Chloe Loughnan Haberleri Ve Son Dakika Chloe Loughnan Haberleri

Chloe Loughnan Haberleri Ve Son Dakika Chloe Loughnan Haberleri

4 Temmuz 1992 İrlanda doğumlu olan Chloe Loughnan model ve oyuncudur. Fransa’nın başkenti Paris’te okurken modellik teklifi almış ve modellik kariyerine adım atmıştır. Bir Cengiz Abazoğlu defilesi için İstanbul’a gelen Loughnan, Serdar Ortaç ile tanışmış ve şarkıcı ile 2014 yılında evlenmiştir. Şarkıcının kliplerinde de rol alan Loughnan’ın Türkiye’de işletteği bir balık restoranı bulunmaktadır. Modellik kariyerinin yanında Beyaz Karanfil adlı dizide de rol almıştır.

Chloe Loughnan Haberleri

Serdar Ortaç sessizliğini bozdu! Eski eşi Chloe Loughnan 'Takılarımı satıp, kumar oynuyordu' demişti! İddialara bakın ne yanıt verdi

Son günlerde sosyal medya üzerinden açtığı yayınlarla gündemden düşmeyen Serdar Ortaç eski eşi ile ilgili söylediği sözlerle uzun süre konuşulmuştu. Geçtiğimiz günlerde bir programda ilk kez konuşan Loughnan 'Serdar, takılarımı satıp, kumar oynuyordu' demişti. Ortaç, olaylı bir şekilde ayrıldığı eski eşinin bu sözlerine yanıt verdi.

Magazin 04-09-2023 12:22

Chloe Loughnan en sonunda patladı! Nafaka detayı dikkat çekti... Serdar Ortaç takılarını satıp kumara...

Şarkıcı Serdar Ortaç ile boşandıktan sonra sık sık eski kocasının hedefinde olan Chloe Loughnan en sonunda patladı. Manken, ailesinin yanında İrlanda’ya döndüğü zamanlarda Serdar Ortaç'ın kendisinin takılarını satıp kumar oynadığını söyledi. Bununla da kalmadı nafaka gerçeğini de anlattı. İşte olay iddialar...

Magazin 29-08-2023 07:02

Chloe Loughnan Serdar Ortaç'a tek taşını göstererek gönderme yaptı

2014 yılında evlendiği şarkıcı Serdar Ortaç'tan 2019 yılında anlaşmalı olarak boşanan Chloe Loughnan yeniden evlilik yoluna girdi. Ortaç'tan 700 bin TL nafaka alan model kameraları görünce tek taşını gösterdi. Chloe Loughnan'ın evleneceğini duyanlar "Serdar kurtulacak" yorumları yaptı.

Magazin 28-08-2023 11:17

Eski eşiyle ilgili sözleri tepki çekti! Chloe Loughnan'dan Serdar Ortaç'a cevap gecikmedi! 'Türkçem yetmiyor yoksa...'

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç son dönemde yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Her söylediği olay olan ünlü şarkıcı son olarak eski eşiyle ilgili açıklamalarıyla tepki çekti. Eve haciz gönderen eski eşi için “Tüm ipleri eline verdim. Ağzıma s.çtı. Ne oldu iki tane göğsü var diye” dedi. Bu sözlere eski eş Chloe Loughnan'dan yanıt gecikmedi.

Magazin 16-08-2023 14:43

Diğer Haber Etiketleri

Chloe Loughnan

Chloe Loughnan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Chloe Loughnan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İki tane göğsü var diye... sözleri çok konuşulmuştu! Fatih Altaylı'dan Serdar Ortaç'a olay sözler: Sen önce kendine bir sor!

TikTok'ta açtığı canlı yayınlarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Serdar Ortaç yine gündem oldu. Evine haciz gönderen eski karısı Chloe Loughnan'ı hedef alan ünlü şarkıcıya bir tepki de ünlü gazeteci Fatih Altaylı'dan geldi.

Magazin 16-08-2023 08:14

Serdar Ortaç'tan şoke eden paylaşım! Eski karım iki tane göğsü var diye...

Son dönemlerde TikTok'ta açtığı canlı yayınlarla gündem olan şarkıcı Serdar Ortaç yine olay oldu. Hem erkekleri hem kadınları hedef alan Serdar Ortaç daha önce evine haciz gönderen eski karısı Chloe Loughnan'ı da hedef aldı.

