğinde bazı eksiklikler göze çarpabilir. Her mevsim şıklığını önemseyen kadınların bu kış da trend parçaları kombinlerine taşımak istediğine eminiz! Yaklaşan soğuk havalarda şıklığınıza şıklık katacak birbirinden kaliteli parçaları araştırdık! Konforlu bir kış için okumaya devam edin!

Kadin 17-10-2022 16:16

Sonbahar boyunca üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz erkek ceket modelleri

Sonbaharın gelmesiyle yazlık tişörtlerin yerini trikolar ve ceketler almaya başladı. Etkileyici tasarımıyla şıklığınıza şıklık katan bu ceketlerin pek çok çeşidini bulmak mümkün. Soğuk günlerde sizi sıcak tutacak, ortamlarda şık görünmenizi sağlayacak en kaliteli ceketleri sizler için araştırdık. İşte, sonbahar boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz erkek ceket modelleri...

Haber 07-10-2022 15:02

Sonbaharda üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz şık ve rahat kapüşonlu ceket modelleri

Sonbaharda kurtarıcı ürünlerden biri, hiç kuşkusuz kapüşonlu ceketler. Farklı formları ile birbirinden kaliteli kapüşonlu ceketler vücudu soğuk havadan koruyor. Bunun yanı sıra tasarımlarıyla etkili bir stile sahip olmanızı sağlıyor. Bu sonbaharda tarzınıza uyan kapüşonlu ceket arıyorsanız sizler için seçtiğimiz önerilere göz atabilirsiniz. İşte, sonbaharda üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz kapüşonlu ceketler...

Haber 04-10-2022 17:09