Destan Dizisi Haberleri Ve Son Dakika Destan Dizisi Haberleri

Destan Dizisi Haberleri Ve Son Dakika Destan Dizisi Haberleri

Destan dizisi 2021’de TRT’'de yayımlanması üzerine duyurulmuş, aşk temalı bir tarihi drama dizisidir. İlk önce adı Ak Kız Destanı olarak duyurulan dizinin Yapımcısı Bozdağ Film'dir. Dizinin başrolü için Ebru Şahin ile anlaşılmıştır. Destan dizisinin konusu Türklerin İslamiyeti kabulünden önce, 9. yy.da geçmektedir. Buna göre dizi genç bir kız ile bir hanın oğlunun arasındaki aşkı konu edinmektedir. Dizinin senaristleri Sen Anlat Karadeniz ve Sefirin Kızı dizilerin hikayesine imzasını atan Ayşe Ferda Yılmaz ve Sedef Nehir Erdem. Yönetmen koltuğunda ise Emir Khalilzadeh yer alıyor.

Destan Dizisi Haberleri

Destan dizisinin Günseli Hatun'u Ecem Sena Bayır dekolteli pozlarıyla görenleri büyülüyor! Kalbim hızlanıyor

Geçtiğimiz dönemde ATV ekranlarında yayınlanan Destan dizisinde Günseli Hatun'u canlandıran Ecem Sena Bayır, yine ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinin kadrosuna katıldı. Oyunculuğu dışında özel hayatıyla da gündeme gelen ismin dekolteli pozları ise görenleri büyüledi.

Magazin 12-09-2022 13:07

Cedi Osman ile evlenen Ebru Şahin'in mini etekli paylaşımı nefes kesti! Güzel olmaktan bıkmadın mı?

Televizyon ekranlarında son olarak Destan dizisinde Akkız karakterine hayat veren Ebru Şahin, Cedi Osman ile yaşadığı ilişkiyle gündem olmuştu. Cedi Osman ile geçtiğimiz dönemde dünyaevine giren ünlü oyuncunun düğün ve tatil fotoğrafları da çokça konuşulmuştu. Tatil paylaşımlarını sürdüren Şahin'den bu kez mini etekli bir paylaşım geldi.

Magazin 06-09-2022 09:40

Destan büyük finale hazırlanıyor! Oyuncular tek tek arandı

Magazin Haberleri'Destan' dizisinin Akkız'ı Ebru Şahin, geçtiğimiz haftalarda basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile evlenmişti. Mutlu bir evlilik süren Şahin'in rol aldığı Destan ise final yapmaya hazırlanıyor. Televizyon filmi tadında final için oyuncuların tek tek arandığı bildirildi.

Magazin 18-08-2022 15:59

Cedi Osman ile evlenen Ebru Şahin'in yırtmaçlı eteğiyle tatil paylaşımı olay oldu! Cedi Osman çok şanslı

Son olarak televizyon ekranlarında Destan dizisinde Akkız karakterini canlandıran Ebru Şahin, Cedi Osman ile yaşadığı ilişkiyle gündem olmuştu. Cedi Osman ile geçtiğimiz günlerde dünyaevine giren ünlü oyuncunun düğün fotoğrafları da çokça konuşulmuştu. Şimdilerde tatil paylaşımlarına devam eden Şahin, bu kez sahil yırtmaçlı eteğiyle yaptığı paylaşımla takipçilerini büyüledi.

Magazin 26-07-2022 10:21

Diğer Haber Etiketleri

Destan Dizisi

Destan Dizisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Destan Dizisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Destan dizisiyle ilgili hayranlarını üzecek iddia! Final mi yapacak?

ATV ekranlarında yayınlanan ve Ebru Şahin'in başrolünde oynadığı Destan dizisiyle ilgili hayranlarını üzecek bir gelişme yaşandı. Haziran ayında sezon finali yapan dizinin sonbaharda devam etmesi planlanıyordu. Ancak Destan'ın duygu yüklü bir final bölümüyle ekrana veda edeceği iddia edildi.

Magazin 20-07-2022 21:57

Cedi Osman ile evlenen Ebru Şahin'in bikinili sahil paylaşımı olay oldu! Peri kızı mısın sen?

