Deri Ceket Erkek Haberleri

Serin havalarda sizi sıcacık ve şık tutacak deri ceketler

Bahar aylarının şık ve kurtarıcı giysisi şüphesiz deri ceketler. Hem pantolon hem eteklerle kombinlenebilen bu parçaların modası asla geçmiyor. Geçmişten günümüze popülerliğini sürdüren deri ceketler, her dönem kadın ve erkek gardıroplarının baş tacı. Peki, serin havaların hissedildiği şu günlerde içinizi ısıtacak ve şıklığınızı koruyacak deri ceketlere birlikte bakmak ister misiniz?

Haber 30-10-2023 16:58

Deri tutkunlarının en sevdiği havalar yaklaşıyor! Deri ağırlıklı kombinler oluşturmanız için öneriler

Sonbahar ve kış ayları, deri kıyafetler giymeyi sevenlerin favori dönemi. Deri tutkunları bu dönemde ceketlerden eteklere kadar pek çok farklı kıyafeti kombinleme özgürlüğüne kavuşuyor. Kaliteli deri parçaları bulup satın almak ise zaman zaman zor olabiliyor. Siz de deri parçaları kombinlerinizde kullanmaktan keyif alıyorsanız kaliteli modellerin yer aldığı bu seçkiye mutlaka göz atmalısınız.

Haber 13-10-2023 15:35

GAP, Derimod, Altınyıldız Classics... Spor ve klasik giyimin en havalı parçaları şimdi indirimde

Stilinize havalı bir dokunuş mu katmak istiyorsunuz? Birbirinden şık parçalara, aksesuarlara mı ihtiyacınız var? Öyleyse, doğru yerdesiniz. Anneler Günü'ne özel ünlü markalardaki indirimler siz alışveriş severleri bekliyor. İndirimlerin kısa süre geçerli olduğunu unutmayın, bütçe dostu alışveriş için acele edin.

Haber 13-05-2023 13:34

Ceketle gelen bahar şıklığı! Bahar ayında hem üşütmeyecek hem terletmeyecek ceket önerileri

Baharlık ceketler özellikle serin havaların kurtarıcısı olan parçalar. Hem terlememek hem soğuktan korunmak istediğimizde baharlık ceketlere başvuruyoruz. Kolej ceketlerden blazerlara, kot ceketlerden deri ceketlere kadar yediden yetmişe her yaş grubuna hitap edebilen modellerde, her tarza en uygun baharlık ceketleri sizin için seçtik.

Haber 20-04-2023 17:22

Daha havalı görünmek isteyenlere özel: Kombinlerinizi tamamlayacak deri ceket modelleri

Deri ceketler, bahar aylarının değişmeyen gözde parçaları arasında yer alıyor. Farklı modelleri, kesimleri ve renkleriyle birçok kombine rahatlıkla uyum sağlayan deri ceketler sayesinde tarzınızı daha şık ve havalı hâle getirebilirsiniz. Gelin, kombinlerinize ekleyebileceğiniz en şık deri ceketlere hep birlikte göz atalım.

Haber 18-04-2023 15:53

Yaklaşan soğuk havalarda hem şık hem sıcak tutan bir tarz benimsemek isteyenler için en iyi deri montlar

Sonbahar mevsiminin favori dış giyim ürünleri arasında bulunan deri montları seviyor musunuz? Cevabınız "Evet." ise bu sezonun trend deri ceket modellerini araştırıyor olabilirsiniz. Sizin için yaptığımız detaylı araştırmalar sonucunda 2022 sonbahar ve kış modasında ön plana çıkan deri mont modellerini bir araya getirdik. Sadece üşümemek için değil, stil sahibi görünmek için ihtiyacınız olan bu deri ceket modellerini merak ediyorsanız seçtiğimiz ürünleri incelemelisiniz.

Haber 11-10-2022 13:46

Bu sonbahar ve kışın trendi olacak mont ve deri ceket modelleri

Her sezon giymekten asla sıkılmayacağınız birbirinden şık deri mont ve ceket önerileriyle geldik! Kış ve sonbahar aylarında hep üzerinizde taşımak isteyeceğiniz modellerle kombinlerinizi tamamlayabilir, yumuşacık montların içerisinde konforun tadına varabilirsiniz. Soğuğa meydan okumanızı sağlayacak birbirinden havalı mont ve deri ceket modellerine bakmaya hazırsanız daha fazla vakit kaybetmeden listemize göz atın!

Haber 10-10-2022 15:48

Erkekler için vazgeçilmez şık ve rahat deri ceket modelleri

Deri ceketler, kendine özgü havalı duruşlarıyla şık görünmeyi sevenlerin şüphesiz bir numaralı tercihi. Tarzınıza uygun bir deri ceketle girdiğiniz her ortamda dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Özellikle ilkbahar ve ılık kış günlerinde giyebileceğiniz, birbirinden şık ve rahat deri ceketleri sizler için listeledik. Modası hiç geçmeyen zamansız tasarımları keşfetmeye ne dersiniz?

Haber 07-10-2022 15:11

Sizi her ortamın yıldızı yapacak kadın ve erkek deri ceket modelleri

Zamana meydan okuyan dış giyim ürünlerinin başında elbette deri ceketler geliyor. Özellikle sonbahar modasının vazgeçilmez parçaları arasında bulunan deri ceketler, hem erkek hem kadın giyiminin bir numaralı parçası desek yeri. Asi duruşunun yanı sıra rahatlığı ve şıklığı bir araya getiren deri ceketlere bu yıl da şans tanımak isterseniz birbirinden güzel modelleri inceleyebilirsiniz.

Haber 29-09-2022 17:51

Sonbahar modasının olmazsa olmazlarından en beğenilen 400 TL altı deri ceketler

Yaz bitti bitecek derken nihayet sonbahar geldi. Baharlıklar ve kışlıklar da yavaş yavaş gardıroplardaki yerini almaya başladı. Yazın sıcak ve bunaltıcı havasının hafif serinliğe döndüğü bu mevsimde gardırobunuzda mutlaka bulunması gereken bir öneriyle geldik: deri ceketler! Sonbahar modasının olmazsa olmazlarından deri ceketlerle tarzınıza tarz katmak isterseniz, sizin için seçtiğimiz bütçe dostu 400 TL altı ceketlere mutlaka bakmalısınız. İşte detaylar!

Haber 31-08-2022 16:06