Deprem Haberleri Haberleri

SON DAKİKA | AFAD duyurdu! Hatay'da 4.7 büyüklüğünde deprem... Adana'da da hissedildi Naci Görür paylaştı 'Büyük deprem olma olasılığı...'

Son dakika deprem haberi: AFAD'dan yapılan açıklamaya göre Hatay'da saat 11.36'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7.88 km olarak açıklanırken depremin, Adana'nın bazı ilçelerinde de hissedildiği öğrenildi. Depreme ilişkin AFAD'dan da açıklama geldi. Öte yandan depreme ilişkin bir paylaşım yapan Prof. Dr. Naci Görür de "Hatay’da olan bugünkü deprem artçı olmalıdır" dedi.

Haber

SON DAKİKA | AFAD duyurdu! Adıyaman'da 4.3 büyüklüğünde deprem... Çevre illerden de hissedildi

Son dakika deprem haberi: Adıyaman'da 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin çevre illerden de hissedildiği öğrenildi. AFAD, 16.26'da gerçekleşen depremin derinliğini 7 km olarak duyurdu. Bu depremden yaklaşık 20 dk sonra Malatya'nın Pütürge ilçesinde de 3.6 büyüklüğünde bir deprem oldu.

Haber

Dün açıklandı, İstanbullular merak etti! Büyük taşınma sonrası 1.5 milyon konut nereye yapılacak?

Ülkemizi derinden sarsan Kahramanmaraş depremi sonrası İstanbul'da da önlemler alınmaya başlandı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul'daki 1.5 milyon konutun Anadolu ve Avrupa yakasında belirlenen rezerv alanlara taşınacağını duyurmuştu. Peki bu 1.5 milyon konut nerelere kurulacak? Ev fiyatları düşecek mi artacak mı?

Finans

İstanbullular dikkat! 'Eğer binanızda bu varsa risk çok büyük!' Tehlikenin yeni adı: Yumuşak kat!

Kahramanmaraş ve Hatay'a felaketi yaşatan deprem sonrası uzman isimler Marmara'da beklenen deprem için de sürenin yaklaştığını dile getiriyor. Dünyanın en büyük kentlerinden biri olan İstanbul'da yaşayan milyonlarca kişi evinin sağlam olup olmadığını merak ediyor. Şehir içi göçler de başladı, özellikle binası 1999 depremini görenler oldukça tedirgin! Binanızda 'yumuşak kat' tehlikesi varsa hemen önlem alın.

Finans

Deprem Haberleri

Deprem Haberleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Deprem Haberleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Deprem uzmanları İstanbul için kırmızı alarm verirken kentteki son durum gözler önüne serildi! 'O paraları nasıl vereceğiz?'

İstanbullular dikkat! Çifte felaketten sonra denetimler arttı! İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü bina envanterini açıkladı, İstanbul'daki binaların yüzde 70'inin 1999 depreminden önce yapıldığı ortaya çıktı. Betonarme binaların da oldukça fazla olduğu görülüyor. Bahçelievler'de yapılan bir incelemede vatandaşın verdiği yanıt İstanbul'daki son durumu gözler önüne serdi.

Haber

SON DAKİKA: Prof. Dr. Naci Görür peş peşe gelen depremler sonrası Bingöl'deki fayı işaret etmişti! Bingöl ve Elazığ'da hissedilen deprem sonrası bu kez Samsun sallandı

Depremle ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor! Kahramanmaraş'ta gerçekleşen, Hatay'da, Gaziantep'te, Adıyaman'da yoğun şekilde yıkıma neden olan deprem sonrasında Prof. Dr. Naci Görür, Bingöl'deki fay hattını işaret etmişti. Bingöl - Karlıova bölgesinde depremin olma ihtimalinin altını çizen Görür'ün hipotezi gerçek oldu. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber

İstanbul, Ankara, Konya, Mersin... Fırsatçılar deprem, felaket dinlemiyor! Utanmadan bir de böyle söylüyorlar...