Magazin 11-08-2023 13:21

Serdar Ortaç'tan 700 bin TL nafaka almıştı! Chloe Loughnan yeniden evleniyor

Serdar Ortaç ile 2014 yılında nikah masasına oturup, 2019'da tek celsede boşanan İrlandalı model Chloe Loughnan ülkemizde popçudan aldığı nafaka ile tanınıyor. Model son olarak pozlarını paylaşınca sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Magazin 25-06-2023 07:41

2016’da 15 milyon TL’ye almıştı! Serdar Ortaç İstinye sırtlarındaki evini bakın ne kadara satışa çıkardı!

Kumar borcuyla sık sık gündem olan şarkıcı Serdar Ortaç İstinye sırtlarındaki evini satışa çıkardı. Ortaç şimdilerde Beykoz, Kanlıca gibi semtlerde denize sıfır yalı arayışında... Şarkıcı 2016’da tam 15 milyon TL’ye aldığı evi bakın şimdi kaça satıyor.

Magazin 30-01-2023 08:52

Serdar Ortaç kimdir, nereli, kaç yaşında? Chloe Loughnan'dan 'tazminat' intikamı alığı öne sürülen Serdar Ortaç Şarkılar Bizi Söyler'de!

Serdar Ortaç, Şarkılar Bizi Söyler programının 10 Aralık Cumartesi günü ekrana gelecek olan bölümüne konuk oldu. Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici ve Sibel Can'ın sunumuyla Kanal D'de ekrana gelmeye devam eden Şarkılar Bizi Söyler programının bu haftaki diğer konuları ise Bengü ve Sakiler oldu. Peki, Serdar Ortaç kimdir, nereli ve kaç yaşında? Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan neden boşandı? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Magazin 10-12-2022 16:31

Serdar Ortaç fena öç almıştı! Evlilik ruh hastalarının işi diyen ünlü şarkıcının eski eşi Chloe Loughnan beyaz bikinisiyle yaktı geçti

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan gündemden düşmüyor. Serdar Ortaç'tan boşandıktan sonra ünlü şarkıcıdan ayda 700 bin TL nafaka aldığı ortaya çıkan Chloe Loughnan bir süre önce geri döndüğü Türkiye'de aradığını bulamadı. Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan'ın işlerini engellediği iddiaları gündeme bomba gibi düşmesinin ardından İrlandalı model Miami'de çıktığı tatilin keyfini çıkarıyor.

Magazin 10-12-2022 15:18

'Şeytan görsün yüzünü' diyordu! Serdar Ortaç eski karısı Chloe Loughnan'ın işlerine engel olmuş

Şarkıcı Serdar Ortaç’la boşandıktan sonra İrlanda’ya giden Chloe Loughnan kısa süre önce Türkiye'ye döndü. İş için Türkiye'de anlaşmalar yapan ve Serdar Ortaç ile nafaka sorunları yaşayan model hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Ortaç eski karısının işlerin engel olmuş.

Magazin 17-11-2022 11:55

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan bikinili pozuyla mest etti!

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan güzelliğiyle dillere destan oldu. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan Loughnan, birbirinden iddialı pozlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Magazin 03-09-2022 16:50

Seren Serengil'den evlilik hazırlığındaki Chloe Loughnan'a olay yanıt: Kız, Serdar Ortaç'ı bir güzel kullandı!

Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto Dalga; Söylemezsem Olmaz magazin programında Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan ile Fergus Hennessy'in evlilik hazırlığını ele aldı. Seren Serengil ve Arto'nun yaptığı açıklama programa damga vurdu. Son dönemde 'Valla' şarkısıyla adından söz ettiren Seren Serengil, ünlü şarkıcının özverisine karşın Chloe Loughan'ın onu bir güzel kullandığını ve Serdar Ortaç hastalandıktan sonra gittiğini söyledi.

Magazin 29-08-2022 09:45

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan göğüs dekolteli poz verdi!

Chloe Loughnan, ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ile 2014–2019 yılları arasında evli kaldı. Bu evlilik ve yer aldığı bazı projelerle Türkiye'de adını duyuran Chloe Loughnan, şimdilerde sosyal medya pozlarıyla bir hayli popüler.

Magazin 29-08-2022 09:03

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan yeni sevgilisiyle görüntülendi! Dedikoduların ardı arkası kesilmedi

İrlandalı model Chloe Loughnan, ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ile 2014 yılında dünyaevine girmiş ancak 2019'da ayrılmıştı. Ortaç'a açtığı nafaka davasıyla gündeme gelen ünlü model, boşandıktan sonra Fergus Hennessy ile yeni bir aşka da yelken açmıştı. İkili günler sonra yeniden beraber görüntülendi.

