Chiliz Chz Haberleri

Chiliz (CHZ) ne kadar oldu, kaç TL? Chiliz (CHZ) yükselir mi?

Son dönemde en çok konulan kripto paralardan Chiliz (CHZ)'in ne kadar olduğu merak edilmeye başlandı. Yatırımcılar 'Chiliz (CHZ) ne kadar oldu?' sorusunu araştırmaya koyuldu. Peki Chiliz (CHZ) ne kadar oldu? Chiliz (CHZ) yükselir mi? İşte merak edilenler...

Finans 2021-10-31 17:04:51

Chiliz (CHZ) Coinbase’de listelenecek mi? Chiliz (CHZ) Coinbase’de ne zaman listelenecek?

Kripto para piyasası günden güne daha da popüler olurken, birçok kripto para arasında Chiliz Coin (CHZ) önemli bir yere sahiptir. Piyasa hacmi yüksek olan Chiliz (CHZ) coinin son aylarda popülerliği ise oldukça artış gösterdi. Son olarak ise kripto para borsaları arasında hatırı sayılır bir paya sahip olan Coinbase’in Chiliz Coin’i (CHZ) listeleyeceği açıklandı.

Finans 2021-06-17 14:53:25

Filecoin ve Chiliz (CHZ) Coin yükselir mi? Filecoin ve Chiliz (CHZ) Coin daha düşer mi?

Güvenilir bir depolama ve kurtarma ağının oluşturulmasını teşvik etmek amacıyla yerel kripto para birimi olan FIL’i kullanan merkeziyetsiz bir veri depolama ağı olan Filecoin ve 2018 yılında piyasaya sürülüp ERC-20 token'ı olup Ethereum ağı üzerine kurulmuş olan Chiliz (CHZ) coin yatırımcıların ve vatandaşların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Kripto paraya yatırım yapanlar veya yapmak isteyenler Filecoin yükselir mi, Chiliz (CHZ) yükselir mi, düşer mi gibi soruların yanıtlarını merak ediyor.

Finans 2021-04-23 11:09:02

Chiliz Coin (CHZ) yükselir mi? Uzmanlardan Chiliz Coin yorumları…

Chiliz Coin (CHZ), geçtiğimiz günlerde ani bir yükseliş göstererek yatırımcıların dikkatini çekmişti. Giderek artarak 16 Nisan günü rekor kıran Chiliz Coin, son aylardaki en yüksek seviyesine erişerek 0,976$ seviyesine tırmandı. 18 Nisan gününde ise büyük bir çöküşle beraber CHZ, %16 değer kaybetti. Nisan ayının başından beri inişli çıkışlı bir seyirde ilerleyen Chiliz Coin (CHZ) yatırımcıları, CHZ’nin geleceğini merak ediyor.

Finans 2021-04-19 10:43:11

Chiliz Coin nedir? İşte Chiliz Coin fiyatı ve yorumları

Altcoinlerden biri olan Chiliz Coin (CHZ) araştırılıyor. Son dönemde en yaygın yatırım aracı olarak değerlendirilen kripto paralar oldukça revaçta. Ethereum tabanlı olan Chiliz Coin’in fiyatı ve yorumları araştırılıyor. İşte, ayrıntılar…

Haber 15-04-21 09:46

Kripto para piyasasında Chiliz, DEGO Finans ve Holo şov yaptı

Kripto para piyasasında hafta sonu Bitcoin 60 bin doları aşarken, spor ve eğlence dünyasının yatırım yaptığı Chiliz fiyatını ikiye katladı. Öte yandan karını yüzde 60'a yükselten Holo yatırımcısına kazandırırken piyasaya yeni giren DEGO Finans ise yüzde 150 kar sağladı.

Finans 15-03-21 09:14

Chiliz Coin (CHZ) rekor kırdı! Chiliz Coin nedir?

Chiliz Coin (CHZ) bir altcoindir. Geçtiğimiz günlerde bir gecede %120'lere varan değer kazanan Chiliz Coin (CHZ), bir anda popüler hale geldi. Güncel olarak CHZ, 3,70 TL'den işlem görüyor.

Finans 09-03-21 09:08