Deniz Yıldızı Haberleri

Deniz Yıldızı'nın Banu'su Begüm Topçu son hali ile şaşırttı! Gören aynı şeyi söyledi

Cantuğ Turay, Serhat Nalbantoğlu ve Tuan Tunalı gibi isimlerin başrolleri paylaştığı Deniz Yıldızı dizisinde Banu karakterine hayat veren ünlü oyuncu Begüm Topçu görenleri şaşırttı. Ünlü oyuncu yıllar içindeki değişimi ile gündem oldu.

Magazin 27-10-2023 14:37

Deniz Yıldızı'nın Pelin'i Başak Akbay evlilik yolunda ilk adımı attı! Nişanlısı bakın kim çıktı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran ve hala popülerliğini devam ettiren gençlik dizisi Deniz Yıldızı'nda hayat verdiği Pelin karakteriyle hafızalarımıza kazınan Başak Akbay uzun zamandır ekranlardan uzak bir hayat sürüyor. Güzel oyuncudan müjdeli haber geldi. Başak Akbay evlilik yolunda ilk adımı attı. Nişanlısı bakın kim çıktı.

Magazin 29-08-2023 17:27

Deniz Yıldızı'nın Yalan Makinesi Banu son haliyle ağızları açık bıraktı! Gören şaştı kaldı

Bir döneme damga vuran Deniz Yıldızı dizisi unutulmaz yapımlar arasında yer alıyor. 2009-2015 yılları arasında yayınlanan dizide Banu karakterine Begüm Topçu hayat veriyordu. Dizideki büyük aşkı Melih'le gerçek hayatta evlenen Topçu'nun son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 03-07-2023 16:14

Deniz Yıldızı dizisinin Mehveş'iydi! Artemis Kahraman son haliyle görenleri şaşırttı! Ortalık yıkılıyor güzelliğinden

Artemis Kahraman, bir döneme damgasını vuran Deniz Yıldızı dizisinde rol almıştı. Şimdilerde Show TV'de perşembe akşamları yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Esra karakterine hayat veren oyuncunun hayatı merak edildi. Deniz Yıldızı dizisinde Mehveş karakterini canlandıran Artemis Kahraman değişimiyle görenleri şaşırtıyor.

Magazin 22-04-2023 20:51

Deniz Yıldızı

Deniz Yıldızı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Deniz Yıldızı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sosyal medyanın gündemine yerleşti! Görenler ne olduğunu anlayamadı... “Bu gerçek mi?”

Sosyal medyada kısa sürede dikkatleri üzerine çeken bir fotoğraf karesi kullanıcılar arasında popüler oldu. Pembe bir deniz yıldızının fotoğrafını paylaşan adamın gönderisinin ardından sosyal medya kullanıcıları deniz canlısını tanıma konusunda zorluk yaşadı.

Trend 03-12-2022 07:40

Deniz Yıldızı'nın Banu'su Begüm Topçu son haliyle ağızları açık bıraktı!

2009-2015 yılları arasında ekrana gelen Deniz Yıldızı dizisinde Banu karakterine hayat veren ünlü oyuncu Begüm Topçu son haliyle şaşırttı.

Magazin 02-12-2022 13:03

Deniz Yıldızı dizisinin Banu'su bakın şimdi ne yapıyor! Begüm Topçu'nun son hali şaşırttı

2009-2015 yılları arasında yayımlanan Deniz Yıldızı dizisi, yayınlandığı dönem çokça ses getirmişti. Bir dönemin unutulmaz dizileri arasında bulunan ve aile, drama, gençlik dizisi olarak yayınlanan Deniz Yıldızı'nın Banu'su ise seneler sonra şaşırttı. Dizide Banu karakterini canlandıran Begüm Topçu'yu şimdi gören tanıyamıyor.

Magazin 19-08-2022 20:58