Çılgın Bediş Dizisi Haberleri

Çılgın Bediş'in yıldızı Yonca Evcimik'ten yıllar sonra gelen itiraf! Bakın neden çocuk sahibi olmamış

90'lı yıllara damga vuran Çılgın Bediş dizisinin yıldızı Yonca Evcimik bir süre önce katıldığı programda özel hayatına dair konuştu. Bir soru üzerine neden çocuk sahibi olmadığını anlatan ünlü şarkıcı Yonca Evcimik'in sözleri izleyenleri şaşırttı.

Magazin 17-05-2023 15:09

Çılgın Bediş'in Banu'su seneler sonra bambaşka biri oldu! Bir dönemin popüler ismi Sonay Aydın'ı gören tanıyamıyor

Çılgın Bediş'in Banu'su Sonay Aydın'ın seneler sonraki değişimi görenleri şaşırttı. 1996-2001 yılları arasında ekrana gelen Çılgın Bediş, dizisi seneler sonra dahi oyuncularıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Yonca Evcimik, Cenk Torun, Çiçek Dilligil, Selahattin Taşdöğen gibi pek çok oyuncunun rol aldığı dizinin Banu'su Sonay Aydın bakın şimdi nasıl görünüyor...

Magazin 11-05-2022 16:33

Son haliyle gündem olan 'Çılgın Bediş'in 'Banu'su Sonay Aydın ekonomik krizi hatırlattı

'Çılgın Bediş' dizisinde canlandırdığı 'Banu' karakteriyle hafızalara kazınan Sonay Aydın uzun yıllardır İngiltere'de yaşıyor. Son haliyle gündeme gelen ve değişimi konuşulan Sonay Aydın işsiz kaldığı dönemi ve değişimine dair açıklamalarıyla dikkat çekti.

Magazin 27-03-2022 13:53

Kaya Olgar kimdir, neden öldü? Çılgın Bediş'in Abdullah'ı Kaya Olgar kaç yaşındaydı?

Manken, foto model ve oyuncu olarak bilinen ve seneler önce yayınlanan popüler gençlik dizisi Çılgın Bediş'te Abdullah karakterini canlandıran Kaya Olgar hayatını kaybetti. Peki Kaya Olgar kimdir, neden öldü ve kaç yaşındaydı? İşte merak edilenler...

Magazin 26-11-2021 23:59

Çılgın Bediş’in Necmi dedesi Selahattin Taşdöğen şimdi ne yapıyor?

Ekranların sevilen dizisi Çılgın Bediş’in Necmi Dedesi’yle olan sahneleri 7’den 70’e herkesin hayranlığını topladı. Necmi Dede karakterini canlandıran Selahattin Taşdöğen’in Yonca Evcimik ile olan sahneleri çokça sevilmişti. Oyuncunun son projesi ise duyanları şaşırtıyor. İşte Çılgın Bediş’in Necmi dedesi Selahattin Taşdöğen'in son projesi ve şimdiki hali...

Magazin 17-10-2021 12:18

Yonca Evcimik yeni imajıyla bambaşka biri oldu

90’lı yıllara damga vuran “Aboneyim” şarkısıyla ve Çılgın Bediş dizisiyle hafızalara kazınan Yonca Evcimik, Günaha Davet parçasının yeni versiyonu için çekeceği klip için kamera karşısına geçti. Klip için imaj çalışması yapan Yonca Evcimik’in değişimi olay oldu.

Magazin 06-10-2021 08:10

Kurtlar Vadisi’nin Tombalacı Mehmet’i şaşırttı! Ünlü oyuncu Haldun Boysan meğer o dizide de oynamış

Kalp krizi geçirerek hayata veda edan Haldun Boysan, Kurtlar Vadisi’nde Tombalacı Mehmet rolüyle gönüllerde taht kurmuştu. Usta oyuncunun bir döneme damga vuran Türk dizisinde de rol aldığını biliyor muydunuz? İşte detaylar...

Magazin 23-09-2021 11:24

Çılgın Bediş'in Kapıcı Abdül'üydü! İşte Abdülhamit Danışır'ın son hali!

Abdülhamit Danışır 8 Temmuz 1996 - 3 Mart 2001 tarihleri arasında yayınlanan "Çılgın Bediş" dizinde "Kapıcı Abdül" karakterine hayat vermişti. Başrollerinde Yonca Evcimik, Çiçek Dilligil, Selahattin Taşdöğen, Cenk Torun'un yer aldığı Çılgın Bediş dizisinde rol alan Abdülhamit Danışır'ın son hali görenler şaşırttı. İşte detaylar...

Magazin 30-08-2021 15:01

Bir gören bir daha baktı! İşte Çılgın Bediş'in Banu'su, Sonay Aydın'ın şimdiki hali!

Sonay Aydın, 8 Temmuz 1996 - 3 Mart 2001 tarihleri arasında yayınlanan, başrollerinde Yonca Evcimik, Çiçek Dilligil'in yer aldığı Çılgın Bediş dizisinde "Banu" karakterine hayat vermişti. Söz konusu rol ile akıllara kazınan Sonay Aydın şimdilerde ise bambaşka bir görüntüye sahip. Yıllar içerisinde epeyce değişen Aydın, "Geçen seneler içinde her şeyin değiştiği gibi ben de değiştim." demişti.

Magazin 26-08-2021 23:40

Çılgın Bediş'in 'Zeynep’ karakteri bakın aslında kim! Görenler tanıyamadı

Bir döneme damgasını vuran Çılgın Bediş dizisi, tiplemeleri ve jeneriği ile hafızalara kazındı. Çılgın Bediş’te Zeynep karakterine hayat veren Gülçin Hatıhan daha sonra birçok yapımda izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Yonca Evcimik, Çiçek Dilligil, Rıza Sönmez gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Çılgın Bediş’in Zeynep’i bakın kimmiş!

Magazin 04-08-2021 10:33

Çılgın Bediş'in Oktay'ı Cenk Torun ortaya çıktı! Boyu kadar oğlu var

90'ların fenomen dizisi 'Çılgın Bediş'te Oktay karakterine hayat veren Cenk Torun, oğlunun mezuniyetinde objektiflere poz verdi.

Magazin 14-07-2021 09:27

Birgül Ulusoy kimdir? Aşk Mantık İntikam dizisinin kadrosunda yer alan Birgül Ulusoy kaç yaşında?

Birgül Ulusoy, bugüne kadar birçok başarılı yapımda yer alan bir tiyatro oyuncusudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunu olan 49 yaşındaki tiyatrocu, şimdilerde FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan yeni dizi Aşk Mantık İntikam dizisinde yer alıyor. 18 Haziran Cuma günü izleyici ile buluşan dizide yer alan başarılı sanatçı ilk televizyon deneyimini 1993 yılında “Saygılar Bizden” dizisi ile yaşamıştır. Peki Birgül Ulusoy kimdir?

Magazin 17-06-2021 13:18

Çılgın Bediş'in Banu'su Sonay Aydın son haliyle beğeni topluyor

90’lı yılların kült gençlik dizisi Çılgın Bediş'teki saf Banu karakterini Sonay Aydın canlandırıyordu. Artık İngiltere’de yaşayan Aydın son haliyle beğeni topluyor.

Magazin 30-04-2021 12:09