Christian Dior Haberleri

Christian Dior'un ikonik parfümü Sauvage kısa süreliğine indirimde

Christian Dior'un ikonik ve sofistike erkek parfümü Sauvage şimdi indirimde! Taze ve enerjik bir koku profiline sahip olan, kalıcılığı ve derin notasıyla hayranlık uyandıran bu parfüme Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirimli bir şekilde sahip olmak isterseniz yazımızı okumaya devam edin.

Haber 13-11-2023 15:30

Bvlgari'den Hermes'e, Hugo Boss'tan Versace'ye Amazon'un en çok satan erkek parfümleri

Birbirinden farklı kokulara sahip parfümler, uzun süre kalıcı etkisiyle çevrenizdekilerin başını döndürmeyi başarıyor. Siz de teninize uygun bir imza kokusu arıyorsanız kalıcılığı yüksek olmasıyla öne çıkan EDP parfümlere göz atabilirsiniz. Sizin için Amazon'un en çok satan erkek parfümlerini derledik.

Haber 14-08-2023 16:39

Kullanıcılardan tam not alan en iyi Dior parfüm çeşitleri ve yorumları

Dior , yıllardır dünya genelinde en beğenilen, kaliteli ve lüks ürünleriyle tanınan bir Fransız markası olarak bilinir. Dior'un yarattığı parfüm koleksiyonu da farklı kokularıyla kullanıcılarını büyülüyor. Dior, yaratıcılık, kalite ve lüksün birleşimiyle oluşturulmuş ikonik kokular sunmayı hedefler. Erkekler için ferah, odunsu ve maskülen kokular sunan marka, kadınlar için çiçeksi ve tatlı kokularla hitap ediyor.

Haber 27-03-2023 03:16

Kadınların mutlaka göz atması gereken 2023'ün en iyi kadın parfümleri

Teninizle bütünleşen parfümün eşsiz kokusuyla hafızalarda yer edinmeye ne dersiniz? Eğer imza kokunuz olacak bir parfüm arayışındaysanız 2023 en iyi kadın parfümlerinden oluşan seçkimize mutlaka bakmanızı öneririz. Önerilerimiz doğrultusunda teninize en çok yakışacak parfümü bulabilir, büyüleyici kokunuzla baş döndürebilirsiniz. Gelin, o halde keşfedelim.

Kadin 09-03-2023 08:56

Ünlü isimlerin kullandığı, ekrandan kokusunu alamasak da güzel koktuğundan emin olduğumuz parfümler

Günümüzde sosyal medyanın etkisiyle ışıltılı hayatlara belki de hiçbir dönemde olmadığımız kadar yakınız. Peki; hayatlarına dair paylaştıkları detayları merakla ve hayranlıkla takip ettiğimiz ünlüler, hangi parfümleri tercih ediyorlar? İşte, ünlü isimlerin kullandığı ve ekrandan kokusunu alamasak da güzel koktuğuna emin olduğumuz parfümler!

Haber 07-01-2022 15:27