David Keynes Haberleri

ByLock'un lisans sahibi David Keynes hakkındaki kararın gerekçesi açıklandı

Gerekçeli karardan: -"Sanığın örgüt içerisinde yer aldığı, böylece silahlı terör örgütüne üye olmak suçunu işlediği sabittir. Ayrıca sanığın, kendisinin örgütteki konumu ve başkaca örgüt üyeleriyle ilgili bilgiler vererek suçun aydınlatılmasına katkıda bulunduğu, bu nedenle hakkında etkin pişmanlık hükümlerinin de uygulanması gerektiği anlaşılmıştır"

Yurthaber 25-09-2022 11:04

ByLock'un lisans sahibi David Keynes'in yargılandığı davada karar

Mahkeme heyeti, sanığın ABD'den gönüllü olarak gelmesi, örgütün yapısı ve faaliyetleri çerçevesinde işlenen suçlarla ilgili yeterli mahiyette bilgi vermesini dikkate alarak Keynes hakkında ceza verilmesine yer olmadığına hükmetti

Yurthaber 07-09-2022 11:52

ByLock'un lisans sahibi David Keynes'in 15 yıla kadar hapsi istendi

Cumhuriyet savcılığınca hazırlanan esas hakkındaki mütalaada, Keynes'in etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanması talep edildi - Heyet değişikliği nedeniyle dava dosyasını incelemeye alan mahkeme, duruşmayı 7 Eylül'e erteledi

Yurthaber 28-06-2022 12:51

Son Dakika: Bylock'un lisans sahibi David Keynes hakkında mütalaa! İstenen ceza belli oldu

Son dakika haberi: FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock'un lisans sahibi David Keynes (Alpaslan Demir) hakkında istenen ceza belli oldu. Savcı, mahkemeye sunduğu mütalaasında, sanık Keynes'in örgüt üyeliği suçundan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını ve etkin pişmanlık hükümlerinden de faydalandırılmasını talep etti. Mahkeme heyeti, müzakerenin ardından üye hakimin tayini nedeniyle duruşmayı erteleme kararı aldıklarını belirtti. Duruşma adli tatil sonrasına bırakıldı.

Haber 28-06-2022 12:34

David Keynes

David Keynes Hakkındaki Haberler Mynet'te. David Keynes Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

ByLock’un lisans sahibi David Keynes hakkında şaşırtan karar! Tahliye edildiği ortaya çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) şifreli haberleşme programı ByLock'un lisans sahibi olan ve "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15 yıla kadar hapsi istenen David Keynes'in 3 Kasım'da yapılan tutukluluk incelemesinde tahliyesine karar verildiği ortaya çıktı. Mahkeme, Keynes hakkında yurtdışına çıkış yasağı da koydu.

Haber 09-11-2021 10:46

ByLock'un lisans sahibinden ilginç savunma: Beni 'Çaycı Mehmet' gibi düşünebilirsiniz

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) şifreli haberleşme programı ByLock'un lisans sahibi olan ve "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15 yıla kadar hapsi istenen David Keynes, "Ben programın lisans sahibi olarak görünüyorum ama beni şirketteki 'Çaycı Mehmet' gibi düşünebilirsiniz. Hiçbir şeyden haberim yok. Beraatimi ve tahliyemi talep ediyorum" dedi. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi.

Haber 06-10-2021 13:32

Teslim olduğu bugün ortaya çıktı! ByLock’un sahibi David Keynes’in ifadesi ortaya çıktı

FETÖ’nün şifreli haberleşme programı ByLock’un lisans sahibi olan David Keynes’in teslim olmasının ardından hakkında hazırlanan iddianamedeki ifadesi ortaya çıktı. Keynes ifadesinde, "Kişisel görüşüme göre örgüt elebaşı Fetullah Gülen şizofren bir kişiliktir ve 45 yıllık Anadolu gençliğini bu örgüt elebaşı mahvetmiştir" dedi.

Haber 28-07-2021 15:09

Son Dakika: ByLock'un lisans sahibi David Keynes teslim oldu ve tutuklandı

Son dakika haberine göre, ABD vatandaşı olduktan sonra Alpaslan Demir olan ismini değiştiren ve FETÖ'nün gizli haberleşme programı ByLock'un sahibi olduğunu kabul eden David Keynes 9 Haziran'da İstanbul'a gelerek teslim oldu ve tutuklandı.

Haber 28-07-2021 10:24