Ekranlarda son olarak Destan dizisinde Akkız karakterine hayat veren Ebru Şahin, Cedi Osman ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelmişti. Cedi Osman ile önceki günlerde dünyaevine giren ünlü ismin düğün fotoğrafları da olay olmuştu. Şahin, bu kez sahil kenarında yaptığı bikinili paylaşımla takipçilerini büyüledi.

Magazin 20-07-2022 16:41

Destan'ın Akkız'ı Ebru Şahin'den mini şortlu Amsterdam paylaşımı! Fiziğiyle büyüledi

Son olarak Destan dizisinde Akkız karakterini canlandıran Ebru Şahin, Cedi Osman ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelmişti. Evlilik hazırlığı içerisinde olan ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde Maldivler'de gittiği tatilden yaptığı paylaşımlarla olay olmuştu. Şahin, bu kez mini şortlu paylaşımı ve fit fiziğiyle takiplerini büyüledi.

Magazin 29-06-2022 17:42

Destan dizisinde flaş ayrılık! Selim Bayraktar veda etti

ATV ekranlarında yayınlanan ve Ebru Şahin'in başrolünde oynadığı Destan dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Destan'da Alpagu Han'ı canlandıran Selim Bayraktar diziye veda etti.

Magazin 14-06-2022 21:10

Destan dizisinin Tutkun'u Elif Doğan'ı kahreden haber! Acı haberi böyle duyurdu...

Destan dizisinde canlandırdığı Tutkun karakteriyle herkes tarafından sevilen ve ilgiyle takip edilen oyuncu Elif Doğan, heyecan dolu dizinin 19. bölümündeki ölüm sahnesiyle izleyenleri ağlatmıştı. Güzel oyuncu son olarak sosyal medyadan yaptığı paylaşımla birlikte acı haberi verdi. Doğan, Instagram'dan yaptığı duyuruyla annesini kaybettiğini açıkladı.

Magazin 07-06-2022 16:17

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! 31 Mayıs 2022 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? Üç Kız Kardeş, Baba, Destan, Survivor'dan hangisi birinci oldu?

Reyting sonuçları 31 Mayıs 2022 Salı akşamı Üç Kız Kardeş, Baba, Destan, Survivor, Evlilik Hakkında Her Şey gibi ses getiren yapımların yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Televizyon izleyicisi, Reyting sonuçları açıklandı mı? 31 Mayıs 2022 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? ÜÜç Kız Kardeş, Baba, Destan, Survivor'dan hangisi birinci oldu? soru ve konu başlıklarını internette araştırmaya başladı. Sonuçlar açıklandı. İşte 31 Mayıs 2022 Salı gününün sonuçları...

Haber 01-06-2022 11:20

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! 24 Mayıs 2022 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? Masumlar Apartmanı, Üç Kız Kardeş, Destan, Baba!

Reyting sonuçları 24 Mayıs 2022 Salı akşamı Masumlar Apartmanı, Üç Kız Kardeş, Destan, Baba gibi ses getiren yapımların yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Vatandaşlar, Reyting sonuçları açıklandı mı? 24 Mayıs 2022 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? soru ve konu başlıklarını internette araştırmaya başladı. İşte Masumlar Apartmanı, Üç Kız Kardeş, Destan, Baba gibi yapımların ekrana geldiği 24 Mayıs 2022 Salı gününün sonucu...

Haber 25-05-2022 10:13

Destan dizisinin Akkız'ı Ebru Şahin'in bikinili Maldivler paylaşımına yorum yağmuru! Bir içim su

Destan dizisinde rol alan ünlü oyuncu Ebru Şahin, son günlerde Cedi Osman ile yaşadığı ilişkiyle de sıkça gündeme geliyordu. Ünlü oyuncunun Maldivler'de gittiği tatilden paylaştığı bikinili fotoğraflar takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 24-05-2022 17:30

Destan bu akşam neden yok? Destan neden yayınlanmadı? Destan yeni bölüm ne zaman?