Türkiye'yi derinden sarsan deprem felaketi sonrasında yaralar sarılmaya çalışılırken sarsıntılar da dur durak bilmeden devam ediyor. Dün akşam Hatay'da gerçekleşen 6.4 şiddetindeki deprem sonrasında altı kişi hayatını kaybetti. Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Adıyaman gibi deprem bölgelerinde yaşayıp şehirlerini terk etmek zorunda kalan vatandaşlar çevre illere yerleşmeye çalışırken kira fiyatları adeta insanları çılgına çevirdi.

Finans

SON DAKİKA | Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Hatay depremi sonrası tek tek anlattı spiker de kendini tutamadı! 'O zaman vay anasını...'

Son dakika: Tüm Türkiye'de deprem paniği yaşanıyor! 6 Şubat sabahı Kahramanmaraş'ta gerçekleşen ve Hatay, Adıyaman, Gaziantep ve Malatya gibi şehirleri derinden etkileyen deprem dün akşam bir kez daha kendisini gösterdi. Hatay'daki 6.4'lik sarsıntı sonrası bir de 5.8 şiddetinde artçı yaşandı. Ünlü profesör Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan dikkat çeken bir çıkış geldi.

Finans

Hastane yıkıldı, enkaz altında kaldı! Deprem felaketi sonrası ailesinden iz çıkmadı adı 'Hatay 15' kaldı...

Tüm Türkiye'yi hüzne boğan ve milyonlarca kişinin yaşamını etkileyen deprem felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 41 bini geçti. Özellikle Kahramanmaraş ve Hatay'da enkaz altından çıkarılan herkesin hikayesi duygu yüklü... Aileler çocuklarını arıyor, bazı bebekler de ailesi depremde vefat ettiği için devlet himayesine geçti. 'Hatay 15' isimli bebeğin durumu ise yürekleri dağladı.

Haber

Bilanço çok ağır! Bakanlığın paylaştığı o haritadaki ayrıntı hüzne boğdu, sadece iki tane kaldı...

Ülkemiz, Cumhuriyet tarihinden beri bu denli büyük bir felaket yaşamamıştı! Depremin verdiği etki ve hasar gün geçtikçe kendini daha sert bir şekilde hatırlatıyor. AFAD'ın aktardığı verilere göre deprem felaketinden sonra hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 38 bini geçti. Hatay'dan paylaşılan bir görüntü herkesi derinden üzdü.

Haber

SON DAKİKA: Japon mühendisten çok konuşulacak İstanbul depremi sözleri! 'Bu ilçeler 7.5'e dayanır, orası 7.9'da bile hasar görmez...'

Son dakika deprem haberleri... İstanbul'da deprem olacak mı? 32 senedir Türkiye'de çalışmalar yapan Japon İnşaat Mühendisi Yoshinori Moriwaki, Marmara'da beklenen İstanbul depremiyle ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu! Uzmanlar, Marmara Depremi'nin yakın gelecekte karşımıza çıkacağına dair uzlaşmışken Japon mühendis, 'İstanbul'un bu ilçelerinde 7.5 deprem olsa da büyük problem olmaz' diyerek ezber bozdu. İşte son dakika haberinin detayları...

Finans

Duygusal anlar! Hatay'ın sesi oldu... Gökhan Zan 'En çok yanımda duran o' dedi Fatih Terim gündem oldu

Tüm Türkiye'yi hüzne boğan deprem en çok Hatay'da acı yüzünü gösterdi. Hatay'ın merkezinde büyük bir yıkım söz konusu, önce Volkan Demirel daha sonra da Gökhan Zan deprem günü yaptıkları canlı yayınlarla bölge halkının sesi oldu. Bugün tekrar canlı yayına bağlanan Gökhan Zan'ın açıklamalarındaki Fatih Terim detayı sosyal medyada gündem oldu.

