Chanel Haberleri

Leonardo DiCaprio'nun sevgilisi Vittoria Ceretti açılışa sütyensiz geldi! Sosyal medyada sansürledi

Leonardo DiCaprio'nun 25 yaşındaki kız arkadaşı, gösterişli gecede üstü şeffaf olan elbisesiyle olay oldu. Meme uçlarını kapamayan ve sütyensiz olarak fiziğini sergileyen genç model Vittoria Ceretti, Instagram'da ise o pozlarını sansürledi.

Magazin 22-09-2023 15:02

Zamansız şıklığın adresi Bleu de Chanel parfüm incelemesi ve yorumları

Efsanevi moda evi Chanel'in erkekler için özel olarak tasarladığı Bleu de Chanel modern erkeğin en karizmatik halini yansıtan bir parfüm. Bu eşsiz kokunun maskülen ve benzersiz notaları her zaman etkileyici bir izlenim bırakmanızı sağlayacak. Bleu de Chanel parfüm hem klasik hem de çağdaş bir koku arayanlar için harika bir koku seçimi. Eğer siz de özgüvenli ve modern bir erkekseniz Chanel Bleu de Chanel tam size göre! Şimdi deneyin ve farkınızı ortaya koyun.

Haber 07-04-2023 00:24

Eşsiz ve unutulmaz kokular için en iyi Chanel parfüm çeşitleri ve yorumları

Bir Chanel parfümü satın aldığınızda yalnızca bir koku satın almaz aynı zamanda bir imaj ve bir yaşam tarzı satın alırsınız. Chanel parfümleri, zamansız tarzı ve zarif kokularıyla dünya genelinde milyonlarca insanın favorisi. Eğer siz de unutulmaz bir etki yaratmak istiyorsanız, Chanel'in en iyi parfümlerini sizin için inceledik. Hayatınıza Chanel'in baştan çıkarıcı dünyasıyla dokunun ve kendinizi lüksün ve zarafetin içinde hissedin.

Haber 23-03-2023 01:58

Kadınların mutlaka göz atması gereken 2023'ün en iyi kadın parfümleri

Teninizle bütünleşen parfümün eşsiz kokusuyla hafızalarda yer edinmeye ne dersiniz? Eğer imza kokunuz olacak bir parfüm arayışındaysanız 2023 en iyi kadın parfümlerinden oluşan seçkimize mutlaka bakmanızı öneririz. Önerilerimiz doğrultusunda teninize en çok yakışacak parfümü bulabilir, büyüleyici kokunuzla baş döndürebilirsiniz. Gelin, o halde keşfedelim.

Kadin 09-03-2023 08:56

Moda tasarımcısı Karl Lagerfeld hayatını kaybetti

Moda tasarımcısı Karl Lagerfeld hayatını kaybetti

Haber 19-02-2019 16:04

Fransız moda devine yapay orman tepkisi

Chanel'in Paris'te düzenlediği bir defile için kesilen canlı ağaçlardan dekor oluşturulması tepki topladı

Haber 09-03-2018 18:52