Charlotte Crosby Haberleri

Televizyon yıldızı Charlotte Crosby hamilelik pozuyla büyüledi! Tamamen soyunup ayna karşısına geçti

İngiliz reality şov programı Geordie Shore ile kısa sürede ünlenen televizyon yıldızı Charlotte Crosby, yatak odasından paylaştığı çırılçıplak fotoğrafıyla hayranlarını şaşırtmayı başardı. 32 yaşındaki televizyon yıldızı, doğuma kısa bir süre kaldığını söyleyerek hamilelik sürecinde yaşadığı değişimlerden bahsetti.

Trend 28-06-2022 10:52

Dubai’ye çantasında cinsel ilişki oyuncağıyla girmeye çalışan Charlotte Crosby havalimanında gözaltına alındı

Geordie Shore adlı reality şovla adını duyuran televizyon yıldızı Charlotte Crosby, erkek arkadaşıyla birlikte Dubai’ye gitti. Charlotte Crosby, Dubai havalimanında el çantasında plastik cinsel ilişki oyuncağı bulunması üzerine polis tarafından gözaltına alındı.

Magazin 15-12-2021 13:34

Charlotte Crosby yatak odasından çırılçıplak paylaştı

İngiliz reality şov programı Geordie Shore’la ünlü olan Charlotte Crosby, yatak odasından paylaştığı çırılçıplak fotoğrafıyla hayal gücüne çok az şey bıraktı.

Magazin 26-06-2021 23:56

Geordie Shore'dan Charlotte Crosby, karantinanın erkek arkadaşıyla cinsel hayatını mahvettiğini söyledi

İngiliz reality şov programı Geordie Shore’la ünlü olan Charlotte Crosby, karantina sürecinin erkek arkadaşı Liam Beaumont ile olan cinsel hayatını bitirdiğini söyledi.

Magazin 29-04-2021 15:35

Estetik özrü! Charlotte Crosby ağlayarak paylaştı

İngiliz TV yıldızı Charlotte Crosby’nin yaptırdığı estetik ameliyatlar bir programda acımasız şekilde eleştirildi. Crosby’nin ve kendisini destekleyen kişilerin isyanı üzerine TV programını yayımlayan kanal özür diledi.

Magazin 26-04-2021 17:31