Deniz Hamzaoğlu Haberleri

Yeşilçam'ın kötü adamı Hayati Hamzaoğlu'nun oğlu da çok ünlüymüş! Kuruluş Osman'ın yıldızıymış

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Hayati Hamzaoğlu, rol aldığı sayısız filmle Yeşilçam tarihine adını altın harflerle yazdırdı. 200'den fazla filmde akıllarda kalan Hayati Hamzaoğlu, Yeşilçam'ın en iyi kötü adamlarından biriydi. Pala bıyıkları ve sert bakışlarıyla dikkat çeken Hamzaoğlu, 23 yıl önce hayata gözlerini kapadı. Ödüllü oyuncu Hayati Hamzaoğlu'nun oğlu da çok ünlü bir isim çıktı. Hamzaoğlu'nun oğlunun kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 03-08-2023 17:20

Yeşilçam'ın pala bıyıklı delikanlısı Hayati Hamzaoğlu'nun oğlu da ünlü çıktı! Görenler 'yok artık' dedi

1953'te başlayan sanat kariyerine sayısız proje sığdıran usta oyuncu Hayati Hamzaoğlu, Yeşilçam'da hayat verdiği sert mizaçlı karakterle akıllara kazındı. 22 yıl önce vefat eden Hayati Hamzaoğlu'nun oğlu da ünlü çıktı, görenler hayret etti.

Magazin 28-11-2022 16:34

Komedi sevenleri beyaz perdeye çekecek! “Filme Gel” filminin çekimleri tam gaz devam ediyor

Üç arkadaşın eğlenceli yol hikayesini konu alan "Filme Gel"in çekimleri Çanakkale'de sürüyor.Erkan Petekkaya, Fırat Doğruloğlu, Levent Ülgen, Çiçek Dilligil, Tolga Güleç, Aslıhan Karalar, Orçun Kaptan ve Deniz Hamzaoğlu'nun da aralarında bulunduğu oyuncu kadrosuyla öne çıkan komedi filmi, üç kafadarın film çekmek için çıktıkları eğlenceli yolculuğu beyaz perdeye taşıyor.

Trend 01-08-2022 17:55

Kırmızı Kamyon dizisi 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kırmızı Kamyon 1. bölümde neler oldu? İşte Kırmızı Kamyon oyuncuları ve konusu

Show TV'nin yeni dizisi Kırmızı Kamyon 1. bölümüyle 31 Mart Çarşamba akşamı seyirci karşısına çıktı. Kırmızı Kamyon dizisinn 2. bölümünden de ilk fragman yayınlandı. İtfaiyecilerin hayatını anlatan Kırmızı Kamyon dizisinde Görkem Sevindik, Ushan Çakır, Aslı Orcan, Deniz Hamzaoğlu, Timur Ölkebaş, Nilay Deniz, Gürberk Polat ve Melisa Akman başrollerde oynuyor. İşte Kırmızı Kamyon 2. bölüm fragmanı ve ilk bölümde yaşananlar.

Magazin 01-04-2021 02:48

Deniz Hamzaoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Kırmızı Kamyon’un Tolga’sı…

Show TV ekranlarında başlayan Kırmızı Kamyon dizisinde Tolga karakterine hayat veren Deniz Hamzaoğlu, İstanbul’da doğup büyüdükten sonra Yalova’ya yerleşti. Arkeoloji, kamu yönetimi, radyo, televizyon ve sinema bölümlerinde eğitimini tamamlayan Deniz Hamzaoğlu, öğrencilik yıllarında gitar çaldı.

Magazin 31-03-2021 15:50

Kırmızı Oda dizisine yeni oyuncu! Akif karakterini kim oynuyor?

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran Kırmızı Oda dizisine sürpriz bir isim dahil oluyor. TV8'de ekrana gelen Kırmızı Oda'ya katılan Deniz Hamzaoğlu, Doktor Hanım'ın yeni danışanı Akif rolünü canlandıracak.

Magazin 15-10-2020 20:14