Destan dizisinin yeni bölüm araştırmaları hayranları tarafından araştırılmaya başlandı. Salı akşamları yayınlanan Destan dizisi 3 Mayıs Salı akşamı yayın akışında yer almadı. ATV yayın akışında dizinin yer almamasından ötürü izleyiciler tarafından "Destan bu akşam var mı? Destan neden yok, yeni bölüm ne zaman?" soruları yanıt bulmayı bekliyor. İşte 3 Mayıs Salı akşamı yayınlanmayan Destan dizisine dair merak edilenler!

Magazin 03-05-2022 23:35

Destan'ın Mei Jin'i Esra Kılıç zamanında İçerde'de oynamış! Oynadığı karaktere çok şaşıracaksınız

Destan dizisinin sinsi Çinli gelini Mei Jin yani Esra Kılıç'ın oynadığı diziler araştırılmaya başlandı. Destan dizisinde Çin İmparatoru'nun kızı ve Temur'un karısı Mei Jin'i canlandıran Esra Kılıç, izleyiciler tarafından yakın merceğe alındı. Çekik gözleri ve başarılı performansı ile tam bir Çinli prensesleri andıran Esra Kılıç'ın daha önce ekranların fenomen dizisi İçerde'de rol aldığı öğrenildi. Bu haber sonrası oyuncunun daha önce yer aldığı projeler detaylı bir şekilde sorgulanıyor.

Magazin 29-04-2022 12:46

Reyting sonuçları açıklandı mı? Baba, Üç Kız Kardeş, Masumlar Apartmanı reyting sonuçları 12 Nisan 2022 Salı

Reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı 12 Nisan Salı akşamı yayınlanan Baba, Üç Kız Kardeş, Masumlar Apartmanı ve Destan gibi adından söz ettiren diziler sonrası merak konusu oldu. Medya gündeminin sıkı takipçileri 12 Nisan 2022 Salı reyting sonuçları ile ilgili internette araştırma yapmaya başladı. Peki Reyting sonuçları açıklandı mı? Reyting sonuçlarında 12 Nisan 2022 Baba, Üç Kız Kardeş, Masumlar Apartmanı ve Destan'dan hangisi birinci oldu? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Haber 13-04-2022 08:20

Destan'ın 'Akkız'ı Ebru Şahin'in estetiksiz halini görenler tanıyamıyor! Eski halinden eser yok!

ATV'nin sevilen dizisi Destan'da Akkız karakterine hayat veren Ebru Şahin, güzelliğiyle beğeni topluyor. Bilhassa oynadığı aksiyon sahneleri ile adından söz ettirmeyi başaran Ebru Şahin'in estetik olduğu ortaya çıktı. Oyuncunun eski fotoğraflarını görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Magazin 03-04-2022 12:23

22 Mart reyting sonuçları açıklandı! Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu?

22 Mart reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı vatandaşlar tarafından haftanın üçüncü gününde de en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. 22 Mart Salı akşamı Masumlar Apartmanı, Destan, Üç Kız Kardeş, Evlilik Hakkında Her Şey gibi birbirinden farklı ve değerli yapımlar ekrana geldi. Peki Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu? 22 Mart reyting sonuçları ve ayrıntılar haberimizde...

Trend 23-03-2022 08:53

15 Mart reyting sonuçları açıklandı! Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu?

15 Mart reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen vatandaşlar internette konuya ilişkin araştırma yapıyor. 15 Mart Salı akşamı; Üç Kız Kardeş, Baba ve Destan gibi birbirinden farklı ve değerli yapımlar yayınlandı. Peki Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu? 15 Mart reyting sonuçları ve ayrıntılar haberimizde...

Trend 16-03-2022 09:51

Ebru Şahin ve Cedi Osman aşka geldi! Romantik pozları olay oldu: Kıpırdamadan koynunda

Son olarak NBA'de Cleveland Cavaliers forması giymiş olan milli basketbolcu Cedi Osman, All-Star nedeniyle lige verilmesi sonrası molaya çıkmış ve soluğu sevgilisi Ebru Şahin'in yanında almıştı. Cedi Osman ve Destan dizisinde rol alan ünlü oyuncu Ebru Şahin'den bu kez aşk dolu bir paylaşım geldi.