Magazin 26-08-2022 17:01

Parası bitince Türkiye'ye dönmüş! Chloe Loughnan tek bir işten ayda 40 bin TL kazanıyor

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye döndü. Türk vatandaşı olmak istediğini söyleyen modelin parası bittiği için Türkiye'ye döndüğü iddia ediliyor. Ayağının tozuyla anlaşma yapan model Chloe Loughnan tek bir işten ayda 40 bin TL kazanıyor.

Magazin 01-08-2022 15:10

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan yırtmaçlı beyaz elbisesiyle mest etti!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ile yaptığı evlilikle Türkiye'de tanınan Chloe Loughnan, güzelliği ve düzgün fiziğiyle ön plana çıkıyor. Sosyal medya hesabından cesur pozlarını paylaşan model, bu defa yırtmaçlı elbisesiyle takipçilerini mest etti.

Magazin 30-07-2022 14:43

Silikonlarını yeniletmişti! Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan beyaz bikinisini giyip poz verdi

Yeni aşkıyla Türkiye'ye gelen ve sevgilisinin kimliğini açıklamayan Serdar Ortaç'ın eski karısı Chloe Loughnan pozuyla dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde yeni aşkıyla dudak dudağa poz veren model Chloe Loughnan beyaz bikinisini giyip poz verdi. Ünlü model geçtiğimiz aylarda silikon yeniletmesiyle gündeme gelmişti.

Magazin 29-07-2022 09:37

Yeni sevgilisiyle dudak dudağa paylaşım yapmıştı! Chloe Loughnan Türk vatandaşı olmak istiyor

Serdar Ortaç ile nafaka yüzünden sorunlar yaşayan Chloe Loughnan yeni sevgilisiyle dudak dudağa poz vermişti. Yeni aşkıyla Türkiye'ye gelen güzel model Türk vatandaşı olmak istediğini söyledi. Model Chloe Loughnan Serdar Ortaç hakkında da konuştu.

Magazin 22-07-2022 14:42

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan bikinili poz verdi!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan sosyal medya pozlarıyla magazin gündeminde adından sık sık söz ettiriyor. Instagram hesabını aktif olarak kullanan Chloe Loughnan, bikinili pozuyla görenleri büyüledi.

Magazin 10-07-2022 16:35

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan sevgilisiyle dudak dudağa!

Serdar Ortaç ile 5 yıl evli kalan ve 2018 yılında boşanan İrlandalı model Chloe Loughnan yeni aşkıyla öpüştüğü anları paylaşınca olay oldu.

Magazin 26-06-2022 10:58

Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe Loughnan tanga bikinisiyle poz verdi

Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe Loughnan tatil yaptığı İspanya’da havuzun içinde minik bikinisiyle pozunu paylaşmasıyla olay oldu. Model Loughnan paylaşımlarına doyamadı ve tanga bikinisiyle verdiği pozlarını da paylaştı.

Magazin 09-06-2022 07:43

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan havuzun içinden bikinili poz verdi!

Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan evliliği yaklaşık 5 yıl sürdü. 2014'te dünya evine giren çift, 2019'da ayrılma kararı aldı. Türk müziğinin başarılı isimlerinden biri olan Serdar Ortaç ile beraberliğiyle tanınan Chloe Loughnan, şimdilerde Instagram pozlarıyla nefes kesiyor.

Magazin 07-06-2022 19:05

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan cesur pozuyla büyüledi!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ile 2014–2019 yılları arasında evli kalan model Chloe Loughnan, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 23-05-2022 22:40

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan hakkında az bilinen gerçek duyanları şaşırttı

Ünlü isim Serdar Ortaç ile 2014-2019 yılları arasında evli kalan Chloe Loughnan pozlarıyla Instagram'ı sallıyor. Ortaç'tan ayrıldıktan sonra güzelliğiyle zaman zaman gündemde yerini almaya devam eden Chloe Loughnan hakkında az bilinen gerçek duyanları şaşırttı.

Magazin 19-05-2022 13:41

Serdar Ortaç'ın eski eşi derin göğüs dekolteli pozlarıyla Instagram'ı kavurmuştu! Chloe Loughnan güzelliğiyle büyüledi

Chloe Loughnan, Türkiye'nin en ünlü şarkıcılarından biri olan Serdar Ortaç ile 2014-2019 yılları arasında evli kaldı. Boşanmanın ardından da magazin gündeminde sık sık yer alan Chloe Loughnan, Instagram pozuyla görenleri büyüledi.

