Cennet Mahallesi Haberleri

Cennet Mahallesi'nin Şipşak Rıza'sıydı... Levent Tülek son haliyle gündem oldu! 'Yaşlanmışsın'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Cennet Mahallesi dizisinde hayat verdiği Şipşak Rıza karakteriyle hafızalara kazınan Levent Tülek şimdi de son haliyle gündem oldu. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan ünlü isme 'Yaşlanmışsın' yorumları yapıldı.

Magazin 27-02-2024 15:19

Cennet Mahallesi'nin Oynak Balina Menekşesi son haliyle olay oldu! 6 ayda 22 kilo verdi! Görenler çok şaşırdı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen ve reyting rekorları kıran Cennet Mahallesi dizisinde canlandırdığı 'Oynak Balina Menekşe' karakteriyle hafızalara kazınan Şeyla Halis şimdi de son haliyle gündem oldu. Uzun zamandır ekranda yer almayan Halis 6 ayda 22 kilo verdi. Ünlü ismin son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 01-02-2024 16:34

Çağla Şıkel o soruyu duyunca şoke oldu! Ya ben geri zekalı mıyım?

Ünlü sunucu ve model Çağla Şıkel, Victoria's Secret'tan teklif geldiği yönündeki iddialarıyla sık sık gündeme geliyordu. Şıkel bu konudaki soruyu duyunca şoke oldu ve bakın ne yanıt verdi.

Magazin 05-10-2023 09:08

Hababam Sınıfı'nın müdürünün oğlu bakın kim çıktı! Duyanlar şaşırıyor, meğer Seksenler'de oynamış

Kemal Sunal, Tarık Akan, Adile Naşit ve Münir Özkul gibi ünlü oyuncuların başrollerini paylaştığı Hababam Sınıfı filminde okul müdürünü canlandıran Muharrem Gürses'in oğlu da ünlü çıktı. 2015 yılında vefat eden ünlü isim Seksenler dahil birçok yapımda rol almıştı. İşte, Yeşilçam'ın yıldızı Muharrem Gürses'in oğlu...

Magazin 28-09-2023 13:23

Cennet Mahallesi

Cennet Mahallesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cennet Mahallesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cennet Mahallesi'nin minibüsçü Rüstem'i Melih Çardak'a yıllar acımadı! Son hali şaşkına çevirdi

Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden Cennet Mahallesi'nde minibüsçü Rüstem rolüne oyuncu Melih Çardak hayat veriyordu. Arka Sokaklar, Geniş Aile ve Kalp Yarası gibi dizilerde rol alan Melih Çardak'ın son halini görenler şaşırıyor.

Magazin 15-08-2023 20:52

Cennet Mahallesi'nin küçük Ayşe'siydi! Belemir Temizsoy'u bir de şimdi görün! 'Çocukluktan belliydi güzelliği'

Cennet Mahallesi dizisindeki Ayşe rolüyle izleyicinin hafızasında yer edinen Belemir Temizsoy, yıllar sonra ortaya çıktı. Çocuk oyuncu olarak ekranda görünen Temizsoy'un genç kız olarak görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Genç oyuncuyu gören bir kesim Temizsoy'u Hadise'ye benzetti.

Magazin 30-07-2023 20:04

Cennet Mahallesi'nin dolandırıcı Rıza'sıydı! Levent Tülek son haliyle görenleri şaşırttı: Yıllar acımamış

Cennet Mahallesi dizisindeki Şipşak Rıza rolüyle hafızalara kazınan Levent Tülek, dizinin Beter Ali'si Özkan Uğur'un kaybının ardından yıllar sonra ortaya çıktı. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen oyuncunun son hali ise görenleri epey şaşırttı.

Magazin 20-07-2023 19:53

Cennet Mahallesi'nin Organizatör Rıza'sının eşi de çok ünlü çıktı! Görenler gözlerine inanamadı

Bir döneme damga vuran Cennet Mahallesi oyuncularının son halleri sık sık gündem oluyor. Oyuncuları arasında Müjdat Gezen, Melek Baykal, Özkan Uğur, Alişan ve Çağla Şıkel gibi isimlerin yer aldığı dizide Organizatör Rıza karakterine hayat veren Levent Tülek bu rolüyle hafızalara kazındı. Tülek’in eşi de çok ünlü bir isim çıktı.

