Çizme Modelleri Haberleri

İster elbiselerle ister pantolonlarla giyin! Sezona damgasını vuran topuklu çizme modelleri

Topuklu çizmeler, her kış olduğu gibi bu sezonun da favorisi. Birbirinden farklı tasarımlarıyla her kadının dolabına şıklık getiren topuklu çizmeler 2024'te de şıklık ve konforu bir arada sunuyor. Soğuğa karşı dirençli özel tasarımları, konforlu iç yapısı ve zarif detaylarıyla her anınızı özel kılacak topuklu çizme modellerini sizler için seçtik. Gelin, soğuk günlerde bile sıcak ve şık hissetmenizi sağlayacak topuklu çizme modellerine daha yakından göz atalım.

Kadin 03-01-2024 19:44

Yaklaşan yağmurlu havalarda kurtarıcınız olacak çizme modelleri

Kışı iyiden iyiye hissettiğimiz bu dönemde yağışlı havalar da yüzünü göstermeye başladı. Çok yağışlı günlerde hastalanmamanız için ayaklarınızı ıslatmaktan ve üşütmekten korumanız oldukça önemli. Yağmurlu havalarda ayaklarınızı korumak için hangi ayakkabıyı giyeceğinizi bilemiyorsanız hiç merak etmeyin. Sizin için sezonda kalitesiyle öne çıkan çizme modellerini derledik.

Kadin 03-11-2023 16:58

Kış boyunca hem tarzını konuşturmak hem sıcak kalmak isteyenler için en iyi deri çizmeler

Deri çizmeler, kış sezonunda da birbirinden şık ve iddialı kombinler hazırlayabilmeniz için size her konuda yardımcı olur. Son zamanlarda sıkça karşılaştığımız farklı modellerdeki deri çizmeler arasından seçim yapmakta zorlanıyor olabilirsiniz. İçinizi ısıtacak ve sizi zarif bir görünüme kavuşturacak, birbirinden güzel deri çizme modellerini sizin için seçtik. O ürünleri incelemeye var mısınız?

Kadin 03-01-2023 16:15

Duygu Özaslan'ın çok beğenilen o fotoğrafındaki beyaz çizmelere alternatif öneriler

Yaptığı paylaşımlarla etkileyici tarzını gözler önüne seren Duygu Özaslan, giydikleriyle büyük bir kesime ilham oluyor. Ünlü sosyal medya fenomeni, sıkı bir moda takipçisi olduğu için her giydiği büyük ilgi görüyor. Geçtiğimiz günlerde paylaştığı fotoğrafta giydiği çizmeleri de oldukça beğenilmişti. Eğer siz de Özaslan'ın tarzını beğeniyor ve benimsemek istiyorsanız giydiği beyaz çizmelere alternatif modelleri görmek için yazımızı okumaya devam edin.

Magazin 23-12-2022 15:23

Çizme Modelleri

Çizme Modelleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çizme Modelleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bu kış vazgeçilmeziniz olacak 600 TL altı çizme modelleri

Yaklaşan kış mevsiminde ayaklarınızı sıcacık tutacak ve şık tasarımlarıyla sizi şımartacak 600 TL altı çizme modellerini yakından incelemek ister misiniz? Farklı renk ve modellerde, her bütçeye uygun, bu kışın favorileri arasına girmeye şimdiden aday çizmelerin tüm detaylarını araştırdık. Haydi, kış boyunca ayaklarınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz şık ve rahat çizme modellerine birlikte bakalım!

Kadin 16-11-2022 17:41

11.11 Süper Final! İndirimin son gününde monttan ayakkabıya öne çıkan fırsatlar

Onlarca kategorideki binlerce ürünün çılgın fiyatlarla satışa sunulduğu indirim günleri, 11.11 Süper Final ile bugün son buluyor. "Keşke indirimdeyken alsaymışım." dememek için elinizi çabuk tutmanızı öneririz. Sizin için öne çıkan indirimli ürünleri derledik. Haydi vakit kaybetmeden detaylara geçelim!

Haber 09-11-2022 12:03

Yağmurlu havalarda ayaklarınızı soğuktan ve sudan koruyacak en iyi ve dayanıklı çizme modelleri

Soğuk ve yağışlı havaların vazgeçilmez parçası olan çizmeler, kombinlerdeki yerini koruyor! Kötü hava koşullarında sizi yağmur ve çamurdan koruyan modeller, ayaklarınızı da sıcak tutar. Sonbahar ve kış mevsiminde çabuk üşüyen ayaklarınız, sağlığınızın bile bozulmasına neden olabilir! Hem gündelik hem iş hayatınızda kullanabileceğiniz, şıklığı ve konforu bir arada sunan parçaları sizler için listeledik! Modelleri incelemek için okumaya devam edin!

Kadin 04-11-2022 16:23

Şıklığıyla kış kombinlerinizin vazgeçilmezi hâline gelecek en iyi çorap çizme modelleri

Soğuk kış günleri kapıdayken şıklığına önem veren kadınlar, hem soğuktan koruyacak hem havalı görünmelerini sağlayacak çorap çizme modellerini araştırıyor. Süet, deri ve triko gibi farklı materyallerden yapılan çorap çizme modellerini sizin için titizlikle araştırdık. Eğer sizde bacakları saran çorap çizmelerin fiziğinize çok yakışacağını düşünüyorsanız farklı çorap çizme alternatiflerine yer verdiğimiz listemizi sonuna kadar okuyabilirsiniz.

Kadin 02-11-2022 17:03

Duygu Özaslan'ın çok beğenilen kırmızı çizmelerine alternatif öneriler

Bazı kombinler çarpıcı renkteki parçalarla göz alıcı hâle geliyor. Duygu Özaslan'ın oldukça sade kombini için tercih ettiği kırmızı çizmeler de yarattığı etkiyle göz doldurdu. Eğer siz de kırmızı renkli bir çizmeyle Özaslan'ın stilini yakalamak ve bulunacağınız ortamdaki tüm dikkatleri üzerinize çekmek isterseniz doğru yerdesiniz! İşte Duygu Özaslan'ın kırmızı çizmelerini çok beğenenler için alternatif öneriler!

Magazin 07-10-2022 14:40

Tüm sezon ayağınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz en kullanışlı çizme modelleri

Çizmeler, sonbahar ve kış kombinlerinin kurtarıcılarından biri. Kar ve yağmur yağdığı zaman spor ayakkabılar ya da günlük trendler yerine çizmelere başvuruluyor. Birbirinden özel tasarımlı çizmeler, bu sezon da çok konuşulmaya devam ediyor. Sonbahar ve kış aylarında mutlaka tercih etmeniz gereken çizme seçeneklerini sizler için derledik. İşte, ayağınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz birbirinden kullanışlı çizme modelleri...

Kadin 05-10-2022 14:18