Magazin 22-02-2022 13:09

Destan neden yok? Destan yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini Ebru Şahin ve Edip Tepeli'nin paylaştığı Destan dizisi, ilk bölümünden itibaren seyirciden tam not aldı. Dizinin 11 Ocak Salı günü yayın akışında yer almaması, ''Destan neden yok?'' ve ''Destan yeni bölüm ne zaman?'' sorularını gündeme getirdi.

Magazin 11-01-2022 16:13

Kuruluş Osman ve Destan'ın çekimleri koronavirüs vakaları nedeniyle durdu! Kuruluş Osman ve Destan yeni bölümler ne zaman?

ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman ve Destan dizileri sette görülen koronavirüs vakaları nedeniyle tatile girdi. Kuruluş Osman ve Destan'ın yapımcısı Bozdağ Film'den yapılan açıklamada, dizilerde rol alan oyunculardan bazılarının koronavirüse yakalandığı ve bu nedenle iki dizinin de çekimlerinin durduğu belirtildi. Hayranlarının merakla beklediği Kuruluş Osman ile Destan dizilerinin yeni bölümleri ise iki haftalık aranın ardından ekrana gelecek.

Magazin 05-01-2022 21:30

Destan neden yok? Destan dizisi final mi oldu?

Başrollerini Edip Tepeli ve Ebru Şahin'inn paylaştığı Destan dizisi, ilk bölümlerinden itibaren seyirciden tam puan aldı. Salı akşamları ekrana gelen Destan dizisinin 4 Ocak yayın akışında yer almaması, ''Destan neden yok?'' ve ''Destan dizisi bitti mi?'' gibi soruları gündeme getirdi.

Magazin 04-01-2022 17:20

Destan 5. bölüm fragmanı yayınlandı! Çünkü İçimde Bir Han Var!

Destan 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Destan’ın yayınlanan yeni bölüm fragmanında, "Çünkü içimde bir Han var!" sözleri dikkat çekti. Birbirinden ilginç anların yaşandığı Destan 4. bölüm tek parça olarak yayınlandı. Dizinin sıkı takipçileri, Destan yeni bölüm fragmanını da araştırıyordu.

Magazin 15-12-2021 12:28

Küne nedir? Destan’da geçen ‘Küne’nin anlamı nedir?

Salı akşamları ATV’de reyting rekorları kıran Destan dizisinde geçen ‘Küne’nin anlamı sosyal medyada gündem oldu. Destan’da geçen ‘’küne’’ TDK’ye göre cevizli sucuk anlamına gelmektedir.

Magazin 11-12-2021 18:26

Destan dizisinin Akkız'ı Ebru Şahin'in gerçek mesleğini duyan şaşıp kalıyor!

Hercai dizisinde hayat verdiği Reyyan karakteriyle geniş kitlelerce tanınan güzel oyuncu Ebru Şahin, Destan dizisiyle ekranlara geri döndü. Dizide Akkız karakterini canlandıran Şahin'in gerçek mesleğini duyan şaşıp kaldı.

Magazin 24-11-2021 13:14

Ebru Şahin'den Destan ve Akkız paylaşımı! Destan dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı

ATV'nin yeni dizisi Destan 1. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Son olarak Hercai'de rol alan ünlü oyuncu Ebru Şahin, Destan'daki savaşçı Akkız rolüyle izleyenlerin beğenisini kazandı. Destan'ın 2. bölümünden de ilk fragman yayınlandı. Güzel oyunu Ebru Şahin, Instagram hesabından yaptığı 'Destan' ve 'Akkız' paylaşımıyla da dikkat çekti.

Magazin 24-11-2021 01:37

Destan dizisi Alpagu Han gerçekte kimdir? Selim Bayraktar kimdir, nereli ve kaç yaşında?

ATV ekranlarında ilk bölümüyle yayınlanan ve başrollerinde Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar'ın yer aldığı Destan dizisinde Alpagu Han kakrakteri merak konusu oldu. Dizide Alpagu Han'ı Selim Bayraktar canlandırıyor. Peki Destan dizisi Alpagu Han gerçekte kimdir? Selim Bayraktar kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte merak edilenler...