Magazin 24-04-2022 14:24

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan yatak odasından paylaştı! Serdar abim görmesin

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Türkiye'ye gelip ardından yeniden ülkesine dönen Chloe Loughnan yatak odasından ve banyodan verdiği pozlarla olay oldu. Ünlü modelin silikon itirafından sonra göğüslerini sergilediği pozlara yorum yağdı.

Magazin 09-01-2022 07:22

Serdar Ortaç’a kulak asmayan Chloe Loughnan’dan sütyensiz paylaşım

Serdar Ortaç’la evliliğini iki sene önce sonlandıran İrlandalı model Chloe Loughnan, geçtiğimiz günlerde uzun bir aradan sonra İstanbul’a geldi. Serdar Ortaç’ın her fırsatta eleştirdiği Chloe Loughnan, şarkıcının kendisi hakkında söylediklerine bir yanıt vermedi.

Magazin 08-12-2021 10:51

Serdar Ortaç açtı ağzını yumdu gözünü! Chloe Loughnan'dan girdi borçlarından çıktı

2014 yılında kendisinden 22 yaş küçük model Chloe Loughnan ile evlenen Serdar Ortaç 2019 yılında boşanmıştı. Chloe Loughnan ile nafaka konusunda sorunlar yaşayan Ortaç "Geldi ama hiç görüşmedik. Eve hiç gelmedi" dedi.

Magazin 05-12-2021 14:56

Chloe Loughnan'dan Serdar Ortaç sorularına imalı yanıt!

Serdar Ortaç’ın 2019 yılında boşandığı eski eşi Chloe Loughnan, uzun bir aradan sonra İstanbul’a geldi. 29 yaşındaki model bir canlı yayına katıldı. Chloe Loughnan, maddi sıkıntı içinde olan Serdar Ortaç’la ilgili sorulara, “hayatımda drama istemiyorum” şeklinde yanıt verdi.

Magazin 02-12-2021 15:53

Serdar Ortaç eski karısını unutamadı mı? Paylaşımı gündemde

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan arasında nafaka yüzünden bitmeyen bir gerilim var. Ortaç her fırsatta eski eşine sert ifadelerle kızıyordu. Ancak Chloe Loughnan İstanbul'a gelince Serdar Ortaç bakın ne yaptı.

Magazin 29-11-2021 11:16

Chloe Loughnan önce banyodan sonra yataktan paylaştı

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan İstanbul'a geldi. Kaldığı otelden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken model bu sefer yatakta bornozuyla poz verdi.

Magazin 29-11-2021 09:04

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan İstanbul'da! Otelin banyosundan paylaştı

Nafaka borçları yüzünden evine haciz gelmesi dolayısıyla eski eşi Serdar Ortaç'ın "Şeytan görsün yüzünü" dediği Chloe Loughnan işleri için İstanbul'a geldi. Chloe Loughnan otelin banyosundan yaptığı paylaşımla beğeni topladı.

Magazin 28-11-2021 08:27

Serdar Ortaç'ın eski karısı Chloe Loughnan, iddialı pozlarıyla Instagram'ı sallıyor!

Serdar Ortaç'ın 2019 yılında boşandığı Litvanyalı güzel Chloe Loughnan, cesur paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Instagram'da 100 binden fazla takipçisi bulunan Loughnan, kusursuz fiziğiyle büyük beğeni topluyor.

Magazin 15-11-2021 16:09

Serdar Ortaç'tan ibretlik çağrı: Cehennem azabı gibi!

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Instagram hesabından paylaştığı videoda, takipçilerine seslendi. 51 yaşındaki şarkıcı, ''Kimse aşı olmayacağım demesin. Aşıdan başka çaremiz yok. Karantina, cehennem azabı gibi geçiyor'' açıklamalarıyla, aşının önemine vurgu yaptı.

Magazin 10-09-2021 17:33

Ünlü isimden Serdar Ortaç’a maddi yardım

Bir süredir maddi sıkıntılarla boğuşan Serdar Ortaç’a, şiirleri ile beğeni toplayan Serkan Aslan para yardımı yaptı. Ünlü popçu Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da performans sergilemiş ve Serkan Aslan'ı sahnesine davet etmişti.

