Çeşme Belediyesi Haberleri

'İşe ihtiyacı olan en az bin kişiyi...' Turizm cennetinde depremzedeler için harekete geçildi

Çeşme Belediyesi ve Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) iş birliği yaparak, işe ihtiyacı olan en az bin depremzedeyi Çeşme’deki otellerde işe yerleştirmek için harekete geçiyor. ÇEŞTOB Başkanı Yakup Demir dernek üyelerine yazılı çağrıda bulundu ve otellerin departman bazından personel ihtiyaç listesinin belirlenmesini istedi. Öte yandan mart ayının 2. haftasında deprem bölgesinde kurulacak çadırda talep toplanacağı aktarıldı.

Finans 20-02-2023 11:56

19 Mayıs töreninde bando gerginliği! Belediye Başkanı'ndan zabıtalara: Alın bunu buradan

İzmir’in Çeşme ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinde Çeşme Belediyesi zabıtalarının kortej yürüyüşü için en önde olan lise öğrencilerden oluşan bandonun önüne öğrencileri iterek belediye bandosunu geçirmeye çalışması öğretmen ve vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ise zabıtalara tepki gösteren vatandaşa, “Alın bunu buradan” dedi.

Haber 19-05-2022 20:49

Ucube olarak nitelendirilmişti! Belediye Başkanı konuştu: Kaldırmak 1 saatimizi alır

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, yapımı süren ve UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'nde yer alan Çeşme Kalesi'nin önünü kapattığı gerekçesiyle 'ucube' olarak nitelenerek tepkilere neden olan 4 büfe ile ilgili konuştu. Başkan Oran, meydandaki tüm çalışmaların Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu Müdürlüğü tarafından onaylı olduğunu söyledi. Oran, "Biz, Çeşmelilere rağmen hiçbir icraatta bulunmayız. Çalışmalar bittiğinde hemşehrilerim büfeleri beğenmezse, kaldırmak 1 saatimizi alır" dedi.

Haber 21-02-2022 15:09

Çeşme Belediyesinden 10 milyonluk arsa satışı

Mülkiyeti Çeşme Belediyesi’ne ait olandeki taşınmaz için arsa satış ihalesi yayımlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanında, mülkiyeti Çeşme Belediyesinde olan ve İsmet İnönü Mahallesi’nde yer alan taşınmazın satışı yayımlandı. İlanda arsanın muhammen satış bedelinin 10 milyon lira olması ise dikkat çekti.

Finans 02-11-2021 11:53

Çeşme Belediyesi

Çeşme Belediyesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çeşme Belediyesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İzmir'in gözde tatil beldesi Çeşme: İşte Çeşme'de gezilecek yerler!

Ege bölgesi deyince akla ilk gelen tatil beldeleri arasında yer alan Çeşme, İzmir'e bağlıdır. İzmir'in gözde yerleri arasında yer alan Çeşme, şüphesiz birçok turist ve tatilcinin yaz dönemlerinde uğramadan geçmediği bölgeler arasında. Tatil planı yapan vatandaşlar ise rotasını Çeşme'ye çevirirken gezilecek yerleri araştırıyor. İşte Çeşme'de gezilecek yerler...

Trend 08-07-2021 10:15