Magazin 23-11-2021 22:11

Destan Batuga kimdir, gerçekte yaşamış mı? Edip Tepeli kimdir, kaç yaşında ve nereli?

ATV ekranlarında ilk bölümüyle başlayan Destan dizisinde Batuga karakterinin kim olduğu ve gerçekte yaşayıp yaşamadığı merak ediliyor. İlgiyle takip edilen dizide Batuga karakterine Edip Tepeli hayat veriyor. Peki Destan Batuga kimdir, gerçekte yaşamış mı? Edip Tepeli kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler...

Magazin 23-11-2021 20:27

Destan dizisi Akkız kimdir, tarihteki önemi nedir? Ebru Şahin kimdir, kaç yaşında ve nereli?

ATV ekranlarında bugün ilk bölümüyle ekrana gelen Destan dizisinde Akkız karakterini merak ediliyor. Bozdağ Film imzalı 'Destan' dizisinde Akkız'ı Hercai dizisinde de rol almış olan Ebru Şahin canlandırıyor. Peki Destan dizisi Akkız kimdir, tarihteki önemi nedir? Ebru Şahin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler...

Magazin 23-11-2021 20:06

Destan Temur Tegin kimdir? Burak Tozkoparan kimdir, aslen nereli?

ATV ekranlarında başlayacak olan Destan dizisinde Temur Tegin karakterini kimin canlandırdığı merak ediliyor. Bozdağ Film imzalı 'Destan' dizisinde Ebru Şahin gibi pek çok başarılı isim rol alıyor. Temur Tegin karakterini ise Burak Tozkoparan canlandırıyor. Peki Destan Temur Tegin kimdir? Burak Tozkoparan kimdir? İşte merak edilenler...

Magazin 23-11-2021 19:54

Destan dizisi uyarlama mı? Destan dizisi kitaptan mı uyarlandı?

Bu akşam ATV ekranlarında başlayacak olan Destan dizisinin uyarlama olup olmadığı ve hangi kitaptan uyarlandığı araştırılıyor. Hercai dizisinde rol alan Ebru Şahin'in de başrolünde yer aldığı ve tanıtımlarıyla ilgi çeken dizinin konusu ve ayrıntıları merak ediliyor. Peki Destan dizisi uyarlama mı? Destan dizisi kitaptan mı uyarlandı? İşte ilk bölümüyle yayınlanacak olan dizi hakkında merak edilenler...

Magazin 23-11-2021 18:56

Destan dizisi nerede çekiliyor? Destan dizisinin oyuncuları kimler?

ATV ekranlarında başlayacak olan Destan dizisinin çekim yeri ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Bozdağ Film imzalı 'Destan' dizisi, etkileyici hikayesiyle 23 Kasım akşamı ilk bölümüyle ekrana geliyor. Peki Ebru Şahin'in de başrolünde olduğu Destan dizisi nerede çekiliyor? Destan dizisinin oyuncuları kimler? İşte yanıtı...

Magazin 23-11-2021 18:28

Destan dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Destan dizisi ne zaman başlayacak?

Yakın süreçte ekrana gelecek olan Destan dizisinin konusu ve oyuncuları merka ediliyor. Fragmanıyla dikkat çeken dizide Ebru Şahin, Selim Bayraktar gibi pek çok başarılı isim yer alıyor. Peki Destan dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Destan dizisi ne zaman başlayacak? İşte diziyle ilgili merak edilenler...

Magazin 20-11-2021 23:20

Destan ne zaman başlayacak? Destan dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Ekranların en çok izlenen dizisi olmaya aday Destan için heyecan dorukta. Destan dizisinin başrollerinde Edip Tepeli ile Hercai'nin Miray'ı Ebru Şahin yer alıyor. ATV ekranlarında seyircilerle buluşacak olan Destan dizisinin ne zaman başlayacağı belli oldu. İşte merak edilenler...