Magazin 04-09-2021 23:29

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan'ın bikinili pozuna yorum yağdı! Yeşiller içerisinde paylaştı...

2014 ve 2019 yılları arasında ünlü sanatçı Serdar Ortaç ile evli kalan ve 2 sene önce yollarını ayıran Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan'dan olay bikini pozları geldi. 29 yaşındaki güzel mankenin sosyal medyada paylaştığı yeşiller içerisindeki pozlarına adeta yorum ve beğeni yağdı. İşte Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan'ın çok konuşulan pozu...

Magazin 23-08-2021 15:27

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan'a öfkesi geçmiyor! Cebime giren her kuruş ona gidiyor

2019 yılında anlaşmalı boşanan Chloe Loughnan ve Serdar Ortaç daha sonra mahkemelik oldu. Pandemi döneminde eşine verdiği sözleri yerine getiremeyen Ortaç, haciz kararıyla şoke olmuştu. Ortaç'ın tek gündemi eski eşine ödediği paralar.

Magazin 17-08-2021 10:19

Chloe Loughnan Serdar Ortaç'a yanıt verdi: Allah her şeyi görür

Serdar Ortaç'ın "Şeytan görsün yüzünü" sözlerine İrlandalı model Chloe Loughnan yanıt verdi. Uzun süredir sessizliğini koruyan Chloe Loughnan sonunda patladı.

Magazin 27-07-2021 09:59

Serdar Ortaç'tan 700 bin lira nafaka ödediği Chloe Loughnan'a: Şeytan görsün yüzünü

İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019 yılında boşanan Serdar Ortaç nafaka vermekten rahatsız. Bugüne kadar Chloe'ye 700 bin lira nafaka ödediğini söyleyen Ortaç, "Şeytan görsün yüzünü" dedi.

Magazin 26-07-2021 09:35

Serdar Ortaç’ın eski karısı Chloe Loughnan'ın sevgilisinin İrlandalı futbolcu olduğu ortaya çıktı

2 yıl önce popçu Serdar Ortaç'tan boşanan İrlandalı model Chloe Loughnan, aşk orucunu bozdu. Boşandıktan sonra ülkesine dönen ve uzun zamandan beri de orada yaşayan ünlü modelin yeni sevgilisinin futbolcu Andy O'Connell olduğu ortaya çıktı. Aylardır birlikte olan çiftin, aşk dolu pozları da kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Magazin 08-05-2021 20:16

Chloe Loughan'dan sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı! İşte Serdar Ortaç'ın eski eşinin yeni aşkı!

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughan yeni sevgilisini sosyal medya üzerinden ilan etti. Serdar Ortaç'tan boşandıktan sonra ülkesine dönen Chloe Loughan şimdilerde Maldivler'de yeni sevgilisi ile tatil yapıyor. 2019 yılında Serdar Ortaç'tan boşanan Chloe'nin yeni sevgilisinin kim olduğu ise kısa sürede merak konusu oldu.

Magazin 01-05-2021 22:24

Serdar'dan tek celsede boşanan Chloe, yeni sevgilisine aşkını ilan etti

2019’da ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’la tek celsede boşanan Chloe Loughnan, yeni bir aşka yelken açtı. Chloe, tatil yaptığı sevgilisiyle ilk pozunu da Instagram’dan paylaştı.

Magazin 29-04-2021 16:53

Yeni aşkını ilan eden Chloe Loughnan'a nafaka şoku!

Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe Loughnan, bir süredir Maldivler’de tatil yapıyor. İlk kez yeni sevgilisiyle paylaşım yapan güzel model, yeni sevgilisiyle evlendiği takdirde Ortaç'tan nafaka alamayacak.

Magazin 29-04-2021 14:52

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan tatil pozlarıyla beğeni topladı

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan, kırmızı mayosuyla plajda çekilen fotoğraflarını paylaştı. Karantina sonrası ünlü model tatili uzattıkça uzattı.

Magazin 25-04-2021 08:47

Chloe Loughnan tatile gidince mutlu oldu! Pozlarına beğeni yağdı

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan, sosyal medya hesabı Instagram'dan peş peşe bikinili pozlarını paylaştı. Ünlü modelin kasları olay oldu.

Magazin 19-04-2021 09:10

Chloe Loughnan silikonlarını yeniletip paylaştı

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan göğüslerine silikon taktırmıştı. Genç model silikonlarını yenileyip yeni pozlarını paylaştı.

Magazin 07-03-2021 11:54