Defter Haberleri

Adana'da HDP binasının girişine ispirto şişesi ve defter bırakan şüpheli serbest bırakıldı

Zanlının, Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde tedavi gördüğü öğrenildi.

Yurthaber

Sevdiklerinize unutamayacakları bir hediye vermek istiyorsanız bu liste yol göstericiniz olabilir

Yılbaşı yaklaşırken siz de sevdikleriniz için hediye arayışına girmiş olabilirsiniz. Hem yıllarca kullanılabilecek hem unutulmayacak hediye önerileri arıyorsanız bu liste tam size göre! Çünkü benzersiz sürprizler yapabilmeniz için yol gösterici nitelikte olan, birbirinden kullanışlı ürünleri bir araya getirdik. Gelin, o ürünleri beraber keşfedelim!

Haber

Z kuşağından birine hediye almak zorundaysanız bu listeye kesinlikle göz atmalısınız

Z kuşağı olarak adlandırdığımız günümüz gençlerini hediye konusunda memnun edebilmek biraz zor olabilir. Gençler için hediye seçimi yaparken onlara hitap edebilmek oldukça önemli. Her neslin ilgi alanının farklı olduğunu göz önünde bulundurmalısınız. Sizler için Z kuşağının ilgisine yönelik hediye önerileri listeledik. Gelin, bu ürünleri hep birlikte inceleyelim.

Haber

Okul dönemi boyunca çocuklarınızın çantasından eksik etmemeniz gerekenler

Ağustos ayının sonlarına doğru geldiğimiz bu günlerde okul sezonunun başlamasına çok az bir süre kaldı. Şimdiden hem öğrencileri hem ebeveynleri okul eşyalarını hazırlama telaşı sardı. Okula yeni başlayacak bir çocuğunuz varsa ve neler almanız gerektiğini tam anlamıyla bilmiyorsanız üzülmeyin. Okula başlayan öğrenciler için çantasında mutlaka bulunması gerekenleri bir araya getirdik. İşte hayat kurtaran ürünler!

Haber

Defter

Defter Hakkındaki Haberler Mynet'te. Defter Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çocuğunuz okula başlarken mutlaka almanız gereken kırtasiye ürünleri

Uzun bir yaz tatilinin sonuna doğru yaklaşırken çocukları okula dönüş heyecanı, ebeveynleri ise alışveriş telaşı sardı. Kalemlerden defterlere, sırt çantasından boya malzemelerine kadar birçok ürün, okula dönecek öğrencileri bekliyor. Haydi gelin, çocukların çok seveceği kırtasiye ürünleri içerisinde gezinerek bu tatlı telaşı atalım ve birlikte okul dönemine tam bir hazırlık yapalım!

Haber

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Kırtasiye ürünlerindeki fiyat artışı şoke etti...

Okulların açılmasına kısa bir süre kala velileri kırtasiye masrafının korkusu sardı. Kalem, silgi, boya gibi ürünlerde artış oranı yüzde 100'ü aşarken özellikle defter fiyatlarındaki artış dikkat çekti. Defter fiyatları 4 kat pahalanarak 4-5 TL seviyesindeki 80 sayfalık defterler 19.90 TL'ye satışa çıktı. Defterdeki fiyat artışı yüzde 300'ü buldu. İşte okullar açılmadan önce tüm velilerin merak ettiği o fiyatlar…

Finans