Magazin 13-07-2023 15:56

Cennet Mahallesi'nin Beter Ali'si Özkan Uğur'a rol arkadaşlarından hüzünlü veda! Alişan, Melek Baykal, Çağla Şıkel...

Sanat dünyası bugün bir ölüm haberiyle sarsıldı. Türk müzik tarihine adını altın harflerle yazdırmış olan MFÖ grubunun solistlerinden Özkan Uğur hayatını kaybetti. Müzisyenliğinin yanı sıra oyunculuk da yapan Özkan Uğur için Cennet Mahallesi dizisinde beraber rol aldığı oyuncu arkadaşlarından veda mesajları geldi. Alişan, Melek Baykal, Çağla Şıkel gibi isimlerin paylaşımları yürek dağladı.

Magazin 09-07-2023 13:02

Cennet Mahallesi’nin Oynak Balina Menekşe’sinin son halini gören şaştı kaldı! Yok böyle değişim

17 yıl önce ilk bölümü yayınlanan ve fenomen haline gelen Cennet Mahallesi dizisinde Oynak Balina lakaplı Menekşe’ye Şeyla Halis hayat veriyordu. Başarılı oyuncu adeta yıllara meydan okuyor. Daha önce verdiği kilolarla gündem olan Şeyla Halis’in son hali dikkat çekiyor.

Magazin 28-06-2023 00:46

Cennet Mahallesi'nin Selim'i Serhat Özcan milletvekili aday adayı oldu! TİP Genel Başkanı Erkan Baş açıkladı

Cennet Mahallesi dizisinde canlandırdığı Selim karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Serhat Özcan ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş; ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ'un ardından Serhat Özcan'ın da milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

Magazin 02-04-2023 12:59

Cennet Mahallesi'nin Ayşe'si Belemir Temizsoy'u görenler şoke oldu! Değişimiyle Hadise'ye benzetildi

Cennet Mahallesi dizisinde hayat verdiği Ayşe karakteri ile hafızalarımıza kazınan Belemir Temizsoy'un son halini görenler şaşkınlığını gizleyemiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen genç oyuncu değişimiyle Hadise'ye benzetiliyor.

Magazin 28-02-2023 16:19

Cennet Mahallesi'nin Oynak Balina Menekşe’sinin acı kaybı! Herkesin tanıdığı ünlü ismin…

Cennet Mahallesi dizisinde Menekşe karakterine hayat veren Şeyla Halis depremde arkadaşını kaybetti.16 yıl önce yayınlanan dizide canlandırdığı Menekşe karakteri izleyiciler tarafından çok sevilen Halis, tiyatrocu Orhan Aydın’ın kızı Eylem Şafak Aydın’ın sınıf arkadaşı olduğunu açıkladı ve üzüntüsünü dile getirdi.

Magazin 17-02-2023 08:22

Cennet Mahallesi'nin Fatoş'u son haliyle 'yok artık' dedirtti! İddialı pozlarına yorum yağdı

Başrollerini Melek Baykal, Müjdat Gezen, Çağla Şikel ve Alişan gibi isimlerin paylaştığı Cennet Mahallesi dizisiyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Aylin Kabasakal, en son Sen Çal Kapımı dizisinde rol almıştı. Aylin Kabasakal'ın son halini görenler şaşıp kaldı.

Magazin 17-01-2023 09:50

Cennet Mahallesi’nin Oynak Balina Menekşesi’nin son haline bir bakın! Görenler şaştı kaldı

Ünlü oyuncu Şeyla Halis, Cennet Mahallesi’nde hayat verdiği Oynak Balina lakaplı Menekşe karakteri ile hafızalara kazındı. 16 yıl önce yayınlanan dizide Menekşe karakteri izleyiciler tarafından çok sevilmişti. Şimdilerde 45 yaşında olan Halis, son haliyle dikkat çekti.