Spor

Son günlerde gündemdeydi... Muharrem İnce eline kamerayı aldı teker teker gösterdi! 'Kendimi suçlu hissettim...'

Türkiye, Kahramanmaraş'ta yaşanan Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya gibi illerimizde de felakete neden olan depremin yaralarını sarmaya çalışıyor. Son bilgilere göre depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 35 bini geçti. Siyasi parti liderleri bölgeden yayınlar gerçekleştiriyor. Son günlerde adı gündemde olan Muharram İnce, sabah saatlerinde dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haber

Deprem felaketi umurlarında değil! İstanbul'da da görüldü düşündükleri tek bir şey var...

Türkiye'yi büyük yasa boğan depremin ardından can kaybı sayısı 35 bini aştı. Milyonlarca insan depremden etkilendi. Kahramanmaraş merkezli deprem en çok Hatay, Maraş, Adıyaman ve Gaziantep'te yıkıma neden oldu. Sayısı tahmin edilemeyecek kadar çok insan şehirlerini bırakıp çevre illere göç etti. İstanbul'daki bazı daire sahipleri ev kiralarını yükselterek tepki çekti.

Finans

Görüntüler deprem bölgesinden! Çöken binaların başında acı dolu bekleyiş, enkazların üstüne yazılan o yazı yürekleri dağladı

Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinde bölgeden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem Gaziantep, Hatay, Adıyaman, Adana ve Malatya'da büyük yıkımlara neden oldu. Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 30 bine dayandı. Enkaz altından mucizeler gelirken, acı bekleyiş de devam ediyor.

Finans

Kahramanmaraş depreminin dünyada bir eşi daha yok! İşte gelmiş geçmiş en büyük depremler listesi

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen iki yıkıcı deprem 10 kentte büyük hasara neden oldu. Son açıklanan verilere göre can kaybı 9 bin 57'ye yükseldi. Kötü hava koşulları da arama kurtarma çalışmalarını olumsuz etkiliyor. Uzmanlar, bu kadar kısa süre içinde iki büyük depremin dünya tarihinde görülmemiş bir durum olduğunu ifade ediyor.

Haber

Dizilere deprem arası! Birçok dizinin bu akşam yeni bölümü yayınlanmayacak

Bugün yaşanan büyük deprem felaketi sonrası televizyon yayın akışlarında değişiklikler yaşandı. Birçok dizi yeni bölüm yayınlamama kararı aldı. Ülke olarak yıkıcı bir günden geçmemiz nedeniyle yayınlara ara verildi.

Magazin

SON DAKİKA: Gaziantep ve Kahramanmaraş'taki korkutan deprem sonrası uzman isim canlı yayında duyurdu! '1999 İzmit depremine benzer maalesef yıkımlar olacak'

Son dakika haberi: Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta meydana gelen büyük deprem sonrası sarsıntının şiddeti de ortaya çıktı! AFAD'a göre depremin merkez üssü Kahramanmaraş depremin derinliği de 7 km! Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesine göre ise depremin merkez üssü Gaziantep, şiddeti de 7.5! Uzman isim depremle ilgili son dakika bilgilerini paylaştı!

Haber

Son dakika deprem haberleri: Düzce'deki 5.9 büyüklüğündeki depreme NTV spikeri Buse Yıldırım canlı yayında yakalandı! ''Deprem gittikçe şiddetlenmekte...''

Son dakika haberleri: Düzce'de 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaşanan sarsıntı İstanbul ve Ankara olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Depremin merkez üssü Gölyaka olarak açıklandı. Depremin meydana geldiği anlara NTV'nin spikeri Buse Yıldırım canlı yayında yakalandı. Kısa süre içinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan depreme ilişkin detaylar paylaşıldı. 22 kişinin yaralandığını aktaran Soylu, can kaybının olmadığını belirtti.

Haber