Magazin 16-11-2021 18:50

ATV'den flaş karar! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yerine Destan dizisi geliyor! İşte yayın tarihi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin merakla beklenen yeni sezonu, yapımcı firma ile ATV yönetimi arasındaki anlaşmazlık nedeniyle iptal edilmişti. EDHO hayranlarını üzüntüye boğan gelişmenin ardından ise, ATV yönetimi EDHO'nun yerine salı akşamları Destan'ı seyirci karşısına çıkarma kararı aldı. Son olarak Hercai dizisinde başrol oynayan güzel oyuncu Ebru Şahin, yeni dizisi Destan'da savaşçı Akkız rolünü canlandıracak. Yayın tarihi belli olan Destan dizisinin 1. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Magazin 15-11-2021 22:10

Destan dizisi ne zaman başlıyor? İşte Ebru Şahin'in yeni dizisi Destan'ın oyuncu kadrosu ve konusu

ATV'nin yeni dizisi Destan için geri sayım başladı. Destan'ın 1. bölümünden de yeni fragman yayınlandı. Son olarak Hercai dizisinde başrol oynayan güzel oyuncu Ebru Şahin, yeni dizisindeki savaşçı Akkız rolünü canlandıracak. Destan dizisi Kasım ayında seyirciyle buluşacak.

Magazin 03-11-2021 20:07

Destan dizisi yayına girmeden yurt dışına satıldı

atv’nin çok yakında seyirciyle buluşacak Bozdağ Film yapımı iddialı projesi ‘Destan’ henüz yayına başlamadan Cannes’da görücüye çıktı ve yoğun ilgiyle karşılaştı.

Magazin 23-10-2021 10:09

Destan ne zaman başlayacak? Destan dizisinin konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu...

Ekranlarda yerini almaya hazırlanan Destan dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Drama, aşk ve aksiyon türündeki dizi Emir Khalilzadeh tarafından yönetilecek. Dizinin senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem tarafından kaleme alınıyor. İşte merak edilenler...

Magazin 14-10-2021 12:20

Ebru Şahin, Destan dizisindeki rolüyle şaşırtacak! Destan'dan ilk fragman yayınlandı

Ebru Şahin'in yeni dizisi Destan'dan ilk fragman yayınlandı. Son olarak Hercai dizisinde başrol oynayan güzel oyuncu Ebru Şahin, yeni dizisindeki savaşçı rolüyle hayranlarını şaşırtacak. Destan dizisinin yayın tarihi ise henüz açıklanmadı.

Magazin 14-10-2021 01:33

Ebru Şahin’i daha önce böyle görmediniz

Yeni sezonda Destan dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanan Ebru Şahin, çekimler öncesi kılıç ve dövüş dersleri aldı. Ünlü oyuncu çalışmalarından fotoğraflar paylaştı.

Magazin 25-09-2021 02:54

Ebru Şahin Destan dizisiyle ekrana dönüyor! Yeni imajıyla şaşırttı

Basketbolcu sevgilisi Cedi Osman'la evlilik hazırlığında olan Ebru Şahin, Atv'nin yeni dizisi Destan'da başrol oynayacak. Son olarak Hercai dizisinde rol alan güzel oyuncu, Destan dizisindeki rolü için imaj değiştirdi.

Magazin 17-09-2021 20:46

Uyanış: Büyük Selçuklu’nun Mah Melek’i Buse Meral Destan dizisine geçti

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz aylarda final yapan Uyanış: Büyük Selçuklu yoluna Alparslan adıyla devam edecek. Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde rol alan isimler teker teker yeni projelere geçiş yapıyor. Bunlardan biri de genç isim Buse Meral oldu.

Magazin 05-08-2021 12:28

Destan dizisinde Ebru Şahin’in partneri kim olacak? İşte sürpriz isim ve Destan dizisi konusu...

ATV'de yayınlanan ve yüksek reytingleriyle bilinen Hercai dizisi sonrası bir müddet projelere ara veren Ebru Şahin, yeni bir diziyle ekranlara dönüyor. Kadrosunda Ebru Şahin'in de yer aldığı dönem dizisinde Şahin'in partnerinin kim olacağı merak ediliyordu. Peki Destan dizisinde Ebru Şahin’in partneri kim olacak? İşte kadroda adı geçen sürpriz isim ve Destan dizisinin konusu...

Magazin 03-07-2021 18:46