Magazin 08-01-2023 23:31

Cennet Mahallesi'nin Organizatör Rıza'sı son haliyle şoke etti! Gören hayrete düştü

Başrollerini Müjdat Gezen, Melek Baykal, Alişan ve Çağla Şikel gibi isimlerin paylaştığı Cennet Mahallesi dizisi, yıllar geçse de Türk televizyonlarının unutulmaz yapımları arasında yer almaya devam ediyor. Cennet Mahallesi dizisinde hayat verdiği Organizatör Rıza karakteriyle akıllarda yer edinen ünlü oyuncu Levent Tülek yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı.

Magazin 29-12-2022 18:58

Üç Kız Kardeş'in Sadık'ı Reha Özcan'ın kardeşini görenler inanamadı! Cennet Mahallesi'nin yıldızı çıktı

İclal Aydın'ın aynı adlı eserinden uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, İclal Aydın ve Berker Güven gibi isimlerin paylaştığı Üç Kız Kardeş dizisi, salı akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer almaya devam ediyor. Üç Kız Kardeş dizisinde 'Sadık' karakterine hayat veren Reha Özcan'ın kardeşi de çok ünlü çıktı.

Magazin 05-10-2022 12:35

Ünlü sunucu Çağla Şıkel mini elbiseli pozuyla sosyal medyayı salladı!

Cennet Mahallesi dizisindeki Sultan rolüyle unutulmaz oyuncular arasına adını yazdıran Çağla Şıkel, son zamanlarda program sunuculuğuyla dikkat çekiyor. Başarılı kariyeriyle ön plana çıkan Şıkel, sosyal medya pozlarıyla da tozu dumana katıyor.

Magazin 15-09-2022 00:18

Cennet Mahallesi'nin Ayşe'si Belemir Temizsoy pozuyla büyüledi! Ne kadar da büyümüş

Başrolde Çağla Şıkel, ALişan, Melek Baykal, Müjdat Gezen gibi ünlü isimlerin yer aldığı Cennet Mahallesi dizisi, 3 sezon 119 bölüm sürdü. Dizinin çocuk oyuncularından biri de, Ayşe rolüne hayat veren Belemir Temizsoy'du. Temizsoy, son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla ön plana çıkmaya başladı.

Magazin 20-08-2022 13:53

Cennet Mahallesi’nin Rüstem’i Melih Çardak’ın son halini görenler şaşkına dönüyor!

2000'li yılların başında ekranlara damga vuran Cennet Mahallesi dizisinde minibüsçü Rüstem karakterine hayat veren Melih Çardak, son haliyle görenleri şoke etti. Geniş Aile, Arka Sokaklar ve Halka gibi dizilerde de rol almış olan ismi görenler tanıyamıyor.

Magazin 09-08-2022 20:45

Cennet Mahallesi’nin Şipşak Rıza’sı olarak adı duyulan Levent Tülek bakın şimdi nasıl biri oldu! Değişimiyle diziyi izleyenleri şoke etti!

Bir dönemin unutulmaz dizilerinden olan Cennet Mahallesi dizisinde Şipşak Rıza karakterini canlandıran Levent Tülek, seneler sonraki haliyle görenleri şaşırttı. Uzun bir süredir ekranlarda yer almayan Tülek'in değişimini görenler ünlü ismi tanımakta zorlandı.

Magazin 31-07-2022 23:11

Cennet Mahallesi’nin küçük Aliş’i şimdilerde büyüdü ve baba oldu! Seyit Karabulut’un son hali görenlerin ağzını açık bıraktı

Melek Baykal, Müjdat Gezen, Özkan Uğur gibi pek çok ismin rol aldığı Cennet Mahallesi dizisi, yayınlandığı dönem reyting rekorları kırmıştı. Dizide Küçük Aliş’i canlandıran Seyit Karabulut ise sempatik tavırları ile sevilen çocuk oyuncular arasına ismini yazdırmıştı. Karabulut, seneler sonra yaşadığı değişimle dikkat çekti.

Magazin 28-07-2022 22:55